Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg synes thaimassage er herligt fra tid til anden - men synes også at man tit og ofte oplever at efter en skøn massage (hvor der er fin kemi), når HJ er aktuelt, bliver det en gang hurtige hiv, hvor man fornemmer, at der skal rundes hurtigt af.. Kedelig slutning på det der ellers var en fin oplevelse

Er der nogen herinde der kan anbefale en sød massøse, der forstår at gøre noget ud af det svenske?

Mht geografi, er jylland og sjælland at foretrække - men kører gerne efter det øvrige steder hvis kvaliteten er ok;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ked af at jeg åbenbarligen gentager mig ..... igen. Men... Nina på New Star har et mærkligt forhold til de små bananer. Det er som at hun kommunicerer med dem på et sprog som kun hun og de små bananer forstår. Jeg kigger på hende når hun gør det og føler mig næsten jaloux fordi jeg på nogen måde er eksluderet når hun og den lille frugt leger sammen. Og der er ingen tvivl om at hun kan lide samspillet.

Jeg har oplevet alle mulige ting sammen med Nina, men en ting ophører aldrig at forundre mig: hver gang hun bevæger sine små fingre rundt min lille ven, så er det på nogen måde elekriskt.

Jeg kan ikke forklare det på nogen anden måde, end at hun måtte lide det.

Eller på enkelt svensk: She's got the touch.

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jah, nogle thai-piger forstår det - andre ikke og pga. sprogproblemer kan det også være svært at lære dem, at det ikke drejer sig om at få afgang så hurtigt som muligt - men derimod om en wellnes-oplevelse. Selv ynder jeg at bestille en ½ time med HJ - og så springe rygmassagen over og istedet få direkte til HJ, hvor jeg så foretrækker at pigen skal være nøgen - de små thai-piger, spiller så pludselig megagenerte og klær sig af med ryggen til , hvilket bare gør det hele endnu mere spændende.

Nu drejer det sig så om at få pigen til at lade være med at forcere en afgang og istedet koncentrere sig om at pirre mest muligt i så lang tid som muligt - op til en ½ time, samtidig med at hun bevarer øjenkontakten og man selv får lov til at kramme lidt her og der.  Evt. resterende tid kan udfyldes med lidt alm. massage. Hellere 25 min med HJ end 25 min med massage.

 

Desværre sparer de på belysningen mange steder - medbring evt. selv en ekstra lampe + forlængerledning/fordelerstik. Et par gode hovedpuder under nakken gør også det hele mere seværdigt.

 

Mange danske piger er nu også gode til HJ/svensk   :wink:

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der nogen der ved hvad der er blevet af New Star - og navnligt Nina... Kunne være hun skulle prøves ;)

 

New Star er - as far as I know - stadig der i Valby. Nina derimod, flyttede til Siamgirls på Asger Rygsgade 6 på Vesterbro, hvilket er et meget hyggeligere sted end New Star. Hun siger hun skal på ferie snart, men var i hvert fald stadig der idag.

 

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16899

 

B

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...