Hop til indhold
Rejsenetværk

Fællestur til NRW i juni

Recommended Posts

Hej venner

 

Jeg kender nu min juni kalender :)

 

Vil derfor gerne lægge op til en fællestur til Nordrhein-Westfalen.

 

Fra og med fredag den 27/6 til og med søndag den 29/6.

 

Søgt på Momondo.dk

- onsdag den 23/4

http://www.momondo.dk/

 

Fly tur retur - direkte uden stop begge veje med Air Berlin

 

Udrejse

Fredag den 27/6

Afgang København  kl 10:20

1 time og 20 minutter

Ankomst Düsseldorf kl 11:40

 

Hjemrejse

Søndag den 29/6

Afgang Düsseldorf     kl 20:55

1 time og 20 minutter

Ankomst København kl 22:15

 

Pris 1279 kr

 

Men regn med en pris på 1500 kr +, inden at vi får samlet interesserede og får bestilt, hvis ikke der bliver udsolgt uden at vi når det.

 

Mit udgangspunkt er at vi besøge klubber i bynære områder omkring Düsseldorf, Köln og Bonn.

 

Mit udgangspunkt er at vi ikke lejer bil, men benytter offentlig transport, primært Ubahn og Sbahn.

 

Mit udgangspunkt er at vi bor på hotel i logisktisk sammenhæng med, og nært beliggende i forhold til udvalgte FKK kluber, vi ønsker at besøge.

 

Jeg har dermed som udgangspunkt fravalgt Pauschal klubberne i Bochum, Dortmund og Münster.

 

Min fokus for en fælles tur er:

 

Magnum Saunaclub

- i Erkrath

http://www.fkk-magnum.de/

http://www.fkk24.de/Club/Magnum+Saunaclub

 

Club Mondial

- i Köln

http://www.club-mondial.de/

http://www.fkk24.de/Club/Club+Mondial

 

Måske også hvis vi kan nå min yndlings FKK klub:

 

Samya

- i Köln

http://www.samya.de/

http://www.fkk24.de/Club/Samya

 

Club Mondial med deres entre på 30 euro, og minimums tider og priser, der begynder ved 30 euro for 20 minutter, er jo relativt betragtet ikke billigere end standard 50 euro for 30 minutter hos øvrige FKK klubber i området, men kan man nå det man skal på 20 minutter, er det et godt alternativ til at rejse rundt i området for at besøge Pauschal klubberne, der tager 150 euro i entre, men hvor du så kan sexe med så mange piger som muligt - i udgangspunktet max 15 - 20 minutter.

 

De discount billige flat rate tilbud 100 euoro +/-, hvor du på FKK maner kan gå på rummet i 15 - 20 minutter med en pige af gangen, de gange du lyster, vil jeg bare ikke besøge.

 

Det er noget andet med gode tilbud på Gangbang som hos Erlebniswohnung, hvor vi deles flere om pigerne, og de får mange penge i hus på den måde.

 

Planlægning

 

Hvis nogen vil med, skal vi først og fremmest have bestilt og få betalt fly og hotel.

 

Herefter skal jeg bruge nogle timer på at undersøge den offentlige trafik, og udarbejde nøjagtige oversigter over hvordan vi kommer hvorfra, og hvortil under turene, men det plejer jeg at få styr på hjemmefra.

 

Hvis bare en vil med, og han kan træffe en beslutning hurtigst muligt om at vi mødes hos mig for at bestille og betale for fly og hotel, er jeg klar på turen - hvis ikke dropper jeg at tage af sted.

 

Mit udgangspunkt er at vi gerne må blive så mange brugere af Eroguide.dk som muligt, der deltager i turen.

 

Turen kan koste

 

Jeg vil tro at en sådan tur vil stå os i 5 - 7000 kr +, alt efter hvor mange penge den enkelte køber sex for på turen.

 

Det er en tur hvor de faste udgifter ikke kan holdes i bund, så I kan måske/måske ikke få mere sex hjemme for det hele turen koster, men da priserne for sex i klubberne er så overkommelige i modsætning til her hjemme, er det i mine øjne pengene værd, fordi det giver en fantastisk helhedsoplevelse når vi besøger klubber i 10 - 12 timer, som vi desværre ikke kan opnå i Danmark.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Må indrømme jeg synes pigerne på Samya, har nogle priser jeg kan forstå:

 

Preisinfo: Die ersten 30 Minuten 50 Euro, die zweiten 30 Minuten 25 Euro. Inklusive Franz. ohne und Küssen. Alles weitere nach Absprache

 

Me Like,

 

Overvejer lidt at tage med på turen og selv køre derned, men nok være dernede i længere tid, men vi kunne evt støde sammen de 3 dage - og jeg kunne evt. lege taxichauffør  :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Jernsvinet

 

Jeg har intet at udsætte på prisen 50 euro hos nogen klub - tværtimod, der mener jeg at der er koncepter der er kommet for langt ned i pris.

