Hop til indhold
Gentleman and a Scholar

Ungarske Silvia på Østerbro – 10/10

Recommended Posts

En slank elegant kvinde kan typisk altid fange en gentlemans øje, og denne flotte ungarer fangede i den grad mit. Da jeg stod overfor Silvia i lejligheden på Amerika Plads faldt jeg med det samme for hendes dragende udstråling og hendes gemytlige temperament.

 

Vi aftaler en time, og efter lidt behagelig konversation beder Silvia mig om hjælp til at klæde sig af. Det gør jeg med glæde, og hvilken fin pakke der gemmer sig under det sexede outfit. En fit og fast krop kommer til syne og Silvia smiler blot frækt og indbydende til mig da hun vender sig om og konstaterer, at jeg kan lide hvad jeg ser.

 

Da jeg forinden forklarede hende i telefonen at jeg er glatbarberet og ikke-ryger forsikrede hun, at så kysser hun med største fornøjelse. Det var ikke falsk reklame. Vi kysser og krammer og nusser, og det udvikler sig til en rigtig god kæresteoplevelse. Ja faktisk begynder tingene at gå op i en højere enhed da det går op for mig, at blidt og behageligt og den gode kemi også tænder Silvia. Jeg går ikke i detaljer, men det var god og dejlig sex for os begge. Så tæt som man kommer på elskov i disse rammer.

 

Der er ingen hast med at få mig ud. Vi taler lidt, masserer lidt, og bliver enige om at jeg skal besøge hende igen. Det bliver helt sikkert til et gensyn.

 

Lejligheden er i øvrigt ren, ryddelig og ret luksuriøs. Badeværelset er stort, lækkert nyt, og håndklæderne rene.  I det hele taget virker det hele velorganiseret med et øje for kvalitet og detaljer. F.eks er der sat mundskyl frem, og der er en stak engangsglas at hælde det i, hvis man har behov for en opfrisker. Det sidste har jeg aldrig set på et bordel før, men er jo egentlig ret åbenlyst en god ting.

 

Så jeg anbefaler denne dejlige brunette, der rent faktisk godt kunne tændes af en renvasket og høflig gentleman, og stedet hun arbejder er diskret og pænt. En time til 1200 er, når alt tages i betragtning, en virkelig sweet deal.

 

Link: http://escortguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=18857

Redigeret af Gentleman and a Scholar

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skide go anmeldelse det kunne være man skulle have besøg af hende. Hmmm men jeg synes nu mere om Angelina, fik du tilfældigvist set hende og kan du bekræfte at hun ser ud som på billederne?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Jeg synes pic ok men priserne er lidt for upbeat! De fleste ungarnske piger ligger 200 under og nogle af disse er fremrangende! Se fx nogle af mine anmelderser af disse! Ciao

Del dette indlæg


Link til indlæg

200kr mere eller mindre er vel ikke et problem, sålænge hun er så dejlig som Silvia åbenbart er.

Er også stærkt tiltrukket af hendes billeder.

Redigeret af Plaskeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes da, at det i høj grad er priser, der er omvendt proportional med den luksus, der beskrives.

Adressen hører heller ikke til de biligste i byen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skide go anmeldelse det kunne være man skulle have besøg af hende. Hmmm men jeg synes nu mere om Angelina, fik du tilfældigvist set hende og kan du bekræfte at hun ser ud som på billederne?

 

Det kan jeg  ;)

Dejlig ung og sprød pige - der ligger en anmeldelse forøvrigt....

 

Dressmann

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til Gentleman and a Scholar for tippet ( langt navn :-) ).

 

Blev fristet af din udmærkede anmeldelse og var efterfølgende også en tur forbi og besøge Sivlia.

Er helt enig i din beskrivelse - hun har klasse, yder en god service og er helt sikkert et besøg værd.

Hvis man skal putte lidt malurt i bægeret (kun lidt), så er brysterne ikke økologiske, men hun har ellers en flot og meget veltrænet body.

Hun virkede oprigtigt interesseret i at hyggesnakke efter massagen. Tog ikke tid på hvor længe jeg var der, men det føltes som jeg var der i mere end en time (havde betalt for en time). Var i godt humør resten af dagen :-)

 

Hilste også på de andre to unge damer i lejligheden. Angelina fristede til et snarligt besøg, synes hun så ret lækker ud og virkede sød.

En af libertinerne herinde på EG (Brillex) har lige rapporteret om et ikke helt vellykket besøg af hende, så det giver jo lidt stof til eftertanke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...