Hop til indhold
Montezi

ErW IV - Tilbage til Paradis

Recommended Posts

ErW IV - Tilbage i Paradis

Ja, jeg savnede “mine piger” for meget, så denne gang gik der kun 5 uger før jeg måtte tilbage til Paradiset i Berlin. Det blev igen 3 dage - som jeg er kommet frem til er det bedste format for mig - men min faste WingMan tog kun 2 dage. Så denne gang fløj jeg solo den første dag, og jeg havde en superfed dag - men må også tilstå at jeg klart foretrækker at vi er 2.

Jeg boede på et nyt hotel denne gang - Hotel Aldea - dog stadig i “streetwalker” land, og kun ca. 200 m fra hvor jeg boede sidst. Jeg kunne få dette hotel 60kr billigere end det andet, men de penge var dårligt sparet. Værelse og toilet var mindre og selvom det var helt fint og mere end dækkede mit behov, så var det ikke så lækkert som det andet - og et kæmpe minus var at Wifi ikke virkede i værelserne, men kun i lobbyen. Det har jeg så konkluderet er en deal-breaker for mig for eftertiden... det duer sgu ikke for en internet-afhængig som mig, og i 2014 må det være et mindstekrav til et hotelværelse.

Jeg tog direkte til ErW fra lufthavnen ( da jeg først kunne checke ind på hotellet efter kl. 14) og omkring kl. 13 blev jeg lukket ind af Mustafa - med et stort smil og et velkommen tilbage - som dog øjeblikkeligt spurgte hvor min ven var henne, og jeg kunne berolige ham med at han ville komme onsdag.

Ligesom jeg kommer ud af badet stikker dejlige Mandy hovedet ind og spørger om der er nogen der vil lege med hende, og jeg var ikke sen til at melde mig. For pokker hvor eg jeg bare vild med den lille frække nabo-datter og jeg fik et af hendes fantastiske blide og lækre BJ´s, før jeg fik fornøjelsen af at knalde hende et godt stykke tid i missionær. Det blev til ialt 3 runder med min lille favorit og det var som altid himmelsk - specielt den sidste gang, hvor jeg havde hende alene i ret lang tid og endte med at komme i hende. Dén pige får jeg bare aldrig nok af, men desværre var hun ikke på onsdag og torsdag selvom hun havde “lovet” mig det.

Dernæst var det en gammel kending fra mit første besøg der kom på banen - Jasmin som har holdt pause i et halvt års tid. Hun var blevet klippet korthåret - noget jeg normalt ikke er så vild med - og det klædte hende faktisk helt utroligt godt. Hun vimsede rundt på høje stiletter og i en lille stram røvkort leopard-kjole, og var i supergodt humør hele dagen. Det startede med et lækkert BJ, før jeg knaldede hende i doggy, med skøn udsigt til hendes lækre slanke krop. Sidst jeg så hende imponerede hun mig ikke rigtig, men denne gang var hun ganske formidabel, og jeg have fornøjelsen af hende 3 gange i løbet af dagen med lækre BJ´s og dejlig sex i forskellige stillinger. Jasmin havde jeg fornøjelsen af alle 3 dage og var sammen med hende 6 gange. Jeg var ikke så imponeret overhende den første gang jeg var dernede, men denne gang skal jeg da love for hun sneg sig ind på mig - smilende, dansende, hele tiden i højt humør og en masse dejlig sex. Virkelig en skøn pige.

Efter et bad og lidt afslapning stak jeg hovedet ind i bollerummet, hvor Asena var igang med at knalde et par mænd. Hun er ikke så høj tyrkisk pige, lidt fyldig uden egentlig at være buttet, med nogle smukke C-skåle og et rigtig kønt ansigt. Jeg nød synet og efter noget tid hoppede jeg op og fik suttet pik - rigtig lækkert - inden hun begyndte at ride mig. Det var dog en ret kort ride-tur, da hendes runde var færdig, og hun blev afløst af Mandy.... Jeg så ikke mere til hende dén dag. Hun var til gengæld igang alle 3 dage, og jeg fik knaldet hende 5 gange i løbet af turen, og kom også i hende en enkelt gang. Hun viste sig at være en lille humørbombe og super sød og sjov under sexen.

Maria var der sammen med sin kæreste, og det var hendes første dag i ErW - og ifølge hende selv, hendes allerførste GB. Køn ung pige og jeg var så heldig at være den anden fyr der knaldede hende - hun var meget medlevende, og stønnede og skreg højt og fik adskillige orgasmer de 3 gange hun var i spil. Jeg knaldede hende 2 gange, men fik dog ingen BJ´s da det var lidt svært at komme til pga stillingerne og dét at hun var meget ombejlet - så jeg udnyttede bare at jeg hele tiden var stiv, og gik direkte til knepperiet, og anden gang jeg knaldede hende fik jeg også udløsning.

