Hop til indhold
Bundstokken

Norge "Politisk produktion af ofre"

Recommended Posts

"Sverige, den ideologiske feminismens Vatikanstat" - et meget rammende billede. Det fanger undertonen af religiøs overbevisning. Selve det at sex kan være genstand for køb og salg er et ubetinget onde, som de godes fællesskab må fordrive fra samfundet.

 

Så kan begge parter i sexkøbet går ind i det med nok så åbne øjne, og nok så meget gensidig respekt. Ingen rationelle argumenter vil bide på en sand troende.  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak for en god artiklel.

 

DETTE HAR provosert Sverige, den ideologiske feminismens Vatikanstat. Der har regjering og riksdag rett og slett faststlått at «ingen prostitusjon er frivillig» og at sexkjøp er «menns vold mot kvinner». Mannlig prostitusjon faller utenfor lovverket, fordi det ikke oppfyller offerbildet. Menn som kjøper sex av kvinner derimot, skal avskrekkes i et holdningsskapende tiltak utformet som straffelov.

 

 

Der er vel ikke andet at sige "Sådan går det når man overlader magten til feminister" ;)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Kriminalisering av prostitusjonsfeltet hjelper ikke ofre, men skaper dem, gjennom trakassering og infantilisering.

http://www.dagbladet.no/2014/01/24/kultur/meninger/ideer/lordagskommentaren/kjetil_rolness/31458422/

 

Venligst

 

Spunsen/Bundstokken :geek:

 

 

Uhyrre skræmmende og fremragende artikel! Det viser hvad vi er oppe imod og en af grundende til, at jeg også på sigt forventer en sexkøbelov i DK. Majoriteten af kvinder og deres mandlige dukse har sat dagsordenen. Det kræver orerordentligt store "nosser" at argumentere imod dem i det offentlige rum som fx Kjetil gør det i artiklen. I Sverige har husling aldrig floreret som det gør i øjeblikket hvor gadepiger lokker mændene til og gør anskrig når de har bukserne nede. De har fået pengene, slipper for at levere modydelsen og kunden står tilbage som den forsmåede og ydmygede part som herefter domfældes. Fabelagtigt lad klapjagten begynde! Minefelt forude!!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...