Hop til indhold

Recommended Posts

En dagbog.

Eventuelle spørgsmål bliver kun besvaret sporadisk grundet tidsmangel.

Dag1

Ankom sent til hotellet.
Gik en tur og tjekkede Soi 6 ud. Intet forandret siden sidste år, bortset fra at lydniveauet havde fået et par DB mere. Masser af chicks og antastninger, men ikke noget der tiltalte en ældre herre med jetlag.
Gik hjemad og hilste pænt på massagepigerne fra kliniķken over for hotellet. Det bliver et kært genvisit senere.
Lidt længere henne stod de sædvanlige piger og ventede på kunder. Jeg var træt og havde ikke rigtig lyst til at involvere mig, men een pådrog sig min opmærksomhed.
Det endte med at Ann fulgte mig op på værelset  og gæt hvad der skete.
Sædvanlig genert 32 årig med det barn og dejlige former endte i min seng.
Imidlertid var jeg ikke rigtig i hopla og det var hun heller ikke så det endte uafgjort.
Fik hendes Line, hvis et genvalg bliver aktuelt.
Nå men 3 ugers ferie var i gang.

Dag 2

Fik lejet mc, så aktionsradius bliver betragtelig udvidet.
Trillede lidt rundt i Jomtien og tjekkede de små gader ud.
Det er nok rigtigt hvad rygtet fortæller, at Jomtien er mest for ældre.
Imidlertid er lydniveauet til at overskue uden varige høreskader,  hvilket tiltaler mig meget.
På en stilĺe gade faldbød nogle meget tiltalende kvindelige massører deres service.
Efter lidt snakken frem og tilbage endte jeg på den bagerste briks i etablissementet.
Lang historie kort. Super massage med HJ.
Jeg elsker HJ. Bare ligge på ryggen og modtage de dejligste kærtegn indtil klimax. Det er livet.
-Og de tørrer selv op.
Ingen dårligdomme eller latex imellem dig og den søde massør. Kun win win.
I morgen står den på tandlægebesøg og mon ikke det senere på dagen bliver min tur til at bore.

Dag 3

Tandlægen var dyrere end jeg lige havde regnet med,  så det bliver nok en skrabet udgave af reparationerne.
Min rejsekammerat havde haft et gammelt bekenskab på besøg natten over så vi var 3 der tog  motorbikes og kørte på besøg hos nogle af hans venner. 
-og hvilket besøg.

Lang historie kort, det endte efter en tur i poolen med svingeragtigt udfoldelse af diverse seksuelle udskejelser. Jeg følte mig ,lidt udenfor,  da jeg ikke havde en pige med. Men så var det godt at de andre rundhåndet delte ud af deres kvinder
Efter besøget blev der pustet ud på stranden til en flot solnedgang.
Jeg har installeret ThaiFrienly på telefonen og det har bare væltet ind med likes og beskedder.
Nogle er blevet besvaret og mange er røget ud. Men een skilte sig lidt ud da hun var en del  insisterende. Det endte med at Ream kom forbi hotellet og gav mig et godnatput inden hun i morgen rejser hjem for at holde nytår med familien. Dog kun i 4 dage, så det kan være der bliver en ny godnathistorie senere.
Det er mit indtryk at priserne er steget en anelse i forhold til sidste år,  eller også er jeg denne gang blevet taget ved næsen.

Dag 4

Min rejsekammerat fjoller stadig rundt med sit bekendtskab fra for 2 år siden, så jeg har været på TF og lavet en "date" med May2. Candeligthdinner kl 19 og måske pandekager med banan og Nutella på Runway.  Desserten tager vi på værelset. Har bestilt LT da jeg lidt træt af at de er ude af døren inden banditten er faldet til ro.
Har selvfølgelig været op og ned af Soi6 nogle gange, og udvalget er som sædvanlig fantastisk, stort og varieret. Man bliver let forvirret og rundtosset af alle de tilbud man modtager, og ender op med det som man kender -dem overfor hotellet eller aftale på TF.
Men lex må være: er det noget man kan lide, skal man slå til med det samme. Ellers  er de væk næste gang man kommer forbi.
Var forøvrigt forbi optikeren tidligere i dag, for at få taget mål til nye briller.  Super professionel behandling af Top Charoen optical. Synstest som i DK og efterfølgende prøvebriller med den nye styrke. Hun anbefalede at jeg beholdte min gamle briller og at vi sås igen om et år. Top dollar. Så rækker feriebugettet lidt længere.
Nok skriveri for i dag.  Måske skulle jeg lige tilføje at jeg lige fik den daglige omgang oliemassage på Soi3, med det næsten obligatoriske tilbud om HJ. Måtte desværre afslå tilbuddet, da dagens ration af mælkehvid fluidum er tiltænkt en anden.
Referat af nattens udskejelser følger...

