Hop til indhold
TordenSkjold

Pas på download af porno

Recommended Posts

Der er et firma henter mange penge på at (true med at)trække folki i retten.

https://www.latimes.com/business/story/2023-12-12/column-this-porn-company-makes-millions-by-shaming-porn-consumers

Artiklen omtaler kun amerikanske forhold. Jeg ved ikke om der aktuelt er danske aflægger, der er aktiv. Som jeg husker det, var der et advokatfirma, som var aktiv. Dog endte de fleste penge hos advokaten...

Det drejer sig om film fra bl. a. Vixen, Tushy, Blacked og Blacked Raw.

Skjold.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For 8-10 år siden var der et par danske advokatfirmaer,som kørte den slags sager, hvor anklagen gik på download af musik, film og tv serier via BitTorrent .

Jeg havde en lang dialog med et af disse firmaer, som kunne se, at jeg havde downloadet både x og y. Jeg bad konsekvent om at de skulle fremvise beviser, før jeg ville forholde mig til anklagen.

Til sidst gav de op.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest hrolandj

I omkring 2008-2009 sagsøgte Team Video Plus og Jeg en del fildelere, som delte mine produktioner - der på dét tidspunkt var ejet og blev eksklusivt udgivet af Team Video Plus - på forskellige internet-fora. Vi gik ikke efter pengene, men efter at få dem stoppet/droslet så meget ned, at tabet var til at leve med. Vi gjorde det uden at gøre større væsen af det, og et par af de internet-fora, hvor filmene blev delt, blev nedlagt.

Problemet var dog større end DVD-handlen kunne overleve det. Salget faldt med 97% i 2008 (fra 10.000 solgte kopier af en ny dansk film til 300 solgte kopier) så vi var nødt til at stoppe produktionen og udgivelserne. Det mest bemærkelsesværdige var at alle spurgte efter mere nyt og dansk, og havde ret svært ved at forstå, at der ikke kom noget nyt... Ingen penge, ingen produktion, men så langt var der ikke nogen der tænkte....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...