Hop til indhold

Recommended Posts

Ferie i Thailand.

De kalder det “Land of smiles”, det er vist også en udmærket beskrivelse. Thailand er et sted man kan tage hen med sin familie og opleve kultur og sol- og bade-ferie, men det er også et sted man kan tage hen alene og opleve alt det en single-fyr gerne vil have.

For mit vedkommende er Thailand lige dele kultur og sightseeing, kombineret med solferie og masser af sex, er det for mit vedkommende en rigtig fed destination. Der er heller ikke så mange der stiller spørgsmålstegn ved at man har været i Thailand alene, kan ikke helt greje om de fleste tænker de godt ved hvad man også har lavet. Heldigvis har jeg masser af turist-ting at fortælle om også når jeg kommer hjem :)

Jeg havde kombineret udturen med en hurtig stop-over i Dubai, men jeg nåede ikke rundt på nogen hotelbarer, men præsterede da at blive tilbud sex på gaden da jeg ledte efter et lille supermarked den allerførste aften. Jeg kan derfor ikke rapportere ret meget om Dubai hvad det angår.

Jeg beskriver generelt hvad jeg har betalt for de enkelte ting. Generelt har jeg ikke gået efter de billigste ydelser og ikke presset prisen udover det sædvanlige. Når man tager piger fra barer er det forventet at man forhandler, og synes man prisen er for høj, så går man. Generelt er prisen høj i forhold til det generelleprisniveau i Thailand, men det er naturligvis langt lavere end i Danmark. Helt overordnet fik jeg god service hele vejen rundt.
1000 bath er omkring kr. 180,-

Jeg ankom til Bangkok tirsdag middag. Mit hotel lå i nærheden af Skytrain stationen Nana, det er med Skytrain nemt at komme frem og tilbage mellem de fleste interessante steder i Bangkok. Kombineret med lidt uforskammet taxa og de flade konvolutter, så kan man det meste.
Jeg borde i Sukhumvit soi 11, soi er gade/stræde, så altså området Sukhumvit, og sidegade nummer 11 til den store Sukhumvit vej der går gennem området. Denne gadenummerering gør det nemt at finde rundt, ellers kan Bangkok være temmelig forvirrende og jeg vil anbefale at man holder sig til de store veje og sidegader. Jeg oplevede ikke nogen steder hvor man ikke burde komme efter mørkets frembrud, men de findes naturligvis også i Bangkok.
Soi 11 ligger omtrent midt mellem Soi Nana med Nana Entertainment Plaza (NEP) og Soi Cowboy, 2 af de 3 store områder med voksenunderholdning. At kalde dem red-light districts er at stramme den, for der er sex-tilbud spredt ud mange steder i Bangkok.
Uanset hvad er det skide skægt at gå i byen disse steder, der er masser af damer at kigge på, og masser af underholdning af forskellig art. Både levende musik, disko, gogo og anden voksenunderholdning.
Soi 11 tilbyder også sit eget natteliv med gadebarer, restauranter, diskoteker og natklubber. Derudover var der masser af fornødenheder såsom kiosker, frisører, skræddere, massageklinikker og masser af piger.
Tirsdag aften måtte jeg starte med at få taget trykket, det havde jeg på forhånd planlagt at få taget et BJ-sted. Jeg havde egentlig drømt om en bar hvor man kunne nyde en øl sammen med et blowjob, men jeg endte hos Dr. BJ i soi 9.
http://bjbarbangkok.com/
Man bliver budt velkommen og pigerne stiller sig op så man kan vælge. Der var tale om 2 prisniveauer, 1000 og 1200 bath. Generelt var pigerne ganske almindelige af udseende, der var nogen der så rimeligt godt ud, men ikke nogen hvor jeg tænkte, whaau. Jeg kunne selvfølgelig ikke vælge og jeg blev spurgt om jeg ville have en anbefaling, dette takkede jeg ja til. Jeg blev anbefalet pigen med bogstavet D, og hun bød mig velkommen og vi gik ovenpå, D var en almindelig lille thai pige, rimelig tynd og almindeligt af udseende. Ovenpå blev jeg ledt ind i et lille hummer af et værelse, den vigtigste ingrediens var en stor lænestol. Jeg blev grundigt vasket af og klargjort. Jeg havde forventet at kunne holde omkring 3,5 minut, men hun var faktisk rigtig god til det der blowjob. Helt eminent faktisk! Hun holdt mig hen i god tid med et bj der var vådt, dybt, sensuelt, frækt, ømt og alt hvad jeg ikke havde forventet. Aftørring og afvaskning bagefter. Hun fik også 200 bath i drikkepenge.

Bagefter gik jeg videre ned til Soi Nana og NEP. På vejen blev jeg fristet af mange piger der stod og smilede på hjørner og ved gadebarer. Der var en enkelt jeg var ved at gå tilbage til, men jeg havde egentlig bare forestillet mig at jeg skulle underholdes og så tilbage til hotellet.
I Soi Nana gik jeg lidt rundt og sugede lidt stemning ind. Der ligger en del beer-bars ud til gaden hvor værtinder byder en velkommen indenfor. Lige over for NEP ligger der en parkeringsplads hvor der nærmest ikke er til at få en plads pga. piger der står og tilbyder sig. Der er også en del ladyboys man kan muntre sig med. Oven i alt menneskemylderet er der en gadebar eller 2 og masser af gadebistroer.
Jeg gik på Cascade som er en stor ladyboy gogo i NEP. Samme øjeblik jeg kommer ind bliver jeg tilbudt selskab af 6-8 lækre piger. En ting er at man gerne vil indenfor og lige danne sig et overblik, men når man sådan bliver overvældet så hurtigt så kan man fristes til at smutte igen. Nuvel, jeg fik valgt en at sidde med og så fik jeg sat mig ned og nydt udbuddet af de mange dejlige ladyboys. Jeg havde egentlig planlagt bare at nyde en drink og så smutte videre. Men Cindy som jeg sad med var faktisk rimeligt sød. Hun havde et kønt ansigt og nogle dejlige bryster. Jeg var nok også lidt for let at lokke. Vi blev enige om short-time på mit hotelværelse, og det blev til 1500 bath + barfine og ladydrinks. Cindy var sød og dejlig at være i seng med, desværre var jeg nok ikke helt landet ordentligt i Bangkok så jeg var faktisk ikke til så meget.

Onsdag aften var jeg tilbage i soi Nana i NEP. Jeg besøgte en gogo-bar der hedder Angel Witch som har været nævnt på bl.a. Stickmans website for at være lidt bedre og med bedre underholdning. Da jeg kom ind skulle show’et til at starte og jeg blev underholdt med nogle udmærkede shows af dansepigerne, mere interessante end den typiske vrikken med numsen, men ikke så spændende som et desideret stripshow. Endelig var pigerne heller ikke vildt spændende, så jeg kom videre i løbet af en drinks tid. Jeg var forbi Temptations som er en ladyboy gogo og som med Cascades skulle der vælges en at sidde med før jeg fik fred. Vi sludrede lidt frem og tilbage, og jeg skulle naturligvis lokkes til at vi skulle være sammen, men jeg synes ikke vi klikkede rigtigt godt. Jeg fortrak og vendte snuden tilbage til soi 11. I soi 11 besøgte jeg forskellige steder, visse natklubber har dresscode, hvilket betyder at shorts og sandaler ikke er accepteret. Det betød også at jeg ikke kom ind. Jeg endte på diskoteket der hedder Climax og ligger i en parkeringskælder under et stort hotel. Jeg havde læst om dette sted som værende et sted med mange freelancere, men hvor mine erfaringer med freelancere typisk betyder åbenhed og mange smil, så synes jeg stedet her var præget af piger der havde travlt med andre ting. Det koster 250 bath at komme ind, men der er generelt mange tilbud, særligt for piger at komme ind. Da jeg havde turneret lidt rundt og stået lidt var jeg ved at opgive ævred og vende snuden hjemad. Men så lykkedes det en sød pige at opnå øjenkontakt og i løbet af få øjeblikke fra vi havde præsenteret os selv hold hun mig omkring livet. Hun var faktisk rigtig sød og lækker og jeg besluttede mig hurtigt for at ville have hende med til hotellet. Vi forhandlede til 2500 bath for long-time. Pim var en typisk thai pige. Ikke så høj, men sød og pæn. En lille smule mave, men ellers slank. Hun kyssede dejligt og vi havde en dejlig nat. Hun var temmelig varm at ligge med under dynen, men det var rart at vågne op med hende næste morgen og snuppe endnu et knald.

