Hop til indhold
Jasmin

utroskab... hmm hvad, hvordan .. hvorfor er pisseligemeget

Recommended Posts

ingen tvivl om at emnet nok har været oppe før.... for lets face it... rigtig mange af jer herinde er i forhold eller er endda gifte... 

 

så langt så godt

 

fickenstein spørger mig i en anden tråd hvordan jeg kan respektere en mand der er sin kone utro... (fordi jeg sagde at jeg generelt ikke bryder mig om mænd der ikke respekterer kvinder) 

 

og så er det jeg ler lidt indvendig... for hvad i alverden har det, at en mand dyrker sex med en anden end sin kone, at gøre med at være utro....  kommer det ikke 110% an på HVAD der defineres som utroskab??

 

Allerede nu kan jeg godt røbe at jeg - uanset min civilstatus - altid har dyrket sex med alle jeg nu engang havde lyst til... det har mine respektive partnere absolut ingen indflydelse på... det skal jeg sgu nok selv bestemme... 

 

jeg har altid spillet med helt åbne kort... hvis en fyr vil have mig er jeg hans og ham og hans kærlighed er min - men han er ikke alene i min seng... der er plads til alle dem jeg nu engang vil invitere... tilgengæld har han så helt og holdent patent på min loyalitet, min ærlighed, min integritet og min kærlighed... 

 

hvis han vil dyrke sex med andre er han så evigt velkommen.. både med og uden mig - hvad han nu føler for... jo mere frihed man giver en partner jo mindre har de brug for den :) 

 

sex er IKKE det samme som kærlighed...- alle jer som besøger mig.. i kommer for en god oplevelse - IKKE fordi i elsker mig...   dvs st når i dyrker sex med mig - så svigter i altså ikke kærligheden til jeres partner på nogen måde... faktisk det modsatte for manges vedkommende... 

 

hvorfor skulle jeg miste respekten for en mand der forsøger at komme uden om et sexuelt problem for at holde sammen på et forhold/en familie uden at miste sig selv i processen.... det synes jeg da for så vidt er en ok metode

 

 

RIGTIG mange kvinder fatter ikke at sex ikke er det samme som kærlighed - og i sagens natur bliver de eddertossede hvis de føler at manden svigter kærligheden.... fair nok... men hvis man spørger mig (som fickie jo gjorde) så mister manden ingen respekt fra min side fordi han løser sin seksuelle frustration i forsøget på at holde sammen på sit liv i øvrigt... 

 

der hvor min kæde kan hoppe af er hvis han gør det på en måde der er fuldstændig uforenelig med den samhørighed han burde have med sin partner.. fx har mange kvinder et forhold til ægtesengen som et "helligt sted" - og jeg synes det er tåbeligt hvis manden vanhelliger det ved at proppe en fremmed kvinde ind i sengen...  fuck det at han knepper escort-trunten - men stedet er fandme dårligt valgt hvis ægtesengen er vigtig for hans kone

 

mister han min respekt totalt... nej... synes jeg at han har været en klaphat... ja... for det er fandme dumt HVIS konen har et forhold til den seng...   han blæser ikke på hendes kærlighed ved at have sex med en anden, men han blæser på den ved ikke at respektere de vigtige parametre der går ud over sexen... 

 

de fleste kvinder kan bringes til at forstå forskellen mellem sex og kærlighed hvis man bruger de rette argumenter... men man får ikke nogen kvinde til at forstå at det skulle foregå det sted der betød mest.... så jo... manden vil - i hvert fald temporært - falde i min agtelse når nu du spørger Fickie...  men jeg mister ikke respekten for en mand fordi han dummer sig på den måde - kun hvis han gør det en gang til..... 

 

men utro - det får ingen mig til at sige at han har været blot fordi han har afreageret alle de sexuelle behov i mit hyggelige selskab :) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jooo.....du har helt ret....
 

