Hop til indhold

Recommended Posts

Først et par links til hendes annoncer:

https://annoncelight.dk/showad/395040
https://www.escort-side.dk/Aarhus-Viby-%B8?ad-id=31205

Jeg kommer lige fra et besøg hos hende og jeg er fuldstændigt blæst bagover for hold nu op hvor er hun bare en dejlig kvinde.

Der er vist ingen tvivl om at hun har latinsk blod i årerne for der var simpelthen en skøn blanding af kys og kærtegn blandet med lidenskabelig sex som man kun kan opleve hos en kvinde der har passeret pigealderen og som er afklaret med hvad hun laver.

Når jeg skriver "har passeret pigealderen" så mener jeg blot at der er forskel på piger i starten af 20'erne og kvinder sidst i 20'erne og Barbara hører helt sikkert til sidstnævnte kategori og det giver altså bare lige det ekstra som mødet. Dermed ikke sagt at yngrer piger (altså 18+ - blot så der ikke skal være nogen misforståelser her) ikke også kan have deres charme men jeg tvivler på at de kan levere den samme indlevelse som en kvinde som Barbara.

Jeg havde bestilt 1 time med lidt ekstra services (superfransk og anal) og da jeg ankom til hendes, i øvrigt nydelige, lejlighed i Viby, så fik hun mig hurtigt med på også at tilkøbe kys og så blev jeg i øvrigt også så tændt af at se hendes krop at jeg endte med at lægge yderligere 1/2 time oveni.

Og det skulle jeg ikke komme til at fortryde. Hun kysser dybt og lidenskabeligt og med rigeligt med tunge og vi brugte den næste 1 1/2 time på at udforske hinanden kroppe til hvad jeg håber var fælles nydelse. Jeg er i hvert fald rimelig sikker på at vi, ved fælles indsats, fik givet hende en orgasme og jeg er ikke i tvivl om at jeg selv endte med en, da jeg efter lidt over 1 time kom ekstremt kraftigt i hendes mund (og ja, jeg havde undervejs spurgt til om jeg kunne tilkøbe dette og så betale når vi var færdige med at boltre os på sengen, hvilket hun var).

Undervej nåede vi både igennem blow til mig, 69'er, en længere slikketur til hende, anal (i flere stillinger), sex (også i flere stillinger) og så sluttede vi af med et dejligt langt blowjob til mig hvor jeg eksploderede i hendes mund. Hun var fantastisk god til at sutte blidt og sensuelt samtidig med at hun brugte begge hænder flittigt på min pik og boller, uden at det kom til at føles som om at den sad fast i en skruestik (det er der altså nogle piger der ikke helt kan finde ud af).

Og da vi lige havde sundet os lidt i hinandens arme, så fik jeg en god og lang massage som efterlod mig helt drænet på den gode måde. Ingen tvivl om at hun også har lidt erfaring på det område.

Jeg synes personligt hun er smuk og det I ser på billederne er det I får - der er ikke brugt filtre eller andre triks til at få hende til at fremstå smukkere end hun er og det er der bestemt heller ikke brug for.

Hun fortalte at hun bliver i Viby til på tirsdag så jeg kan kun anbefale at I kigger forbi hende hvis I er i området. Heldigvis så vender hun også tilbage sidst på måneden hvis jeg forstod hende korrekt.

Hun bøvlede vist lidt med hendes mobilabonnement i forhold til at kunne sende og modtage SMSer, men nu har jeg heldigvis også WhatsApp hvilket hun også har og der var der ingen problemer og hun svarede hurtigt.

/Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så er det din skyld jeg ikke kunne komme til der? Du skylder en omgang så! :D 

Jeg nuppede pigen ved siden af i stedet (tror jeg) det fortrød jeg nu heller ikke. De gør det nu godt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan jo nok ikke afvises hvis vi ellers taler om det sted i Viby som ikke ligger lige overfor Viby centret :-)

/Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg
Tutankhamon skrev, for 3 timer siden:

Det kan jo nok ikke afvises hvis vi ellers taler om det sted i Viby som ikke ligger lige overfor Viby centret :-)

/Tutankhamon

Lige præcis, ellers et fint nok sted ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hendes engelsk er lidt begrænset. Hun taler engelsk men du skal nok ikke forvente lange og dybe samtaler på sproget.

/Tutankhamon

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...