Hop til indhold
Gæst

Moderationen på Eroguide

Recommended Posts

Gæst

Mindre opstramning af moderationen på dette forum

Vi har diskuteret i tonen i anmeldelser og de holdninger der er tilkendegivet hos forskellige brugere herinde om emnet, samt de PMs vi har modtaget om det.

Dette forum blev etableret af Admininstrator med det formål at vi kunder af købesex kunne have et forum, hvor vi kunne skrive anmeldelser af piger og efterlyse erfaringer med piger.

Det er stadigvæk formålet med det.

Det virker nogle gange til, at visse mænd reagerer ekstra voldsomt, når en pige lige netop den pige de kan lide bliver kritiseret. Det er vigtigt at brugerne formår at adskille deres følelser for pigerne, når de vurderer andre folks indlæg. Det gælder også for dem der måtte være lidt sure på en pige, fordi hun har givet dem en dårlig behandling. De skal også kunne styre deres følelser.

Vi bliver nød til at sige, at vi kan altså ikke tage hensyn til i vores moderation om pigen har 1-2-3-4-5 eller flere beundrer herinde. Det skal pointeres, da nogen har den opfattelse.

Vi kan læse at der er nogle, der vil have ret stramme regler for hvad der skal skrives i anmeldelserne om pigen, andre vil have rimelig frie tøjler. Vi vil ikke gøre nogle af de to parter tilfredse !

Fra og med i morgen, dvs. fra kl. 00.00, om en lille times tid, vil vi skærpe moderationen på følgende punkter:

Pigerne skal ikke i anmeldelserne omtales nedladende. Dette forum er til for at vi mænd kan skrive også om negative oplevelser, men undlad at skrive grove ord om pigen som person. Det er helt i orden at rette en markant kritik af den service I fik, eller at annoncen og billederne løj osv, men undlad grove nedladende udtryk om pigen.

Lad være med at afspore andres efterlysninger og anmeldelser med off topic indlæg, ligesom det fremgår af vores retningslinjer for forummerne for efterlysninger og anmeldelser, at man ikke skal gøre. Det er fint nok med debat, men anmeldelser og efterlysninger er ikke debattråde. Hvis en anmeldelse eller efterlysninger giver anledning til debat, så opret en ny debat under Generel Debat og link til anmeldelsen. Hvis du mener tonen er for hård, så lav en rapport eller pm til ledelsen eller opret en debat om det . Det er utroligt så mange der har haft noget mod tonen og så få der har gidet at advisere ledelsen om deres holdning på PM eller via rapporteringsfunktionen, men dog gerne gennem indlæg. I skal huske på at vi tre i ledelsen driver dette i vores fritid, vi kan altså ikke sidde herinde døgnet rundt alle sammen, vi har et arbejde og et socialt liv at passe også, men når I rapporterer et indlæg, bimler det med en rød pop up så snart vi logger ind, så gør venligst det noget mere. Mange af jer kender jo udmærket ledelsens pm eller rapporteringsfunktionen i andre tilfælde, hvor I er hurtige nok til at bruge den. I bliver også nød til at være lidt tålmodige nogle gange. Vi har altså som sagt valgt at Eroguide ikke skal være vort liv 100 %, så vi sidder her ikke fra morgen til aften og vi kan altså også have et travlt liv ellers. I må også huske på at forummet giver underskud har Admin fortalt mig, så der er ikke penge til at ansætte folk.

I bliver altså nød til at respektere ledelsen af dette forum, hvis vi skal have det til at fungere på dette forum. Jeg har skrevet mange gange at kritik er velkommen og kom med sober kritik alt det I vil. Det er ikke det jeg sigter til. Vi gider ikke stå model til at når vi beder om ro i en streng eller at man holder sig til emnet, ja, så er folk ligeglade og forsætter mudderkastningen og afsporingen.