 

Men når Mondial kører med en variant 10 minutter kortere til 30 euro, finder jeg det blot interessant at foretage et studie i marken, af om de har ramt et niche tilbud, der giver kommerciel mening for stedet og pigerne.

 

Hvis bare pris for tid ikke komme under et eller andet kritisk niveau, der er det mit indtryk at de vigtigste parametre for pigerne, dels er hvor mange de er til hvor mange mandlige gæster, fordelingen af udbud og efterspørgsel i klubben efter pigerne, og hvor meget af arbejdstiden de sidder over uden at tjene penge på en arbejdsdag.

 

Går det samlet op i en højere enhed, vil jeg ikke afvise at Mondial har fundet et hul i markedet, der kan udgøre en fordel for både de piger, og de mænd der kommer der?

 

Det værste er hvis der er alt for mange piger til for få mænd, for så er der uanset for en dels pigers vedkommende ikke mulighed for at opnå en fornuftig omsætning.

 

Det kommer jeg nok med en analyse af i min beretning efterfølgende, hvis vi kommer på tur :idea:  :)

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis bare pris for tid ikke komme under et eller andet kritisk niveau, der er det mit indtryk at de vigtigste parametre for pigerne, dels er hvor mange de er til hvor mange mandlige gæster, fordelingen af ud og efterspørgsel i klubben efter pigerne, og hvor meget af arbejdstiden de sidder over uden at tjene penge på en arbejdsdag.

 

Ved at de på Samya tilbyder en hel time til kun € 75,-, vil fyrene jo anspores til at tage længere sessioner med pigerne, så de ikke behøver betjene så mange forskellige gæster på en arbejdsdag og alligevel have en ligeså fornuftig indtjening eller måske bedre end andre steder.

 

For fyrene vil det også være en fordel at de ikke at behøve kun at tænke på at få prøvet alle stillinger i løbet af kun 20 - 30 min, men måske endda spekulere i at trække tiden ved at forkæle pigen også, da de jo får den 2. halve time til ½ pris -  Så ren WinWin for både piger og drenge  :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja der er givet fordele ved begge udgangspunkter for tid, men jeg går ikke op i at forkæle pigen og have tid med dem, blot at jeg har tid nok til at opnå rejsning, nyde fysisk kontakt og visuel skønhed imens, hvor så bare jeg når fuldt ud at nyde oral, vaginal og eller anal betjening, der fører til udløsning, er det fint med mig hvis det bare varer i alt 15 minutter +/-, og jeg så ikke nødvendigvis udnytter de fulde 20 eller 30 minutter jeg har betalt for.

 

Nu er 20 minutter for 30 euro også minimums tid til prisen på Mondial, mere tid kan sagtens købes, men hvis bare der er fornuftige pauser, er jeg ikke sikker på at det er hårdere for pigerne at afvikle 10 - 20 minutter med flere gæster, der så bare skal bruges mindre tid på, end når færre gæster køber mere tid.

 

Det handler også om hvilke typer piger der er hvor, og hvor de vælger at være, og her er der jo rig mulighed i Tyskland for at vægte hvilke koncepter man vil sælge sex hos.

 

Mange kan sikkert ikke drømme om at stille op til bunkepul, som hos Erlebniswohnung i Berlin, vil hellere sidde på bordel eller køre Escort.

 

Under alle omstændigheder synes jeg da at et 20 minutters tilbud, er bedre end enkeltydelser som på menu kortet hos mange bordeller, med alle de problemer det kan give indtryk af at afstedkomme.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse

 

Tak for et som sædvanlig godt og velplanlagt initiativ.

 

Jeg må desværre sige at det ligger uden for min ferie, så det kommer nok ikke til at lykkes for mig.

Jeg forventer dog at være afsted et par uger i forvejen ;)

 

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vel planlagt Bhullersen

- jeg er knap begyndt at planlægge endnu :wink:

 

Planlægning bliver der først tale om når de rigtige hoteller skal vælges, og de rigtige U og S Bahn linjer skal udredes af den lokale rejseplan på nettet.

 

Men jeg har snart fri  i 8 dage fra og med onsdag den 30/4 til og med onsdag den 7/5.

 

I de dage mødes jeg gerne i København, med interesserede i en tur.

 

Hvis bare 1  vil med, kan vi prøve på at købe fly billetter så hurtigt som muligt.

 

For tiden hører NRW ikke til blandt de billigste lavpris destinationer, hvilket egentlig er ok med mig.

 

Faktisk så jeg gerne at SAS og sammenlignelige selskaber ikke blev underbudt helt så meget som tilfældet er, på de parametre der ligger til grund.

 

Personligt vil jeg aldrig rejse med Ryanair, uden at jeg af den grund ligefrem, ellers ikke vil rejse med bestemte selskaber.

 

Men alt andet lige er det ikke helt ligegyldigt for sådan en kort tur, om vi taler 1000 kr +/- eller 2000 kr +/-.