Torsdag blev jeg hen under aftenen afbrudt af et ordentligt regnskyld på vej tilbage til hotellet. Jeg endte med ikke at komme ud den aften og gå tidligt i seng.

Fredag aften havde jeg en aftale med en pige fra ThaiFriendly. ThaiFriendly er et datingsite med masser af piger og ladyboys. For nogen er det reel dating, for andre er det et spørgsmål om at finde nye kunder. Jeg synes visse af profilerne er svære at blive kloge på, nogen andre er rimeligt til at gå til. Havde en del piger jeg gerne ville have haft aftaler med, men jeg besluttede mig nu alligevel blot at inspirere ude på barerne. Med ThaiFriendly kan man muligvis opnå en lidt lavere pris da der er mange freelancere. Tilbage til min date. Hun endte med at være en no-show, et lille kvarter før vores aftale dukkede der en sms op med “how much u pay?”. Skrev tilbage at jeg ikke ønskede at forhandle uden at have mødt hende og spurgte hvor meget hun ville have. Et par sms’er mere med blabla og så stilhed. Hvis hun vil forhandle synes jeg det havde været bedre hvis hun havde gjort det i bedre tid, eller også havde hun bare fået en bedre kunde. Hun skrev og ringede igen om lørdagen, men selv om jeg var fristet valgte jeg at sige til hende at det ikke skulle være.
Jeg gik på Soi Nana og besøgte et massagested hvor der skulle have været en ladyboy jeg gerne ville have mødt fra ThaiFriendly. Hun var der ikke. Endte på NEP og gik på Lollipop. Her var søde piger, men ingen air-con. Der var derfor varmt som fanden i helvede. Jeg gik på Temptations ladyboy bar og her var der ikke ret meget action. Jeg mødte et dansk par som var endt her ved et tilfælde. Jeg spurgte hende om de skulle have en ladyboy med hjem, men det mente hun nu ikke hun skulle. Vi sludrede lidt og jeg endte med at anbefale Angel Witch, som et sted med lidt shows fremfor piger der bare står og vrikker med numsen.
Jeg gik på Rainbow 4 som er en stor gogo-bar. Jeg fandt et sted at sidde og nød de mange flotte piger der stod på scenen. Piger næsten for enhver smag, men der var ikke nogen jeg sådan rigtigt følte noget for. De virkede også lidt for tomme i blikket. Jeg har tidligere gode erfaringer med at opnå øjenkontakt for noget gensidig sympati, men der var ingen der reagerede på noget i den retning. Men flotte piger, og rigtigt mange med flotte silikone bryster.
Jeg gik videre på Casanova der er en ladyboybar. Til at starte med var der absolut ingen action, men i løbet af nogen tid var der nogle par omme bag i der skulle have lidt sjov i gaden. Det endte med at 2 piger skulle med et par ladyboys op på scenen og give den gas. Det var god underholdning. Der var ikke så mange piger der fristede, men så alligevel. Hun havde dog gang i en anden kunde ved siden af, som hun forsøgte at lokke meget aggressivt. Jeg syntes hun havde et sødt smil og jeg fik da også et blik en gang imellem når hun ikke lige koncentrerede sig om ham. Han valgte at fortrække og i løbet af få øjeblikke slog hun sig ned hos mig. Jeg var stangliderlig så hun fik en ladydrink. Jeg faldt for hendes charme og hun lovede at være sød ved mig. Candy kom med tilbage til mig hotel for 1500 short-time + div.
Hun var rimelig høj, meget slank. Lækre ben, desværre kun små bryster endnu. Super kært smil og 23 år. Hun var dog ikke så blid ved mig som håbet, men det gik og vi havde en fornøjelig session.

Lørdag eftermiddag stod jeg på soi 11 og havde besluttet mig for at finde en massageklinik til lidt wellness da jeg går forbi en pige der smiler stort til mig. Jeg smiler igen og vender mig hurtigt om mod hende. “Where you going?” spørger hun. Jeg sagde jeg egentlig var på vej hen for at finde en massageklinik, men så tilbød hun da en “special massage”. Jeg var solgt og hun fulgte med på værelset til 1000 bath short-time.
Hun kaldte sig “Wao” og hun var piv fræk og super lækker. Lidt højere end de normale små thai-piger, men hun var også blandet thai. Hun gav super service og kunne virkelig finde ud af betjene mig. Det viste sig at hun var 40 år og havde 2 børn. Hvis det ikke havde været for børnene, så havde jeg nok forelsket mig :) super knald!

Om aftenen tog jeg på erotisk massageklinik. Lidt længere ude af Sukhumvit road ligger soi 24 hvor der ligger nogle stykker af den type klinikker. De ligger også andre steder, men særligt her havde jeg læst mig til en anbefaling af en der hedder Cherry Massage. http://cherrymassagebkk.com/
Jeg bad om at blive anbefalet en pige der var høj, slank og tilbød anal. Jeg fik tilbud Bow der var en flot og dejlig pige. Bow ydede en pragtpræstation med alskens sjov og ballade, rim, alm. sex, græsk og afslutning i munden. Super serviceminded og indlevende, naturligvis afvaskning før og efter. Det kostede 2000 bath + lidt drikkepenge.

Bagefter tog jeg i Soi Cowboy og besøgte både Cockatoo, som er en ladyboybar og den store gogo-bar der hedder Baccara. Baccara har virkelig mange virkeligt flotte piger, men der er også rigtigt mange kunder om buddet. Men god underholdning. Cockatoo havde også meget flotte piger, jeg talte med et par stykker. Den ene synes jeg var vildt lækker, men vi klikkede ikke rigtigt så jeg fortrak. Jeg gik tilbage til soi 11 og efter at have skiftet til lange bukser og sko gik jeg på diskotek og natklub. Jeg fandt dog ikke rigtigt noget der interesserede mig. Jeg mødte endda også Pim igen på Climax, men ville gerne have noget andet med hjem til long-time. Det lykkedes dog ikke at finde nogen, og da jeg ville finde Pim igen var hun væk.
Af det og af oplevelsen med Wao kan man lære at når man ser noget man vil have, så skal man tage det. Man skal ikke se om man kan finde noget bedre! :)

Søndag fik jeg fat i Wao igen til et møde på mit hotelværelse igen. Denne gang et endnu bedre knald og jeg fiskede efter long-time, men hun skulle arbejde på en massage klinik et sted. Jeg fornemmer lidt det er en af de meget meget store klinikker hvor der typisk sidder 100 eller flere piger man kan vælge imellem.
Om aftenen var jeg i Patpong, som er Bangkoks 3. område med voksenunderholdning. Jeg fandt også en sød pige jeg gerne ville have taget med hjem, men det skulle koste massive 5000 bath for long-time, dog inklusive barfine og drinks, så jeg takkede pænt nej tak. Jeg fiskede lidt i området omkring mit hotel, men der var rimeligt stille søndag og jeg fandt ikke noget der fristede.

