Hop til indhold
Dillermand Junior

Sweet sinfull submissive sex efter Erotic World. 

Recommended Posts

Skrevet (edited)
Sweet sinfull submissive sex efter Erotic World. 
 
 
At dykke ned i BDSM universet har været på min personlige seksuelle buckett liste i et stykke tid og i sommeren sidste år blev fantasien realiseret med Saftige Silke fra Randers i en vild halv time som er anmeldt her: 
 
 
Men denne BDSM aftale var både længere og et bredere dyk ned i BDSM universet både ift. magtspillet, pirringsleg, bondage og realiseringen af flere af mine egne lidt mere kinky lyster. 
 
Tilfældigheder gjorde også at aftalen måtte rykkes fra  Februar måned til April måned undervejs hvilket gjorde at aftalen nu lå midt i de tre dage med Erotic World messe i Valbyhallen med mulighed for at samle appetit på messen og lade sig inspirere for så at leve lysterne ud fredag sammen med submissive @SweetKisses knap to kilometer fra messen samme aften i en skøn times tid. ;)
 
Ikke alt jeg gerne ville lykkedes og skal nok bruge mere end en time med slavepigen Sweet en anden gang for at få det optimale ud af oplevelsen og bedre tid til små opgaver og legen. 
 
Men det var et dejligt anderledes afbræk fra de GFE aftaler jeg normalt har med Julie. 
 
Jeg mødte slaven Sweet i lobbyen til mit hotel og tog elevatoren op sammen på vej op fik hun lige kort et blindfold rundt om nakken og blev trukket ind til et kys inden blindfoldet røg tilbage i lommen. 
 
På værelset blev hun afklædt og kunne derefter hive tøjet af mig så fik hun halsbånd på og kæden blev sat i så fik hun manchetter på hænderne og blev sat på sengen da hun får manchetter på fødderne kysser og slikker jeg drilsk fødderne og da jeg opdager at hun er kilden når man slikker hende på fødderne så gik der kort en smule kildetortur i legen. 
 
Jeg startede med at få sat slaven på mit skød på sengen og så blev hun instrueret i at tilfredstille en lille kink og fetish jeg ikke har nydt i lang tid lidt smerte leg hvor hun kyssede min skulder og nakke og så stille og roligt gav små bid ind imellem det fortsatte med flere og flere bid og lidt mere styrke i bidene. Undervejs kiggede jeg på hendes hånd og negle og bad hende så om at lege med neglene på min ryg imens også. Det var en kæmpe fornøjelse at genopleve den form for forspil igen og slavepigen fik mig rigtigt godt tændt under hendes dejlige sensuelle smerteleg med min skulder, nakke og ryg. 
 
Så blev hun vippet ned fra mit skød og om på ryggen og fik hænderne og manchetterne sat fast over hovedet  til rebet på senge gærdet og fik besked på at åbne munden så slikkede og legede hun først med mine testikler inden min pik fik hendes 
dejlige våde øko blowjob at føle. 
 
Nu havde jeg lyst til at prøve analsex Julie har en sexet og smuk og indbydende røv og jeg har haft lyst til at mærke min pik oppe i den ofte (to gange har andre faktorer forhindret den leg fra at ske) men idag skulle det være så jeg startede med sorte kys mens hun lå dejligt og struttede med røven i vejret, så blev der varmet op med forskellige størrelser buttplugs inden jeg spurgte slaven om hun var klar til at mærke min pik oppe i sig det var hun så endelig fik min pik lov at gå på opdagelse i hendes raffinerede røv. Da jeg var trængt op i hendes røv fik jeg hende til at rejse overkroppen op så hun sad op på mit skød  i en slags reverse cowgirl men med hendes ryg mod min brystkasse så jeg kunne køre fingrene foran på hendes krop imens og lege med fingrene i hendes fisse på samme tid som hun fik anal sex. 
 