Alene det faktum at det er umuligt at plastre en definition på begrebet utroskab.....for hvad er det?
Det kan jo være mange ting......absolut ikke kun noget med sex......i min verden meget mere noget der handler om tillid.....

 

Inderst inde ved man det godt.....når man er på vej ud på tynd is....
Man (jeg) tør da godt indrømme at jeg har været på vej med en sætning om en person.....hvor jeg inden det tredje ord godt vidste....."at det her kan du ikke være bekendt at sige".....og på den måde blev jeg (måske) reddet ag min samvittighed......

Det er måske det nærmeste man kan komme....et "instrument" til at måle om det man gør er "go" eller "no-go)......

Den snak må man (vi) jo så huske at tage med os selv ;-)

Tak for et super emne Jasmin ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Hej Jasmin

 

Er enig med dig i at sex og kærlighed ikke er det samme. Og mener også det kan være svært at bedømme hvad der er utroskab og hvad der ikke er utroskab.

Men mener dog at er man i et forehold. Og gør man noget som man på forhånd ved vil gøre den anden ulykkelig. Og måske også ville være nok til at de skulle skilles. Hvis det kom frem. Så er man på vej i den gale retning.

 

Enten elsker man sin partner og kan leve med de mangler der nu kunne være. Eller også melder man klart ud at man ikke kan undvære visse ting og så må man sammen se om der kan findes en løsning som begge partner kan leve med. Kan man så ikke finde en løsning så må man vælge hvad man vil. Man kan ikke ville 2 ting lige meget.

 

 Det med bevidst at lyve om noget for at få sin vilje. Og så undskylde sig med at man lyver fordi man ikke ville såre vedkommende. Er da både respektløst og egoistisk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Å duvedDet

Man kan ikke spise hjemme hverdag..

Jeg har altid undret mig over hvor mange en glæde piger har været sammen med siden hun har mistet mødommen..

Hvor mange har du været sammen med ?? :)

j

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Sådan er det langt fra alle kvinder og glædespiger der ser på det!!!

Når jeg besøger Jer piger, siger jeg ALTID jeg er single. Jeg kan ikke se på hende pigen jeg besøger, om hun finder det i orden eller ej, så derfor lyver jeg altid. Har ikke lyst til at betale for noget, der er kommet dårligt fra start.

Nu kommer jeg for det meste altid i klub, og her duer det jo heller ikke, hvis man siger man er single til den ene og i forhold til den anden :-) pigerne snakker sgu sammen ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er sådan set enig, utroskab er stort set umulig at definere for det er forskelligt fra menneske til menneske. Jeg synes dog at hvis man vælger at indgå i et forhold så skal man spille med åbne kort overfor hinanden, hvis man ikke kan det så har man jo ikke ærligheden imellem partnerne.

Min personlige grænse går når man gør noget som man ved ens partner bliver såret af at finde ud af. Men jeg mener samtidig ikke at det er op til mig at være fordømmende eller moraliserende for jeg ved jo ikke hvad der er blevet aftalt i de små hjem. Alting upåagtet dog så synes jeg man skylder en eventuel partner så meget kærlighed og respekt at man ikke bevidst forholder dem oplysninger som vil ændre deres opfattelse af om de vil forholdet eller ej.

Har selv prøvet at stå som den bag lyset førte, og det føltes som min daværende partner havde skidt i min sjæl fordi hun havde overtrådt den tillid der skulle være imellem os. Men nu er jeg heldigvis single og kan fyre den af og gøre hvad jeg vil så jeg er for indestående fri for de her overvejelser :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Oralis

Den lyserøde tilgang er naturligvis den optimale.

Men hører den altid fra folk, der er i korte forhold.... altså 1,2,5 år. Med andre ord, når tingene bliver lidt svært, stiller man ultimatummer op eller vælger at give op. Så går man videre til næste forhold.... som man kvitter når det bliver lidt svært. Zapperkulturen tror jeg det hedder

Længere varende forhold er svære! Her er det vigtig også at være sig selv tro..... følge sine egne behov.... og naturligvis kæmpe for tingene sammen. Når man nu er gået ind i et monogamt forhold for mange år siden, så er det jo præmissen for forholdet. Og ofte er der en i forholdet, der ikke kan kapere at ændre på den præmis.

