Hop til indhold

Recommended Posts

Link: https://escortguide.dk/P/new-young-girls-in-holte.-good-offer-4-hands-massage-1-hour-800-48813.html

Jeg har været fast besøgende dette sted af flere omgange. Jeg har haft mange gode oplevelser, enkelte middelmådige oplevelser, og i går var altså min første ret dårlige oplevelse.

Det skal siges at jeg kommer igen på et tidspunkt - Men det bliver først når der har været udskiftning i personalet. Sent i går aftes var standarden nemlig under det jeg er interesseret i;

Jeg bestilte en times 4hånds massage til deres tilbud til 800,- DKK. Turen gik mod Holte, og døren blev åbnet. To smilende thaidamer som jeg vil skyde til midt i 30'erne (derfor kan de vil være langt over 40 I guess), tog i mod mig. Det var Jenny og Bibi (Ikke Bibi fra Vanløse, til de som måtte være i tvivl). Jeg fik mutter til at sende mig billeder af begge, og fik to maskerede billeder. Selvom Bibi ligner "Asia" der tidligere har været på adressen, og som også har arbejdet sammen med f.eks Nancy da hun sidste gang var i Herlev, så er det altså ikke hende.

De var søde, smilende, meget imødekommende og jeg tænkte at det her bliver godt. Jeg fik et bad, og lagde mig til rette, og så startede showet ellers. Efter 10minutter var der heftig pirring - det var tydeligt hvad det handlede om. I min optik er det fint med pirring, men det er bare alt for tidligt det skete, og lidt for direkte for min smag. Efter 20minutter blev jeg bedt om at vende mig om, og efter 25 minutter skulle der forhandles. ALT kan tilkøbes fik jeg besked på, og sex med begge piger ville koste mig 2200,- DKK ydligere. Prisen er altså sat 200,- DKK op fra da jeg var der sidst. Da jeg spurgte om jeg kunne væge bare en af dem, fik jeg af vide at det ikke var muligt, da de jo var kommet ind i rummet sammen. Nå... Okay.. Det har tidligere været en mulighed, men fair nok - I guess... Blowjob, med dem begge nøgne, ville koste 2000,- DKK, og et håndjob fik jeg besked på ville koste 1500,- DKK.... What.. The.. Fuck...

Jeg takkede nej til begge, men fik så hurtigt af vide af jeg kunne få et håndjob af dem begge, mens de smed klunset for 1000,- DKK. I bagklogskabens lys skulle jeg have sagt nej og forladt stedet, men det er ikke altid man tager lige gode beslutninger når man ligger på briksen efter pirring, så jeg takkede ja. Tøjet kom af, og gerningen gjort. Særligt Jenny var meget offensiv og lænede sig ind over mig, mens hun hviskede i mit øre at hun havde lyst til at kneppe mig, og at jeg skulle tage hende alene næste gang. Hun er dog ikke rigtig min type, og jeg var mere interesseret i Bibi, men man må give lidt credit for indsatsen.

Da håndjobbet var done fik jeg lidt massage igen, og jeg blev sendt i bad 50 minutter efter jeg var ankommet (inkl. mit bad i starten af seancen).

Det kan vel lyde som en middelmådig oplevelse for mange. For mig var den straight op dårlig, og ikke det værd. Det her med priserne som pludselig stikker helt af, pirring efter 10 minutter, og udløsning efter 35 minutter er for mig helt ligegyldigt. Finalen bør - efter min mening - ske afslutningsvis, og gerne med ordenlig opbygning, og ikke med så direkte pirring som jeg oplevede i aftes.

Standarden er faldet - jeg håber den stiger igen næste gang. For nu, vil jeg hellere besøge Pim på Solnavej eller Nikki i Herlev.

  • Synes godt om 2
  • Tak 1
  • Haha 1
  • Sørgelig 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må ærligt indrømme at forhandling under akten er total turn-off for mit vedkommende. 

Synes man bliver presset til noget man for det meste fortryder bagefter til for høj en pris. 

Ellers er det bare mig som er en dårlig forhandler når jeg er liderlig.... :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blækspruttemanden skrev, for 1 time siden:

Jeg må ærligt indrømme at forhandling under akten er total turn-off for mit vedkommende. 

Synes man bliver presset til noget man for det meste fortryder bagefter til for høj en pris. 

Ellers er det bare mig som er en dårlig forhandler når jeg er liderlig.... :P

Hehe ingen liderlige mænd laver fornuftige handler :D men enig 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Blækspruttemanden skrev, for 2 timer siden:

Jeg må ærligt indrømme at forhandling under akten er total turn-off for mit vedkommende.

Kan for så vidt godt følge dig, og de priser, som @Supermayn fik oplyst, er da bestemt også i den høje ende. Eller rettere, den pris, som det endte med, er dobbelt pris fordi to piger indgår (500 kr for et håndjob fra en nøgen pige er vist nogenlunde standardpris, vil jeg mene). Men i bedste går-den-så-går-den-stil forsøgte pigerne jo med andre tilbud først. Og det er da set før, at man i liderlighedens vold har svært ved at takke nej til et fristende tilbud, også selvom det er i den dyre ende. Og det udnytter pigerne selvfølgelig ind imellem.

Omvendt ser man jo også ofte EG-anmeldere give kritik af, at pigen spørger om tilkøb af ekstraydelser med det samme. Ak ja, det er ikke let at være thaipige…

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...