Vi ønsker ikke at der bliver nedsat selvbestaltede politibetjente der korrekser folk ofte herinde ud fra deres opfattelse, en opfattelse, som i øvrigt ikke er lig med ledelsens opfattelse. Vi har set tendenser hertil, det drejer sig om ganske få personer, og skulle andre få lyst til at følge i deres fodspor, så lad være.

Vi ønsker at man respekterer hinandens oplevelser. Der SKAL være plads til herinde, at der både er nogen der synes at Yrsa i Slagelse er en fantastisk pige og andre der synes at hun var noget kølig. Vi vil ikke acceptere at kommer der en sober og pæn skrevet men kritisk anmeldelse, så skal anmelderen jagtes af pigernes beundrerer eller pigen selv for den sags skyld.

Skriv pænt og respektfuldt til hinanden over hele forummet.

Disse forhold vil vi skærpe moderationen midlertidigt på, og det vil forsætte indtil der er ro og orden her igen. Slettefunktionen og advarsler vil blive taget i brug, og vi regner med at det er nok, i yderste nødstilfælde er karantæne og udsmidning en mulighed, men som de fleste ved, så gør vi helst ikke noget sådan, men det kan jo blive nødvendigt.

Vi er udmærket godt klar over, at nogle vil sige, at vi er for bløde, andre vil sige vi er for hårde, nogle helt andre vil sige, at vi burde gøre tingene helt anderledes.

Det må I mene alt det I vil og I må også gerne skrive det på denne debatstreng. Det er helt fair at I mener det. Vi kan bare ikke gøre alle tilfredse. Vi er sat i verden som ledelsen af dette forum, og ovennævnte er vores politik. Så må vi håbe at folk kan leve med det, trods alt, og så håber vi da, at der måske også er nogle der vil være lidt tilfredse med den måde vi har valgt at skærpe moderationen på.

I skal ikke forvente at vi har tid til at diskutere meget med jer om dette her. I må som sagt gerne skrive jeres holdning til vores skærpelse af moderationen, men det er ikke et diskussionsoplæg med ledelsen. Det er hvordan skærpelsen af moderationen kommer til at ske.

Eroguide vil altid være et sted med højt til loftet, og det skulle gerne være et hyggeligt sted at være. Nu er det også op til jer brugere at se fremad og medvirke til at stedet forsætter med at være bliver hyggeligt.

Må jeg ikke også sige tak til de små skulderklap vi trods alt af og til får på pm, chatten og i indlæg og til de hyggelige chats og pms jeg har udvekslet med folk herinde. Det varmer også på en eller anden måde.

Ha en god aften og nat alle :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

+1

Må håbe at der kommer lidt ro på herinde....

Lige den med off topic er jeg sjovt nok ikke helt enig i.

Jo den anmeldelse der røg over i kamera linse og belysning, det var sgu for mærkeligt....

Men en bemærkning af og til synes jeg ikke skader.

Men hvis det er forbudt, så vil jeg prøve at overholde det.

og så håber jeg at det er ok med lidt feed back her i tråden :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Total god karma og noget til os alle at tænke på og leve op til smil. Godnat og skønne drømme herfra knus Line

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtigt fint tiltag. Stor respekt for ledelsen. Thumbs up!!

 

Men når vi nu er ved moderationen af anmeldelserne, så har jeg faktisk nogle spørgsmål hertil:

 

Må der i en anmeldelsestråd kun debatteres det subjektive i anmeldelsen - dvs. om sexsælgers udseende, alder, ydelserne, priserne, stedet, oplevelsen osv.

 

Eller, må man også debatterer på et meta-niveau - dvs. om anmeldelsen som anmeldelse. F.eks. om det er en godt skrevet anmeldelse, godt sprogbrug, menneskesyn osv.??

 

Hvis der i en anmeldelsen optræder emner, som ikke er decideret relevant for anmeldelse, f.eks. at man observerede en god pølsevogn overfor bordellet e.lign., må disse emner så debatteres i anmeldelsestråden?

