Hop til indhold
Gabriel1966

Sex slave kontrakt

Recommended Posts

Nu er jeg ikke advokat, jurist eller noget - men!
Du må ikke eje slaver idag. Og tænker ikke at en sexslave kontrakt ses med andre øjne. Men en sexslave kontrakt indgået mellem to ligeværdige mennesker for legens skyld, kan dog sagtens udformes som en del af et forspil. Men juridisk bindende, skal du nok ikke forvente at den vil være - og vil nok synes du er pænt offensiv, hvis du forsøger at håndhæve en sexslave kontrakt på en kvinde, hvor du eller hun ikke længere ønsker et ægteskabsligt forhold imellem jer.

Men mon ikke du godt vidste det, hvis du tænker dig om?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Om sexslavekontrakten er lovlig, afhænger af indholdet. Uanset indholdet,så er kontrakten ikke juridisk bindende, hvilket indebærer, at man ikke kan støtte ret på den ved domstolene. 

Jeg ved ikke hvad der konkret menes ved, om den kan bruges ved skilsmisse, men den kan blandt andet udgøre et indiciebevis for, at en ægtefælle har udøvet vold eller været utro, hvilket giver den anden ægtefælle ret til skilsmisse.

Del dette indlæg


Link til indlæg


@Gabriel1966 prøv og søg på slavekontrakt BDSM  på Google Der vil du kunne finde links til  info og råd til hvad en kontrakt skal indeholde ift dine egne grænser og hvad du skal være obs på 

Men den kan absolut ikke bindende juridisk heller ej ift skilsmisse 

Redigeret af Madame Illona

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...