Mandag skulle jeg videre til Pattya.
Jeg checkede ind hotel Penthouse som er et voksen-hotel. http://www.penthousehotel.com/
Jeg havde læst om dette allerede første gang jeg var i Pattaya og jeg var opsat på at skulle bo der og nyde lidt erotisk atmosfære, jeg havde derfor booket 2 dage der og resten af ferien på et almindeligt hotel. Penthouse lever op til sit website og sit ry. Det er rigtigt spændende værelser, gode detaljer for erotisk morskab og en lummer stemning. Personalet er servicemindet og venligt. Det er en anelse småslidt visse steder, men der er ikke noget at sætte på renligheden.
Det er dog et nummer for corny for mit vedkommende, jeg vil hellere selv skabe stemningen med den jeg nu er sammen med :) Jeg mødte tilfældigt et ældre britisk ægtepar på hotellet, og de var ellevilde, og de har sikkert haft det aldeles morsomt.

Mandag aften mødtes jeg med en fyr jeg havde skrevet med på et forum der hedder ladyboyspattaya.com. Sådan et wingman arrangement og han viste mig rundt på et par af de gode ladyboy barer rundt omkring i Pattaya. Han viste mig også at man på ladyboy barer rager og piller og snærver med de søde og lækre piger. Jeg valgte at give en drink der hvor jeg pillede, og nød så ellers den megen opmærksomhed man fik. Vi besøgte The House, Stringfellows, Temptations, Baby Boom og til sidst Pook bar. Temptations er en beer bar og det er et mega hyggeligt sted med enormt søde og flotte ladyboys. Der kom jeg på besøg hver aften.
Denne aften mødte jeg på Pook bar en sød ladyboy kaldet Pear. Pear var ikke høj, men godt proportioneret. Superkønt ansigt, dejlige store bryster, udfordrende tøj og virkelig dejlig udstråling. Hun lovede mig en virkelig dejlig tid sammen og hun lovede at være blid ved mig. Som sagt, så gjort. Vi tog sammen tilbage til mit corny hotelværelse, kørende på hver vores knallert-taxa. Naturligvis sidder de som rigtige damer bag på sådan en knallert, det er lige i øjet :)
På værelset havde vi dejlig og nærværende sex. Hun forstod at tage hensyn til mig og give mig en virkelig god oplevelse. 2000 bath for long-time + div.

Tirsdag aften mødtes jeg med min wingman igen. Vi var denne gang på La Bamba, samt et sted jeg ikke kan huske navnet på. Her sad der en græker i en barstol og fik blowjob af 4 ladyboys, mens vi sad og pillede med hver vores. Min wingman spurgte om han måtte få min da jeg blev træt af hende, og så skulle de op på short-time værelse. Var ved at være lidt utålmodig da han endelig kom ned igen, men så kom vi også videre derfra. Vi endte på Temptations hvor jeg endte med at tage en pige der hed Gid med hjem. Gid var ung, meget feminin og virkelig sød. Hun tog hormoner og havde nogle helt små bryster og var derfor også passiv. Til gengæld kunne hun virkelig kysse og knalde. Det var en god aften. 2000 bath for long-time + div.

Onsdag aften havde jeg aftalt at mødes med Pear igen. Vi mødtes omkring kl. 20 og gik sammen ud at spise. Damn, hun spiste ikke som en fugl, jeg kunne slet ikke følge med :) Bagefter var vi på bar hvor der blev holdt fest og vi hyggede med nogle andre ladyboys. Det var selvfølgelig mig der delte drinks ud.
Vi endte på værelset på mit nye hotel med en gigantisk seng, hvor vi havde hed elskov.

Torsdag havde jeg talt lidt med Pear om at mødes igen, men jeg ville også ud og udforske nogle andre ting. Jeg var nok også ved at være lidt småforelsket i hende, så det skulle jo helst ikke ende med at jeg ikke kunne rejse hjem igen. Jeg fiskede lidt efter at få noget feedback fra hende, for at se om jeg var mere end en god kunde for hende. Miksede følelser, men man må sige at det også er det som thai’erne er specialister i, særligt working girls og altså har jeg fundet ud af nu, også working ladyboys :)
Jeg havde også hørt at der var fest på Temptations, en fødselsdagsfest. Så her skulle jeg også forbi. Rigtigt mange gæster og maaaange flotte ladyboys. Næsten ikke til at holde vejret. Jeg forsøgte at komme i lag med en pige, men hun havde desværre allerede en kunde. Jeg tilbragte nogle timer med en ældre herre fra England der havde mistet sin hustro nogle år forinden. Han var i Thailand for første gang og havde kastet sig hovedkulds ud i en forelskelse med en ung ladyboy som han skulle afsted på mini-ferie med i nogle dage. Jeg misundte ham, at han i den grad sked på hvad folk syntes og bare levede i nuet. Det var også en flot pige han havde i hus.
Jeg gik tilbage til Pook for at hente Pear, men hun var nu gået hjem. Hmm, nåh.
Jeg endte på en Gogo og fandt en høj tynd pige som ikke kunne ret meget engelsk. Jeg tog hende med hjem til værelset for 2000 bath + div.
Hun var egentlig ret køn, men hun var ung og uerfaren. Men vidste dog hvad der skulle foregå under en dyne. Det viste sig også at hun havde en paryk på og havde et langt kønnere kort hår indenunder. Det var sådan en “hvad skal man nu”-reaktion at tage hende med og jeg havde ikke lyst til at knalde hende igen næste morgen. Der foregik også lidt for mange ting i mit hovede i forhold til Pear.

Prøvede at få fat i Pear i løbet af fredagen, men der var ikke rigtig nogen reaktion. Jeg gik så til Pook om aftenen og talte med hende. Hun var ked af at jeg ikke havde taget hende med dagen inden og var sådan egentlig godt og grundigt pigesur. Jeg beklagede og sagde jeg var kommet tilbage senere, men det var ikke godt nok. Hun var ikke interesseret i at gå med mig igen og jeg valgte derfor at forlade stedet. Lidt længere nede af vejen løb jeg på en pige som jeg havde hilst på 2 gange tidligere sammen med min wingman. Hun var ret sød og jeg søgte trøst hos hende. Jeg endte med at betale barfine og vi gik ud og fik en drink og lidt at spise. Jeg var dybt dybt overrasket da hun sagde hun også var en ladyboy, det var simpelthen ikke gået op for mig. Det er mig bekendt første gang jeg er blevet narret. Det gjorde mig ikke noget, det var bare ikke lige det jeg havde regnet med :)
Da vi nåede tilbage til værelset og skulle til at gå i bad fik jeg så en besked fra Pear. Min nye ven Ao insisterede på at hun gik og jeg hentede Pear. Det gjorde jeg så og vi havde endnu en dejlig nat sammen og vi sagde farvel til hinanden lørdag morgen få timer før jeg skulle have pænt besøg. Jeg fik hendes mailadresse og har efterfølgende grublet over om der var noget mere end et godt kundeforhold, men det lader til det bare var det.

