Hop til indhold
AB455

På date med Pianistinden

Recommended Posts

"Jeg bor på hotel i København. Kommer du og besøger mig? Har du lyst til at overnatte?"

Fuck, ja - og nej det svarede jeg ikke, men jeg tænkte det. Fandeme om jeg gjorde! Men skal jo lyde lidt cool og overskudsagtig, så det blev til "En date for natten med dig siger jeg bestemt ikke nej til - jeg bliver meget gerne natten over.", naturligvis langt nede i en mail hvor vi skrev om andre ting. Det er jo trods alt nærmest en hverdagsting at blive bedt om at overnatte, ikke? NOT!

Jeg ved det tamt og total taber. Råb dog til hende og skrig "Yeeeeees, babe, piiiiift". Nå men, det gjorde jeg så ikke. Trøster mig med til gengæld at have en rest værdighed tilbage.

Dagen oprinder og jeg gør mig klar til lyden af Bo Evers Berry White hvor jeg skråler med på "For hun er alt for god til mig, naturligvis. Hun er alt for god til sådan en gammel gris"

Når jeg mødes med Nisten, så ved jeg det det bliver hyggeligt, sjovt, kærligt og fandens frækt. Jeg nyder at vi kan sludre om løst og fast, grine, kærtegne og kysse inden det tager fart og vi lader liderligheden tage over. 

Denne gang lod vi os virkeligt rive med. I lang tid, for jeg havde fået en øl og et par sjusser til Evas fredagsbar og mere skal der ikke til for at jeg ikke bare eksploderer efter to minutter med denne frække kvinde. Vi er der for at nyde hinandens gode selskab både før, under og efter. Denne gang bare med den forskel at der ikke rigtig var en bagkant, altså ikke før næste morgen. 

Vi starter med lidt snak og nus - nyder tosomheden og freden efter en hyggelig aften med højt humør, snak og grin til fredagsbaren. Efter lidt tid tager vi et bad sammen og fryder os over at der faktisk er plads i badet til os begge to, sæber hinanden ind, kysser lidt... blandt andet. Jeg tørrer Nistens krop, nyder at duppe hende, gøre hende klar. Hun er klar - det kan jeg se i hendes øjne der funkler - det blik er ikke til at tage fejl af, hun vil have... mig blandt andet. Nisten kan godt lide at have kontrol og måske derfor bliver hun så tændt når jeg alligevel tager kontrollen fra hende, styrer hende. Nå ja, måske ikke ligefrem kontrollerer og styrer hende, men vejleder og anviser hvad jeg synes der skal ske eller bare tager hende. Vi kender efterhånden hinanden rimeligt godt og er trygge, vi ved at vi begge kan sige fra selvom det aldrig rigtig bliver nødvendigt. Vi tager imod det der kommer, bliver gjort, bliver taget. For det er godt og dejligt det hele. Også når det til tider bliver råt og dyrisk.

Forventningerne går begge veje, vi ved begge hvad der kommer til at ske, dog ikke i detaljer for det kommer af sig selv lidt efter lidt og afhænger af hvad vi har lyst til på dagen. Men vi ved at det bliver frækt og dejligt - det kender vi hinanden godt nok til.

Til sidst er vi bare udmattede, mætte og trætte, så vi lægger os til at sove i hinandens arme og med benene flettet sammen. 

Det er både dejligt og frækt at købe sig til en times hyggeknald med en af de mange skønne og frække kvinder, så hvorfor gå tilbage til den samme når man kan købe en ny stund og et nyt eventyr hos en ny kvinde den næste gang? For mig er forskellen på disse møder med Nisten at tilliden er der. Nu sover hun ved siden af mig, trygt og godt brugt, mættet af dagens oplevelser. Jeg er sikker på at hvis jeg vækkede hende, så ville hun bare smile og tage imod mig. Men hun ved nok også at jeg har brug for at komme mig oven på den tur vi tog i aftes. Så jeg venter. Sover dog næsten ikke hele natten. Allergien stopper mine næsebor og dermed min vejrtrækning. Desuden er sengen latterligt blød. Fuck det var svært at dyrke sex på de madrasser - lidt som vandsenge talte vi om. Og så var det ikke en stor dobbeltseng, men to enkeltsenge der var stillet tæt sammen som en dobbeltseng. Når det bliver hedt, så forbliver de altså ikke sammen. Husk at spørge om hotellet har en bollevenlig dobbeltseng og ikke to fucking enkeltsenge der glider fra hinanden i tide og utide. Det lærte vi så, men lige denne aften havde jeg sgu ikke brug for den slags aha-oplevelser.