 

Hvis trådstateren ved et senere indlæg i tråden, bringer andre ting/emner ind i tråden, må man så debatterer disse nye ting i tråden??

Redigeret af Filosoffen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gerrard

Fremragende og gennemtænkte forbedringer. Respekt for jeres arbejde. Jeg håber og tror, at disse forbedringer vil hjælpe på klimaet herinde. Nu hænger jeg i hvert fald på et par uger mere :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det er ok at debattere på metaniveau men anmelderen skal ikke jagtes personligt, mener man at sprogbruget er forargeligt, rapport til ledelsen eller opret en debat om emnet, eller begge dele. Pølsevogn overfor bordellet er også ok at diskutere, det kan hører med til oplevelsen. Hvis trådstarter selv bringer nye emner på banen bør det henvises til Generel Debat medmindre det har en god sammenhæng til anmeldelsen. Det vi egentlig bare ville undgå er at anmeldelser bliver debatstrenge, det er ikke fordi vi ikke ønsker lidt småkommentarer på dem, men anmeldelsen af Yrsa skal ikke ende ud i en lang diskussion om pigernes indtjening generelt f.eks.

Der kom også en pm hvornår man så omtaler pigerne nedladende. Igen man kan ikke sætte regler for det. Nogle eksempler som vist også har været i debatterne, det er ikke nedladende at skrive kneppe, klat, pik, kusse, pigen blev bragt til døren, bolle osv. Det er altså ikke på det niveau vi er på overhovedet. Vi ønsker altså ikke at mandehørmen forsvinder. Nedladende kan f.eks. være : jeg besøgte en gammel luder med store hængepatter, luderen jeg besøgte var noget fanden havde skabt osv. Det virker nedladende, man kan godt holde kritikken på et sobert niveau.

Vi ved godt at definitionen af hvornår noget er nedladende er flydende ligesom det med hvornår man afsporer.en anmeldelse eller efterlysning er.

Redigeret af Moderator

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ok at debattere på metaniveau men anmelderen skal ikke jagtes personligt, mener man at sprogbruget er forargeligt, rapport til ledelsen eller opret en debat om emnet, eller begge dele. Pølsevogn overfor bordellet er også ok at diskutere, det kan hører med til oplevelsen. Hvis trådstarter selv bringer nye emner på banen bør det henvises til Generel Debat medmindre det har en god sammenhæng til anmeldelsen. Det vi egentlig bare ville undgå er at anmeldelser bliver debatstrenge, det er ikke fordi vi ikke ønsker lidt småkommentarer på dem, men anmeldelsen af Yrsa skal ikke ende ud i en lang diskussion om pigernes indtjening generelt f.eks.

Der kom også en pm hvornår man så omtaler pigerne nedladende. Igen man kan ikke sætte regler for det. Nogle eksempler som vist også har været i debatterne, det er ikke nedladende at skrive kneppe, klat, pik, kusse, pigen blev bragt til døren, bolle osv. Det er altså ikke på det niveau vi er på overhovedet. Vi ønsker altså ikke at mandehørmen forsvinder. Nedladende kan f.eks. være : jeg besøgte en gammel luder med store hængepatter, luderen jeg besøgte var noget fanden havde skabt osv. Det virker nedladende, man kan godt holde kritikken på et sobert niveau.

Vi ved godt at definitionen af hvornår noget er nedladende er flydende ligesom det med hvornår man afsporer.en anmeldelse eller efterlysning er.

Tak for at højden...(kan man måle højde i svar?)  er bliver forhøjet, og klær enhvert forum

 

tak for det, det glæder, al snak der er i rendestenshøjde er ikke ret klædeligt...

 

Hvis vi piger og vores erhverv skal accepteres, skal det i det mindste være i et ordentligt sprog!

 

Rendestenssprog/teenager sprog vil nedgøre vores job...

 

Tak for jeres beslutning omkring dette!