Jeg mødte så en pige lørdag formiddag som jeg havde chattet med i 3 måneder. Vi var sammen resten af weekenden, dog uden at have sex sammen. Hvad det mon leder til, uha… det vil kun tiden vise.

Thailand er et dejligt sted.
Jeg kan lide landets kultur, jeg kan lide thaierne og jeg kan lide den måde de lever på.
Der er god service langt de fleste steder og man kan gå ud og få nogle gode og rare oplevelser i nattelivet.
Klimaet er dejlig i vinterhalvåret, det er omkring 30 grader og det er rimeligt tør varme. Jeg fik et par byger i løbet af de uger jeg var der, men ikke noget slemt.
Endelig har jeg kun haft gode til fantastiske oplevelser med piger og ladyboys og det gør kun det samlede indtryk endnu bedre.
Jeg må konstatere at thai’erne er rigtigt gode til det her med kæresteoplevelser, og jeg kan godt forstå at så mange tager en thai-pige med hjem.
Jeg kunne selv forelske mig rigtigt meget i en hel del af de piger jeg har beskrevet ovenfor.
Jeg har da nok også forelsket mig rigtigt meget i den sidste af dem, som jeg ikke engang havde sex med.
Men jeg må også konstatere at oven på 14 dages eskapader med kæresteoplevelser så søger jeg lidt mere end sex og opmærksomhed. Det håber jeg at jeg kan få lidt af også, så er det straks værre med at jeg også skal være monogam.

Hvis fremtiden skulle bringe mig på sex-ferie i Thailand igen så vil jeg nok vælge bare at være i Pattaya, og jeg vil vælge at være der lidt mere end 14 dage og endelig tage tingene lidt mere med ro. Jeg havde en tendens til at stresse lidt rigeligt over at finde en som jeg kunne være sammen med, men lagde nok også for mange følelser i en del af forholdene. Det skal jeg passe på med :)

Ikke mere for denne gang, sig endelig til hvis i har spørgsmål, så skal jeg gøre mit bedste for at besvare dem.

BB

Redigeret af Bbullersen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Bb for en fantastisk beskrivelse. Har selv været i Thailand for efterhånden mange år siden, og igen for nogle færre år siden med kone og børn. Der fik jeg dog kun lige med nød og næppe mulighed for at snuse til det alleryderste af miljøet. Din beskrivelse giver sandelig lyst igen rent bortset fra at jeg på ingen måde deler din facination af ladyboys - det er total turnoff for mig. Men stemningen kan jeg sagtens fornemme, og piger eller forhenværende herre -  stemningen og mulighederne!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Licking

Tak til BB

 

Der står Bangkok på min flybillet lige efter nytår, så tak for denne anmeldelse, kom endelig med flere :smile:

Redigeret af Licking

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super marathon anmeldelse BB. Jeg kan bekræfte din anmeldelse af Cherry Massage, helt klart et sted på vej op i graderne. Pigerne er over gennemsnittet og som den eneste klinik jeg ved af har hjemmesiden uredigerede billeder (udover de sædvanlige photoshoppede billeder), hvilket er en klar forbedring IMO. Jeg havde fornøjelsen af BB, da jeg var på besøg, anmeldelse følger når jeg får lidt mere tid.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak Bb for en fantastisk beskrivelse. Har selv været i Thailand for efterhånden mange år siden, og igen for nogle færre år siden med kone og børn. Der fik jeg dog kun lige med nød og næppe mulighed for at snuse til det alleryderste af miljøet. Din beskrivelse giver sandelig lyst igen rent bortset fra at jeg på ingen måde deler din facination af ladyboys - det er total turnoff for mig. Men stemningen kan jeg sagtens fornemme, og piger eller forhenværende herre -  stemningen og mulighederne!

 

For mig er ladyboys udover en fasination også en garanti for analsex. I Bangkok var de lige vel aggressive, men i Pattaya var der faktisk også nogle rigtigt søde nogen imellem, det var helt på linje med en kæresteoplevelse. At der så lige er vedhæng ved, det gør mig ikke så meget. Nogen af dem er i min optik langt mere feminine, flotte og mere sexede end en stor del af pigerne er.

 

:)

 

BB

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til BB

 

Der står Bangkok på min flybillet lige efter nytår, så tak for denne anmeldelse, kom endelig med flere :smile:

 

Velbekomme.

 

Du må sige til hvis du har et specifikt spørgsmål eller fetish du vil have opfyldt, det kan være jeg kan henvise.

 

BB

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fantastisk og grundig anmeldelse. Du har vildt god hukommelse, hvilket gør din anmeldelse nærmest kan bruges som en slags guide. Er meget imponeret og lyder som om du virkelig har hygget dig. Takker mange gange.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god anmeldelse, det var meget underholdende, og vaekker gode minder fra 25 aar siden da jeg selv rejste en del til Thailand.

 

mvh

Greg

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Licking

Hej BB

 

Jeg vil meget gerne vende tilbage, med mere specifikke spørgsmål, så ved jeg ikke om det er uinteressant for andre, så jeg skal skrive en PB, eller om det skal foregå her?

 

Licking

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Ferie i Thailand.

De kalder det “Land of smiles”, det er vist også en udmærket beskrivelse. Thailand er et sted man kan tage hen med sin familie og opleve kultur og sol- og bade-ferie, men det er også et sted man kan tage hen alene og opleve alt det en single-fyr gerne vil have.

For mit vedkommende er Thailand lige dele kultur og sightseeing, kombineret med solferie og masser af sex, er det for mit vedkommende en rigtig fed destination. Der er heller ikke så mange der stiller spørgsmålstegn ved at man har været i Thailand alene, kan ikke helt greje om de fleste tænker de godt ved hvad man også har lavet. Heldigvis har jeg masser af turist-ting at fortælle om også når jeg kommer hjem :)

Jeg havde kombineret udturen med en hurtig stop-over i Dubai, men jeg nåede ikke rundt på nogen hotelbarer, men præsterede da at blive tilbud sex på gaden da jeg ledte efter et lille supermarked den allerførste aften. Jeg kan derfor ikke rapportere ret meget om Dubai hvad det angår.

Jeg beskriver generelt hvad jeg har betalt for de enkelte ting. Generelt har jeg ikke gået efter de billigste ydelser og ikke presset prisen udover det sædvanlige. Når man tager piger fra barer er det forventet at man forhandler, og synes man prisen er for høj, så går man. Generelt er prisen høj i forhold til det generelleprisniveau i Thailand, men det er naturligvis langt lavere end i Danmark. Helt overordnet fik jeg god service hele vejen rundt.

1000 bath er omkring kr. 180,-

Jeg ankom til Bangkok tirsdag middag. Mit hotel lå i nærheden af Skytrain stationen Nana, det er med Skytrain nemt at komme frem og tilbage mellem de fleste interessante steder i Bangkok. Kombineret med lidt uforskammet taxa og de flade konvolutter, så kan man det meste.

Jeg borde i Sukhumvit soi 11, soi er gade/stræde, så altså området Sukhumvit, og sidegade nummer 11 til den store Sukhumvit vej der går gennem området. Denne gadenummerering gør det nemt at finde rundt, ellers kan Bangkok være temmelig forvirrende og jeg vil anbefale at man holder sig til de store veje og sidegader. Jeg oplevede ikke nogen steder hvor man ikke burde komme efter mørkets frembrud, men de findes naturligvis også i Bangkok.