Kim - som jeg også kender fra sidst - gik i gang samtidig med Maria og efter jeg havde badet, gik jeg ind og fik en rigtig skøn tur med hende. Det var virkelig lækkert - det virker til at hun performer bedst, når der er en anden pige igang i samme seng - og jeg fik et godt BJ og en fantastisk gang sex med hende i missionær... og endte med at sprøjte oppe i hende.

Næste “heldige” pige var Mia, som var der sammen med sin mand - de er et af de faste par der kommer i klubben. Hun er en køn lille thai-pige med en lækker fast krop, og hun er til lidt hård sex, med hendes mand som den styrende part. Jeg fik både BJ og sex i forskellige stillinger med hende et par gange - rigtig fræk pige som tydeligvis nyder at blive taget under behandling.

Dagens sidste pige var Aliyah, en lille velskabt rødhåret sag med et rigtig sødt og kønt ansigt. Hun gav et udemærket blowjob, og sexen var da også okay - men ikke noget at skrive hjem om - synes bare ikke rigtig at der var nogen forbindelse, så det blev en rimelig kort fornøjelse.

Lina havde været på om tirsdagen, men jeg missede hende pga dårlig timing - men onsdag fik jeg jeg en fin omgang med hende. Det var ikke fantastisk men udemærket, men sexen med hende  kommer aldrig helt op at ringe - til gengæld er jeg vild med hendes humør og energi, og hun skaber altså en god stemning med sin blotte tilstedeværelse.

Jeg havde ikke mødt Lea før, selvom hun har været i klubben i flere år, og hvilket bekendtskab - Wow! kønt ansigt, fantastisk krop ( med en perfekt lille røv med kuglerunde baller) og en formidabbel personlighed - læg dertil fantastisk sex med masser af sjov og ballade. Hun var der kun onsdag, men jeg nåede at være sammen med hende hele 6 gange den dag - 2 af gangene fik jeg dog kun BJ, mens de andre gange var både samleje og BJ, og jeg kom også i hende 2 gange i løbet af dagen. Jeg var helt solgt, og hun røg direkte ind i feltet af yndlingspiger i ErW.

Gina er en ny pige - hun er høj og meget slank, med et kønt ansigt. Jeg havde sex med hende 2 gange, og det var ganske fint, men dog ikke i den bedste halvdel af hvad jeg oplevede på denne tur.

En anden ny pige var tyrkiske Leyla - hende fik jeg en enkelt tur sammen med, og igen var det sådan lidt på det jævne uden på nogen måde at være dårligt - men selvom hun var ganske lækker og havde et frækt sekretær-look med briller og lingeri i “sekretær-stil” så fik hun mig ikke helt op at ringe.

Siden sidst ( og mens Jasmin har holdt pause) er der dukket en ny Jasmin#2 op. Hun er nok i slutningen af 30´erne, høj og slank egentlig ganske nydelig - men slet ikke i samme klasse som de fleste af de andre (yngre) piger. Jeg nåede ikke andet end et BJ fra hende - men holy fuck, det kunne hun til gengæld finde ud af.

Endnu en gammel kending i skikkelse af cubanske Tsunami fik jeg en dejlig runde med. Først hendes vanvittigt lækre og meget varierede BJ, før jeg endte med at knalde hende både i missionær og doggy. Det bliver bare bedre og bedre for hver gang jeg er sammen med mørke dejlighed, og hun virker heller ikke just som om hun er træt af mig.

Jeg havde lagt mig og nuppede en lille blunder i det tomme bollerum i forventning om at Yvonne var næste pige i spil - men lå og ventede en lille times tid, hvor jeg mere eller mindre holdt pikken klar med en spiller. Da hun endelig kom ind, var der kun en anden mand og hun smuttede op tio mig og startede som sædvanligt med at kysse hele min overkrop inden hun tog min pik i munden - derefter en skøn - men meget kort - knalde-tur i missionær... en hel dag uden udløsning og over 30 min onani som opvarmning, var mere en Junior kan klare sammen med den lækre blondine.

Jeg havde misset Tanja første gang hun var på, fordi jeg strategisk ventede på Yvonne, men bagefter kom chancen igen. Lækker blondine - udemærket BJ og udemærket sex - men jeg var ikke helt så solgt som mange af de andre mænd.