Redigeret af Lady Cherie

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pigerne skal ikke i anmeldelserne omtales nedladende. Dette forum er til for at vi mænd kan skrive også om negative oplevelser, men undlad at skrive grove ord om pigen som person. Det er helt i orden at rette en markant kritik af den service I fik, eller at annoncen og billederne løj osv, men undlad grove nedladende udtryk om pigen.

Skriv pænt og respektfuldt til hinanden over hele forummet.

Ha en god aften og nat alle :)

 

Tak Modertor. Det er tre gode punkter, du her anfører. Håber, luften herinde bliver renere.

Redigeret af Borende X

Del dette indlæg


Link til indlæg

næsten forudsigeligt - :) Og straks tager vi hver især fat i lige præcis vores kæpheste, og roser moderator for at imødekomme dette eller hint særstandpunkt... :):):).

(Såmænd også mig - men i virkeligheden skal vi nok mest lægge mærke til de punkter vi ikke er enige i - og rette ind)

Det burde jo ellers være til at læse og forstå Eroguide skal hverken være en mimose-klub - eller tilsviner-klub. Simple as that

Jeg synes sol & vind bliver fordelt fint af moderatorerne - de har gjort det fremragende indtil nu - og det gør de nok også fremadrettet.

Eroguide er et fedt sted at være. Med de bedste anmeldelser,debatter, knivskarpe replikker og beretninger (og gode jokes) - og det har det været fra begyndelsen. Det er så iøvrigt også reelt det eneste sted og det betyder at der kommer flere excentrikere (begge veje) - så derfor vil der naturligt opstå flere tilspidsede debatter - det kan dårligt være anderledes i en delvist anonym debat - dem skal moderatorerne nok regulere ind...

såååh - vi må hver især (også mig) være lidt mindre fintfølende/forelskede/nærtagende/aggressive hvis vi skal have et godt og åbent forum

Redigeret af Heine

Del dette indlæg


Link til indlæg

Goddag herinde.

 

Nu har jeg kun været med på sitet ganske kort tid som bruger, men jeg må sige at den måde bestemte handles fremturer med kommentarer, afsporing af tråde og "se mig/hør mig" samt at nedgøre (læs - svine) andre brugers indlæg/beretninger er skræmmende læsning. I lyset af dette kan jeg desværre læse at der er handles, som ikke mere har lyst til at lægge beretninger op. Dette forstår jeg så udmærket.

 

Dette er absolut forkasteligt, og burde ikke finde sted på et site som dette. Det er rigtig fint at der er højt til loftet, men som jeg ser det er det en balance gang på en knivsæg, men Moderationen udfører efter min overbevisning et flot stykke arbejde og ja, jeg er enig i at en smule selvjustits ikke ville skade.

 

Jeg noterede mig specielt et indlæg, hvor der blev skrevet at alle skal ikke behandles ens, til dette er jeg helt enig, nej alle personer er individuelle individer og skal som sådan behandles derefter.

 

Med venlig hilsen

 

Med venlig hilsen

Site Admin

http://talk2us.dk/

Redigeret af talk2us.dk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu hverken tror eller håber jeg, at Moderator lægger op til, at vi skal have en kvindelig eller gedebukke pendant til vogternes råd til at fastsætte, hvad de er godt sprog og ikke.

 

Der er brugerne imellem så store divergenser omkring, havd der er ok og ikke at skrive, at jeg vil opfordre til trygt at lade disse forhold hvile i ledelsens hånd

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Nu hverken tror eller håber jeg, at Moderator lægger op til, at vi skal have en kvindelig eller gedebukke pendant til vogternes råd til at fastsætte, hvad de er godt sprog og ikke.

 

Der er brugerne imellem så store divergenser omkring, havd der er ok og ikke at skrive, at jeg vil opfordre til trygt at lade disse forhold hvile i ledelsens hånd

 

Det ville ellers passe bundstokken og borende fint tor jeg. Smagsdommere, som tror, at en tekst skal fortolkes 100 pct. bogstaveligt. Deres sarte smagsløg kan ikke tåle alt for stærke kryderier og de er hunde rædde for at komme til at støde tanterne her på sitet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Tak for at højden...(kan man måle højde i svar?)  er bliver forhøjet, og klær enhvert forum

 

tak for det, det glæder, al snak der er i rendestenshøjde er ikke ret klædeligt...