Soi 11 ligger omtrent midt mellem Soi Nana med Nana Entertainment Plaza (NEP) og Soi Cowboy, 2 af de 3 store områder med voksenunderholdning. At kalde dem red-light districts er at stramme den, for der er sex-tilbud spredt ud mange steder i Bangkok.

Uanset hvad er det skide skægt at gå i byen disse steder, der er masser af damer at kigge på, og masser af underholdning af forskellig art. Både levende musik, disko, gogo og anden voksenunderholdning.

Soi 11 tilbyder også sit eget natteliv med gadebarer, restauranter, diskoteker og natklubber. Derudover var der masser af fornødenheder såsom kiosker, frisører, skræddere, massageklinikker og masser af piger.

Tirsdag aften måtte jeg starte med at få taget trykket, det havde jeg på forhånd planlagt at få taget et BJ-sted. Jeg havde egentlig drømt om en bar hvor man kunne nyde en øl sammen med et blowjob, men jeg endte hos Dr. BJ i soi 9.

http://bjbarbangkok.com/

Man bliver budt velkommen og pigerne stiller sig op så man kan vælge. Der var tale om 2 prisniveauer, 1000 og 1200 bath. Generelt var pigerne ganske almindelige af udseende, der var nogen der så rimeligt godt ud, men ikke nogen hvor jeg tænkte, whaau. Jeg kunne selvfølgelig ikke vælge og jeg blev spurgt om jeg ville have en anbefaling, dette takkede jeg ja til. Jeg blev anbefalet pigen med bogstavet D, og hun bød mig velkommen og vi gik ovenpå, D var en almindelig lille thai pige, rimelig tynd og almindeligt af udseende. Ovenpå blev jeg ledt ind i et lille hummer af et værelse, den vigtigste ingrediens var en stor lænestol. Jeg blev grundigt vasket af og klargjort. Jeg havde forventet at kunne holde omkring 3,5 minut, men hun var faktisk rigtig god til det der blowjob. Helt eminent faktisk! Hun holdt mig hen i god tid med et bj der var vådt, dybt, sensuelt, frækt, ømt og alt hvad jeg ikke havde forventet. Aftørring og afvaskning bagefter. Hun fik også 200 bath i drikkepenge.

Bagefter gik jeg videre ned til Soi Nana og NEP. På vejen blev jeg fristet af mange piger der stod og smilede på hjørner og ved gadebarer. Der var en enkelt jeg var ved at gå tilbage til, men jeg havde egentlig bare forestillet mig at jeg skulle underholdes og så tilbage til hotellet.

I Soi Nana gik jeg lidt rundt og sugede lidt stemning ind. Der ligger en del beer-bars ud til gaden hvor værtinder byder en velkommen indenfor. Lige over for NEP ligger der en parkeringsplads hvor der nærmest ikke er til at få en plads pga. piger der står og tilbyder sig. Der er også en del ladyboys man kan muntre sig med. Oven i alt menneskemylderet er der en gadebar eller 2 og masser af gadebistroer.

Jeg gik på Cascade som er en stor ladyboy gogo i NEP. Samme øjeblik jeg kommer ind bliver jeg tilbudt selskab af 6-8 lækre piger. En ting er at man gerne vil indenfor og lige danne sig et overblik, men når man sådan bliver overvældet så hurtigt så kan man fristes til at smutte igen. Nuvel, jeg fik valgt en at sidde med og så fik jeg sat mig ned og nydt udbuddet af de mange dejlige ladyboys. Jeg havde egentlig planlagt bare at nyde en drink og så smutte videre. Men Cindy som jeg sad med var faktisk rimeligt sød. Hun havde et kønt ansigt og nogle dejlige bryster. Jeg var nok også lidt for let at lokke. Vi blev enige om short-time på mit hotelværelse, og det blev til 1500 bath + barfine og ladydrinks. Cindy var sød og dejlig at være i seng med, desværre var jeg nok ikke helt landet ordentligt i Bangkok så jeg var faktisk ikke til så meget.

Onsdag aften var jeg tilbage i soi Nana i NEP. Jeg besøgte en gogo-bar der hedder Angel Witch som har været nævnt på bl.a. Stickmans website for at være lidt bedre og med bedre underholdning. Da jeg kom ind skulle show’et til at starte og jeg blev underholdt med nogle udmærkede shows af dansepigerne, mere interessante end den typiske vrikken med numsen, men ikke så spændende som et desideret stripshow. Endelig var pigerne heller ikke vildt spændende, så jeg kom videre i løbet af en drinks tid. Jeg var forbi Temptations som er en ladyboy gogo og som med Cascades skulle der vælges en at sidde med før jeg fik fred. Vi sludrede lidt frem og tilbage, og jeg skulle naturligvis lokkes til at vi skulle være sammen, men jeg synes ikke vi klikkede rigtigt godt. Jeg fortrak og vendte snuden tilbage til soi 11. I soi 11 besøgte jeg forskellige steder, visse natklubber har dresscode, hvilket betyder at shorts og sandaler ikke er accepteret. Det betød også at jeg ikke kom ind. Jeg endte på diskoteket der hedder Climax og ligger i en parkeringskælder under et stort hotel. Jeg havde læst om dette sted som værende et sted med mange freelancere, men hvor mine erfaringer med freelancere typisk betyder åbenhed og mange smil, så synes jeg stedet her var præget af piger der havde travlt med andre ting. Det koster 250 bath at komme ind, men der er generelt mange tilbud, særligt for piger at komme ind. Da jeg havde turneret lidt rundt og stået lidt var jeg ved at opgive ævred og vende snuden hjemad. Men så lykkedes det en sød pige at opnå øjenkontakt og i løbet af få øjeblikke fra vi havde præsenteret os selv hold hun mig omkring livet. Hun var faktisk rigtig sød og lækker og jeg besluttede mig hurtigt for at ville have hende med til hotellet. Vi forhandlede til 2500 bath for long-time. Pim var en typisk thai pige. Ikke så høj, men sød og pæn. En lille smule mave, men ellers slank. Hun kyssede dejligt og vi havde en dejlig nat. Hun var temmelig varm at ligge med under dynen, men det var rart at vågne op med hende næste morgen og snuppe endnu et knald.

Torsdag blev jeg hen under aftenen afbrudt af et ordentligt regnskyld på vej tilbage til hotellet. Jeg endte med ikke at komme ud den aften og gå tidligt i seng.

Fredag aften havde jeg en aftale med en pige fra ThaiFriendly. ThaiFriendly er et datingsite med masser af piger og ladyboys. For nogen er det reel dating, for andre er det et spørgsmål om at finde nye kunder. Jeg synes visse af profilerne er svære at blive kloge på, nogen andre er rimeligt til at gå til. Havde en del piger jeg gerne ville have haft aftaler med, men jeg besluttede mig nu alligevel blot at inspirere ude på barerne. Med ThaiFriendly kan man muligvis opnå en lidt lavere pris da der er mange freelancere. Tilbage til min date. Hun endte med at være en no-show, et lille kvarter før vores aftale dukkede der en sms op med “how much u pay?”. Skrev tilbage at jeg ikke ønskede at forhandle uden at have mødt hende og spurgte hvor meget hun ville have. Et par sms’er mere med blabla og så stilhed. Hvis hun vil forhandle synes jeg det havde været bedre hvis hun havde gjort det i bedre tid, eller også havde hun bare fået en bedre kunde. Hun skrev og ringede igen om lørdagen, men selv om jeg var fristet valgte jeg at sige til hende at det ikke skulle være.

