Hop til indhold
ZEUS

Fraråder sexture til Stettin/Polen

Recommended Posts

 
 
Som overskrift antyder, så advare såfremt nogle påtænker sådan en sex tur.   Jeg skal ikke kunne sige om det gælder hele Polen, men tænker risikoen er stor.
Jeg har før reklameret for ture til Polen i diverse tråde.   Min oprindelige erfaring strækker sig fra ca 15-16 år tilbage.  Og sidst jeg var der er vel ca 7- 8 år siden.  
Men se der er sket store forringelser og besværligheder, hvis man vil opleve lidt sjov på lagerne.   Alle de fortræffeligheder man førhen kunne opleve med smukke polske studiner, til meget billige penge, er slet ikke, eller minimalt eksisterende nu.
 
 
 
Lige hjemvendt fra en tur fra mandag til torsdag, og syntes det er fair jeg lige bruger et par timer på en anmeldelse af turen.
Og dem der brokker sig over nogle ting, jeg måske træder lidt langt tid i, kan lade være med at læse tråden.
Så er i advaret.   Jeg vælter lidt ud med de tanker og følelser, jeg havde fra turen, og nogle steder sikkert blive langtrukket og udenfor emne.
Men nogle vil sikkert kunne bruge lidt nyttig info.   
 
 
 
 
Jeg tog derned fordi jeg skulle have lavet noget tandbehandling, som jeg stadig vil anbefale, da meget billigere end i Danmark.   Specielt hvis man lige indmelder sig i Sygesikring Danmark, så er det ikke bare halv pris i for hold til Danmark, men måske 4 gange eller mere så billigt.  Da tilskud selvsagt har en beløbsgrænse.   I danske priser vil det tit kun være måske 25 procent den dækker.  Men når det er i Polen, så svarer det til ca halvdelen af udgiften man har i Polen, som nævnt i forvejen var ca halv pris i forhold til Danmark.
 
 
 
 
Mandag.   Rejse til Stettin.
 
Ankom sen eftermiddag til Stettin, og kørte direkte til den tid hos tandlæge jeg havde dernede.   Havde valgt selv at køre derned, da så meget mere fleksibel.   Skal dog siges taxier, sikkert stadig er meget billige i forhold til Danmark.
Efter tjekket ind på hotel om aftenen, tænkte jeg det var tid til at forsøge at få kontakt til nogle.
 
 
Var dog heldig (mente jeg) da jeg i første hug forsøgte mig.    En på 40 år men så rigtigt godt ud der på billederne.   Hendes pris var 300 zloty svarende til ca 450 danske.    Hun fortalte at hvis besøge hotel så kostede det 300 ekstra.    Så tænkte der var valget let, nu jeg var i bil.   Undrede mig dog over den "overpris" bare for at komme til hotellet, målt udfra timeløns niveuet i Polen.   Altså hvis en i Danmark havde taget 1500 kr for 1 time, så virkede det dyrt hvis hun ville have 1500 kr ekstra for at komme til et hotel.   
Specielt i dette tilfælde, da efter hun havde sms´et adresse, og jeg havde fundet ca område, for så at opdage det var max 500 - 1500 meter fra hotellet.  
 
Forklaringen på det "høje" tillæg for at møde op på hotel, havde nok sin logik, erfarede jeg efter at have mødt op hos hende.   Hun var plus moms og meget efterskat.    Hun fortalte hun lige have fået lavet noget ansigtsbehandling, og måske lidt hævet.  Det var nu også mere hendes krop jeg slet ikke kunne se lignede bare lidt de fotos hun havde i annoncen.  
Men skal siges hun var sød og venlig.   Og så forsøger jeg altid at få det bedste ud af det. 
I annonce se hun talte engelsk, tysk og russisk.   Hun fortalte hun var fra Tyskland, men gætter på russer, men nok ikke så populært at ligefrem sige man er det nu.   Specielt ikke i Polen. 
Hun fortalte endvidere at hun pendlede til København 1 gang om måneden, som hun i øvrigt syntes var en fin by.
 
 
 
 
Tirsdag.  Tandbehandling og hvile.
 
Fik lavet tandbehandlingen, og hed sig jeg skulle holde mig ro.   
Så det gjorde jeg, og lavede klar til næste dag, hvor min plan var at være meget aktiv for at finde noget godt.
Blandt andet sorteret en masse piger til under en.escort.pl hvor de blev markeret med et "hjerte"   Alle dem jeg følte interesse for samt vurderet ud fra om de kunne tale engelsk. Også hvis de skrev de kunne russisk, da tænkte større chance for de tog telefonen.
Min plan var så at ringe op, og hvis der var en der afviste, fordi hun ikke kunne engelsk, så fjerne det her "hjerte" og på den måde kunne holde øje med, at man ikke bare ringede til en masse i blinde, og til samme person flere gange.
 
 
 
 
 
Onsdag.    Fisse ;) 
 
Forsøgte lidt allerede om eftermiddagen efter diverse gøremål.   Var meningen jeg først ville have lidt sjov om aftenen, men kunne ikke lade være med se om der var noget der fristede mig.  Så forsøgte et opkald til noget der lignede en smuk studine.   Og bling blev svaret med det samme af en der sagde Helloooo.  Jeg spurgte om hun havde tid til et besøg (på engelsk) og svaret kom promte , kontant og følte jeg meget aggressivt:  No !!!!  og så blev røret lagt på.
Okay ?
Af tidligere tråde (og erfaring jeg selv havde for flere år tilbage)  har problemet været når man ringede op, så blev telefon ikke taget.  Jeg lavede efterfølgende opkald til 3 andre GP´ere. (bruger mit normale nr som i dk, hvor man kan ringe gratis i eu)    Alle blev taget med det samme.    Men samme kontante  aggressive afvisning.
 
