Hop til indhold
Rejsenetværk

Sponsorrater

Recommended Posts

Hej venner

Det har været en fornøjelse sammen med Sidespringeren og bager at sponsorere den seneste julekonkurrence med Liderlige Line, og tak til Line for at toppe med 15 minutter yderligere :)

Spørgsmålet er om det behøver at være en enlig svale, eller om vi måske kan starte en ny trend her på Eroguide.dk?

I stedet for at det er Admin der for egen regning skal byde ind med præmien hver gang på et medie med flere og flere glade brugere, uden brugerbetaling, hvorfor så ikke skillinge sammen til nogle flere konkurrencer :???::

Gerne sådan at jo flere konkurrencer, des kortere varighed af konkurrencen.

Det kan være 3, 4, 5 mandlige brugere der giver til til 30 frække minutter, det kan være piger og klinikker der sponsorrerer selv.

Foreksempel har Varme Pia startet en interessant tråd om hvordan de opnår mest for den mindste udgift til annoncering, her kunne sponsorrater indgå som en mulighed for dem, de jo kan bruge på det gratis annonceboard på EG.

Admin har sine egne ideer om hvordan han afgør hvem vinderen er, jeg så gerne forskellige kriterier fra gang til gang.

Hvorfor ikke, hvis en klinik måske byder ind for egen regning, så betinge sig at gevinsten også udtrækkes blandt anmeldere af et besøg hos selvsamme klinik?

De store steder har jo mange piger der kan besøges, nogle er ligefrem søster klinikker.

Vi havde en tråd om et forum bare for danske piger, jeg støttede forslaget  - Admin gjorde ikke.

Klinik sponsorrater mod et banner i 2 - 4 uger sålænge konkurrencen varer, kunne udgøre en mulighed for at de syner mere på sitet som et modspil til alle anmeldelserne af udenlandske piger i forum.

Og skriver en del flere anmeldelser af besøg hos en sponsorrerende klinik eller privat diskret, escort mv med danske piger, så kommer anmeldelserne af danske piger også højere op på listen over seneste anmeldelser.

Blot for at inspirere til at både mænd og piger selv kan byde ind med flere gevinster, og gerne for mig i en dialog med administrationen om kriterierne for en konkurrence, der godt i mine øjne må være forskellige fra gang til gang.

Personligt så jeg gerne rene anmelder konkurrencer, hvor kun bidrag i form af anmeldelser af egne besøg som man selv har erholdt udgiften til tæller, og ikke andre bidrag også i forum på EG.

En beklagelse til en pige i branchen

Baggrunden for mit initiativ til at sponsorrere en gevinst var en provokativ debattråd af en pink bruger, om at vi ikke skulle anmelde besøg i branchen, det førte til min sponsortråd, der udviklede sig lidt kaotisk.

Men det førte dog til en omend noget vanskelig/forvirrende dialog med interesserede medsponsorrer, som vi må lære af fremadrettet.

Egentlig endte det med at jeg fik lov til at kontakte en bestemt pige, hvilket jeg gjorde men ikke i første omgang opnåede respons på.

Efter at have skrevet det anonymiseret i sponsortråden kom der svar, men herfra gik der koks i dialogen og jeg endte med fejlagtigt alt for tidligt, mindre end 24 timer, at konkludere efter seneste kontakt at jeg hørte ikke mere fra hende.

Det var min fejl, for lige som jeg havde truffet en hurtig aftale med Line, kom der svar fra hende, og jeg måtte meget meget brødebetynget svare tilbage at nu havde jeg truffet aftale til anden side.

Det er jeg meget flov over og vil gerne undskylde overfor hende.

Måske kolliderede jeg med at jeg selv er til skriftlig dialog/aftaler, andre er vant til de mobile tale medier, vi nåede bare ikke fra mail til telefon da hun foreslog det :(

Jeg håber ikke at et sådan forløb gentager sig, og hvis nogle vil være med til at sponsorere en ny konkurrence med hende, og hun stadig er interesseret, bidrager jeg gerne med egen andel max 250 kr til en ny konkurrence.

Hun er også velkommen til selv at give sig til kende i denne tråd hvis hun vil :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Med alle de penge, du gladeligt sponsorer væk, skulle du da unde dig selv et besøg hos en sød pige :-)

 

Altså synes generelt ideen er god nok, konkurrencer er jo altid et hit. Ideen med, der kunne være forskellige kriterier for, hvem der vandt er også god.

 

Men men men..... har meget svært ved at se fornuften i, når du siger du ikke selv har råd til at besøge pigerne, at du så gladeligt sponsorerer penge til andre besøger dem. Man skulle næsten tro, du var bange for at besøge dem  :???:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Blondine Zine

Synes det er en rigtig god ide, melder mig gerne på banen hvis der kommer en ledig plads  :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alle de penge Liderligfyr :???::

Råd til er et relativt begreb så længe man har pengene, men det relative består i hvor stort et givent beløb udgør af det rådighedsbeløb man har løbende, og i overskud.

Forskellen for mig på før og nu er bare at 1000 eller 2000 kr udgør en langt større andel af min stående likviditet end tidligere, hvor der også i modsætning til for nuværende var råd til at bruge 5 - 10000 kr på en tur til Tyskland af og til.

Eftersom måden du går på bordel på i Danmark er mig så meget imod, er 1000 - 2000 kr mange penge at bruge på noget jeg ved jeg med stor sandsynlighed ikke kan få det ønskede udbytte af.