Jeg gik på Soi Nana og besøgte et massagested hvor der skulle have været en ladyboy jeg gerne ville have mødt fra ThaiFriendly. Hun var der ikke. Endte på NEP og gik på Lollipop. Her var søde piger, men ingen air-con. Der var derfor varmt som fanden i helvede. Jeg gik på Temptations ladyboy bar og her var der ikke ret meget action. Jeg mødte et dansk par som var endt her ved et tilfælde. Jeg spurgte hende om de skulle have en ladyboy med hjem, men det mente hun nu ikke hun skulle. Vi sludrede lidt og jeg endte med at anbefale Angel Witch, som et sted med lidt shows fremfor piger der bare står og vrikker med numsen.

Jeg gik på Rainbow 4 som er en stor gogo-bar. Jeg fandt et sted at sidde og nød de mange flotte piger der stod på scenen. Piger næsten for enhver smag, men der var ikke nogen jeg sådan rigtigt følte noget for. De virkede også lidt for tomme i blikket. Jeg har tidligere gode erfaringer med at opnå øjenkontakt for noget gensidig sympati, men der var ingen der reagerede på noget i den retning. Men flotte piger, og rigtigt mange med flotte silikone bryster.

Jeg gik videre på Casanova der er en ladyboybar. Til at starte med var der absolut ingen action, men i løbet af nogen tid var der nogle par omme bag i der skulle have lidt sjov i gaden. Det endte med at 2 piger skulle med et par ladyboys op på scenen og give den gas. Det var god underholdning. Der var ikke så mange piger der fristede, men så alligevel. Hun havde dog gang i en anden kunde ved siden af, som hun forsøgte at lokke meget aggressivt. Jeg syntes hun havde et sødt smil og jeg fik da også et blik en gang imellem når hun ikke lige koncentrerede sig om ham. Han valgte at fortrække og i løbet af få øjeblikke slog hun sig ned hos mig. Jeg var stangliderlig så hun fik en ladydrink. Jeg faldt for hendes charme og hun lovede at være sød ved mig. Candy kom med tilbage til mig hotel for 1500 short-time + div.

Hun var rimelig høj, meget slank. Lækre ben, desværre kun små bryster endnu. Super kært smil og 23 år. Hun var dog ikke så blid ved mig som håbet, men det gik og vi havde en fornøjelig session.

Lørdag eftermiddag stod jeg på soi 11 og havde besluttet mig for at finde en massageklinik til lidt wellness da jeg går forbi en pige der smiler stort til mig. Jeg smiler igen og vender mig hurtigt om mod hende. “Where you going?” spørger hun. Jeg sagde jeg egentlig var på vej hen for at finde en massageklinik, men så tilbød hun da en “special massage”. Jeg var solgt og hun fulgte med på værelset til 1000 bath short-time.

Hun kaldte sig “Wao” og hun var piv fræk og super lækker. Lidt højere end de normale små thai-piger, men hun var også blandet thai. Hun gav super service og kunne virkelig finde ud af betjene mig. Det viste sig at hun var 40 år og havde 2 børn. Hvis det ikke havde været for børnene, så havde jeg nok forelsket mig :) super knald!

Om aftenen tog jeg på erotisk massageklinik. Lidt længere ude af Sukhumvit road ligger soi 24 hvor der ligger nogle stykker af den type klinikker. De ligger også andre steder, men særligt her havde jeg læst mig til en anbefaling af en der hedder Cherry Massage. http://cherrymassagebkk.com/

Jeg bad om at blive anbefalet en pige der var høj, slank og tilbød anal. Jeg fik tilbud Bow der var en flot og dejlig pige. Bow ydede en pragtpræstation med alskens sjov og ballade, rim, alm. sex, græsk og afslutning i munden. Super serviceminded og indlevende, naturligvis afvaskning før og efter. Det kostede 2000 bath + lidt drikkepenge.

Bagefter tog jeg i Soi Cowboy og besøgte både Cockatoo, som er en ladyboybar og den store gogo-bar der hedder Baccara. Baccara har virkelig mange virkeligt flotte piger, men der er også rigtigt mange kunder om buddet. Men god underholdning. Cockatoo havde også meget flotte piger, jeg talte med et par stykker. Den ene synes jeg var vildt lækker, men vi klikkede ikke rigtigt så jeg fortrak. Jeg gik tilbage til soi 11 og efter at have skiftet til lange bukser og sko gik jeg på diskotek og natklub. Jeg fandt dog ikke rigtigt noget der interesserede mig. Jeg mødte endda også Pim igen på Climax, men ville gerne have noget andet med hjem til long-time. Det lykkedes dog ikke at finde nogen, og da jeg ville finde Pim igen var hun væk.

Af det og af oplevelsen med Wao kan man lære at når man ser noget man vil have, så skal man tage det. Man skal ikke se om man kan finde noget bedre! :)

Søndag fik jeg fat i Wao igen til et møde på mit hotelværelse igen. Denne gang et endnu bedre knald og jeg fiskede efter long-time, men hun skulle arbejde på en massage klinik et sted. Jeg fornemmer lidt det er en af de meget meget store klinikker hvor der typisk sidder 100 eller flere piger man kan vælge imellem.

Om aftenen var jeg i Patpong, som er Bangkoks 3. område med voksenunderholdning. Jeg fandt også en sød pige jeg gerne ville have taget med hjem, men det skulle koste massive 5000 bath for long-time, dog inklusive barfine og drinks, så jeg takkede pænt nej tak. Jeg fiskede lidt i området omkring mit hotel, men der var rimeligt stille søndag og jeg fandt ikke noget der fristede.

Mandag skulle jeg videre til Pattya.

Jeg checkede ind hotel Penthouse som er et voksen-hotel. http://www.penthousehotel.com/

Jeg havde læst om dette allerede første gang jeg var i Pattaya og jeg var opsat på at skulle bo der og nyde lidt erotisk atmosfære, jeg havde derfor booket 2 dage der og resten af ferien på et almindeligt hotel. Penthouse lever op til sit website og sit ry. Det er rigtigt spændende værelser, gode detaljer for erotisk morskab og en lummer stemning. Personalet er servicemindet og venligt. Det er en anelse småslidt visse steder, men der er ikke noget at sætte på renligheden.

Det er dog et nummer for corny for mit vedkommende, jeg vil hellere selv skabe stemningen med den jeg nu er sammen med :) Jeg mødte tilfældigt et ældre britisk ægtepar på hotellet, og de var ellevilde, og de har sikkert haft det aldeles morsomt.

Mandag aften mødtes jeg med en fyr jeg havde skrevet med på et forum der hedder ladyboyspattaya.com. Sådan et wingman arrangement og han viste mig rundt på et par af de gode ladyboy barer rundt omkring i Pattaya. Han viste mig også at man på ladyboy barer rager og piller og snærver med de søde og lækre piger. Jeg valgte at give en drink der hvor jeg pillede, og nød så ellers den megen opmærksomhed man fik. Vi besøgte The House, Stringfellows, Temptations, Baby Boom og til sidst Pook bar. Temptations er en beer bar og det er et mega hyggeligt sted med enormt søde og flotte ladyboys. Der kom jeg på besøg hver aften.