Dag 5

Næsten præcist dukkede hun op kl 19. Klædt i blåt som lovet. Ikke den smukkeste, men den sødeste smilende og meget lattermilde May  på 32 somre. Som hun stod der i aftenlyset med sine briller på lignede hun lidt en skolelærerinde. Efter middagen med meget sjov og latter endte vi på værelset,  hvor hun straks fyldte badekarret og vi hoppede i. Hvilken dejlig oplevelse. Jeg stak "periskobet" op og den blev straks taget under kærlig behandling. Det tegnede til en super aften på lagnet -og det blev det.
Efter den første generthed og akavethed, følte jeg vi var på bølgelængde.  Hun afslørede den mindste som jeg nogensinde har set. Spurgte til hvordan hun havde kunnet føde børn, med så lille en. Kejsersnit var forklaringen. På med regnfrakken og over stok og sten gik det. Happy ending -det skal jeg love for. Jeg blev totalt pumpet for energi . Vi lagde os til at sove, men ud på natten skulle jeg ud og slå en streg. Da jeg kom tilbage lagde vi os i ske. Jeg elsker at ligge i ske, og det varede da heller ikke længe før der igen var liv i "periskobet " May er typen der tænder øjeblikkeligt.  Tre strøg på knoppen  og hun er drivende våd, ikke noget med halve timers forspil. Hun er også typen der ikke bare kommer een gang, men mange gange. Det næsten som om at samleje er en lang orgasmetilstand for hende. Vi glemte forresten kondomet i anden halvleg, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. 

Dag 6

Vågnede til en ny dag i strålende sol og morgenput. Efter morgenmaden kørte vi ud til Santori of truth. Et imponerende byggeri helt i træ med millioner af træskærerarbejder. Hjemme på hotellet igen gav jeg May valget: elske før eller efter aftensmad.  Hun gik direkte ud under bruseren. Så det blev beforedinnerput. Herligt. Som sædvanligt tre strøg på knoppen og hun var klar.
Traditionel thai mad på Runway, som var lidt stærkt og så var det efterhånden blevet sengetid, dog nåede vi lige at se vores nye konge på balkonen på Christiansborg. Efterhånden en tradition at ligge i ske, og det endte da også som det skulle.

Fortsættelse følger

Del dette indlæg


Link til indlæg

Et par praktiske spørgsmål:

hvordan kommer man bedst fra lufthavnen til Pattaya? Er det nemmest bare at finde en taxa og aftale pris? Og hvad er pris niveau?

Jeg kan se at du har orienteret dig meget mod soi 6. Hvad med Walking street området? Hvad er erfaringerne der?

jeg har læst mig frem til at man skal passe på med at samle nogen op fra Beach Road, da der er stor sandsynlighed for at man bliver udsat for tyveri osv. har du nogen erfaringer med beachroad?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Hornybastard

Du booker en taxi det tager 1,5 time skal koste mellem 1.000-1.500 baht.

En anbefaling til taxa her: https://www.namstaxiladydrivers.com/

Walking Street er et ok sted men meget for turister og i dag generelt gogo klubber. Priserne er mega høje i forhold til resten af Pattaya.

WS priser: 150 baht og op for en flaske øl og Barfine 1.500 baht og op og pigerne ST 3.000 baht og op og LT 5.000 baht og op.

BeachRoad nej du skal ikke bekymrer dig om at blive overfaldet eller røvet du skal mere være bekymret for at du fanger en LB istedet for en pige.

Sørg for at hun aflevere sit ID i receptionen - får eventuelt receptionen til at tjekke om det er en LB eller pige.

Bed receptionen ikke at lade pigen gå uden du enten er med hende eller de ringer op på værelset og du siger alt er ok.

Ellers skal du bare se at komme af sted og hygge dig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Walkingstreet er dyrest i Pattaya. Men der er nu kommet en masse barer i Soi Bokao, rundt Treetown. Priserne er lavere og der er mange nok barer til at du ikke når at komme forbi dem alle med mindre du skal være der et halvt år...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hornybastard skrev, for 9 minutter siden:

Jeg er faldet over Soi Bokao før. Jeg kan finde nogle steder på kortet men kan ikke umiddelbart se hvor gaden går fra og til

Fandt det på Google Mads. Det er tæt på the Base hvor jeg har en apartment og lige ved LK Metro, kan jeg se

perfekt.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Hornybastard hvis du bor i the base så tramper du op af Soi Diana og for enden af den ligger soi buakhao den går parallel med Second Road men den er ikke ensrettet.

