Hop til indhold

Recommended Posts

Hej Brødre (og søstre).

Jeg er jo i en ret fremskreden alder og tænker, at hvis jeg skal prøve noget nyt, er det vel på tide. Gennem en del år har jeg set nuru massage film på nettet og syntes, at det så vældig hyggeligt ud. I går fik jeg så en mulighed og kontaktede Melanie (https://www.escort-side.dk/Hello-dear-gentleman-I?ad-id=27494.) Den er god nok, det er hende på billederne. Jeg ville høre om hun havde tid til en seance, men desværre var hun booket på mit ønskede tidspunkt. Vi fik så forhandlet os frem til i eftermiddag i stedet. Hun holder til på Frederiksberg, et sted jeg har været før (samme lejlighed, samme seng).

Der var lidt forvirring omkring mit ønske. Melanie troede at jeg ville have en olie B2B, så hun var ikke klar med Nuruen. Nå, det kunne jo løses, jeg blev sendt i bad, mens hun gjorde klar. Der blev lagt noget, der mest af alt lignede et sort, firkantet soppebassin. Jeg blev opfordret til at tage plads, usj, det føltes koldt. Nuvel, Melanie begyndte behandlingen og det var superbehageligt. Nuru er virkelig glat og Melanies fingre og krop var overalt. På et tidspunkt blev jeg bedt om at rejse mig, væk med soppebassinet, Melanie kunne ikke få fodfæste. Undervejs havde hun kmpet en i hærdig kamp for at holde sig fast på min krop. Jeg kom til at tænke på scenen i den gamle film "I skorpionens tegn", her forfører den kvindelige hovedperson en agent, dette indebærer en vandmadras og masser af olie (på et tidspunkt er hun ved at rutsje af og kan ikke lade være med at grine, fint at de beholdt det i filmen). Melanie kæmpede og grinede.

Da jeg lå på ryggen, fik jeg det fulde udbytte af hendes evner og drillerier. Tilslut rullede hun et kondom på med munden og gav et vidunderligt fransk. Så legede hun "Sorte maske" på Silver (jeg var Silver), tilslut blev hun lagt på ryggen og jeg kneppede det bedste jeg havde lært (på en eller anden måde er missionæren blevet min yndlingsafslutningsstilling). Jo, tak, super rart.

Efterfølgende var der lidt tid, som vi fordrev med hyggelig snak om bl.a. film og bøger og meget andet. Melanie er en dejlig voksen kvinde i sin bedste alder, med en dejlig velskabt krop, hvor alt sidder som det skal. Hun tilbyder også superfransk, men det er ikke et "must" fra min side. Hendes bryster er, såvidt jeg kunne mærke (og jeg mærkede grundigt) fuldt økologiske.

Så nu fik jeg prøvet nuru og når muligheden byder sig, så vil jeg gerne prøve det igen og meget gerne med Melanie. Hun får min bedste anbefaling. Obs hun tilbyde kun sessions fra 45 min og opefter og kun med en massagedel som teaser.

Venligst en glidende OT

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen, passer hendes alder nogenlunde med de 35 hun skriver i annoncen? Synes det er svært at se ud fra hendes billeder 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den rejsende skrev, for 15 timer siden:

@oldtimer, takker.

Har også spottet Nuru delen af Melanies services. Måske jeg skal en tur forbi.

 

Kan kun sige: Kom afsted. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
MrMac skrev, for 1 time siden:

Tak for anmeldelsen, passer hendes alder nogenlunde med de 35 hun skriver i annoncen? Synes det er svært at se ud fra hendes billeder 

Nu er alder ikke noget jeg går voldsomt op i. Hun skal være 18+, så min vurdering skal tages med gran salt (måske på størrelse med Uluru). 
Melanie er yngre end mig, kroppen som en kvindes, hun kan sagtens være 35. 
Hun er dejlig. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte Melanie i går til en times GULD pakke , kan bare sige det var helt fantastisk! Og wow en lækker krop og så fræk lækker fisse der squirtede utallige gange mens hun blev slikket....

Utroligt sød,fræk,pirrende og tiltalende smuk kvinde - jeg nød og tror også Melanie nød det udfra hendes squirt ;-)

Absolut et besøg værd på Amager

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Oldtimer skrev, den 19.5.2023 at 18:40:

Hej Brødre (og søstre).

kun sessions fra 45 min og opefter og kun med en massagedel som teaser.

Venligst en glidende OT

Hejsa oldtiden.

Jeg har lige læst denne og har booket et møde med hende. 

Hvilken pakke var dette?

Og har du besøgt hende igen?

Del dette indlæg


Link til indlæg
benny49 skrev, for 59 minutter siden:

Hejsa oldtiden.

Jeg har lige læst denne og har booket et møde med hende

Du vil sande at det nok er det klogeste du har gjort idag :D:D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Cykajn skrev, den 12.3.2024 at 18:12:

Du vil sande at det nok er det klogeste du har gjort idag :D:D

Har du prøvet nuru?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...