Der undrer jeg mig bare ?   Hvad er der lige sket her.     
 
 
 
Om aftenen trak diverse gøremål ud, og før jeg fik spist og var kommet i bad, så var klokken vel omkring 22.     Men gik i aktion, og forsøgte at få kontakt med nogle.    Fik så kontakt med en der kunne engelsk, og fik hendes adresse.
Kørte derud , var heldig at finde noget parkering tæt på og forsøgte at finde adresse.  Var meget mørk og lidt skummelt trods det var tæt på centrum. Man skulle nemlig bagom selve hovedbygningen hvor indgange lå, men hvor der ingen fliser eller lys var.  Kun lidt nedtrådt højt græs der antydede at det her var hvor beboerne gik ind.     Fandt nummeret på husblok, og ringede op.  Nu svarede hun så ikke mere på andet end ved sms.   Og der meget aktiv for at jeg skulle bruge kode 10 for at ringe op og få dør låst op.    Der var hun meget ivrig med jeg skulle forsøge flere gange, selvom jeg allerede gjort det 2 gange uden resultat.   Der fik mistanke om at døralarmen var til en anden end hende.    Oprindeligt da jeg læste hendes annonce fik jeg faktisk en mistanke.   Hendes annonce tekst der i øvrigt som hos 98 procent af brugerne derinde, var på polsk.  Men jeg havde google translate, da hun havde sendt adressen.   For lige se hvad hun var for en og hvad hun tilbød.   Der stod i den korte tekst blandt andet at hun frabed sig ukrainere.    Det lød mistænksomt efter min mening.   Tvivler ligefrem på det er populært ligefrem at have de tanker og næppe nogle der ville skrive det i hvert fald.   Derimod risiko for en fake person der ligefrem ville genere de personer der havde anti sympati for ukrainerne.   Mistanken blev i hvert fald forstærket da personen ville have jeg skulle forsøge at få mig til at ringe op til nr 10 flere gange.
Tænker der boede måske en russer, som den her fake person ville genere.
Så gad ikke spilde mere tid der og forlod stedet.
 
Tiden løb og forsøgte forgæves af få kontakt til nogen.  Her oplevede jeg det som førhen og omtalt herinde i andre tråde, med en masse der slet ikke tog telefonen, eller hos de få der blev svaret og hvor det var på polsk hvor røret derefter blev lagt på.  Havde ellers troede jeg fundet en smart måde at kunne fastholde dem på.   Ved at høfligt spørge om de kunne snakke lidt engelsk.
 
Fik så dog kontakt til en der igen som før talte rimeligt godt engelsk.   Fik hendes adresse.     
Var så et sted hvor der var indhegning.  Dvs nogle mindre 3 etagers bolig blokke hvor der var et hegn rundt om.  Ikke et specielt syn i Polen.   Til den lille p plads tilhørende bygningen var der dog en bom som jeg kunne kravle indunder.   Ellers ville jeg ikke have kunnet komme ind.
 
Da jeg ringede op gav hun en lyn hurtig og utrolig kompliceret beskrivelse af hvor stedet skulle være.   Noget lignende ala jeg skulle hen til blok 4 og være på den venstre side af den og forsætte til 20 osv osv.   En meget lang smøre.
Det var umuligt for mig at forstå selvom jeg forsøgte.   Efter besvær med at finde blok 4 (halv mørkt også der) for så at opdage man ikke kunne stå på bagsiden af bygningen.   Og jeg forsøgte endnu en opringning hvor hun forsatte med uforståelige eller selvmodsigende instrukser og sluttede af med at være lettere irriteret over at jeg ikke forstod noget så simpelt, og at jeg måtte ringe op når jeg stod der.
Jeg skrev en sms at jeg smuttede.
 
Tænkte bagefter.  Var det endnu en fusker ?.  Eller havde jeg misforstået, og slet ikke skulle ind der hvor blokkene lå, men forsat ad vejen (udenfor)?  Eller simpelthen blevet afvist da hun havde set mig fra et vindue ?
Da hjemme så undersøgte jeg hendes annonce og se tlf tilknyttet 3 annoncer med såkaldte samme pige, men hvor tekst varierede meget og ligefrem ulogisk.  Stod hun kun tilbød massage, men samtidigt hård sex.   Under andre annonce også modstridende og forskellig ydelser.
Men der kun gisninger fra min side. 
 
Dagen efter fik jeg dog svaret.    3 sms´er fra hende.    Hvor hun skrev sat jeg var dum og jeg var bustet.  Hun kunne se og opspore mit  tlf nr, og se jeg var fra Danmark og jeg var nu meldt til politiet.  
Jeg svarede noget lignende med :  Super !!  Og hvis du vil have min adresse til mit hotel som politiet kunne bruge, så endelig sige til.   
Læs du kan besøge mig hvor solen aldrig skinner, men sagt på en lidt flottere måde.
 
Ved så ikke om der vitterligt er ændret lovgivning i Polen så det nu er forbudt.
Tænker politiet end ikke havde gidet røre ved en sådan sag,hvor ingen beviser eller noget,trods der findes sådanne tosser der sidder og anmelder kunder.     Men det er vist ikke specielt polsk med sådanne tosser.   De forefindes også i Danmark.
Skulle lovgivningen i Polen vitterligt været lavet om, så på den anden side kold i røven.   Så må de sgu informere om de er gået tilbage til middelalderen hvis de har fået nye regler.  Ellers er det jo ikke til at vide hvad der er lovligt eller ulovligt i et land hvor dobbeltmoralen i den grad eksisterer.
 