Skal man så kaste alt på gulvet? det vil kort forholdseksperten formentlig :-) men de har oftest heller ikke alverden involveret i det, så det giver en 14 dages tudetur og så er det ude af systemmet. Folk der har været gift i 10-15 år, her stikker tingene ofte lidt dybere man har flere ting sammen evt små børn etc.

Den sidste gruppe, har jeg set mange eksempler på, hvor et brud har haft enorme konsekvenser. og i mange år frem.

Er det værd at risikere alt det, fordi du har lyst til at pille trusserne af en anden pige???

Del dette indlæg


Link til indlæg

Påfaldende ofte har nogen af de jeg har besøgt glædespiger spurgt om jeg var gift.

Jeg er singel og står kun til ansvar for mig selv og skattevæsenet.

Utroskab er en udefinerbar størrelse, nogen koner bifalder at manden får købesex, jeg har læst et sted at det bliver brugt som julegave til manden.

Det kan ikke være så slemt at gå til en glædespige som at komme hos nabokonen.

Er det med julegaven noget i piger kender til ?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

hov glemte at skrive sex er jo en meget vigtig ting, i hvert fald for en mand. Hvis man ikke dyrker en rimelig mængde, så mister man balancen i livet og dermed bliver ulykkelig. Så det er jo et ret stærkt behov :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

... for hvad i alverden har det, at en mand dyrker sex med en anden end sin kone, at gøre med at være utro....  kommer det ikke 110% an på HVAD der defineres som utroskab??

 

Jo, det gør det da :)

 

Er man fx erklæret kristen, så er definitionen på utroskab lidt mere nagelfast end for så mange andre, men emnet er alligevel til en vis grad åbent for fortolkning og forklaring.

Kristeligt Dagblad har behandlet utroskab i en lang række artikler, og mange af dem kan måske være interessante at læse/skimme!?

I følgende link beskrives fx forskellen mellem utroskab og ægteskabsbrud:

http://www.kristendom.dk/artikel/436470:Spoerg-om-Bibelen--Hvad-er-forskellen-paa--utroskab-og--aegteskabsbrud

 

"Til gengæld er der den forskel mellem 'utroskab' og 'ægteskabsbrud', at 'utroskab' forudsætter et parforhold, men ikke nødvendigvis et ægteskab.

De ti Bud fra Det Gamle Testamente taler alene om ægteskab. Mens det i vore dage normalt er sådan, at et kærlighedsforhold kan blive til ægteskab, var det normale i oldtidens Israel det omvendte...

Buddet imod ægteskabsbrud retter sig i øvrigt mest mod mænd: Mænd må ikke have sex med andre mænds koner (men gerne med andre kvinder!). Gifte kvinder måtte ikke have sex med andre mænd end deres ægtemand. Til gengæld havde de så også krav på det.

Hans Jørgen Lundager Jensen, Religionsforsker"

Nedenstående link henviser til hele 53 artikler om utroskab, så her er lidt til den videbegærlige... :cool: :

 

http://www.kristeligt-dagblad.dk/emner/utroskab

 

Om "Utroskabens anatomi":

 

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/433889:Liv---Sjael--Utroskabens-anatomi

Sognepræst Flemming Pless har 3 børn med 2 kvinder, men har aldrig været gift...(!) Hvad forstår han ved utroskab:

 

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/433902:Liv---Sjael--Flemming-Pless-og-kampen-mod-forelskelserne

 

Vh./TH :)

Redigeret af ThorsHammer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ikke julegave... Men jeg har da ageret 50'års føs'dagsgave fra konen til manden. ;)

