Hop til indhold

Recommended Posts

Har i løbet af sommeren/efteråret haft besøg af DinaG 2 gange, men fik aldrig skrevet en andmeldelse, så tænkte, "Hey, bedre send end aldrig", så her er den:

http://www.escort5.dk/profil-8770-DinaG.html

 

Begge gange DinaG har stået i døren til min lejlighed, har hun stået med et frækt smil på læben, og meget frisk. Hun er smilende og spørger hvad jeg har tænkt mig der skal ske, og er imøddekommende over for det hele. Alt i alt, er hun rigtig venlig og smilende.

 

Nå til selve akten, som det hele jo trodsalt drejer sig om:

 

Vi starter ud med at stå inde på mit værelse, og kysse og nusse hinanden, mens vi stille og roligt afklæder hinanden. Hun viger ikke fra efter at være en ivrig kysser, med dejlig dybe tungekys. Da BH'en endelig bliver pillet af, ser jeg direkte ned på 2 ualmindeligt dejlig store ægte bryster. Et par vaske ægte F-skåls bryster, de er nu super dejlige. Berøring velkommer hun så jeg får rigtig lov til at lege lidt med dem, og hendes dejlige fyldige røv, mens vi står og kysser endnu.

Efter kort tid, vil hun selv igang med at lege, så hun bukker sig ned og hiver underdrengene af mig. Efter alt det dejlige "forspil" og udsigten til hendes dejlige bryster, må jeg nok sige der allerede var rigeligt med liv nede i mine bukser ;). Hun begynder at tage fat om redskabet og begynder at kæle for både hovedet, skaft og klodserne ;). Hun bruger flittigt både hænder og mund, til at have styr på alt, hele tiden. Hun er ikke kræsen og forsøger ind i mellem at stikke den dybt ned i munden på sig selv, og til min store fornøjelse, ka hun holde den der nede et par sekunder, før den ryger ud igen, og hun arbejder videre. Alt i alt et viderunligt dejligt blowjob.

 

Efter hendes dejlige behandling af mig, får jeg lyst til at gengælde tjenesten, så hun smidder hendes lille g-streng og vi hopper over i sengen, hvor jeg efter lidt kys og kælen finder vej ned til hendes dejlige glatte mis. Jeg begynder at slikke hende lidt rundt omkring dernede, og der er ikke noget at komme efter der. Den er velplejet som sådan en nu kan være, og det er en fornøjelse at høre hende komme ud med nogle små gisps og støn ind i mellem.

Efter lidt tid med det, skal der lidt mere action på, hvilket vi begge to er enige i. Hun tager fat i et kondom, og smidder det på lillemanden hvorefter  hun lægger sig på alle 4 over i sengen. Den invitation venter jeg ikke på, så jeg sætter i position til en go gang doggy. Udsigten er udsøgt må jeg sige, til hendes dejlige fyldige røv. En dejligt akt af sex går igang, alt fra doggy, til at hun ridder mig, mens hendes store dejlige bryster hænger lige ud foran mit hoved, så jeg ka hygge mig med dem, til en dejlig missionær hvor der er plads til lidt kys og kælen.Vil ikke sige hendes mis er super stram, men den er så sandelig heller ikke løs på nogen måde. Hendes indlevelse i seancen er der ikke meget at komme efter. Da jeg også har bestilt med anal, prøver vi også det, men det lykkedes aldrig helt. Hun var VIRKELIG stram i det fine hul, og det blev aldrig rigtigt helt "fuldkomment", men den del det blev til var dejlig.

 

Efter skiftende positioner, kan jeg ikke mere, så jeg hiver mig ud, flår kondomet af, og får lov at komme ud over hendes mave og de fantastiske bryster. Vi ligger nu i sengen, og har en pause, og efter et par min med lidt snak, spørger hun om ikke jeg vil ha en massage, og det takker jeg ik nej til. Efter et par min med det, og hvor hun stille og roligt arbejdede sig ned ti lillemanden igen, fik hun liv i den igen, og vi snupper en dejlig omgang mere.