Denne onsdag sen nat fik jeg dog efterfølgende kontakt med en der kunne lidt engelsk og som er en af de flere der bare tilbyder fræk massage, og ikke sex.   Hun skulle sende adressen, men fik aldrig nogen.
 
Så må jeg sige sen nat kørte jeg træt og sur hjem til hotel.    Og forbandede Polen og alt der er polsk. 
 
 
 
 
 
 
Torsdag.    Berlin.
 
Torsdag var min plan at tage til Berlin tidlig morgen og ind i en masse Ikeaer (der er 6 stk) for inspirration til køkken og boligindretning nu jeg er ved at total renovere hus derhjemme.    Når jeg så kom hjem om aftenen så plan at pakke (skulle rejse hjem næste morgen) så lige få et godnat put hos en GP¨er i Stettin.
 
Og må sige mit had til alt der er polsk ikke meget mindre næste morgen og dag.  Fornemmede allerede solen skinne og folk smile ligesom jeg kom længere og længere ind i Tyskland :D  Sgu som at komme hjem.   Hvor der er service og almen dannelse og høflighed.  Ikke de her tillukkede polakkere man tit havde mødt i Stettin.     Men ja alle de timer i bil fint for tankerne.
Og jo der er noget med at polakker er tillukkede.   Men selvfølgelig ikke sort hvid.     
Det handler om de generelle forskelle på hvordan et lands befolkning generelt opfører sig på.    Nogle vil måske sige amerikanernes utrolige udadvendte og måske overfladiske måde at opføre sig på er lige lidt for meget som dansker.   Som feks at det er normalt for en amerikaner at spørge hvordan det går til en person man aldrig før har mødt.
Men den form for personlighed må jeg nu sige jeg i den grad savnede i Polen som vel er totalt modsat USA på det område.   Dermed ikke sagt de er mindre søde og venlige.  Men meget svære at komme ind på.  Og viser bestemt ikke for mange følelser.
Og ja man kan finde enkelte som snakker flydende engelsk og som sjovt nok  tit næsten er mere amerikanske end amerikanerne i deres venlige og imødekomne facon :)
Men det hører desværre til sjældenhederne
De fleste er utrolig kolde udadtil og har ikke et minimalt begreb af at yde service hvis du feks står i en butik eller på en Mac D.    Det er ekstremt !. :o
Og hold kæft hvor var det dejligt bare at komme til Tyskland og opleve noget af det man kender fra Danmark.   Selv i en storby som Berlin som kunne være lidt hård og fyldt med en masse nationaliteter, så var der bare varme, almen venlighed og hjælpsomhed.   
 
Sådan var det også da jeg besøgte Polen for år tilbage.    Altså at der var en anden mentalitet, hvor det var svært at komme ind på polakkerne umiddelbart.  Men det der overraskede mig ved denne tur var at de generelt ikke bare virkede kolde men direkte hadefulde ?.  Man kunne sagtens charmere sig med blikke og kropssprog til almindelige polakker man mødte.   Men ligeså snart man åbnede munden og afslørede at man talte engelsk/ var udlændig syntes jeg der skete en kraftig forvandling.    I 7 ud af 10 tilfælde.     Man kunne hævde de har det svært med engelsk, men tvivler jeg sgu på kun er årsagen.   De fleste unge i Polen kan lidt engelsk.    Og selv hvis vi som danskere havde mødt en person hvis sprog vi ikke mestrede eller end slet ikke forstod, så ville vi da affærdige det på en venlig måde.    
Noget er der altså sket.   Om der generel er en nationalisme eller propaganda der har kørt med noget negativt om resten af EU og hvor meget mere værd Polakkerne er,  gisner jeg kun om.
Eller ændringer i prostitution lovgivningen, eller et gæt jeg gav i anden tråd, om bagmænd ligefrem forlanger at de skal afvise udlændinge for at få dem over i klubberne hvor priserne er højere, er kun et gæt fra min side.
Men noget sket.     Førhen (7 år tilbage) der kunne man måske opleve besvær med at få kontakt med nogle når man ringede op.  Men forstod og talte de engelsk, så uhyre sjældent man blev afvist.    Nu derimod oplevet det 100 procent hos de yngre studiner jeg ringede op til.   
Ved godt mine erfaringer for denne tur ikke er retvisende til noget statistik.    Men virkeligt pudsigt at der nu bliver afvist kontant hvor i mod det førhen førte til en masse dejlige møder.
 
 
I løbet af dagen, mellem de her besøg i Ikea butikker, der fik jeg den tanke, at det trods den her kæmpe by, sikkert var lettere at finde noget interessant end det ville være i Stettin.   Så alt imens jeg de gange holdt for rødt, forsøgte jeg at finde nogle annonce sider fra Berlin.    Var desperat ha ha.    Havde set nogle "rigtige japanske studiner et sted, og fuck der er bare noget ved dem.   Så tænkte jeg ville forsøge at finde japanese massage.  Kunne ikke finde de rigtige sider som tyskerne bruger ala som vi bruger herhjemme.   Men fandt en side, og var vel 3-4 såkaldte japanske piger.   
 
Ringede op til første.  Tlf blev ikke taget.   Ringede op til nr 2.  I annonce stod der hun ikke var så godt til tysk.   Og ej heller til engelsk fandt jeg ud af da hun tog den.   Men alligevel kunne man her med lidt plat engelsk og tysk fra begges sider få en aftale i stand.   Hvilket nærmest er umuligt og ufatteligt besværligt i Polen åbenbart.       Hun sms´ede adressen.    Jeg skrev ca tid jeg ville komme.   Og svar at jeg skulle sms´er når jeg var der.    Der var ca 1 times kørsel fra hvor jeg befandt mig i Berlin.    
 
