Hop til indhold
Rejsenetværk

Den der Cph saunaclub?

Recommended Posts

Prøv at læse denne tråd om Copenhagen Sauna Club:

Saunaclub

Startet af natdyr, jan 13 2014 17:48

'?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

Copenhagen Saunaclub

http://www.copenhagensaunaclub.dk/

http://side6.dk/resultatside/?q=648

Det ser ud til at klubben har alt det der skal til for at det kan lade sig gøre at møde pigerne på noget der ligner FKK maner, men sådan foregår det altså desværre alligevel ikke til daglig :sad:

Som I kan læse er der mulighed for at booke lukkede selskaber, men så er vi vel ovre i noget der koster kassen og som vi ikke kan forenes om her på siden.

Kunne nogle her fra have nogen interesse i at gå 4 - 5 stykker sammen om at rette henvendelse til klubben, om der er nogen mulighed for at vi møder op samlet i 2 - 3 timer.

Hvis deres halve og hele timer ikke er dyrere end hos de gængse klinikker med danske piger, kunne vi jo forespørge på om der er mulighed for fælles samvær med pigerne i 2 - 3 timer i klubben, hvor vi hver især køber mindst 1 x 30 minutter med en af pigerne under besøget.

Eventuelt som forudbetaling?

Jeg står gerne for at kontakte klubben, og vi kan også godt mødes hos mig til en snak om at prøve et sådant initiativ.

Det er bare så ærgerligt hvis der i København findes en klub, der kunne udgøre et brugbart og økonomisk overkommeligt alternativ til alle ens flugt ture til Tyskland, fra det skæg og blå briller/æggeurs tyranniske danske klinik koncept, klubben og vi så ikke sammen forsøger at udvikle klubben til et niche tilbud til os

Et enkeltstående arrangement med os er næppe økonomisk interessant nok for klubben, men hvis bare vi prøver første gang, vil vi jo skrive anmeldelser om det efterfølgende i forum på EG, hvorefter vi kan håbe på at der opstår en stigende interesse herinde fra flere og flere for at deltage i nye efterfølgende små træf i klubben?

Intet forhindrer ejheller traditionelle massageklinikker i at tilkendegive egen interesse i at forsøge sammen med os som her foreslået, men den vinkel på udfordringen er jo faldet til jorden hidtil når vi har debatteret forskellige muligheder.

Så mon ikke Copenhagen Saunaclub kunne være værd at kontakte?

Hvis de i selskabs sammenhæng kun er interesseret i business folket, kan svaret ikke blive værre for os en blot et blankt njet.

Men for at kunne spørge er vi som jeg ser det som et absolut minimum nødt til at kunne garantere fremmøde af 4 - 5 herrer, der hver under besøget køber mindst 1 x 30 minutter sammen med en af pigerne.

Helst sådan at vi kan tilbyde det samlede beløb som en forudbetaling, vi kan så se om det fremmer deres tro på vores seriøsitet.

For troen på om vi er seriøse eller ikke udgør nok også en hurdle for os, hvis vi skal kunne kontakte dem om et sådant projekt.

Der er de nok godt vant med business folket og de sikre mange penge fra dem - det kan vi ikke helt leve op til, hvis vi retter henvendelse.

Men mon ikke der er dage og tider på døgnet de godt kunne fylde ud med nye initiativer, uden at det går ud over kerneforretningen og deres kerne publikum?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...