Men jeg sover ikke godt i sengen. Den tilstoppede næse bliver klaret med Otrivin, men først sidst på natten. Det giver mig et par timers søvn. Hver gang jeg kommer tilbage til sengen er reaktionen ellers den samme. Hendes fødder finder mine ben, kærtegner dem og vores ben bliver atter flettet. Det oplevede jeg sidst da jeg var en ung knægt, så jeg nyder det. Så meget at også dét gør det vanskeligt at sove. Det er en lang nat, men jeg ville ikke være den foruden. Det er jo det jeg savner. En kvindes intimitet, lyst, tillid og velvære. En kvinde som gerne og åbentlyst står ved sin seksualitet og sit begær efter at blive penetreret og tilfredsstillet, som nyder min ophidselse og mit begær efter hende, fordi hun gør det gode ved mig fordi vi gør det gode ved hinanden. Og herefter trygheden og stilheden, bare at falde i søvn mens vi krammer hinanden. Hun sover let og vågner lidt op hver gang jeg står op, men falder hurtigt i søvn igen. Hun siger små lyde - ikke hele tiden, men en gang imellem. Hun lyder veltilfreds. Jeg nyder hendes selskab, at se på hende, høre på hendes vejrtrækning og de lejlighedsvise små lyde hun kommer med. Det er en trøst når jeg nu ikke kan falde i søvn, en gave at opleve hende på denne måde.

Jeg vågner igen og det er stadig tidligt. Klokken er vel halv syv og Nisten's ben slynger sig stadig om mine, sådan som de har gjort det hele natten. Hun er så fræk, ikke mindst i går aftes og jeg er stadig lidt øm. Men der ligger hun, nøgen og ved siden af mig. Jeg lader mine hænder vandre og kærtegner hendes krop. Nisten mumler noget utydeligt med søvndrukken, kælen stemme. Hun virker helt tryg og til at nyde selskabet og opmærksomheden. Hun trykker sig lidt tættere ind til mig. Jeg lader mine hænder vandre, nu mere udforskende og finder hurtigt ud af at hun også har lyst til mere, til at blive lullet ud af søvnen med kærtegn. Måske tænker hun også på igår. Rolig berøring der udvikler sig, lidt tilbageholdt åndedræt og så de søde kramper. Jeg bliver også vækket og forløst. 

Jeg har aldrig dated en selvudnævnt high-class GP, altså en af dem hvor kemi-mødet helst foregår på en Michelin restaurant og hvor prisen på forretten overstiger en times hyggestund med selv de bedst anmeldte GP'ere herinde. Men jeg dater til tider denne high-class GP, der selv insisterer på "bare" at være hygge-elskerinde. Jeg er enig så langt at det er både hyggeligt og at vi elsker lidenskabeligt samt forbandet frækt når vi mødes. Hun er sgu high-class, måske netop fordi hun insisterer på ikke at være det.

Jeg siger farvel på hotellet. Nisten er på vej i bad og jeg skal hjem igen til dagens trummerum. Kuverten som forsegler eventyret og betingelserne er listet ned i hendes kuffert. Hun spørger ikke efter den og jeg taler ikke om den, men den definerer den aftale vi har indgået og som gør os frie. Vi skylder ikke hinanden mere og intet binder os sammen. Vi har haft en god tid sammen og nyder minderne uden forpligtigelser og yderligere forventninger - i hvert fald ikke før næste gang vi aftaler at mødes, for så kommer forventningerne alligevel snigende og så glæder jeg mig. Lige nu tænker jeg dog mest på morgenmad, på at sove og på mit ømme lem. Nå ja, det bliver vist lidt svært helt at glemme Nisten de første par dage, så jeg retter på bukserne. Det hjælper... lidt.

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Pianistinden/

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mortenkok
AB455 skrev, for 1 time siden:

Kuverten som forsegler eventyret og betingelserne er listet ned i hendes kuffert. Hun spørger ikke efter den og jeg taler ikke om den, men den definerer den aftale vi har indgået

Først Tak for anmeldelse som velskrevet og ikke første gang du anmelder pigen bag tangenterne men burde der ikke være flere velskreven anmeldelser af hende end de 2 du har lavet, (medmindre jeg ej kan se dem, udover Eva,s Fredagsbar) tænker bare højt, hvis jeg boede på Fyn er fin vil der være mange flere anmeldelser af Pianisten, endvidere faldt jeg over det med kuverten som oven i købet var forseglet og nu bliver jeg da nysgerrig og er det noget i Kjøbenhavner gør specielt i altså det med kuverten, idet jeg formoder der må være tale om et beløb større end 8 kg. Hvilket jeg næppe får svar på hverken hos dig eller den anden Kjøbenhavner men Tak for skriv uanset, blot en tanke fra det mørke Jylland :rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg

@AB455 Altså :wub::wub:

Tusinde tak for en skøn skøn aften og nat og for dette flotte skriv. Jeg kan nikke genkendende til det hele og er blæst bagover hvor detaljeret du formår at beskrive det :rolleyes:.