Mens jeg kørte mod stedet, så læste jeg hendes annonce mere grundigt.  Stod ikke noget med hvad hun tilbød specifikt.   Pris der stod der: 1/2 stunden 60 euro TG og 1 stunde 100 euro TG  
TG aner jeg ikke hvad betyder.    Og i tvivl om det "kun" var massage hun tilbød.  Måske var TG en håndtrold.    Lød sgu for billigt det her hvis sex.   Og bedøvende om give det dobbelte bare det var rigtig sex. Havde et tryk der skulle ud.
Tænkte hun skriver alder 22.    Hmm er det så en 40-50 årig i virkeligheden ?   Og endda et sted hvor der kun var massage.
Forsatte mens jeg holdt for rødt at afsøge andre emner.  Tænker lidt vildt at bruge 1 times kørsel, for så at blive skuffet.    Så ved tankstation fik jeg hævet lidt ekstra Euro.   Havde 120 (ikke regnet med jeg skulle bruge nogen)   Så en anden annonce hvor prisen var 140 euro men her godt nok for escort.   Der også tekst hvor hun tydeligt skrev hun bla tilbød 69 osv.    Den anden "pige" jeg var på vej til, der lang tekst men som sagt intet specifikt.
 
Det endte med at jeg valgte at gå efter den oprindelige.   Tænkte se hende an.   I værste tilfælde sig : hej hej, eller jeg har glemt noget i bilen, og ikke komme tilbage.   Eller hvis hun så nogenlunde ud, så prøve at spørge hvad der hed sig at være med i prisen.
 
Stedet var heldigvis i en forstad og nem tilrådelige parkering.  Og husblok nr let at aflæse.     Så var det bare at sms til hende.    Og blev lukket ind, og skulle så ad trapper op til 8. sal. 
Det blev spændende hvad jeg ville møde.   Men havde en nødplan.    Havde under kørsel fået undersøgt lidt flere muligheder, så der var en plan B.
 
Vel oppe, blev døren åbnet.    Og mig ind.    Wouuuuv. :)   Stod en ung der lignede en japaner. (sikkert kineser).   Udseende ligesom jeg vil have dem.  Meget hvid i hud.  Slank men stadig med former ved hofter.   Små petit bryster.   Og en fræk afslørende dusk intimbarberet så en lækker fyldig mis kunne ses.   
 
Alt dette registrerede jeg fra de splitsekunder fra jeg kom ind.   Hun virkede meget udadvendt og utrolig sød og kærlig for nærkontakt. Lagde an til omfavnelse og meget smilende.  Ind på et værelse og jeg fandt mine euro frem og forsøgte at spørge hvad der indgik i aftalen.   Og hun forstod nok ikke spørgsmål, så jeg skyndte mig at sige 1 stunden og rakte hende 100 euro.    Hun var sgu for lækker og dejlig i sin personlighed, til ikke at vælge den længere tid.   Sådan som hun havde opført sig hidtil, så sikker på hvis kun massage så sagtens lokke hende til mere.  
Hun spurgte om jeg ville have et bad og takkede jeg ja til.   Efter smidt tøjet og på vej ud i bad, så var hun stadig små flirtende og fnisende og meget ivrig.   Fik et klap i numsen, og hun virkede meget imødekommende for nærkontakt.     Det her skulle nok blive godt tænkte jeg.
 
Efter bad og hun også havde badet og rengjort sig godt kom hun ind til mig.   Jeg lagde mig på sengen og hun lagde sig straks tilrette henover mig og begyndte at kysse kroppen og endte i tungekysse.   Og så gik hun igang med pikken som hun begyndte at sutte på.  Vekslende mellem nussende og blidt langt nede om nosserne og hårdt.  Umm kvali !  Så var det afgjort !  Min værste tvivl om det her besøg i hvert fald i den grad blevet gjort til skamme :) 
 
Og det forsatte bare med positive overraskelser.  Da jeg kærtegnede hende lagde hun selv an til at vende kroppen over så hun kunne ligge i en 69´er.  Læs noget hun nød og som jeg selv finder ekstra tilfredsstillende ved specielt det her såkaldte "japanese" massage.  Udseende fra en 69´er af en god røv, og antydningen af en dusk.  Derudover var hendes fisse og skamlæbers udformning lige den form jeg tænder mest på.  Svært at beskrive, men hvor huden er mørkere.
Det blev en hed tur af længere varighed.    Tænkte jeg havde et oparbejdet tryk her for de "munke" dage i Polen der skulle ud. Og var  frækt at se om man kunne se hvem der eventuelt kom først. Jo mere jeg gav den med slikkeriet jo mere måtte hun overgive sig og ikke kunne sutte.  Hvorimod når jeg slappede af med slikkeriet, så gav hun den fuld gas med sutteriet.   og dejligt var det.  Og dejligt at nå klimma ag bare lade ladningen pludselig eksplodere i hendes mund.    Nu bagefter helt sikker på hun bare ville have taget imod det uden at flytte hovedet.    Men nåede ikke dertil.   Holdt åbenbart længere tid end jeg regnede med.  Så efter nogen længere varig 69´er ville hun have pik og tog iniativ til det.    
Lagde sig på ryggen og benene lidt op.   Værsko !..   Ehmm men hvad med kondom ? (tænkte jeg)   Har hun glemt det ? Tjaee mange meninger om med eller uden kondom, og dem kan vi så tage i en anden tråd hvis det er.    Jeg kunne i hvert fald ikke modstå det, nu hun tilbød det.  
Mere intimt og kæresteagtigt næppe blive :)   Kneppede hende i den stilling mens vi undervejs tungekyssede og gik ikke længe før jeg sagde/hviskede til hende at jeg var ved at komme   Hun reagerede men ikke til jeg skulle komme udenfor, så skød mine ladninger op i hende.
Fuck det var godt !.  
Hun gav mig servietter og gik ud i bad.
Da hun kom tilbage sagde hun jeg skulle ligge mig på ryggen.   Så gik hun ellers igang med grundig massage.   Jeg er ikke kender der og sikkert ikke bedste massage.   Aner det ikke.  Men heller ikke kvaliteten der jeg går efter. Men derimod at man fornemmer at de vil behage en.  Og det ville hun i den grad på alle måder.    Efter noget tid så ville hun have jeg skulle vende mig om.   Og gik ikke mange sekunder før hun var i gang med pikken igen.   Og virkeligt godt.  Vekslet mellem blidt og hårdt og hvor det i perioder også var deepthroat.   Fuck det her var altså godt.  
Efter noget tid så ville hun have pik igen.   Denne gang lagde hun sig på alle fire, og så kunne jeg bare selv føre den ind fra den indbydende røv.  Dvs valgte stadig fissen, men som hun hidtil havde opført sig så sikkert få lov til det frække hul også tænker jeg nu bagefter.     Men valgte som sagt fissen og kneppede løs så godt jeg nu kunne, mens hun klyngede.    Det her ikke bare mesterligt skuespil, men en der virkeligt havde lyster, og måske ikke haft kunder så ekstra sulten.     
Efter noget tid, så tænkte jeg at jeg var lidt flad og hun tog så iniativ til samme stilling som fra start af.   På ryggen hvor jeg lagde benene op på mine skuldre og kneppede løs.  Fik igen tungekysset med hende.    Men kunne ikke komme.   Så et tidspunkt hvor det kunne ligne jeg lidt udmattet gav op, så fik jeg drejet den over til en fake udløsning hvor jeg lod som jeg kom :) 
 