35 års fødselsdag er vel halv rund :P

*** hov, undskyld det var vist en afsporing :-/

Redigeret af holstebronx

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jaaaah, det er det... Hvis man partout skal have en anledning. ;)

 

jeg synes ikke man behøver en anledning for at give sig selv en gave ;) ;) ;)

 

 

jeg sidder og kigger på svarene... mit længste forhold var 7½ år - og har haft 5 år og 2 år før det... ja jeg startede tidligt *gg*  men i al den tid har jeg aldrig lovet nogen at være monogam... for jeg ved at jeg ville være fuld af løgn..  jeg ville ikke kunne holde det.. 

 

jeg kan holde på en hemmelighed, jeg kan holde om manden når han har brug for det, jeg kan holde hvad jeg lover uden videre.... men jeg kan ikke holde mig ude af andre mænds seng... det er en naturlov og en menneskeret i min verden *gg*

 

når jeg læser svarene bliver jeg faktisk lidt trist på vegne af alle dem der starter forholdet på monogamiens præmis... for hvor er det trist at starte noget smukt og skulle gøre vold på sig selv for at holde det eller lyve når man fejler... 

 

den monogami-kultur vi har lavet - det kunne vi dælme godt have gjort bedre... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg syntes at det er fint hvis parterne i et forhold indser, at den ene eller den andet part, ikke er tilfreds med det sexuelle, eller at man ikke kan opfylde hinandens ønsker, også benytter sig af en glædespige.

Det må da være bedre at sende mande til en "prof", hvor følelserne holdes uden for legen (for det meste), end at han ligger og roder med ungernes dansk læreinde, pigen i føtex, skraldemanden eller hvad ved jeg :)

Hvem ved, det kan enda være at er besøg hos en Nikita kan få sparket liv i lagnerne derhjemme...

Del dette indlæg


Link til indlæg

der hvor min kæde kan hoppe af er hvis han gør det på en måde der er fuldstændig uforenelig med den samhørighed han burde have med sin partner.. fx har mange kvinder et forhold til ægtesengen som et "helligt sted" - og jeg synes det er tåbeligt hvis manden vanhelliger det ved at proppe en fremmed kvinde ind i sengen...  fuck det at han knepper escort-trunten - men stedet er fandme dårligt valgt hvis ægtesengen er vigtig for hans kone

Helt enig. Eller for den sags skyld bare derhjemme. Derfor kunne jeg heller aldrig drømme om at invitere en escortpige. Heller ikke i bilen ville jeg gøre det. Det bliver ligesom lidt for tæt på. Jeg kan også bedst lide, at der er en vis tidsmæssig og geografisk afstand til hjemmet (og konen). Derfor er jeg mest "aktiv" på rejser

 

Iøvrigt Godt indlæg Jasmin. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

 

jeg sidder og kigger på svarene... mit længste forhold var 7½ år - og har haft 5 år og 2 år før det... ja jeg startede tidligt *gg*  men i al den tid har jeg aldrig lovet nogen at være monogam... for jeg ved at jeg ville være fuld af løgn..  jeg ville ikke kunne holde det.. 

 

 

Men netop fordi du er åben og ærlig om det er det vel også ok. Det mener jeg selv det er.

 

 

 

@ Liderligfyr. Om det er det værd? Ja den beslutning tager man vel allerede når man vælger at gøre noget som ens partner/ægtefælde er imod at man gør. Og som man ved vil medføre et brud/skilsmisse hvis det bliver opdaget.

Jeg har intet imod at nogle har flere sexpartner, jeg mener bare at man skylder dem (partnerne) at være åben om det. Så de ikke går rund og tror de er i et monogamt forhold når sandheden er noget andet.

Redigeret af Oralis voluptatem

Del dette indlæg


Link til indlæg

Monogami som parforholdets fundament.....er jo en illusion:-)
Det ved vi allesammen godt.....ærlighed....fortrolighed og tillid er til gengæld andre og mere faste værdier...efter min mening.

