Hop til indhold

Recommended Posts

Amanda gav en fin service fra start til slut og hun er en køn pige. Jeg gav 1000 for 30 minutter.

Hun er anmeldt en gang før. Jeg er enig i at hun ser bedre ud i virkeligheden end på billederne. Hun skriver hun er 29. Sammenlignet med mange andre latinaer der skriver de er 29 så er hun væsentligt yngre. Hun er slank, ung, lyshåret og med et strejf af brasilianer.

Hendes service er som at være sammen med en glad kæreste der har lyst. Hun lagde ud med at trække mig hen til et spejl, hvor hun nøgen gnubbede sig op af mig med bagdelen på en slags twerkende måde og førte mine hænder rundt omkring.

Hun gav super fransk. Det er hun helt ok til. Efter noget tid skiftede hun til almindelig fransk. Hun lænede sig over mig og jeg slikkede hendes bryster. Derefter red hun mig. Vi skiftede til doggy. Det var med udsigt til spejlet. Efter noget tid trak hun mig ind over sig og lænede sig forover, så det blev en slags variant af doggy hvor jeg nærmest lå over hende (ved ikke om det har et navn). Derefter var der missionær, igen med udsigt til spejlet. Efter noget tid trak hun mig igen helt tæt, lidt svært at forklare. Det var nok lidt tørt formuleret men fra start til slut var hun glad, smilende og kærlig.

Hendes engelsk er nogenlunde forståeligt, måske lidt på niveau med det skoletysk mange af os har. Men hun var nem at kommunikere med, det kommer jo ofte an på vilje og interesse, og hun brugte flittigt Google Translate når det var nødvendigt.

Der var ikke tungekys men det betalte jeg ikke for og det er jo ofte ekstra. Det fungerede godt for mig og det passede til mine ønsker/forventninger.

https://www.escort-side.dk/Hej-min-skat-jeg?ad-id=25393

Del dette indlæg


Link til indlæg

In the Søborg area so about 20 minutes from the central station by car. Unsure what you mean by nice area. It works, it is discrete and it is ok inside.

Definitely correct pictures. I can see she has added a video. That is 100% her and from the same place. But she has a sweet smile that makes her look better than in the video, I think. Have been there twice now.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det gør hun faktisk. Hun gav dybe og intense tungekys. Jeg skrev ellers at hun slet ikke kyssede, og det gjorde hun heller ikke første gang. Måske skulle hun først se mig an eller måske er det fordi jeg kom igen. Jeg har været der fire gange nu og sidste gang var med uhæmmede kæreste kys. Mens vi var i gang pressede hun sin mund mod min, tunge mod tunge, og kyssede lidenskabeligt med sådan en roterende bevægelse, en af gangene i et halvt minuts tid. Det var vildt lækkert, hun var også mere afslappet end første gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg
latinas4ever skrev, for 22 timer siden:

Godt du har styr på pigernes pas. Jeg har knap så meget held som dig med dem der kun er her i kort tid.

Ved ikke om jeg har styr på pigernes pas men når Amanda lægger et blåt pas med skriften Brasil på forsiden på hendes seng mens hun gemmer pengene væk giver det vel sig selv tænker jeg 

er desuden ligeglad det er jo heldigvis ikke mig som er udsat for en risk

undskyld jeg kommentere dette kan forstå du blev såret over dette

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ikke såret, jeg er forbavset over at du så hendes pas. Synes ikke dem der er her i kort tid plejer at give den gas. Troede det var en joke. Tak for info, du må da gerne kommentere. Hun sagde hun skal være her til juni. Hvis hun er her længe må hun være her lovligt, eller? Det er jo et af de kendte steder. Hvordan var det så?

Del dette indlæg


Link til indlæg
latinas4ever skrev, for 14 timer siden:

Jeg er ikke såret, jeg er forbavset over at du så hendes pas. Synes ikke dem der er her i kort tid plejer at give den gas. Troede det var en joke. Tak for info, du må da gerne kommentere. Hun sagde hun skal være her til juni. Hvis hun er her længe må hun være her lovligt, eller? Det er jo et af de kendte steder. Hvordan var det så?

Amanda er super lækker og hot. Kysser godt men forsigtigt i starten. Tænker hun er som mange andre der sætter hygiejnen særdeles højt nu hvor der kommer så mange i løbet af en dag

vi var stort set igennem hele pakken og hendes smil og charme var helt klar i særklasse 

ved ikke hvor længe hun skal være her og ved ikke om det er lovligt men tænker hvis det samme gælder som i amt andet arbejde så er den svær da man kun kan arbejde i eu som eu borger ellers skal man have en arbejdstilladelse og det er nok ikke helt nemt at få i denne branche. Det må du søge info om selv

det med passet var en fejl at jeg så det da jeg sad med ryggen til mens hun lagde det på sengen. Tilfældigvis så jeg det da jeg kiggede i spejlet mens jeg kiggede på hendes dejlige lækre krop

men kan klart anbefale hende da hun er en flot lys brasser

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...