Det her altså kvali.   Er der nogle der er i Berlin og vil have annonce så kan i skrive privat til mig.
 
Kunne ikke lade være med at give lidt drikkepenge.   Men hun er overhovedet ikke på nogen måde en der spørger efter det.    Men hun om nogen fortjente det.
Jeg fortalte jeg først kom til Berlin om ca 6 måneder, og der se om hun stadig var der.    Hun fortalte jeg skulle spørge efter Lilli.   Der er nok en anden pige på adresse.   Men virker meget amatøragtigt og som en almindelig beboelse lejlighed. 
 
Forlod stedet med et stort smil.   Det her altså klasse A.    Aner ikke engang hvor lang tid jeg var der.  Men forholdsvis lang tid og fuld valuta på alle parametre.
 
Og der tidlig aften på vej hjem mod Stettin fandt jeg i hvert fald ud af en ting.   Næste gang om ca 6 måneder hvor jeg skal have lavet tandarbejdet færdigt i Polen.   Så vil jeg ikke bruge et sekund på de polske piger.    Dvs ved ikke hvad man spontant kan finde på.   Men vil ikke planlægge noget som helst der.    Derimod gerne bruge 2x2 timer på transport til og fra Stettin - Berlin plus timer i kørsel i byen, for så at finde noget der.     Der er mange muligheder har jeg nu fundet ud af.    Hende her hvis hun stadig er der, så i hvert fald en garanti for super oplevelse.     
 
Og til slut bare igen fraråde jer der overværer købesex i Polen og i særdeleshed Stettin.   Det var et Mekka for 10 år siden, men nu det totalt modsatte.   Hvem gider dog bruge så meget tid og bøvl for at måske kunne få kontakt med en eller anden skod GP´er.   Dvs sikkert være heldige at finde noget kvali.  Men det kræver godt nok hårdt arbejde, tid og held hvis det skal ske.
 
Det gider jeg i hvert fald ikke.    
 
 
 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 6 timer siden:
 
 
Som overskrift antyder, så advare såfremt nogle påtænker sådan en sex tur.   Jeg skal ikke kunne sige om det gælder hele Polen, men tænker risikoen er stor.
Jeg har før reklameret for ture til Polen i diverse tråde.   Min oprindelige erfaring strækker sig fra ca 15-16 år tilbage.  Og sidst jeg var der er vel ca 7- 8 år siden.  
Men se der er sket store forringelser og besværligheder, hvis man vil opleve lidt sjov på lagerne.   Alle de fortræffeligheder man førhen kunne opleve med smukke polske studiner, til meget billige penge, er slet ikke, eller minimalt eksisterende nu.
 
 
 
Lige hjemvendt fra en tur fra mandag til torsdag, og syntes det er fair jeg lige bruger et par timer på en anmeldelse af turen.
Og dem der brokker sig over nogle ting, jeg måske træder lidt langt tid i, kan lade være med at læse tråden.
Så er i advaret.   Jeg vælter lidt ud med de tanker og følelser, jeg havde fra turen, og nogle steder sikkert blive langtrukket og udenfor emne.
Men nogle vil sikkert kunne bruge lidt nyttig info.   
 
 
 
 
Jeg tog derned fordi jeg skulle have lavet noget tandbehandling, som jeg stadig vil anbefale, da meget billigere end i Danmark.   Specielt hvis man lige indmelder sig i Sygesikring Danmark, så er det ikke bare halv pris i for hold til Danmark, men måske 4 gange eller mere så billigt.  Da tilskud selvsagt har en beløbsgrænse.   I danske priser vil det tit kun være måske 25 procent den dækker.  Men når det er i Polen, så svarer det til ca halvdelen af udgiften man har i Polen, som nævnt i forvejen var ca halv pris i forhold til Danmark.
 
 
 
 
Mandag.   Rejse til Stettin.
 
Ankom sen eftermiddag til Stettin, og kørte direkte til den tid hos tandlæge jeg havde dernede.   Havde valgt selv at køre derned, da så meget mere fleksibel.   Skal dog siges taxier, sikkert stadig er meget billige i forhold til Danmark.
Efter tjekket ind på hotel om aftenen, tænkte jeg det var tid til at forsøge at få kontakt til nogle.
 
