Hop til indhold

Recommended Posts

Meget kan man kalde mig, men ordsmed er ikke deriblandt, så jeg beklager at I nok ikke får den samme Shakespear-ianske oplevelse, som jeg har set andre brødre udøve i fantastisk og inspirerende stil :D For dem, der ikke vil læse mit ordgylle er der en TL;DR i bunden.

Ikke desto mindre ville jeg gerne slå et slag for den kære Ann fra de smukke unge thai ( https://escortguide.dk/P/de-smukke-unge-thai--47137.html ), til trods for at besøget var i de koldere måneder, da det var en oplevelse jeg stadig tænker tilbage på og overvejer at gentage.

Men som alle andre historier, starter vores med en SMS. Jeg skrev til den kære Ann for at booke en times erotisk body, da billederne af hendes imponerende fysik havde sat gang i mere end hvad godt var, så kun at blive rørt af hendes hænder ville være en fadæse af episke proportioner. Svarene kom relativt hurtigt, omend der var nogle problemer med hvor hun kunne tage imod. Først var det ét sted, så et andet, så var man lidt usikker, indtil det endelig blev fastlagt. De skriver dog i deres annonce at de ikke har fast sted, og arbejder efter aftale, så jeg tænkte det var fair nok - aftalen kom i det mindste i hus (eller lejlighed, I guess)

Da jeg senere på aftenen troppede op med soldaten ivrigt ventende på at indtage de frodige thailandske bjerge, blev jeg mødt i døren af Ann, og kan i hvert fald sige at reklamen talte sandt:

  • Ung ✔️
  • Smuk ✔️
  • Thai ✔️

Jeg formåede på en eller anden vis at samle kæben længe nok op fra gulvet til at introducere mig selv, og ikke snuble over den, som jeg trådte ind af døren. Proportionerne sad lige i skabet, og jeg var helt solgt. Fyldig læber (lavet?), fyldigere bryster, stram talje, og en tonet bagdel. D'herrer, hvis der er noget der gør mig blød i knæene, så er det en adræt kvinde med flotte former, og efter at have set hende i fødselsdagsdragten kan I bare kalde mig Gummitarzan.

Trods distraktionen fik jeg løsrevet mig længe nok til at tage et bad og så ellers lagt mig op i sengen på maven. Ann starter med en egentlig ok massage; hårdere en tantra, men ikke noget der løsner op for noget lige foreløbigt. En "rar massage" tror jeg, det bedst kan beskrives som. Om ikke andet får det mig til at slappe af og smurt ind i olie, som jeg tænker var det primære formål, da der ikke går mange øjeblikke før jeg mærker paradis i en dobbelt indpakning. Hele kroppen får fornøjelsen af enten være lagt i kavalergangen af nogle helt fantastiske bryster, eller at have dem trykket imod sig. Undervejs stryger hun også nogle gange kalorius, så den ikke føler sig glemt.

Jeg bliver bedt om at vende mig om, og kan nu også nyde synet, foruden følelsen af hende. Kalorius får nu også særlig opmærksomhed, og blev edget til kanten. Her begik jeg dog lidt et faux pas, men uden at blive sur sagde hun pænt at det var ok at røre, men aktiv deltagelse (finger/slik) kostede ekstra; helt fair og jeg undskyldte for misforståelse. Der var ingen sure miner, og hun kom i stedet med et kækt smil, og må erkende at det var lige før jeg faldt for hende (I'm a sucker for a pretty smile, hvad skal jeg sige?). Jeg får dog ikke lov til at blive længe ved tanken da hun vender sig i reverse cowgirl og giver mig et helt fantastisk pussy slide og mere B2B.

Fornøjelserne går på runde med edging, B2B og slide. Hun spørge ind til om der er noget særligt jeg er til, og udfører endda dette (relativt vanilla, så måske derfor), men top service om ikke andet. Tiden er dog ved at være gået, og lillemanden bliver endelig bragt til kanten og ud over. Jeg kommer så hårdt at jeg spasmer i flere sekunder efter, mens englene synger i kor og gamerne trykker F i chat for den nu livløse soldat.

Da delirium havde lagt sig, kom jeg på benene igen, taget endnu et bad og pengene fik vekslet hænder. Den brave soldat måtte nu endnu engang trodsen kulden og mørket, efter en time i et tropisk paradis. Men hvem ved, måske skal bjergene indtages endnu engang? Gentagelsesfaren er i hvert fald voksende, og den er ikke det eneste ;)

TL;DR: Fik mit livs nok bedste B2B og kom så hårdt at jeg nærmest var lam i 30 sekunder. 10/10 oplevelse, der skal gentages, når tiden og pengene er til det; smuk kvinde og fantastisk service.

Redigeret af DarkSkaners
Stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg
DarkSkaners skrev, for 18 minutter siden:

Meget kan man kalde mig, men ordsmed er ikke deriblandt, så jeg beklager at I nok ikke får den samme Shakespear-ianske oplevelse, som jeg har set andre brødre udøve i fantastisk og inspirerende stil :D

Du skal da på ingen måde gå med bøjet nakke på det punkt. Det er en super anmeldelse, og skidegodt skrevet! Tak.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Forrygende skriv Darkskaners, mange tak.......Har du en fornemmelse af om Ann måske tilbyder fuldpakke også?

VH PG

Del dette indlæg


Link til indlæg
pussyguy skrev, for 14 timer siden:

Forrygende skriv Darkskaners, mange tak.......Har du en fornemmelse af om Ann måske tilbyder fuldpakke også?

VH PG

Min umiddelbare fornemmelse er nej. Tror ikke hun tilbyder mere end oliesvensk og måske et BJ med hætte, hvis man har god kemi. Men jeg skal ærligt erkende at jeg ikke savnede det, og forlod stedet vældigt tilfreds :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
pussyguy skrev, den 25.4.2024 at 10:02:

Har du en fornemmelse af om Ann måske tilbyder fuldpakke også?

 

Det gør hun ikke, jeg har spurgt og det er kun muligt hos Nida.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...