JA jeg vil gerne være i kontrol :lol: og JA jeg nød at lade dig tage styringen, men kun fordi vi har mødtes nogle gange og fra første sekund har været virkelig gode til at kommunikere, både med kropssprog og i skrift og tale.

Netop pga vores kendskab til hinanden og de klare grænser vi har sat, var det helt naturligt at spørge om du ville sove sammen - af erfaring ved jeg jo at vi aldrig rigtig bliver færdige med at snakke og elske så denne gang skulle den have aaaaaalt hvad den kunne trække :lol: oh boy :P

Bad: Jaaaaa hurraaaaa!!!! Jeg har en bruse kabine som en skotøjsæske, så både at kunne vende sig OG være to i bad samtidig var i sig selv en meget tilfredsstillende oplevelse :D

Senge: Herligt afslappende at kunne grine af det hele og "gribe" hinanden når vi var ved at falde ned på gulvet :lol: og point for din opfindsomhed undervejs :-P

Du er indbegrebet af en fræk gentleman og var der forum for anmeldelse af gæster, ville du få et stort 5 tal af mig (Med Etta Cameron accent).

Jeg synes at du med denne anmeldelse, får synliggjort rigtig fint, at man i sex branchen godt kan  skabe en bobbel af ægte fortrolighed, tillid og liderlighed. Nyde hvert sekund og samtidig være bevidst om at det er for en tidsbegrænset periode og derefter går vi hver til sit med skønne minder at tænke tilbage på :)

 

 

Redigeret af Pianistinden
Fejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Siger bare jeg havde den store fornøjelse at møde Nisten til skønne Eva's Fredagsbar forleden. Håber jeg kan gøre mig fortjent til en dag at slippe gennem Nistens nåleøje i nær fremtid

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mortenkok skrev, for 21 minutter siden:

jeg boede på Fyn er fin vil der være mange flere anmeldelser af Pianisten,

Jeg har kun haft ganske få gæster fra EG, derfor er der ikke andre anmeldelser :)

Mortenkok skrev, for 21 minutter siden:

der må være tale om et beløb større end 8 kg.

Penge vil aldrig være noget jeg drøfter i et offentligt forum med mindre det er min ordinære timepris du ønsker oplyst - ooooog selv der kunne jeg finde på at være så flabet at bede dig om at læse annoncen i stedet :lol: 

Redigeret af Pianistinden
Stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mortenkok skrev, for 39 minutter siden:

Først Tak for anmeldelse som velskrevet og ikke første gang du anmelder pigen bag tangenterne men burde der ikke være flere velskreven anmeldelser af hende end de 2 du har lavet, (medmindre jeg ej kan se dem, udover Eva,s Fredagsbar) tænker bare højt, hvis jeg boede på Fyn er fin vil der være mange flere anmeldelser af Pianisten...

Tak for det :)

Jo der burde bestemt være flere, kan i så komme igang :D

Mortenkok skrev, for 39 minutter siden:

...endvidere faldt jeg over det med kuverten som oven i købet var forseglet og nu bliver jeg da nysgerrig og er det noget i Kjøbenhavner gør specielt i altså det med kuverten...

Næ det ved jeg ikke. Jeg gider bare ikke at stå og famle med pengene, så de er puttet i en lille kuvert hjemmefra. Og så var den i øvrigt ikke forseglet. Tænk hvis Nisten ikke straks kunne gå på shoppingtur og spændere sine hårdt tjente penge - det er jo tale om nedsmeltningsfare :D

Det var vores indbyrdes forståelse for at vi godt kan være tætte og kærlige i den tid vi har sammen, der bliver forseglet med den økonomiske transaktion. Altså at vi tilbringer en herlig tid sammen, uden at jeg bagefter får at vide at sokkerne skal i vasketøjskurven og at opvasken ikke tager sig selv ;)

Redigeret af AB455

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pianistinden skrev, for 33 minutter siden:

Tusinde tak for en skøn skøn aften og nat og for dette flotte skriv.