Denne aften mødte jeg på Pook bar en sød ladyboy kaldet Pear. Pear var ikke høj, men godt proportioneret. Superkønt ansigt, dejlige store bryster, udfordrende tøj og virkelig dejlig udstråling. Hun lovede mig en virkelig dejlig tid sammen og hun lovede at være blid ved mig. Som sagt, så gjort. Vi tog sammen tilbage til mit corny hotelværelse, kørende på hver vores knallert-taxa. Naturligvis sidder de som rigtige damer bag på sådan en knallert, det er lige i øjet :)

På værelset havde vi dejlig og nærværende sex. Hun forstod at tage hensyn til mig og give mig en virkelig god oplevelse. 2000 bath for long-time + div.

Tirsdag aften mødtes jeg med min wingman igen. Vi var denne gang på La Bamba, samt et sted jeg ikke kan huske navnet på. Her sad der en græker i en barstol og fik blowjob af 4 ladyboys, mens vi sad og pillede med hver vores. Min wingman spurgte om han måtte få min da jeg blev træt af hende, og så skulle de op på short-time værelse. Var ved at være lidt utålmodig da han endelig kom ned igen, men så kom vi også videre derfra. Vi endte på Temptations hvor jeg endte med at tage en pige der hed Gid med hjem. Gid var ung, meget feminin og virkelig sød. Hun tog hormoner og havde nogle helt små bryster og var derfor også passiv. Til gengæld kunne hun virkelig kysse og knalde. Det var en god aften. 2000 bath for long-time + div.

Onsdag aften havde jeg aftalt at mødes med Pear igen. Vi mødtes omkring kl. 20 og gik sammen ud at spise. Damn, hun spiste ikke som en fugl, jeg kunne slet ikke følge med :) Bagefter var vi på bar hvor der blev holdt fest og vi hyggede med nogle andre ladyboys. Det var selvfølgelig mig der delte drinks ud.

Vi endte på værelset på mit nye hotel med en gigantisk seng, hvor vi havde hed elskov.

Torsdag havde jeg talt lidt med Pear om at mødes igen, men jeg ville også ud og udforske nogle andre ting. Jeg var nok også ved at være lidt småforelsket i hende, så det skulle jo helst ikke ende med at jeg ikke kunne rejse hjem igen. Jeg fiskede lidt efter at få noget feedback fra hende, for at se om jeg var mere end en god kunde for hende. Miksede følelser, men man må sige at det også er det som thai’erne er specialister i, særligt working girls og altså har jeg fundet ud af nu, også working ladyboys :)

Jeg havde også hørt at der var fest på Temptations, en fødselsdagsfest. Så her skulle jeg også forbi. Rigtigt mange gæster og maaaange flotte ladyboys. Næsten ikke til at holde vejret. Jeg forsøgte at komme i lag med en pige, men hun havde desværre allerede en kunde. Jeg tilbragte nogle timer med en ældre herre fra England der havde mistet sin hustro nogle år forinden. Han var i Thailand for første gang og havde kastet sig hovedkulds ud i en forelskelse med en ung ladyboy som han skulle afsted på mini-ferie med i nogle dage. Jeg misundte ham, at han i den grad sked på hvad folk syntes og bare levede i nuet. Det var også en flot pige han havde i hus.

Jeg gik tilbage til Pook for at hente Pear, men hun var nu gået hjem. Hmm, nåh.

Jeg endte på en Gogo og fandt en høj tynd pige som ikke kunne ret meget engelsk. Jeg tog hende med hjem til værelset for 2000 bath + div.

Hun var egentlig ret køn, men hun var ung og uerfaren. Men vidste dog hvad der skulle foregå under en dyne. Det viste sig også at hun havde en paryk på og havde et langt kønnere kort hår indenunder. Det var sådan en “hvad skal man nu”-reaktion at tage hende med og jeg havde ikke lyst til at knalde hende igen næste morgen. Der foregik også lidt for mange ting i mit hovede i forhold til Pear.

Prøvede at få fat i Pear i løbet af fredagen, men der var ikke rigtig nogen reaktion. Jeg gik så til Pook om aftenen og talte med hende. Hun var ked af at jeg ikke havde taget hende med dagen inden og var sådan egentlig godt og grundigt pigesur. Jeg beklagede og sagde jeg var kommet tilbage senere, men det var ikke godt nok. Hun var ikke interesseret i at gå med mig igen og jeg valgte derfor at forlade stedet. Lidt længere nede af vejen løb jeg på en pige som jeg havde hilst på 2 gange tidligere sammen med min wingman. Hun var ret sød og jeg søgte trøst hos hende. Jeg endte med at betale barfine og vi gik ud og fik en drink og lidt at spise. Jeg var dybt dybt overrasket da hun sagde hun også var en ladyboy, det var simpelthen ikke gået op for mig. Det er mig bekendt første gang jeg er blevet narret. Det gjorde mig ikke noget, det var bare ikke lige det jeg havde regnet med :)

Da vi nåede tilbage til værelset og skulle til at gå i bad fik jeg så en besked fra Pear. Min nye ven Ao insisterede på at hun gik og jeg hentede Pear. Det gjorde jeg så og vi havde endnu en dejlig nat sammen og vi sagde farvel til hinanden lørdag morgen få timer før jeg skulle have pænt besøg. Jeg fik hendes mailadresse og har efterfølgende grublet over om der var noget mere end et godt kundeforhold, men det lader til det bare var det.

Jeg mødte så en pige lørdag formiddag som jeg havde chattet med i 3 måneder. Vi var sammen resten af weekenden, dog uden at have sex sammen. Hvad det mon leder til, uha… det vil kun tiden vise.

Thailand er et dejligt sted.

Jeg kan lide landets kultur, jeg kan lide thaierne og jeg kan lide den måde de lever på.

Der er god service langt de fleste steder og man kan gå ud og få nogle gode og rare oplevelser i nattelivet.

Klimaet er dejlig i vinterhalvåret, det er omkring 30 grader og det er rimeligt tør varme. Jeg fik et par byger i løbet af de uger jeg var der, men ikke noget slemt.

Endelig har jeg kun haft gode til fantastiske oplevelser med piger og ladyboys og det gør kun det samlede indtryk endnu bedre.

Jeg må konstatere at thai’erne er rigtigt gode til det her med kæresteoplevelser, og jeg kan godt forstå at så mange tager en thai-pige med hjem.

Jeg kunne selv forelske mig rigtigt meget i en hel del af de piger jeg har beskrevet ovenfor.

Jeg har da nok også forelsket mig rigtigt meget i den sidste af dem, som jeg ikke engang havde sex med.

Men jeg må også konstatere at oven på 14 dages eskapader med kæresteoplevelser så søger jeg lidt mere end sex og opmærksomhed. Det håber jeg at jeg kan få lidt af også, så er det straks værre med at jeg også skal være monogam.

Hvis fremtiden skulle bringe mig på sex-ferie i Thailand igen så vil jeg nok vælge bare at være i Pattaya, og jeg vil vælge at være der lidt mere end 14 dage og endelig tage tingene lidt mere med ro. Jeg havde en tendens til at stresse lidt rigeligt over at finde en som jeg kunne være sammen med, men lagde nok også for mange følelser i en del af forholdene. Det skal jeg passe på med :)

Ikke mere for denne gang, sig endelig til hvis i har spørgsmål, så skal jeg gøre mit bedste for at besvare dem.