Bagefter smuttede jeg ind til Yvonne igen, og jeg fik endnu et forrygende BJ, mens Mustafa knaldede hende i doggy, og derefter tog jeg hende i doggy - og denne gang var der sgu fin forbindelse mellem os, selvom hun suttede pik på en anden. Efter noget tid trak jeg mig og spurgte om jeg måtte slikke hende - det måtte jeg rigtig gerne. Hun fik en rigtig lang slikketur, hvor jeg i den grad nød hendes lækre og velsmagende fisse. Det lykkedes mig til sidst at få hende til at komme i en kraftig orgasme. da hun havde sundet sig fik jeg det største liderlige smil og hun takkede pænt. Det var en nærmest perfekt afslutning på 3 dejlige dage , og endelig efter så mange forsøg lykkedes det mig endelig at nå ind til den lækre blonde godte.

Det var endnu en fantastisk tur til Berlin - lige knap så fed som sidst, men det var også ubegribeligt fedt - selvom jeg savnede en del gamle kendinge, som; Scarlet, Patrizia, Roxy, Lily, Daniela og Dani. Men så var der til gengæld nogle nye fantastiske piger jeg fik stiftet bekendtskab med.

Onsdag aften smuttede vi på Artemis, og fik lokket en franskmand med - som vi også snakkede med under sidste besøg - og fik en rigtig fed nat dér. Der kommer en beretning fra vores Artemis-besøg i FKK-forummet på et tidspunkt, når den er færdig.

Hele turen stod mig i ca. 5600,- alt inklusiv.

Jeg havde egentligt tænkt mig at vente med Berlin til efteråret - men tager nok en tur til Tjekkiet og så et par dages stop i Berlin på hjemvejen - om meget snart, hvis alt falder i hak.

 

Redigeret af Montezi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super beretning Montezi af Berlin-turen. 

 

Inden nogen igen råber: Det er en historie var de varme lande...

Må jeg hellere tilkendegive at jeg var involveret i både Artemis og ERW eventyret :D

Det var igen en stor fornøjelse, dog lidt mere afdæmpet "action" end sidste tur og uden nogen "Danish sandwich"

Jeg spurgte Lea om hun var frisk på en "Danish sandwich", hun gør det kun privat derhjemme... :P

 

Monz har beskrevet pigerne godt så jeg vil ikke dvæle i det igen.

Dog var jeg særlig glad for Asena og Tanja

vi havde rigtig god kemi sammen. Lea kender jeg fra tidligere hun er altid i godt lidt provokerende humør, det kan jeg godt lide.

Der var dejlig gensynsglæde med Lina, JasminTsunami og Yvonne...

 

En særlig overraskelse var min gamle "flame" Sultan/Zara, smuk pige med en lidt kold facade, men hendes smil varmer bare alle hjerter :D

Hun var nu blandt personalet og var desværre ikke i aktion... så ingen cigar til mig :P

 

Som sædvanlig var det som at gå rundt i en pornofilm med 11 timers sex om dagen med mange piger, jeg har ikke tal på hvor mange piger og omgange jeg har taget, men det er hellere ikke vigtig, total-oplevelsen er helt surrealistisk hver gang, selvom jeg efterhånden har frekventeret disse fester mange gange, er det nye oplevelser hver gang.

Montezi og jeg holdt indimellem pauser, vi drak vand og alkoholfri øl, gik i saunaen for at lade op til næste pige.

Montezi og jeg supperede hinanden med info. om hvilken piger som blev skiftet ud og hvem der kom på næste gang, der er to "action" rum så det er dejligt med en wingman som kan opdatere en, mens jeg har travlt med at knalde og omvendt, så kan vi vurdere om vi skal spare på krudtet, det er rart at være lidt strategisk til disse marathon sexparty og vi er "hjælperryttere" for hinanden for at opnå de bedste oplevelser. 

 

Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg har så småt en ny tur i støbeskeen :D

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest bogholderen

Pas nu på pikken ikke går I stykker drenge med alt det knepperi. Misundelsens orm gnaver :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pas nu på pikken ikke går I stykker drenge med alt det knepperi. Misundelsens orm gnaver :)

 

Ja, helt ærligt... er den ikke ved at falde af til sidst?!?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Montezi

 

Som sædvanlig en formidabel beretning :)

 

Men at spare 60 kr på hotellet på en tur der koster 5600 kr, ok det gør du så heller ikke næste gang :wink:

 

Dine mange mange piger :-P

 

Erlebniswohnung

http://www.erlebniswohnung.com/de/

 

Mandy

http://www.erlebniswohnung.com/de/mandy.html

 

Jasmin

http://www.erlebniswohnung.com/de/jasmin.html

 

Asena

http://www.erlebniswohnung.com/de/asena.html

 

Maria

http://www.erlebniswohnung.com/de/maria.html

 

Kim?

 

Mia

http://www.erlebniswohnung.com/de/mia.html

 

Aliyah

http://www.erlebniswohnung.com/de/aliyah.html

 

Lina?

 

Lea

http://www.erlebniswohnung.com/de/lea.html

 

Gina?

 

Leyla

http://www.erlebniswohnung.com/de/leyla.html

 

Jasmin#2?

