Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg kan godt lide modne Thai kvinder, så opmærksomheden faldt på denne annonce:

https://escortguide.dk/P/thaimassage-i-hvidovre-63713.html

Der er gået en måneds tid siden besøget, men da jeg havde en rigtig god oplevelse og ikke fandt så mange anmeldelser herinde tænkte jeg at jeg ville give hende lidt god omtale.

Jeg skrev en SMS om en aftale et par timer senere, og fik få minutter efter besked om at det var ok. Så retning mod Hvidovre. Stedet er ikke super diskret, men det går jeg ikke rigtigt op i.

Jeg blev mødt af Pony som er kvinden på billederne i annoncen. Pony har som mange modne Thai kvinder en ufattelig dejlig krop. Faste og naturlige bryster, dejlig stram numse, og pæn og slank, selvom maven var lidt rund. Men på en dejlig måde. 

Jeg bad om en B2B massage. Det startede med en god massage liggende på maven, hvor hun meget hurtigt begyndte at kæle for anus, en ting jeg sætter stor pris på. Og det var hun rigtig dygtig til. Jeg blev hurtigt ret ophidset, men hun blev ved noget tid endnu. Da jeg kom om på ryggen fortsatte hun med at kæle for anus og nu også min pik der var blevet kampklar i mellemtiden. Hun er sød og sjov, og fortalte hvor meget hun holdt af at lege med en stiv pik. Efter noget tid kom jeg. Jeg havde sparet godt op, så det var et godt fyrværkeri, hvilket hun henrykt bemærkede. Hun blev ved med at lege med min pik lidt endnu, et godt tegn (der er ikke noget værre end en pige der stopper så snart der er afgivet første skud, tror ikke helt de forstår hvordan det fungerer). Hun var helt nøgen under hele seancen, og meget kælen og ingen grænser for gensidig berøring.

Mens hun vaskede os af talte vi om alt muligt. Hun er sød og sjov at snakke med, og vi var på bølgelængde med det samme.

Alt i alt kan jeg kun give mine bedste anbefalinger. Hvis du godt kan lide modne Thai kvinder bliver det ikke meget bedre.

Del dette indlæg


Link til indlæg
FookMiFookYu skrev, den 30.9.2023 at 17:43:

Lyder som et lækkert besøg. Hvad måtte du slippe for sådan en omgang?

Jeg er ikke sikker på om vi må nævne beløb de ikke selv angiver, men det var samme pris man ser de fleste steder for 30 min b2b.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte stedet omkring 3 uger siden … samme kvinde i billeder. Jeg var meget skuffet ….

Massage 1/10

HJ 1.5/10 

Aldrig igen ….

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
mystx skrev, for 1 time siden:

Jeg er ikke sikker på om vi må nævne beløb de ikke selv angiver, men det var samme pris man ser de fleste steder for 30 min b2b.

Hvis ikke det står i annoncen, så er det i hvertfald god stil som du gør nu,....at undlade det!

 

mystx skrev, for 1 time siden:

men det var samme pris man ser de fleste steder for 30 min b2b.

Så har man ikke sagt for meget........

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også besøgt hende, det var ingen succes.

Måske et det er kemi ting og hun har sine fans, jeg er ikke én af dem. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...