For 2000 kr +/- får jeg en oplevelses tur uden købesex til Randers over 2 dage i marts, og for 1000 - 1500 kr får jeg en aften sammen med en god ven i Operaen på Holmen med sen middag efterfølgende - det giver mening for mig i øjeblikket, også økonomisk :)

Som inkarneret og engageret bruger af Eroguide.dk har jeg et ønske om at bidrage til at sitet udvikler sig konstruktivt i flere retninger, hvorfor jeg ser det som noget naturligt selv at tage nogle initiativer.

I mine øjne udgør 1000 kr som vi var 3 om at deles om til en julekonkurrence derfor et meningsfuldt bidrag til at øge brugeroplevelsen af at være aktiv bruger af Eroguide.dk

Spørgsmålet er om de 700 kr jeg brugte i forsøget på at opleve det tilbud Pussy Galores havde, gav fornuftig mening - de der har læst anmeldelsen læste også hvor stor en fiasko jeg var personligt, men fortæller det at det er en fiasko at give et tilbud?

Det synes jeg ikke sådan som jeg skrev om besøget, men jo  jeg var den forkerte til det, men for mig handler det både om at skubbe på som nu med dette indlæg om sponsorrater, som at følge op på noget nyt i branchen - når ingen andre gør det, ja så gør jeg det selv i mangel af bedre.

Tænk foreksempel på den vidunderlige debat Jasmin skabte med sin tråd om "happy our", men kom der nogen anmeldelse, mig bekendt ikke.

Havde det været så mange andre piger i branchen, der havde sig sådan forsøgt havde vi ikke hørt derom, medmindre en mand havde skrevet en anmeldelse af oplevelsen.

Der sidder givet mange mænd bag skærmen med solidt bedre råd end jeg, og formentlig helt uden min interesse for at sponsorere og prøve af på vegne af et højere formål, et ønske om at bidrage til fremdrift.

Jeg kan i sagens natur ikke ret meget alene, men jeg appellerer til at mænd og piger går mere sammen om  at bidrage lidt til at, og måske påvirke udviklingen af EG.

Både du og jeg Liderligfyr sætter jo pris på klub rammen som i Tyskland, flere os med.

Tænk hvis vi ad nogle indirekte veje fik etableret nogle netværk, der kunne føre til at vi indenfor få timer kunne komme til og fra et sted hvor piger og drenge mødes på måder vi sætter pris på - vel at mærke danske piger, hvis det skal være interessant for mig i Danmark.

Sidstnævnte er så ikke eksakt det der ligger i sponsorater, men hvem ved om 1 år + kan vi måske på denne måde få os sporet ind på nye og anderledes tilbud - også i Danmark.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Ja klinik bliver det efterhånden meget sjældent til :-) 

 

Men du kan da komme væsentlig billigere afsted end 5000-10000 kr. F.eks 2 dages tur til Hamburg. 2 x FKK besøg+ overnatning+ transport. Du plejer jo ikke at være i rummene med så mange :-) og toget får du billigt.

 

Men hvis det er det du søger i DK, skulle du jo målrettet gå efter dette....... evt sommerhus versionen som PD var inde på. Finde et fornuftig sommerhus udenfor sæsonen, som du lejer. Hvad det lyder til, så har pigerne udgifter på op til 50 % af omsætningen, så hvis de ingen udgifter har overhovedet burde 500 kr/30 min jo være acceptabelt. De mænd der kommer, skal selvfølgelig betale en bid af lejen..... evt en fast pris, hvor du så har en risiko for ikke at få pengene ind igen. Evt lidt let pastaret eller lasagne ( der skal ikke så meget til) sæt en kande kaffe over.

 

Evt kunne du se om du kan finde folk, der vil være med til at arrangere det. Men hold det nede på et simpelt niveau, så det er overskueligt og uden for meget risiko.

 

Hvis det bliver en succes, kunne det jo være pigerne kunne se den dybe tallerken i det, og dermed tænker i de baner. En fiasko, nåh ja så er det prøvet.

 

Hvis du arrangerer det som en form for sammenskudsgilde, burde du slippe udenom bøvlet i den Danske lovgivning. Du tjener ikke penge på pigerne på nogen måde, så rufferiparagraffen skulle du ikke kunne få bøvl med. Maden vil jo være ligesom til fællesspisning i en klub eller lignende, så der burde ikke bliver noget bøvl, om du har diverse hygiejne kurser etc (som det evt kunne være, hvis PD stod bag)

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hele den debat havde vi Liderligfyr i denne tråd, uden at det lykkedes:

FKK weekend i danmark
Startet af privat-diskret.dk, jun 18 2013 20:31
'?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

Men interesserede piger og drenge kan jo læse min profil, og så kunne vi jo mødes over en kop kaffe - gerne hos mig.

Rejsenetværk
http://www.eroguide.dk/forum/user/8857-rejsenetv%C3%A6rk/

Så velvidende den jammerlige tilstand på forandrings fronten i den hjemlige branche, synes jeg i første række vi skal enten skillinger sammen til at betale for gevinster, eller piger og steder kan byde ind selv.

Konkurrencer udgør altid et stærkt aktivitets fremmende brændstof, som jeg altså gerne sammen med andre betaler i det små til som glad bruger af sitet.

Hvor uforståeligt det end kan lyde når nu vi kan nøjes med at nyde at at her ingen brugerbetaling er, og at vi for egen fornøjelses skyld kan yde og nyde efter temperament på den konto.

Men for mig er der altså en dybere mening  med galskaben, og jeg er overbevist om at det vil kaste resultater af sig på sigt hvis vi forsøger.

Venlig hilsen
Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...