Hop til indhold
Gæst

Kan varmt anbefales

Recommended Posts

Hej du Alan Newbie Hansen. Den der side du linker til er et fupsite der hi-jacker annoncer fra andre steder, uden mulighed for dem det rammer, at tage annoncerne væk. Er det den du egentlig vil gøre reklame for, med din ultrakorte anmeldelse???

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Hej Bananas, 

Jeg synes endelig den side er virkelig simpel at finde rundt i. Om profilen ligger derinde eller på en anden hjemmeside gør vel ikke den store forskel for mig? Har oplevet op til flere gange at jeg bestilte et besøg via en side som hedder massageguide og det var slet ikke pigen på billedet som endte hjemme hos mig? Jeg går da ikke op i hvilken side jeg finder pigen på. Skal bare være nem og ægte piger. Og det har jeg kune oplevet via denne side kammerat :-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bananas, 

Jeg synes endelig den side er virkelig simpel at finde rundt i. Om profilen ligger derinde eller på en anden hjemmeside gør vel ikke den store forskel for mig? Har oplevet op til flere gange at jeg bestilte et besøg via en side som hedder massageguide og det var slet ikke pigen på billedet som endte hjemme hos mig? Jeg går da ikke op i hvilken side jeg finder pigen på. Skal bare være nem og ægte piger. Og det har jeg kune oplevet via denne side kammerat :smile:

 

Sjovt. I det at det er lige precis fra massageguide/escortguide som annoncerne er hi-jackede. Og måske er det stor forskel for pigerne hvis deres profiler er aktuelle eller ikke, selv om det ikke er det for dig.

 

B

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...