Hop til indhold
Guest gerrard

Suzanna latina Østerbro. Findes næppe bedre...

Recommended Posts

Guest gerrard

Må hellere i fællesskabets tjeneste anmelde mit besøg hos Suzanna på Østerbro.

 

http://www.escortgui...ProfileID=17419 eller her http://massage.side6.dk/suzanna23

 

Havde inden mit besøg foretaget en del research. Og ud fra det var valget faldet på Nina nu ved Siamgirls. Men en sen aften, dagen inden det planlagte besøg, faldt jeg over annoncen på Suzanna. Jeg syntes hun var ubeskrivelig smuk og tænkte, at var billederne bare nogenlunde ægte, måtte hun være en perle. - Og de anmeldelser jeg kunne finde var alle positive. Det er vel næsten kun legendariske Nikita darling, der kan matche den karakterbog. Derfor fik Nina et afbud.

 

Lad det være sagt med det samme. Min anmeldelse kommer til at ligne de andres. Jeg har da mødt en hel del meget smukke kvinder i mit liv generelt. Men aldrig nogen, der er så smuk som Suzanna. Jeg mener seriøst ikke, at de fine billeder yder hende retfærdighed. Den smukkeste timeglasfigur - og strutrøv og bryster som må være designet af skaberen selv  :) Med til hele billedet kommer en befriende naturlighed og venlighed. Hendes smukke øjne smiler om kap med hendes mund. Hun taler fremragende engelsk og det tænder mig absolut også, at man kan mærke, at det er en intelligent kvinde man står over for.

 

Nå, men jeg må nok hellere til handlingen. - Ellers varer det ikke længe før beskyldningerne om reklame kommer. Blev modtaget af en smilende Suzanna iført lingeri. Jeg benytter mig meget sjældent at glædespiger. Derfor gør jeg det ordentligt, så jeg bestilte en time med 2 udløsninger, anal og hele menukortet. Det betalte jeg glad og gerne 2.500 for.

 

Det endte med at blive en GFE oplevelse. Hun kysser fantastisk og gavmildt. Hun nyder i den grad at blive slikket og fik orgasme. - Ellers faker hun utrolig godt. Ihvertfald blev hun hurtigt drivende våd af det. Så ingen brug af glidecreme overhovedet. Ja, ikke før vi afsluttede med analt. Det var vildt godt og jeg endte også med at komme langt oppe i hendes stramme røv..

 

Jeg vil ikke komme med flere detaljer. Jeg har benyttet mig af prostituerede i udlandet. Men kun i den dyre eksklusive klasse. Suzanna er mit første bordelbesøg i Danmark. Men findes der andre af hendes høje klasse, har jeg undervurderet markedet  :) Hun har indtaget min absolutte førsteplads. 

 

Besøget endte med at vare godt 2 timer incl bad og rigtig god tid til at snakke bagefter. I sig selv en skøn oplevelse, at have en så smuk nøgen kvinde, sludrende afslappet ved sin side. Tror ikke jeg var blevet smidt ud foreløbig, hvis ikke hun havde fået et besøg. Alt i alt 10 ud af 10 over hele linjen.

 

Prøv hende, inden det er for sent, hvis I vil have det bedste   :-P   :-P   :-P

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan jeg ja, hun er simpelthen for lækker. Men var det så tydeligt ? ;)

 

Ne, måske ikke for enhver. Men for mig med de skarpe øjne og den store psykologiske insigt: meget tydeligt.

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gerrard

Hun har også en tråd her: '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

 

Men ja, helt fantastisk er hun!

Hej Hansen  :-P

 

Ja, det var faktisk den tråd, med de mange gode anmeldelser, der fik mig på sporet af hende. Burde nok have skrevet anmeldelsen på den tråd  :???:

 

Men ved du, eller andre specifikt hvor hun ellers arbejder???  Hun fortalte også mig, at hun arbejdede i Tyskland og Østrig. Mener hun nævnte et fjerde sted også. Men det har jeg glemt. Sikkert fordi jeg gloede paralyseret på hendes øjne og nøgne krop :mrgreen: 

 

Men da jeg kommer en del rundt i Europa, ville det være fedt, hvis nogen kan han henvise til stederne. - Eller for den sags skyld hjemmesider/annoncer fra de pågældende lande. :cool:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må blive dig svar skyldig. En dag da hun ikke havde nogen kunder efter mig lå vi og snakkede en del og bla om hvor hun bor og arbejder men det gled hen i glemsens tåger (lige bortset fra at hun bor i Valencia men ikke arbejder der) da hun er så utrolig fortryllende.

 

Du må spørge næste gang du ser hende.....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vill ige høre om kys er inkluderet i en time til 1500kr? Kan se på hendes profil på side6.dk at hun skriver ekstra kiss 300kr.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gerrard

Vill ige høre om kys er inkluderet i en time til 1500kr? Kan se på hendes profil på side6.dk at hun skriver ekstra kiss 300kr.

 

Hej Nolan

 

Det tror jeg de er. Ihvertfald var kys med, da jeg var der. Vi råsnavede med dybe tungekys hele seancen igennem. Men det har sikkert også noget med kemi at gøre. Er du ryger og har drukket og spist hvidløg, når du kommer gør hun helt sikkert ikke : :cool:  :cool:

 

Hun fortalte mig også, at superfransk ikke altid er på menuen. Men tag du afsted og smid så lige en anmeldelse her bagefter :) Du bliver IKKE skuffet  :P  :P

 

Håber stadig der er nogen derude der kan henvise til nogen udlandske sider med hende???. - Ellers er jeg nok nødt til at besøge hende igen, inden hun tager hjem. Det vil godt nok være ærgerligt   ;)  ;)  :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gerrard

Tak for et Johndyret :)

Min anmeldelse står jeg 100% ved. Men er bange for hun er lidt ustabil. Jeg har forsøgt at lave en aftale med hende i næste uge. Samt Iøvrigt at booke hende for en kollega forven hel aften. Men nu svarer hun ikke og annoncen er lukket ned :-/

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Angath

Jeg har på fornemmelsen at hendes annonce blot er sat aktiv, ligesom den var for

1-2 uger siden. Den forsvandt hurtig igen sidste gang. Og jeg prøvede at sende en

sms til hende, men fik aldrig svar. Så hun er nok ikke i byen drenge - endnu.

Redigeret af Angath

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...