Hop til indhold
Bundstokken

Norsk indlæg til debatten

Recommended Posts

Der er ret stor modstand I mange kredse i Norge mod forbuddet.

 

"Det er på tide vi gjør som de største humanitære organisasjonene anbefaler og flytter fokuset fra kamp mot prostitusjon, til kamp mot tvangsprostitusjon, og kutter ut stigmatiseringen mot sexarbeidere en gang for alle."

http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/alle_meninger/cat1003/subcat1010/thread294289/

 

Venligst 

 

Spunsen/Bundstokken :geek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kunne måske udgøre et godt initiativ hvis der afholdtes en international konference hvis formål er at evaluere på de erfaringer de enkelte lande har gjort sig, med fra direkte modsat rettede lovgivninger, til varierede udgaver af lovgivning midt imellem?

Herunder foreksempel Tyskland, Holland og New Zealand på den ene side, Sverige og Norge på den anden side.

Suppleret af Danmark og Finland.

En sådan konference kunne være under foresæde af myndigheder og politikere fra de enkelte lande, men med tale ret af pro og anti prostitutionsfløje.

Jeg ser for mig at en konklusion kan gå på at vi i Europa og Tyskland i særdeleshed i langt højere grad end de er nødsaget til i det isolerede lille land New Zealand, bør justere en forsættende principiel legaliseret prostitution, med en langt mere omfattende offentlig kontrol, regulering, intervention og involvering.

Det under indtryk af den underminering der generelt følger af de nordeuropæiske arbejdsmarkeder og vores velfærd, som en følger af Schengen, EU borgerskabet, åbne grænser og arbejdskraftens frie bevægelighed.

Dette er problemstillinger der ikke var aktuelle da Tyskland indførte deres grundlæggende rigtige prostitutionslovgivning, men de har forsømt at følger op på skadevirkningerne af et stadigt mere overnationalt bestemmende EU, her særligt den ikke folkevalgte kommission og EU Domstolen.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...