BB

 

Hej BB forrygende beretning! Jeg har ikke selv været i Thailand men mange andre steder! Ved du i øvrigt at BB er en sex forkortelse for enten BareBack [knep uden kondom] eller Big Busty woman?? Grineren ikke :-P

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Licking

Hej BB.....og I andre

 

Nu har jeg ikke været på Købemarkedet i Thailand før, men dog været i landet, og har set stederne, og hørt mange skrækhistorier om hvordan man bliver rullet, og mere, derfor vil jeg da gerne høre erfaringer, og gerne om der er et par gode råd om what to do and not to do?

 

Licking

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej BB.....og I andre

 

Nu har jeg ikke været på Købemarkedet i Thailand før, men dog været i landet, og har set stederne, og hørt mange skrækhistorier om hvordan man bliver rullet, og mere, derfor vil jeg da gerne høre erfaringer, og gerne om der er et par gode råd om what to do and not to do?

 

Licking

 

Jeg er aldrig blevet rullet i Thailand, bliver man rullet

så skal man være ualmindelig dum eller stiv :D

 

Brug din sunde fornuft og lad være med at drikke dig stangstiv. Forlad ikke dine øl og drinks, hvis der er suspekte steder.

Og lad være med at flashe med pengene.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Licking

Nille

Altså sund fornuft som så mange andre steder? Ja det  jo ikke fordi jeg ikke har rejst  før, men har ikke gået på dét marked før, så det går jo nok, men kære brødre hvis nogen har gode steder i Bangkok, så del dem gerne :cool:

 

Licking

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nille

Altså sund fornuft som så mange andre steder? Ja det  jo ikke fordi jeg ikke har rejst  før, men har ikke gået på dét marked før, så det går jo nok, men kære brødre hvis nogen har gode steder i Bangkok, så del dem gerne :cool:

 

Licking

 

Chancen for at blive rullet i Thailand er meget mindre ift. Rusland eller Tyrkiet...rygterne om Thailand er overdrevet!

 

BB har nævnt flere gode steder, Soi Cowboy, Nana, Patpong. Alt sammen sexturist-steder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bbullersen

 

Må med skam erkende at jeg længe ikke har fulgt med i dette forum, og først blev klar over din beretning da vi mødtes i chatten.

 

Det er en god, velskrevet beretning med et væld af nyttig information, og stemningsbilleder til alle der gerne rejser i dit fodspor.

 

Jeg synes at det er sympatisk at du ikke går efter at forhandle pris i bund, men gerne betaler pænt for alle de gode oplevelser, og det er jo rørende billigt uanset for os her oppe fra de høje nord når vi endelig er derude :smile:

 

Er ikke specielt thai interesseret, men dog ikke helt uinteresseret og deler jo din fascination af ladyboys, så måske en gang i en fjern fremtid - du frister med din meget levende beretning fra den ladyboy bar.

 

Det der Penthouse Hotel, var det nærmest et bordel bare med overnatning, måske en FKK variation, hvor personalet er købepiger?

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

 

Redigeret af Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Bbullersen

 

Må med skam erkende at jeg længe ikke har fulgt med i dette forum, og først blev klar over din beretning da vi mødtes i chatten.

 

Det er en god, velskrevet beretning med et væld af nyttig information, og stemningsbilleder til alle der gerne rejser i dit fodspor.

 

Jeg synes at det er sympatisk at du ikke går efter at forhandle pris i bund, men gerne betaler pænt for alle de gode oplevelser, og det er jo rørende billigt uanset for os her oppe fra de høje nord når vi endelig er derude :smile:

 

Er ikke specielt thai interesseret, men dog ikke helt uinteresseret og deler jo din fascination af ladyboys, så måske en gang i en fjern fremtid - du frister med din meget levende beretning fra den ladyboy bar.

 

Det der Penthouse Hotel, var det nærmest et bordel bare med overnatning, måske en FKK variation, hvor personalet er købepiger?

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

 

Hej Rejse

 

Tak for roserne.

Penthouse hotellet er ikke et bordel med overnatning. Men, der er dog 2 gogo-barer tilknyttet, så den side af sagen er også klaret. Det er et hotel i velkendt format, men med en hedonistisk og erotisk tilgang til indretning og faciliteter. Jeg har opfattelsen at de tiltrækker både singler og par der ønsker at udforske deres erotiske lyster. Man kan sågar få dobbelt-dobbelt værelser, dvs. med 2 dobbeltsenge.

 

Du skriver at du ikke er specielt thai interesseret. Det har jeg sådan set heller ikke været historisk set, ligesom jeg heller ikke benytter mig af thai piger herhjemme (lige med undtaget af et enkelt ladyboy besøg eller 2). Men de oplevelser man kan få i Thailand er aldeles glimrende. Og når man først er der, så er udvalget så enormt at man snildt finder en pige der falder i ens smag. Endelig er der jo netop mulighederne for at snakke med dem og hygge sig før man foretager et valg, det er en klar bonus.

Jeg synes du skal overveje det, for du kan få det du gerne vil have. Oplevelser hvor der ikke kigges på uret. Oplevelser med den tætte nære forbindelse og nærvær. Oplevelser der udelukkende tager sig af intense seksuelle fantasier.

Endelig kan du også finde de ultimative kæresteoplevelser, hvor du hænger ud med en pige dag efter dag i alskens daglige gøremål. Pas dog på, du risikerer du vil have hende med hjem igen :)

 

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Endelig kan du også finde de ultimative kæresteoplevelser, hvor du hænger ud med en pige dag efter dag i alskens daglige gøremål. Pas dog på, du risikerer du vil have hende med hjem igen :)

 

Det er der ingen fare for, jævnfør mine som dansk desværre usædvanligt mangelfulde engelsk kundskaber, så jeg vil på en sådan tur kombinere god tid til udvælgelse som på FKK og så short time oplevelser fra gang til gang.

 

Helt generelt er jeg også så blottet for det der følelses-gen i købesex sammenhæng, at der for mit vedkommende ingen fare er for at jeg falder for de pigers velkendte evne til at få mænd til at ville og tro på at der er andet og mere at hente end den sex man kommer efter, og som jeg gladelig betaler for, men kun for sexen - jeg skal nok komme alene hjem på retur billetten :wink:

 

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Rejse

 


Det er der ingen fare for, jævnfør mine som dansk desværre usædvanligt mangelfulde engelsk kundskaber, så jeg vil på en sådan tur kombinere god tid til udvælgelse som på FKK og så short time oplevelser fra gang til gang.

 

Helt generelt er jeg også så blottet for det der følelses-gen i købesex sammenhæng, at der for mit vedkommende ingen fare er for at jeg falder for de pigers velkendte evne til at få mænd til at ville og tro på at der er andet og mere at hente end den sex man kommer efter, og som jeg gladelig betaler for, men kun for sexen - jeg skal nok komme alene hjem på retur billetten :wink:

 

 

Famous last words.

Thai'erne kan det der kæreste-gen. De er i den grad specialister i at give dig opmærksomhed i alle leder og kanter. Husk på at nogen af pigerne sådan set også er interesseret i at lege kærester, lige dels for at slippe lidt væk fra baren nogle dage og få betalt lidt fornødenheder, men også dels for rent faktisk at møde en mand der vil kunne tage dem væk derfra mere permanent.

Om det så er en god idé at blive kærester med en barpige, det er en anden diskussion, her kan jeg f.eks. anbefale nogle af Stump's indlæg.

 

Sprog er ikke noget problem i Thailand. Om du taler godt eller skidt engelsk, de er ligeglade. Prøver du med lidt gebrokkent thai og lidt fagter, så bliver de også glade.

 

BB

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...