Efter det ville jeg forsøge at kneppe hende med en 45 cm lang dildo hvor den ene ende var op analt i mig og den anden oppe i Julies fisse men da jeg også forsøgte at trænge op i hende med min pik samtidig med dildoen gik der for meget mosleri i den og den for meget glidecreme kombineret med en pik der aftog i stivhed mens jeg forsøgte mit udbloknings tetris spil så droppede jeg projektet. :lol: :rolleyes:
 
Istedet for gik jeg ned på slaven imens
 jeg legede med mig selv og fik stivheden tilbage i pikken. 
 
Resten af aftalen var en omgang PSE porno knepperi i forskellige stillinger med skiftevis korte hurtige stød afbrudt af få langsommere dybere stød om og om igen indtil min mobil alarm varslede aftalens snarlige afslutning. 
 
Jeg valgte at afslutte ved at onanere mig selv til en udløsning udover slavens bryster og mave som jeg derefter slikkede ren. 
 
Efter en smule aftercare nusning og pillow talk hoppede Slaven Sweet i bad og tog hjemad. 
Tilbage lå jeg med mærker efter bid og neglenes leg på min krop som en slags midlertidig souvenir og minde om aftenens aftale og et par brugte trusser som et mere varigt minde fra en sjov aften med slaven sweetkisses. :wub:
 
 
Sweetkisses som sub slave var for mig en skøn afslutning  efter en sjov og fræk dag på Erotikmessen. Jeg gentager gerne både en (længere) slavepige BDSM aftale med Julie en anden gang og frække aftaler som afslutning på Erotikmessen. <3 <3<3<3
 
Sweetkisses Annoncelight:
 
Sweetkisses Nympho: 
Redigeret af Dillermand Junior

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nybegynder6 skrev, for 23 minutter siden:

Tak for en super god anmeldelse. Bare ærgerligt at Julie ikke kommer her over til Jylland, bare en gang imellem.

Det var så lidt og jeg kan godt forstå i håber hun kommer over en gang imellem hun er sgu en unik skøn kvinde ^_^

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var da noget af en vild omgang, og hvor jeg dog udemærket forstår et det netop var dejligste @SweetKisses du ville udleve fantasierne med.

De gange jeg selv har været sammen med hende hvor hun var submissiv vil jeg vove at kalde mit livs bedste sex.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja @SweetKisses var helt perfekt til den form for sex det var så frækt og især hendes smerte pirring var så drønlækkert at jeg stadig er er høj på oplevelsen her dagen efter. ^_^ :wub: Og nåede lige en BDSM workshop her på Erotikmessen der gav skøn inspiration til en opfølgnings aftale på et tidspunkt

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)
Dillermand Junior skrev, 1 time siden:

Ja @SweetKisses var helt perfekt til den form for sex det var så frækt og især hendes smerte pirring var så drønlækkert at jeg stadig er er høj på oplevelsen her dagen efter. 

Elsker også at "åbne" hendes nervesystem med en blid flogger eller flad hånd. Der er det der empatiske når man kan føle hvad den anden føler.

Redigeret af Lauersen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desværre kunne jeg først deltage i den BDSM workshop på messen dagen efter aftalen, hvor jeg blev guidet mere i brugen af flogger og teknikken bag. 

Jeg krydser fingre for at jeg får flere BDSM aftaler med hende og at @SweetKisses med tiden og øvelse fra min side af er frisk på at prøve en teknik af med mig hvor man med flogger kan piske kvinden til en orgasme ^_^ :wub:

Men det bliver over noget tid med lidt mere øvelse hvis det skal prøves er dog glad for at jeg har en bedre idé om teknikken både den rette stilling på kvinden, floggerbrugen som jeg fik prøvet i praksis og selv mærket på egen krop men også gode råd ift. signaler fra kroppen  og en fin måde at signalere smertetærskel med tommel op tommel ned undervejs. :biggrin:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...