 
Var dog heldig (mente jeg) da jeg i første hug forsøgte mig.    En på 40 år men så rigtigt godt ud der på billederne.   Hendes pris var 300 zloty svarende til ca 450 danske.    Hun fortalte at hvis besøge hotel så kostede det 300 ekstra.    Så tænkte der var valget let, nu jeg var i bil.   Undrede mig dog over den "overpris" bare for at komme til hotellet, målt udfra timeløns niveuet i Polen.   Altså hvis en i Danmark havde taget 1500 kr for 1 time, så virkede det dyrt hvis hun ville have 1500 kr ekstra for at komme til et hotel.   
Specielt i dette tilfælde, da efter hun havde sms´et adresse, og jeg havde fundet ca område, for så at opdage det var max 500 - 1500 meter fra hotellet.  
 
Forklaringen på det "høje" tillæg for at møde op på hotel, havde nok sin logik, erfarede jeg efter at have mødt op hos hende.   Hun var plus moms og meget efterskat.    Hun fortalte hun lige have fået lavet noget ansigtsbehandling, og måske lidt hævet.  Det var nu også mere hendes krop jeg slet ikke kunne se lignede bare lidt de fotos hun havde i annoncen.  
Men skal siges hun var sød og venlig.   Og så forsøger jeg altid at få det bedste ud af det. 
I annonce se hun talte engelsk, tysk og russisk.   Hun fortalte hun var fra Tyskland, men gætter på russer, men nok ikke så populært at ligefrem sige man er det nu.   Specielt ikke i Polen. 
Hun fortalte endvidere at hun pendlede til København 1 gang om måneden, som hun i øvrigt syntes var en fin by.
 
 
 
 
Tirsdag.  Tandbehandling og hvile.
 
Fik lavet tandbehandlingen, og hed sig jeg skulle holde mig ro.   
Så det gjorde jeg, og lavede klar til næste dag, hvor min plan var at være meget aktiv for at finde noget godt.
Blandt andet sorteret en masse piger til under en.escort.pl hvor de blev markeret med et "hjerte"   Alle dem jeg følte interesse for samt vurderet ud fra om de kunne tale engelsk. Også hvis de skrev de kunne russisk, da tænkte større chance for de tog telefonen.
Min plan var så at ringe op, og hvis der var en der afviste, fordi hun ikke kunne engelsk, så fjerne det her "hjerte" og på den måde kunne holde øje med, at man ikke bare ringede til en masse i blinde, og til samme person flere gange.
 
 
 
 
 
Onsdag.    Fisse ;) 
 
Forsøgte lidt allerede om eftermiddagen efter diverse gøremål.   Var meningen jeg først ville have lidt sjov om aftenen, men kunne ikke lade være med se om der var noget der fristede mig.  Så forsøgte et opkald til noget der lignede en smuk studine.   Og bling blev svaret med det samme af en der sagde Helloooo.  Jeg spurgte om hun havde tid til et besøg (på engelsk) og svaret kom promte , kontant og følte jeg meget aggressivt:  No !!!!  og så blev røret lagt på.
Okay ?
Af tidligere tråde (og erfaring jeg selv havde for flere år tilbage)  har problemet været når man ringede op, så blev telefon ikke taget.  Jeg lavede efterfølgende opkald til 3 andre GP´ere. (bruger mit normale nr som i dk, hvor man kan ringe gratis i eu)    Alle blev taget med det samme.    Men samme kontante  aggressive afvisning.
 
Der undrer jeg mig bare ?   Hvad er der lige sket her.     
 
 
 
Om aftenen trak diverse gøremål ud, og før jeg fik spist og var kommet i bad, så var klokken vel omkring 22.     Men gik i aktion, og forsøgte at få kontakt med nogle.    Fik så kontakt med en der kunne engelsk, og fik hendes adresse.
Kørte derud , var heldig at finde noget parkering tæt på og forsøgte at finde adresse.  Var meget mørk og lidt skummelt trods det var tæt på centrum. Man skulle nemlig bagom selve hovedbygningen hvor indgange lå, men hvor der ingen fliser eller lys var.  Kun lidt nedtrådt højt græs der antydede at det her var hvor beboerne gik ind.     Fandt nummeret på husblok, og ringede op.  Nu svarede hun så ikke mere på andet end ved sms.   Og der meget aktiv for at jeg skulle bruge kode 10 for at ringe op og få dør låst op.    Der var hun meget ivrig med jeg skulle forsøge flere gange, selvom jeg allerede gjort det 2 gange uden resultat.   Der fik mistanke om at døralarmen var til en anden end hende.    Oprindeligt da jeg læste hendes annonce fik jeg faktisk en mistanke.   Hendes annonce tekst der i øvrigt som hos 98 procent af brugerne derinde, var på polsk.  Men jeg havde google translate, da hun havde sendt adressen.   For lige se hvad hun var for en og hvad hun tilbød.   Der stod i den korte tekst blandt andet at hun frabed sig ukrainere.    Det lød mistænksomt efter min mening.   Tvivler ligefrem på det er populært ligefrem at have de tanker og næppe nogle der ville skrive det i hvert fald.   Derimod risiko for en fake person der ligefrem ville genere de personer der havde anti sympati for ukrainerne.   Mistanken blev i hvert fald forstærket da personen ville have jeg skulle forsøge at få mig til at ringe op til nr 10 flere gange.
Tænker der boede måske en russer, som den her fake person ville genere.
Så gad ikke spilde mere tid der og forlod stedet.
 