Selv tak sweetie :wub:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Strandløven skrev, for 31 minutter siden:

Siger bare jeg havde den store fornøjelse at møde Nisten til skønne Eva's Fredagsbar forleden. Håber jeg kan gøre mig fortjent til en dag at slippe gennem Nistens nåleøje i nær fremtid

Jeg hepper - også på en anmeldelse :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
henaniel skrev, for 32 minutter siden:

Dejligt skriv. Men altså hvis i var på det samme hotel som mig. Med små brusekabiner. Så lød det til at være godt.

smiler.

Hørte du brøl og hvin? Ellers har det ikke været samme hotel :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mortenkok skrev, for 43 minutter siden:

Først Tak for anmeldelse som velskrevet og ikke første gang du anmelder pigen bag tangenterne men burde der ikke være flere velskreven anmeldelser af hende end de 2 du har lavet, (medmindre jeg ej kan se dem, udover Eva,s Fredagsbar) tænker bare højt, hvis jeg boede på Fyn er fin vil der være mange flere anmeldelser af Pianisten, endvidere faldt jeg over det med kuverten som oven i købet var forseglet og nu bliver jeg da nysgerrig og er det noget i Kjøbenhavner gør specielt i altså det med kuverten, idet jeg formoder der må være tale om et beløb større end 8 kg. Hvilket jeg næppe får svar på hverken hos dig eller den anden Kjøbenhavner men Tak for skriv uanset, blot en tanke fra det mørke Jylland :rolleyes:

Det med kuverter i sig selv, er en generel ting når man har med companions at gøre.  Det er sådan de ønsker at modtage betalingen. :smile:

Det er ikke ligesom nede hos den lokale GPer, hvor du rækker hende kontanterne. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mortenkok
Pianistinden skrev, for 3 timer siden:

annoncen i stedet :lol:

Nu løser a åli annoncer, a løser hua dej støj imollen a linie ou te dej dia såm skreu ajnonym @Den Anonyme vi hå ej de purser frå Irma, vi hår ålti pot a peng i a swåt pouse så vi ved a peng gor te de rete :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mortenkok skrev, for 41 minutter siden:

Nu løser a åli annoncer, a løser hua dej støj imollen a linie ou te dej dia såm skreu ajnonym @Den Anonyme vi hå ej de purser frå Irma, vi hår ålti pot a peng i a swåt pouse så vi ved a peng gor te de rete :P

Sorry, men jeg bliver nødt til at indrømme, jeg simpelthen ikke forstår det du skriver. :lol:

Og det gør google translate heller.

Det er oprigtigt ment, og ikke for at være nederen. :unsure:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Moden Libertiner II

Det er fordi Google ikke forstår væjstjysk :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den Anonyme skrev, for 12 timer siden:

Sorry, men jeg bliver nødt til at indrømme, jeg simpelthen ikke forstår det du skriver. :lol:

Og det gør google translate heller.

Det er oprigtigt ment, og ikke for at være nederen. :unsure:

Oversættelse:

" Nu læser jeg aldrig annoncerne, jeg læser bare det der står mellem linjerne. Og til dig der skriver anonymt (DenAnonyme): Vi bruger ikke de der poser fra Irma, vi har altid rede penge (kontanter) i en sort pose så vi ved at de bliver afleveret til rette vedkommende. B)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pianistinden skrev, for 32 minutter siden:

Oversættelse:

" Nu læser jeg aldrig annoncerne, jeg læser bare det der står mellem linjerne. Og til dig der skriver anonymt (DenAnonyme): Vi bruger ikke de der poser fra Irma, vi har altid rede penge (kontanter) i en sort pose så vi ved at de bliver afleveret til rette vedkommende. B)

Tak for oversættelsen P. :D 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mortenkok
Pianistinden skrev, for 11 timer siden:

Oversættelse:

2 / 0 til Pianisten :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Eva Nadine skrev, for 4 timer siden:

@Pianistinden gi'r du Vestjysk uden, evt. mod et tillæg som "ekstra ydelse" eller er det kun inkluderet i "Fuld Pakke"? :D 

Ellers tak. Jeg skal jo konstant bede om oversættelse når @Pianistinden slår over i Vestjysk og siger "Mmhh.. ååeehh.. mmmhh.. ÅÅhhh.." :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg
AB455 skrev, for 2 timer siden:

Ellers tak. Jeg skal jo konstant bede om oversættelse når @Pianistinden slår over i Vestjysk og siger "Mmhh.. ååeehh.. mmmhh.. ÅÅhhh.." :-P

@AB455, der er to måder at løse dit problem på, tage en større jysk kursus eller få flere ene timer :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...