Den går fra Pattaya Klang og ned til TukCom.

Der er tonsvis af bar på soi Diana, LK, op af Soi Pothole og ned af  soi buakhao ind i Tree town, MIT og det nye Myth Night

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hornybastard skrev, den 29.3.2024 at 07:19:

hvordan kommer man bedst fra lufthavnen til Pattaya?

Du kan på forhånd booke en plads på bussen til Jomtien

https://12go.asia/en/travel/suvarnabhumi/jomtien-beach?date=2024-04-05&people=2&direction=forward

- kan være en god ide, hvis man ankommer set og gerne vil være sikker på at kunne komme med den sidste bus - ellers går man bare ned til til selskabets ticket office og køber en billet til ca. 130 ThB - har du megen bagage eller flere store tunge kufferter, må du evt. regne med at chaufføren - ellers hans hjælper ved påstigningen forlanger lidt ekstra. Bemærk at de har reservede siddepladser - og din plads bliver noteret på kufferten. Busserne er forøvrigt udstyret med sikkerhedsseler - og dem vil jeg anbefale at man bruger under hele turen - det er langt farligere at køre hus end at flyve. I Pattaya er der så 4 stop og turen slutter på Thraphaya Road i Jomtien, hvorfra man nemt kan tage en Bathbus til kun 2 kroner og køre til Jomtien eller Pattaya - jeg foretrækker dog som regel at gå, da jeg som regel booker condo på Pratamnak - og det er bare lidt op ad vejen og ned til venstre.

Hornybastard skrev, den 29.3.2024 at 07:19:

Hvad med Walking street området? Hvad er erfaringerne der?

Lige før Walking Street ligger Bamboo Bar, hvor jeg foretrækker at finde lettere modne freelancere - desværre er musikken lidt for høj, som alle andre steder - så det kan være lidt svært at tale så meget med pigerne først -  men ofte venter de blot på du giver dem en drink - bare vink til en af tjenerne i blå uniform og lav din bestilling - ankommer du før kl. 22 er drinksene lidt billigere og pigerne mere villige.

Ca. midt på Walking Street ligger Insomnia, som også er med freelancere - jeg foretrækker bare Bamboo, da det er en "Open Beer Bar", hvor Insomnia er mere disco-agtig.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, den 31.3.2024 at 23:58:

det er langt farligere at køre hus end at flyve

Jeg er klar over der har indsneget sig en slå-fejl. 

Men om det er

"det er langt farligere at købe hus" eller "det er langt farligere at køre bus" er jeg i tvivl om........ Det burde jeg måske ikke være. Det kan jo oså være begge.......

Del dette indlæg


Link til indlæg
Hornybastard skrev, den 29.3.2024 at 07:19:

Et par praktiske spørgsmål:

hvordan kommer man bedst fra lufthavnen til Pattaya? Er det nemmest bare at finde en taxa og aftale pris? Og hvad er pris niveau?

Jeg kan se at du har orienteret dig meget mod soi 6. Hvad med Walking street området? Hvad er erfaringerne der?

jeg har læst mig frem til at man skal passe på med at samle nogen op fra Beach Road, da der er stor sandsynlighed for at man bliver udsat for tyveri osv. har du nogen erfaringer med beachroad?

 

Vi gav 2700 Bath fra lufthavnen til ptt og 1200 fra pt til lufthavnen. Så gæt hvilken vej vi blev tørret. Det er nok svær at få billigere i lufthavnen. Bestilling via app eller på nettet vil nok gøre det billigere.

Walking Street er for larmende, men Soi 6 er også godt med hvad angår db.

Pigerne på Beach Road er ofte laoter på 14 dages visa der lige skal tjene til huslejen hjemme i Laos. Har aldrig havf problemer med dem, dog vil de gerne hurtigt ud af døren igen. Tid er penge.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Får for lidt skrev, den 28.3.2024 at 20:11:

Hvor finder man en lækker steg i pattya og hvad koster hun…

Vi brugte meget ThaiFrienly. Så slipper man også for barfee og transport. De kommer gerne til hotellet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Godsejer skrev, for 8 timer siden:

Vi brugte meget ThaiFrienly. Så slipper man også for barfee og transport. De kommer gerne til hotellet

Det er nu ellers kutyme at man betaler deres omkostninger til transport i form af lidt ekstra drikkepenge - medmindre de har givet en decideret dårlig service/oplevelse.