Tiden løb og forsøgte forgæves af få kontakt til nogen.  Her oplevede jeg det som førhen og omtalt herinde i andre tråde, med en masse der slet ikke tog telefonen, eller hos de få der blev svaret og hvor det var på polsk hvor røret derefter blev lagt på.  Havde ellers troede jeg fundet en smart måde at kunne fastholde dem på.   Ved at høfligt spørge om de kunne snakke lidt engelsk.
 
Fik så dog kontakt til en der igen som før talte rimeligt godt engelsk.   Fik hendes adresse.     
Var så et sted hvor der var indhegning.  Dvs nogle mindre 3 etagers bolig blokke hvor der var et hegn rundt om.  Ikke et specielt syn i Polen.   Til den lille p plads tilhørende bygningen var der dog en bom som jeg kunne kravle indunder.   Ellers ville jeg ikke have kunnet komme ind.
 
Da jeg ringede op gav hun en lyn hurtig og utrolig kompliceret beskrivelse af hvor stedet skulle være.   Noget lignende ala jeg skulle hen til blok 4 og være på den venstre side af den og forsætte til 20 osv osv.   En meget lang smøre.
Det var umuligt for mig at forstå selvom jeg forsøgte.   Efter besvær med at finde blok 4 (halv mørkt også der) for så at opdage man ikke kunne stå på bagsiden af bygningen.   Og jeg forsøgte endnu en opringning hvor hun forsatte med uforståelige eller selvmodsigende instrukser og sluttede af med at være lettere irriteret over at jeg ikke forstod noget så simpelt, og at jeg måtte ringe op når jeg stod der.
Jeg skrev en sms at jeg smuttede.
 
Tænkte bagefter.  Var det endnu en fusker ?.  Eller havde jeg misforstået, og slet ikke skulle ind der hvor blokkene lå, men forsat ad vejen (udenfor)?  Eller simpelthen blevet afvist da hun havde set mig fra et vindue ?
Da hjemme så undersøgte jeg hendes annonce og se tlf tilknyttet 3 annoncer med såkaldte samme pige, men hvor tekst varierede meget og ligefrem ulogisk.  Stod hun kun tilbød massage, men samtidigt hård sex.   Under andre annonce også modstridende og forskellig ydelser.
Men der kun gisninger fra min side. 
 
Dagen efter fik jeg dog svaret.    3 sms´er fra hende.    Hvor hun skrev sat jeg var dum og jeg var bustet.  Hun kunne se og opspore mit  tlf nr, og se jeg var fra Danmark og jeg var nu meldt til politiet.  
Jeg svarede noget lignende med :  Super !!  Og hvis du vil have min adresse til mit hotel som politiet kunne bruge, så endelig sige til.   
Læs du kan besøge mig hvor solen aldrig skinner, men sagt på en lidt flottere måde.
 
Ved så ikke om der vitterligt er ændret lovgivning i Polen så det nu er forbudt.
Tænker politiet end ikke havde gidet røre ved en sådan sag,hvor ingen beviser eller noget,trods der findes sådanne tosser der sidder og anmelder kunder.     Men det er vist ikke specielt polsk med sådanne tosser.   De forefindes også i Danmark.
Skulle lovgivningen i Polen vitterligt været lavet om, så på den anden side kold i røven.   Så må de sgu informere om de er gået tilbage til middelalderen hvis de har fået nye regler.  Ellers er det jo ikke til at vide hvad der er lovligt eller ulovligt i et land hvor dobbeltmoralen i den grad eksisterer.
 
Denne onsdag sen nat fik jeg dog efterfølgende kontakt med en der kunne lidt engelsk og som er en af de flere der bare tilbyder fræk massage, og ikke sex.   Hun skulle sende adressen, men fik aldrig nogen.
 
Så må jeg sige sen nat kørte jeg træt og sur hjem til hotel.    Og forbandede Polen og alt der er polsk. 
 
 
 
 
 
 
Torsdag.    Berlin.
 
Torsdag var min plan at tage til Berlin tidlig morgen og ind i en masse Ikeaer (der er 6 stk) for inspirration til køkken og boligindretning nu jeg er ved at total renovere hus derhjemme.    Når jeg så kom hjem om aftenen så plan at pakke (skulle rejse hjem næste morgen) så lige få et godnat put hos en GP¨er i Stettin.
 
Og må sige mit had til alt der er polsk ikke meget mindre næste morgen og dag.  Fornemmede allerede solen skinne og folk smile ligesom jeg kom længere og længere ind i Tyskland :D  Sgu som at komme hjem.   Hvor der er service og almen dannelse og høflighed.  Ikke de her tillukkede polakkere man tit havde mødt i Stettin.     Men ja alle de timer i bil fint for tankerne.
Og jo der er noget med at polakker er tillukkede.   Men selvfølgelig ikke sort hvid.     
Det handler om de generelle forskelle på hvordan et lands befolkning generelt opfører sig på.    Nogle vil måske sige amerikanernes utrolige udadvendte og måske overfladiske måde at opføre sig på er lige lidt for meget som dansker.   Som feks at det er normalt for en amerikaner at spørge hvordan det går til en person man aldrig før har mødt.
Men den form for personlighed må jeg nu sige jeg i den grad savnede i Polen som vel er totalt modsat USA på det område.   Dermed ikke sagt de er mindre søde og venlige.  Men meget svære at komme ind på.  Og viser bestemt ikke for mange følelser.
Og ja man kan finde enkelte som snakker flydende engelsk og som sjovt nok  tit næsten er mere amerikanske end amerikanerne i deres venlige og imødekomne facon :)
Men det hører desværre til sjældenhederne
De fleste er utrolig kolde udadtil og har ikke et minimalt begreb af at yde service hvis du feks står i en butik eller på en Mac D.    Det er ekstremt !. :o
Og hold kæft hvor var det dejligt bare at komme til Tyskland og opleve noget af det man kender fra Danmark.   Selv i en storby som Berlin som kunne være lidt hård og fyldt med en masse nationaliteter, så var der bare varme, almen venlighed og hjælpsomhed.   
 