 

Hvis vi piger og vores erhverv skal accepteres, skal det i det mindste være i et ordentligt sprog!

 

Rendestenssprog/teenager sprog vil nedgøre vores job...

 

Tak for jeres beslutning omkring dette!

 

Kære LC nu er det jo svært at afgøre hvad der er såkaldt rendestenshøjde. Hvis du piller ordene ud enkeltvist vil du ofte få andre sammenhænge end hvis teksten læses i sammenhæng. En lang række nedrige udtryk kan faktisk fremstå lyrisk hvis de indgår i den rette sammenhæng. Hvis du refererer til bl.a. nogle af mine passager må jeg indrømme, at jeg er alt andet end teenager. Rendestens sprog kan forekomme på mange niveauer og det er da smukt hvis det er sat ind i en klingende tekst. Det er ikke rimeligt at du ønsker at cencurere andre blot fordi du føler dig og/eller din profession nedgjort. Jeg mener at det også skal være sjovt og underholdende! Hvis man ikke bryder sig om det kan man jo melde sig ind i en frimærkeklub! Eller hvad med Boston Teaparty ? - nej det dur nok ikke for de accepterer vel næppe jeres geschäft. Den tolerance som jeg ønsker er jo et af de bærende elementer til at erhvervet endnu ikke er blevet ulovliggjort. Lad dog være med at være så sippet og nærtagende. Mine tekster er bestemt ikke møntet på at nedgøre nogle selvom ordvalget godt kan være groft. Jeg ved godt, at fx mine små gode råd og trix kan virke meget provokerende, men kan ikke love, at jeg fremover skulle komme med nye velmenende råd. Keep up the spirit and don´t take things too serious! ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Kære LC nu er det jo svært at afgøre hvad der er såkaldt rendestenshøjde. Hvis du piller ordene ud enkeltvist vil du ofte få andre sammenhænge end hvis teksten læses i sammenhæng. En lang række nedrige udtryk kan faktisk fremstå lyrisk hvis de indgår i den rette sammenhæng. Hvis du refererer til bl.a. nogle af mine passager må jeg indrømme, at jeg er alt andet end teenager. Rendestens sprog kan forekomme på mange niveauer og det er da smukt hvis det er sat ind i en klingende tekst. Det er ikke rimeligt at du ønsker at cencurere andre blot fordi du føler dig og/eller din profession nedgjort. Jeg mener at det også skal være sjovt og underholdende! Hvis man ikke bryder sig om det kan man jo melde sig ind i en frimærkeklub! Eller hvad med Boston Teaparty ? - nej det dur nok ikke for de accepterer vel næppe jeres geschäft. Den tolerance som jeg ønsker er jo et af de bærende elementer til at erhvervet endnu ikke er blevet ulovliggjort. Lad dog være med at være så sippet og nærtagende. Mine tekster er bestemt ikke møntet på at nedgøre nogle selvom ordvalget godt kan være groft. Jeg ved godt, at fx mine små gode råd og trix kan virke meget provokerende, men kan ikke love, at jeg fremover skulle komme med nye velmenende råd. Keep up the spirit and don´t take things too serious! ;)

 

Ups glemte dobbelt negation altså to gange ikke, så glæd jer ikke for tidligt!

 

men kan ikke love, at jeg ikke fremover skulle komme med nye velmenende råd. Keep up the spirit and don´t take things too serious! ;)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tywin Lannister

Ups glemte dobbelt negation altså to gange ikke, så glæd jer ikke for tidligt!

 

men kan ikke love, at jeg ikke fremover skulle komme med nye velmenende råd. Keep up the spirit and don´t take things too serious! ;)

 

Er du sikker på du ikke har et jesuskompleks? Den eneste der vedholdende og næsten udelukkende snakker om tonen i dine indlæg er sådan set dig selv.