Jeg har da tidligere ladet kærester "hygge" sig med min viden.....og har ovenikøbet (uha uha) haft skønne fælles "gæster med oppe i sengen.

Det har givet ny energi og faktisk et endnu tættere forhold til mine kærester.....men det kræver selvfølgelig at alle er enige....og vil det:-)

Vi har den aftale at hvis man fristes.....og "falder i".....så ringer man hjem og "spørger" om lov.....!
Tro mig ...det er faktisk super frækt....

 

Ja...det er bare vores aftale......;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Jasmin er helt enig med dig i, at monogami ikke er vejen frem.... Men det er set ud fra, hvordan du og jeg er :-) Jeg ville også sagtens kunne acceptere at bedre halvdel hoppede hjem med en mand hun fandt interessant. 

 

Men sådan er mange/de fleste ikke indrettet. Og de er nu engang som de er, og er ikke til at ændre. Så skal man vælge om man vil opbygge en illusion eller springe videre i livet, med de konsekvenser det nu engang har. Skal jo siges, man elsker jo også partneren :-) For ellers er valget jo let

 

Du har så været bevist om det fra starten, at fyren også skulle have samme holdninger som dig lige med det, og det er jo en god ting ;-) For mit eget vedkommende, var det et ret ens syn på tingene og samme mål med livet, der var udslagsgivende. Og naturligvis en fantastisk kemi og sommerfugle i maven, glæde og amoriner og alle de andre skønne ting. Jeg havde slet ikke i tankerne, om man evt havde lyst til andre sexpartnere langt ude i fremtiden og der kan komme noget, der hedder manglende sexlyst, stress osv

 

Hvis jeg på et tidspunkt skulle ud og finde ny partner, er jeg idag blevet meget klogere. Så skulle præmissen være, at der er plads til at hygge sig lidt på egen hånd også :-) Som mand, er det fuldstændig surrealistisk at side på en FKK og den ene lamsebamse efter den anden kommer og tigger efter sex..... hamrende fedt og absolut ikke noget jeg vil undvære ;-) lever kun en gang

 

@ Oralis.... kunne være spændende at have diskutionen, hvis vi havde de samme forudsætninger.... så tror jeg ikke vi ville være så uenige igen. Altid nemt at være moralsk dommer overfor andre, hvis man ikke selv står i samme situation. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg synes ikke man behøver en anledning for at give sig selv en gave ;) ;) ;)

 

Nej, og heller ikke, hvis det er på en almindelig ugedag.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Ikke julegave... Men jeg har da ageret 50'års føs'dagsgave fra konen til manden. ;)

 

What a nice gift!! :grin:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Ikke julegave... Men jeg har da ageret 50'års føs'dagsgave fra konen til manden. ;)

 

Med 50 år er det så også 50% rabat?? *SS* Jf. synoptik i øvrigt *GG*

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Yeps Gameboy..... har hørt langt de fleste Danske piger giver klækkelige rabatter..... du kan sagtens få 50 % på en 30 minutter. Prisen er så 2000 kr fratrukket "special price for you my friend" rabatten på 50 %, gør at du kan få det til den favorable pris på 1000 kr for 30 min :-)

 

Tror det enten var Sisse eller  Lady Cherie der fyrede af, at de var til at handle med, men så steg startprisen bare he he meget god humor

Del dette indlæg


Link til indlæg

Yeps Gameboy..... har hørt langt de fleste Danske piger giver klækkelige rabatter..... du kan sagtens få 50 % på en 30 minutter. Prisen er så 2000 kr fratrukket "special price for you my friend" rabatten på 50 %, gør at du kan få det til den favorable pris på 1000 kr for 30 min :smile:

 

Tror det enten var Sisse eller  Lady Cherie der fyrede af, at de var til at handle med, men så steg startprisen bare he he meget god humor

 

Lady Cherie: - indlæg 134 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...