 

Jeg har tidligere rejst helt uden for sæson, hvor det er virkeligt billigt, men det er nu hyggeligt at sidde i haven på en FKK klub i juni eller juli måned under åben himmel, hvor solen skinner, og haven er fyldt med nøgne piger :-P

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vel planlagt Bhullersen

- jeg er knap begyndt at planlægge endnu :wink:

Planlægning bliver der først tale om når de rigtige hoteller skal vælges, og de rigtige U og S Bahn linjer skal udredes af den lokale rejseplan på nettet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Men det er jo stadig kun et initiativ og du har planlagt mange ting allerede :)

Andre ville måske bare have taget initiativ til en tur uden at have overvejet dato, rejsemuligheder, hvor at tage hen osv :)

 

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

hustruen har udbedst sig en weekend i Berlin på samme tidspunkt - men jeg sender jer en venlig tanke :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Heine

 

Nu får vi jo se om jeg får selskab via luftvejen, hvis ikke bliver jeg hjemme.

 

Trods at Jernsvinet måske vil tage turen fra Jylland i bil.

 

Jeg hader lange ture i bil.

 

PS

 

Hvis I er i Berlin en søndag, så skulle I ofre 80 euro +/- på søndagsbrunchen på Hotel Adlon.

 

Men bestil i så fald gerne bord så tidligt som muligt.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej bissus

 

Tak for at du er klar, men jeg går ud fra at din præmis er at du kører hele vejen fre Jylland i din egen bil, vi kører rundt i din bil i NRW.

 

Min præmis er at jeg flyver tur retur fra København til Düsseldorf, og at vi benytter offentlig transport undert opholdet i NRW.

 

Ydermere er det mit indtryk, at du og jeg ikke vil vægte at besøge de samme klubber på en fællestur?

 

Jeg finder derfor trods din principielle interesse i en fællestur, de af mig foreslåede dage, at der defacto ikke består et grundlag for at vi to tager på denne tur sammnen.

 

Pt på Momondo.dk

- 01 05 14

 

SAS

 

Fredag 27 juni

København Düsseldorf

11 40 - 13 00.

 

Søndag 29 juni

Düsseldorf København

16 00 - 17 20.

 

Pris 1457 kr

 

Det er stadig en for mig acceptabel pris, men ingen har til nu meddelt deres interesse i at deltage i en tur tur retur, med udgangspunkt København Düsseldorf indenfor nævnte dage i juni.

 

Min forventning er at det indenfor kort tid vil være umuligt at købe en flybillet tur retur for mindre en 1500 kr, og jeg tror derfor at vi er ved at løbe tør for tid, hvis jeg økonomisk skal kunne være villig til at deltage i turen.

 

Dog er det tidligere, mod forventning set at en tur retur fly billet, har kunnet købes billigere i en senere fase end forventet.

 

Skulle denne mulighed mod forventning vise sig, er jeg fortsættende interesseret i den af mig foreslåede fællestur til NRW.

 

Jeg er i så fald til rådighed for at vi mødes personligt hos mig, for at bestille og betale for fly billet tur retur, samt hotel overnatninger på turen, følgende dage, aften fra kl 18.

 

Mandag den 12/5

 

Tirsdag den 13/5

 

Plus

 

Fredag den 16/5

 

Lørdag den 17/5

 

Begge dage fra kl 15.

 

Flere fridage forinden min påtænkte fællestur udgør muligheder, hvor jeg kan mødes med interesserede i en tur, men min forventning er at flybilletten herfra er så dyr at jeg ikke vil betale prisen.

 

I så fald må jeg afvente kendskab til min juli kalender, og skulle der for mig vise sig muligheder for en fællestur i juli, vil jeg muligvis oprette en ny tråd med dette formål for øje.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige været afsted, og må hellere passe lidt på kontanterne i den nærmeste tid.

 

Jeg vil dog helt klart anbefale at leje bil i Düsseldorf. Det tog mig 3 timer at komme fra lufthavnen til Lichtenberg ved Bonn med det offentlige, grundet uheldig timing. Et tog var 5 min forsinket, hvilket væltede hele min rejseplan.

 

Billeje er heller ikke ret meget dyere end det offentlige, hvis man er nogle stykker.

 

Desuden er der mange hyggelige steder i NRW, man kan besøge undervejs.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Der_Man

 

Brug af offentlig trafik beror helt klart på et bynært optimalt indbyrdes forhold mellem, beliggenhed af ens hotel, S/Ubahn, letbane og klubber, samt forbindelser herimellem i interval.

 

Går dette ikke op i en højere enhed, bortfalder fordelene ved brug af offentlige trafikale forbindelser, og bliver hurtigt i stedet til en hæmsko, der ødelægger egne tidsplaner og udfoldelses muligheder på turen.

 

I NRW udgør leje af bil ofte den eneste mulighed, hvis man besøger spredt beliggende klubber udenfor byerne.

 

Jeg gør derfor meget ud af at undersøge den lokale rejseplan før afrejse, medmindre jeg er så heldig at være på tur med nogle der har kørekort, og som jeg kan dele udgiften med til leje af en bil.

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...