 

Jeg synes dine handlinger i den anmeldelse jeg selv svarede på var helt i hegnet. Det håber jeg den nye moderation stadig giver mulighed for at udtrykke. Jeg ville have det svært med at vide at anmeldelser indeholdende f.eks. hemmelig optagelse af akten, beskrivelse af tvang eller lignende skal have lov at stå ubesvarede hen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Er du sikker på du ikke har et jesuskompleks? Den eneste der vedholdende og næsten udelukkende snakker om tonen i dine indlæg er sådan set dig selv.

 

Jeg synes dine handlinger i den anmeldelse jeg selv svarede på var helt i hegnet. Det håber jeg den nye moderation stadig giver mulighed for at udtrykke. Jeg ville have det svært med at vide at anmeldelser indeholdende f.eks. hemmelig optagelse af akten, beskrivelse af tvang eller lignende skal have lov at stå ubesvarede hen.

 

Tywin koldt vand i blodet og vær nu ikke altid så negativ imod mig ok. Ellers kunne det jo godt minde om en slags pogrom ikke?? Mine anmeldelser vil ofte nok indeholde nogle ubehagelige elementer, men det skal tages med et gran salt. Strø lidt sukke ud over and U 2 will end up liken even me!! :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pogrom

 

Så du er altså jøde kan jeg forstå?

 

pogrom, (russ. 'ødelæggelse'), angreb på jøder og deres ejendom, især i Det Russiske Imperium. Den første bølge af pogromer begyndte i 1881 efter mordet på Aleksander 2.; især i Kijev og andre ukrainske byer var der mange dødsofre. De russiske jøder reagerede ved at oprette de første zionistiske organisationer, samtidig med at en stor udvandring til USA begyndte. I 1903 vakte en pogrom i Kisjinjov stor forfærdelse verden over, og den jødiske udvandring mod vest, især til USA, tog til. Denne nye bølge af pogromer var voldsommere end den første, men blev overgået af den sidste, der kom i kølvandet på de russiske hæres tilbagetrækning under 1. Verdenskrig i 1917. Se også antisemitisme.

 

Am I right? Ja jeg har regnet ud at den sidste sætning altid skal være på engelsk. Sikkert for at punche indlægget ;)

This was 4 you. I 2 speak Ænglisch

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Pogrom

 

Så du er altså jøde kan jeg forstå?

 

pogrom, (russ. 'ødelæggelse'), angreb på jøder og deres ejendom, især i Det Russiske Imperium. Den første bølge af pogromer begyndte i 1881 efter mordet på Aleksander 2.; især i Kijev og andre ukrainske byer var der mange dødsofre. De russiske jøder reagerede ved at oprette de første zionistiske organisationer, samtidig med at en stor udvandring til USA begyndte. I 1903 vakte en pogrom i Kisjinjov stor forfærdelse verden over, og den jødiske udvandring mod vest, især til USA, tog til. Denne nye bølge af pogromer var voldsommere end den første, men blev overgået af den sidste, der kom i kølvandet på de russiske hæres tilbagetrækning under 1. Verdenskrig i 1917. Se også antisemitisme.

 

Am I right? Ja jeg har regnet ud at den sidste sætning altid skal være på engelsk. Sikkert for at punche indlægget ;)

This was 4 you. I 2 speak Ænglisch

 

Jeg ved udmærket at pogrom betyder jødeforfølgelse. Brugte bare ordet lidt bredere! *SS* Journalistisk frihed fra min side!!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Rettelse: "You will end up even liking me!!" skulle der stå ovenfor til Tywin! Whiskien fornægter sig ikke jf. Bukowskis ekstravagante livsstil!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sandra Dee's Place

Mindre opstramning af moderationen på dette forum

Vi har diskuteret i tonen i anmeldelser og de holdninger der er tilkendegivet hos forskellige brugere herinde om emnet, samt de PMs vi har modtaget om det.