 

Tsunami

http://www.erlebniswohnung.com/de/tsunami.html

 

Yvonne

http://www.erlebniswohnung.com/de/yvonne.html

 

Tanja?

 

Til jer der ikke har prøvet og ikke har et problem med gruppesex, hvor der ydes fransk uden, der er det med at få besøgt Erlebniswohnung.

 

Desværre har jeg nok selv været der for sidste gang, fordi jeg er hysterisk med ikke at ville modtage fransk uden, og min erfaring er desværre at så kommer man hurtigt bag i rækken, fordi jeg ikke selv kan følge med flowet.

 

Til Nille

 

Nu må du altså få Montezi slæbt med på:

 

Fassbender & Rausch

 

https://www.fassbender-rausch.de/

 

Det er et stop på samme metro linje, der går til Erlebniswohnung.

 

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetvaerk

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Men at spare 60 kr på hotellet på en tur der koster 5600 kr, ok det gør du så heller ikke næste gang :wink:

 

Til Nille

 

Nu må du altså få Montezi slæbt med på:

 

Fassbender & Rausch

 

https://www.fassbender-rausch.de/

 

Det er et stop på samme metro linje, der går til Erlebniswohnung.

 

 

 

Rejse

 

Nu var det mig som ville prøve det andet hotel, som så bedre ud på billedet, der var ikke primært for at spare (vi blev en erfaring rigere), næste gang booker vi det samme hotel som vi bookede sidst, som havde bedre og større værelser med fungerende Wifi.

 

Mht. Fassbender & Rausch:

"Stadtmitte" station ligger på U6, mens vi tager U9 til ERW. så det er ikke lige på vejen, men jeg har ærligt talt glemt alt om chokoladefabrikken/cafeen, jeg havde kun kvinder på hjernen, det tror jeg også Monz havde :P

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder interessant.

Betaler man 89 euro og så kan man ha så meget sex man vil? :D

 

Lyder ikke dårligt.

 

Ja - når man har betalt entre er mad, drikke og sex ad libitum. Jeg får som regel knaldet 6-10 forskellige piger og når 12-15 runder på sådan en dag.

 

Men det er jo gangbang, og man kan ikke forvvente at have pigen for sig selv... selvom det sker af og til, men der kan når som helst komme en og blande sig i legen igen.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja - når man har betalt entre er mad, drikke og sex ad libitum. Jeg får som regel knaldet 6-10 forskellige piger og når 12-15 runder på sådan en dag.

 

Men det er jo gangbang, og man kan ikke forvvente at have pigen for sig selv... selvom det sker af og til, men der kan når som helst komme en og blande sig i legen igen.

 

 

jeg kommer og blander mig hehe :P

 

sidste gang var prisen sat op til 99€, men er nu nede på 89€. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk beretning, runder nok Berlin på vejen hjem fra NRW.

Tjekkiet, what's up der? Vil gerne med en gang, men Nille holder mig vist ldt på afstand :-))

Er meget frisk på en gang GB

/B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk beretning, runder nok Berlin på vejen hjem fra NRW.

Tjekkiet, what's up der?

 

Tjae - det vil tiden vise, det er en reckon-mision til det Nordvestlige Tjekkiet. Det bliver jagt på amatører/ semi-pro´s, men ved ikke helt hvad jeg kan forvente, det er blevet anbefalet mig, og nu vil jeg tjekke det ud og se om det kan holde hvad han lover - ellers får jeg 4 hyggedage med afslapning, og så tager jeg bare revanche når jeg når til Berlin.

 

 

 Vil gerne med en gang, men Nille holder mig vist ldt på afstand :smile:)

Er meget frisk på en gang GB

/B

 

Nu kan jeg kun tale på egne vegne - men måske Nille har det på samme måde - jeg er temmelig egoistisk lige hvad det angår. For det første gider jeg ikke rejse efter sex i "større" flokke og holder mig til folk jeg "kender". Vi fungerer supergodt sammen og er et godt makkerpar... for det andet prioriterer jeg først og fremmest at JEG får den bedst mulige tur, og er egentlig ikke interesseret i at tage afsted med nogen jeg ikke kender og ikke ved hvad jeg kan vente af.

 

Jeg vil hjertens gerne hjælpe med råd og informationer til en tur, men jeg tager kun afsted med folk jeg har et godt kendskab til, og som jeg ved jeg fungerer godt sammen med, og som jeg har tiltro til kan begå sig til GB. Som sagt ved jeg godt det er egoistisk, Nille har jo været rigtig flink at tage mig under sine vinger... men det er sådan jeg har det med det.

 

Men har du nogle praktiske spørgsmål omkring planlægning eller gode råd om hvordan man får mest ud af ErW, skal du endelig spørge.

 

 

Redigeret af Montezi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...