Jeg lejer som regel en motobike - så kan jeg selv hente og bringe, hvilket jeg nyder, da man derved får et lidt nærmere forhold til pigen - og nemmere kan tage sammen på mindre udflugter.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Får for lidt skrev, den 28.3.2024 at 20:11:

Hvor finder man en lækker steg i pattya og hvad koster hun…

Bruger man Thaifriendly(kan kun anbefale den app til alle i BKk og pattaya) vrimler det med unge tøser 18-23 år. Prisen er 1500 bath for st. Det er altså under 300 kroner mine herrer. Virkelig mange lækre piger som bare behandler dig som konge en lille times tid. Afsted! Afsted. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
BLUC2720 skrev, for 14 timer siden:

Bruger man Thaifriendly(kan kun anbefale den app til alle i BKk og pattaya) vrimler det med unge tøser 18-23 år. Prisen er 1500 bath for st. Det er altså under 300 kroner mine herrer. Virkelig mange lækre piger som bare behandler dig som konge en lille times tid. Afsted! Afsted. 

Jeg må sku afsted uden konen næste gang :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
BLUC2720 skrev, den 5.4.2024 at 22:14:

Bruger man Thaifriendly(kan kun anbefale den app til alle i BKk og pattaya) vrimler det med unge tøser 18-23 år. Prisen er 1500 bath for st. Det er altså under 300 kroner mine herrer. Virkelig mange lækre piger som bare behandler dig som konge en lille times tid. Afsted! Afsted. 

Hvornår begynder man at forhandle pris? I appen eller når man møder dem eller hvordan? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Timmer skrev, for 5 timer siden:

Hvornår begynder man at forhandle pris? I appen eller når man møder dem eller hvordan? 

Jeg gør det altid via appen. Aftaler pris og hvad jeg ønsker. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Timmer skrev, for 16 timer siden:

Hvornår begynder man at forhandle pris? I appen eller når man møder dem eller hvordan? 

Jeg gør det ALTID i app'en eller helst på Line.

Vær klar i spyttet når du siger hvad du forventer, så får du også det du ønsker og en pris der holder, hold dig ikke tilbage, de er ikke sarte og svarer på alt.

Tidligere nævnt om prisen for taxi m.v...  Jeg betaler ALTID deres udgifter, Den aftalte pris ved ankomst og taxi rundet op med evt fortjent tip bagefter. God service til 1.500 ender ofte i 2.000 inkl taxi...

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er fuldstændig enig. Og ift line som jeg foretrækker så snart der er bid. 
Og alt aftales i line. Om de er til cim/cof/slug. Er de ikke til det findes en ny tøs. Så gives det lidt ekstra belønning, 500 bath. Ca 90 kroner. 
næsten samtlige piger skriver. “Can do everything, no ass”. Det respekterer jeg. 
 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
BLUC2720 skrev, den 9.4.2024 at 07:09:

næsten samtlige piger skriver. “Can do everything, no ass”

Til det er der jo også nok af ladyboys o.lign. ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 2 timer siden:

Til det er der jo også nok af ladyboys o.lign. ;-)

Det dér "o.lign." er jeg ikke helt sikker på jeg vil vide hvad er..... og alligevel er jeg nysgerrig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
tvr skrev, for 8 timer siden:

Det dér "o.lign." er jeg ikke helt sikker på jeg vil vide hvad er..... og alligevel er jeg nysgerrig.

Jeg er ikke specialist, men jeg har bemærket at der i Pattaya er flere retninger:

1. ladyboys, som de fleste kender på deres "lange fingre" og deres "Funny cat walk", hvor benene krydser hinanden - findes over det meste af Pattaya: Soi Bukhao, Soi Pothole, Soi 6, Coconut Bar, Walking street og nogle på en motobike eller i de første sidegader på Jomtien Beach Road.

2. vil jeg nærmest kalde trækkerdrenge - de ligner alm. unge fyre, men har sådan lidt med håndleddet - findes især omkring Supertown i Pattaya, hvor du kan finde massage-saloner kun med unge fyre med "løse håndled".

3. Sådan lidt mere feminine drenge - findes især omkring Boystown i Pattaya.

Folk med mere erfaring kender sikkert flere typer og hvor de skal opsøges - jeg har f.eks. erfaret at mænd, som er interesseret i ladyboys - absolut ikke vil have noget at gøre med trækkerdrenge - og det modsatte er sikkert også tilfældet.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...