 

Til slut, mens hun klæder sig på og vi rydder op, efter en times heftig action, er hun dejlig snakkeselig, og på vej ud af døren er der plads til et knus, og så er hun smuttet igen.

 

Alt i alt, er DinaG en dejlig pige, med dejlige kvindelige former. Der er måske kommet er par kilo mere på hende, i forhold til hendes billeder på annoncen vil jeg tro, men hun er bestemt ikke fed eller noget. Dejlige fyldige kvindelige former. Hun er venlig og snakkesagelig, og i det hele taget super rar, og alt nervisøtet der end har måttet være, forsvinder hurtigti selskab med hende.

 

Venlighed/snaksomhed:   10/10

Krop:                                 8/10  (da jeg normalt er til de lidt mere spinkle typer)

Bryster:                             10/10

Røv:                                  9/10

Fisse:                                9/10

Oralt:                                 9/10

Sex:                                   9/10

Alt i alt:                              9/10

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

ditto. havde besøg af hende i 2 timer i sommers og det var en rigtig god oplevelse. hun nyder virkelig hvad hun laver, og så har hun ikke alle mulige tillæg for ekstra ydelser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dina G er rigtig dejlig.. Jeg besøgte hende på et Motel i Hadsten i sommers. Havde bestilt et BJ... Vi startede med et blidt kys... Hvorefter hun spurgte hvor jeg ville sperme henne... Jeg kunne ikke stå for hendes store naturlige bryster... Så sagde jeg ville komme udover dem... Hun tog banditten i munden.... Og suttede dybt.... Det var virkelig godt... Jeg kom med et brøl over de store bryster hvilket hun fniste over..

Hun har et glimt i øjet... Og har en fin accent jeg godt kan lide...

500 kr... Det var virkelig alle pengene værd....

/Bundgaard

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ole Madsen: Jeg har kun set hende annoncere med hotel besøg den ene gang i sommers. Ville ønske hun gjorde det noget mere...

DinaG starter med at køre ud til november. Skrev til hende, om der var en mulighed for at besøge hende på hotel eller privat? Svar: "Ja, det kan vi godt finde ud af, men først til november" Det må vi så se frem til.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bundgaard:)

 

Jeg kan godt hjælpe dig med dit spørgsmål.

Der er ikke nogen der har haft mulighed for at besøge mig privat, jeg har ikke noget sted og køre derfor kun ud.

Det kan være det bliver muligt at besøge mig, men det bliver på hotel. Går og overvejer om jeg skulle tage en weekend i Vejle (hotelnavn fjernet af hensyn til bl.a dig selv).

 

Knus Dina

Redigeret af Kowalski

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej bolmig 

Er du ikke sød lige og kontakte mig også fortæl mig hvornår det er jeg skulle have brændt dig af.

Har overholdt alle mine aftaler. Så snart jeg får en adr. bliver den skrevet i kalenderen og jeg melder altid fra hvis jeg skulle blive forhindret.

Men skulle der mod forventning være sket en smutter fra min side undskylder jeg selvfølgelig mange gange.

 

Knus DIna

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skal da lige bakke Dina i det med hun overholder alle aftaler. Har hende som fast malkepige og hun overholder alle aftaler og levere varen HVERGANG. Uanset hvor skæv jeg er af popper.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bundgaard:)

Jeg kan godt hjælpe dig med dit spørgsmål.

Der er ikke nogen der har haft mulighed for at besøge mig privat, jeg har ikke noget sted og køre derfor kun ud.

Det kan være det bliver muligt at besøge mig, men det bliver på hotel. Går og overvejer om jeg skulle tage en weekend i Vejle (hotelnavn fjernet af hensyn til bl.a dig selv).

Knus Dina

Hej Dina.

Har længe overvejet at kontakte dig, men har lidt svært ved at have dig på besøg.

Kan du ikke overveje Odense også, eller måske Svendborg. Iflg. andre tråde herinde, er der stor mangel på din slags i det sydfynske

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...