Hop til indhold

Recommended Posts

Havde brug for at få lettet trykket, så valgte at besøge denne pige, fordi hendes bryster så dejlige ud på billederne. Desværre tilbød hun ikke sex, nå, så måtte man nøjes med massage og BJ. Fin kommunikation over telefon, ankommer til stedet som var en ny lejlighed, og bliver lukket hurtigt ind. Det var helt sikkert pigen på billederne, hun havde det sorte lingerie på, som bare fik det hele til at sidde perfekt. Hendes attitude var meget rolig, nede på jorden, så får betalt, smider tøjet og ligger mig på sengen. Bliver derefter gnubbet ind i olie, med bløde hænder og let tryk. Efter lidt tid skifter det til massage med brysterne, som var dejlige og solide. Efter endt massage, går vi over til blowjob med kondom, som alt i alt var fint, men ikke noget vildt eller voldsomt. Siden jeg ikke rigtigt kan komme med kondom (med BJ), sluttede vi af med en håndtrold, hvor jeg kunne få lov at lege med hendes bryster.

Det bedste var helt klart hendes krop, som er helt igennem fantastisk, de bryster sidder bare som de skal, og den numse er lige til at spise. Kunne nyde det hele dagen, og natten med. Massagen var okay, ikke en sportsmassage, men pirrende og sensuel til at tænde en til mødets højdepunkt. Ville rigtigt gerne have haft et økoblow med CIM, men det er sjældent man finder piger der er til dette. Jesik var meget stille og rolig, god til engelsk, ikke genert, men heller ikke overenergisk, behagelig at være sammen med.

Alt i alt en behagelig oplevelse, godt med et lettere tryk, og de bryster er nogle jeg sent vil glemme.

Smider lige links ind
https://www.escort-side.dk/Best-sensual-massage-Erotisk-massage-Copenhagen?ad-id=19295
https://annoncelight.dk/showad/331801

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var en tur forbi Jesik. 

God oplevelse med en dejlig smuk kvinde. 

Men. Hun lader brysterne gøre arbejdet. Vil gerne lidt mere btb end bare gnides med brysterne. Selvom de er fantastiske. 

Afsluttede med et fint blow job og til sidst et bad.

Prisen et også ok. 

Kommer jeg igen. Måske. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Uuhhh det var tider da jesik/Monika ,Nicole og Beatrice holdte til i Brønderslev, først et par pilsnere i baren og så ellers op på 1 og knalde igennem..

Mvh El Pipo

Redigeret af El Pipo Gigante

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...