Hop til indhold
Bananas

Moralsk forvirring eller politisk korrekthed

Recommended Posts

For at ikke lave om en efterlysning til debat, skriver jeg dette indlæg - refererende til >Sydsverige - her.
 
Det er meget som er problematiskt med den svenske lov, f.eks. at ingen kan forsvare sig eller en gang nægte, selv om man ikke har købt sex. Stigmatiseringen (sorry Fickenstein) som følger går aldrig væk.
 
Men også det med "bad by proxy" (sorry Dario og andre). Det snakkes numere i Sverige mest om trafficking, og at forbyde prostitution er altså den eneste måden at stoppe trafficking. Siger man. Ligesom i Danmark havde vi allerede en lov imod trafficking. Men logiken er nu at gennem at forbyde alt som har med penge og sex at gøre så stopper man også trafficking.
 
Uanset hvis det er sandt eller ikke; hvad sker så hvis man applicerer denne måde at tænke på andre områder? Heroin f.eks. Vi har utrolige problemer med opiater. Hvorfor ikke forbyde alt medicinsk brug af disse stoffer? Børnemishandling ... forbyd mennesker at have børn, så bliver det sværere at mishandle nogle.  Hastighedsovertrædelser - men så forbyd køretøj med motorer så går det ikke så hurtigt. Og mange mennesker slipper fra at dø i fortid eller få sine liv ødelagt. Sort arbejdskraft ... forbyd arbejde. Alkoholiker   - den er utroligt nem, bare forbyd alkohol. Det dør vi jo ikke foruden. Mobing i skolerne - forbyd skoler. Boligmæssig segregering - jamen altså forbyd boliger. Eller i hvert fald; forbyd mennesker at bruge dem. Især dem på Strandvejen.
Konflikter, krig, slemme koner, grimme mænd - forbyd mennesker.
 
Eller bare acceptere at nogle grimme ting er svære at bekæmpe, men det er bare at blive ved og blive ved, istedet for at som nu, faktiskt bruge problemerne som brændstof i et moralskt korstog.
Vi befinder os i Sverige, og i store dele af Europa lige nu i et tilstand af moralsk forvirring. Vi vil jo - de fleste af os - have ligestilling mellem kønen. Ja ligestilling generelt. Men hvordan skal det ske, og hvorfor er det så svært at opnå? Og undervejs; hvad sker med forholdet mellem mænd og kvinder? Hvad sker med seksuelle relationer? Hvad sker på arbejdsmarkedet? Og hvad sker med vores love?
 
Jeg aner faktiskt ikke hvordan i dansker skal slippe fra denne forvirring, som lige nu går som en løbeild gennem Europa. Det skal sagtens til en meget modig debat til fra mange modige mennesker, som desuden skal lykkes med at ikke blande sammen f.eks. sex, ligestilling mellem kønen og retten at omtale piger som man vil.  Det skal også mennesker til der forstår at det ikke drejer sig om politisk korrekthed eller u-korrekthed. Det er fanden så meget alvorligere end så.
 
Den slags mennesker finder man desværre ikke mange af - og definitivt ikke herinde.
Sagde svenskeren, den gamle torsken.
 
B
Redigeret af Bananas

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...