Dette forum blev etableret af Admininstrator med det formål at vi kunder af købesex kunne have et forum, hvor vi kunne skrive anmeldelser af piger og efterlyse erfaringer med piger.

Det er stadigvæk formålet med det.

Det virker nogle gange til, at visse mænd reagerer ekstra voldsomt, når en pige lige netop den pige de kan lide bliver kritiseret. Det er vigtigt at brugerne formår at adskille deres følelser for pigerne, når de vurderer andre folks indlæg. Det gælder også for dem der måtte være lidt sure på en pige, fordi hun har givet dem en dårlig behandling. De skal også kunne styre deres følelser.

Vi bliver nød til at sige, at vi kan altså ikke tage hensyn til i vores moderation om pigen har 1-2-3-4-5 eller flere beundrer herinde. Det skal pointeres, da nogen har den opfattelse.

Vi kan læse at der er nogle, der vil have ret stramme regler for hvad der skal skrives i anmeldelserne om pigen, andre vil have rimelig frie tøjler. Vi vil ikke gøre nogle af de to parter tilfredse !

Fra og med i morgen, dvs. fra kl. 00.00, om en lille times tid, vil vi skærpe moderationen på følgende punkter:

Pigerne skal ikke i anmeldelserne omtales nedladende. Dette forum er til for at vi mænd kan skrive også om negative oplevelser, men undlad at skrive grove ord om pigen som person. Det er helt i orden at rette en markant kritik af den service I fik, eller at annoncen og billederne løj osv, men undlad grove nedladende udtryk om pigen.

Lad være med at afspore andres efterlysninger og anmeldelser med off topic indlæg, ligesom det fremgår af vores retningslinjer for forummerne for efterlysninger og anmeldelser, at man ikke skal gøre. Det er fint nok med debat, men anmeldelser og efterlysninger er ikke debattråde. Hvis en anmeldelse eller efterlysninger giver anledning til debat, så opret en ny debat under Generel Debat og link til anmeldelsen. Hvis du mener tonen er for hård, så lav en rapport eller pm til ledelsen eller opret en debat om det . Det er utroligt så mange der har haft noget mod tonen og så få der har gidet at advisere ledelsen om deres holdning på PM eller via rapporteringsfunktionen, men dog gerne gennem indlæg. I skal huske på at vi tre i ledelsen driver dette i vores fritid, vi kan altså ikke sidde herinde døgnet rundt alle sammen, vi har et arbejde og et socialt liv at passe også, men når I rapporterer et indlæg, bimler det med en rød pop up så snart vi logger ind, så gør venligst det noget mere. Mange af jer kender jo udmærket ledelsens pm eller rapporteringsfunktionen i andre tilfælde, hvor I er hurtige nok til at bruge den. I bliver også nød til at være lidt tålmodige nogle gange. Vi har altså som sagt valgt at Eroguide ikke skal være vort liv 100 %, så vi sidder her ikke fra morgen til aften og vi kan altså også have et travlt liv ellers. I må også huske på at forummet giver underskud har Admin fortalt mig, så der er ikke penge til at ansætte folk.

I bliver altså nød til at respektere ledelsen af dette forum, hvis vi skal have det til at fungere på dette forum. Jeg har skrevet mange gange at kritik er velkommen og kom med sober kritik alt det I vil. Det er ikke det jeg sigter til. Vi gider ikke stå model til at når vi beder om ro i en streng eller at man holder sig til emnet, ja, så er folk ligeglade og forsætter mudderkastningen og afsporingen.

Vi ønsker ikke at der bliver nedsat selvbestaltede politibetjente der korrekser folk ofte herinde ud fra deres opfattelse, en opfattelse, som i øvrigt ikke er lig med ledelsens opfattelse. Vi har set tendenser hertil, det drejer sig om ganske få personer, og skulle andre få lyst til at følge i deres fodspor, så lad være.

Vi ønsker at man respekterer hinandens oplevelser. Der SKAL være plads til herinde, at der både er nogen der synes at Yrsa i Slagelse er en fantastisk pige og andre der synes at hun var noget kølig. Vi vil ikke acceptere at kommer der en sober og pæn skrevet men kritisk anmeldelse, så skal anmelderen jagtes af pigernes beundrerer eller pigen selv for den sags skyld.

Skriv pænt og respektfuldt til hinanden over hele forummet.

Disse forhold vil vi skærpe moderationen midlertidigt på, og det vil forsætte indtil der er ro og orden her igen. Slettefunktionen og advarsler vil blive taget i brug, og vi regner med at det er nok, i yderste nødstilfælde er karantæne og udsmidning en mulighed, men som de fleste ved, så gør vi helst ikke noget sådan, men det kan jo blive nødvendigt.

Vi er udmærket godt klar over, at nogle vil sige, at vi er for bløde, andre vil sige vi er for hårde, nogle helt andre vil sige, at vi burde gøre tingene helt anderledes.

Det må I mene alt det I vil og I må også gerne skrive det på denne debatstreng. Det er helt fair at I mener det. Vi kan bare ikke gøre alle tilfredse. Vi er sat i verden som ledelsen af dette forum, og ovennævnte er vores politik. Så må vi håbe at folk kan leve med det, trods alt, og så håber vi da, at der måske også er nogle der vil være lidt tilfredse med den måde vi har valgt at skærpe moderationen på.

I skal ikke forvente at vi har tid til at diskutere meget med jer om dette her. I må som sagt gerne skrive jeres holdning til vores skærpelse af moderationen, men det er ikke et diskussionsoplæg med ledelsen. Det er hvordan skærpelsen af moderationen kommer til at ske.

Eroguide vil altid være et sted med højt til loftet, og det skulle gerne være et hyggeligt sted at være. Nu er det også op til jer brugere at se fremad og medvirke til at stedet forsætter med at være bliver hyggeligt.

Må jeg ikke også sige tak til de små skulderklap vi trods alt af og til får på pm, chatten og i indlæg og til de hyggelige chats og pms jeg har udvekslet med folk herinde. Det varmer også på en eller anden måde.

Ha en god aften og nat alle :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

det var godt du lige bragte den frem igen Sandra...

 

Og alle os der så ikke har levet fuldt og helt op til den indstilling fra EG's side kan så sætte os over i et hjørne og skamme og lidt... (en 5-10 minutter)

 

Og jer der ikke mener at have nogle problemer i relation til indlægget fra Moderator - kan så gå i gang med et selvransagelsesforløb :)   - det tager nok bare lidt længere tid...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fine regler - især hvis I håndhæver dem :)

Men jeg synes der mangler en ting: Når en har skrevet en anmeldelse - positiv eller negativ - af en pige så er der tit nogen der absolut skal overbevise ham om at han ikke har forstået det - eller den klassiske om at de selv har haft en superoplevelse med pigen og den andens dårlige oplevelse nok skyldes at han selv var uoplagt, uhøflig eller lugtede dårligt osv.

Selvfølgelig kan vi have forskellige oplevelser med en pige - men kan man så ikke bare nøjes med at skrive: "Jeg har også besøgt Lise og det var sådan og sådan......" - i stedet for at begynde at kommentere den oprindelige anmeldelse - for det giver næsten altid anledning til en længere og uinteressant diskussion.

En mulighed kunne være at en anmeldelse slet ikke må kommenteres - bortset fra uddybende forståelsesspørgsmål.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sisse

Jeg fandt i dag denne lille sang som altid minder mig om hvor stort et ansvar vi har får at forvalte vores ytringsfrihed på en ordentlig måde.

Og jeg husker min bedste der engang sagde til mig at ytringsfriheden forpligter mennesket til huske på sin gode opdragelse

Cirkusrevyen 2006 - Lærte vi noget:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...