Sådan var det også da jeg besøgte Polen for år tilbage.    Altså at der var en anden mentalitet, hvor det var svært at komme ind på polakkerne umiddelbart.  Men det der overraskede mig ved denne tur var at de generelt ikke bare virkede kolde men direkte hadefulde ?.  Man kunne sagtens charmere sig med blikke og kropssprog til almindelige polakker man mødte.   Men ligeså snart man åbnede munden og afslørede at man talte engelsk/ var udlændig syntes jeg der skete en kraftig forvandling.    I 7 ud af 10 tilfælde.     Man kunne hævde de har det svært med engelsk, men tvivler jeg sgu på kun er årsagen.   De fleste unge i Polen kan lidt engelsk.    Og selv hvis vi som danskere havde mødt en person hvis sprog vi ikke mestrede eller end slet ikke forstod, så ville vi da affærdige det på en venlig måde.    
Noget er der altså sket.   Om der generel er en nationalisme eller propaganda der har kørt med noget negativt om resten af EU og hvor meget mere værd Polakkerne er,  gisner jeg kun om.
Eller ændringer i prostitution lovgivningen, eller et gæt jeg gav i anden tråd, om bagmænd ligefrem forlanger at de skal afvise udlændinge for at få dem over i klubberne hvor priserne er højere, er kun et gæt fra min side.
Men noget sket.     Førhen (7 år tilbage) der kunne man måske opleve besvær med at få kontakt med nogle når man ringede op.  Men forstod og talte de engelsk, så uhyre sjældent man blev afvist.    Nu derimod oplevet det 100 procent hos de yngre studiner jeg ringede op til.   
Ved godt mine erfaringer for denne tur ikke er retvisende til noget statistik.    Men virkeligt pudsigt at der nu bliver afvist kontant hvor i mod det førhen førte til en masse dejlige møder.
 
 
I løbet af dagen, mellem de her besøg i Ikea butikker, der fik jeg den tanke, at det trods den her kæmpe by, sikkert var lettere at finde noget interessant end det ville være i Stettin.   Så alt imens jeg de gange holdt for rødt, forsøgte jeg at finde nogle annonce sider fra Berlin.    Var desperat ha ha.    Havde set nogle "rigtige japanske studiner et sted, og fuck der er bare noget ved dem.   Så tænkte jeg ville forsøge at finde japanese massage.  Kunne ikke finde de rigtige sider som tyskerne bruger ala som vi bruger herhjemme.   Men fandt en side, og var vel 3-4 såkaldte japanske piger.   
 
Ringede op til første.  Tlf blev ikke taget.   Ringede op til nr 2.  I annonce stod der hun ikke var så godt til tysk.   Og ej heller til engelsk fandt jeg ud af da hun tog den.   Men alligevel kunne man her med lidt plat engelsk og tysk fra begges sider få en aftale i stand.   Hvilket nærmest er umuligt og ufatteligt besværligt i Polen åbenbart.       Hun sms´ede adressen.    Jeg skrev ca tid jeg ville komme.   Og svar at jeg skulle sms´er når jeg var der.    Der var ca 1 times kørsel fra hvor jeg befandt mig i Berlin.    
 
Mens jeg kørte mod stedet, så læste jeg hendes annonce mere grundigt.  Stod ikke noget med hvad hun tilbød specifikt.   Pris der stod der: 1/2 stunden 60 euro TG og 1 stunde 100 euro TG  
TG aner jeg ikke hvad betyder.    Og i tvivl om det "kun" var massage hun tilbød.  Måske var TG en håndtrold.    Lød sgu for billigt det her hvis sex.   Og bedøvende om give det dobbelte bare det var rigtig sex. Havde et tryk der skulle ud.
Tænkte hun skriver alder 22.    Hmm er det så en 40-50 årig i virkeligheden ?   Og endda et sted hvor der kun var massage.
Forsatte mens jeg holdt for rødt at afsøge andre emner.  Tænker lidt vildt at bruge 1 times kørsel, for så at blive skuffet.    Så ved tankstation fik jeg hævet lidt ekstra Euro.   Havde 120 (ikke regnet med jeg skulle bruge nogen)   Så en anden annonce hvor prisen var 140 euro men her godt nok for escort.   Der også tekst hvor hun tydeligt skrev hun bla tilbød 69 osv.    Den anden "pige" jeg var på vej til, der lang tekst men som sagt intet specifikt.
 
Det endte med at jeg valgte at gå efter den oprindelige.   Tænkte se hende an.   I værste tilfælde sig : hej hej, eller jeg har glemt noget i bilen, og ikke komme tilbage.   Eller hvis hun så nogenlunde ud, så prøve at spørge hvad der hed sig at være med i prisen.
 
Stedet var heldigvis i en forstad og nem tilrådelige parkering.  Og husblok nr let at aflæse.     Så var det bare at sms til hende.    Og blev lukket ind, og skulle så ad trapper op til 8. sal. 
Det blev spændende hvad jeg ville møde.   Men havde en nødplan.    Havde under kørsel fået undersøgt lidt flere muligheder, så der var en plan B.
 
Vel oppe, blev døren åbnet.    Og mig ind.    Wouuuuv. :)   Stod en ung der lignede en japaner. (sikkert kineser).   Udseende ligesom jeg vil have dem.  Meget hvid i hud.  Slank men stadig med former ved hofter.   Små petit bryster.   Og en fræk afslørende dusk intimbarberet så en lækker fyldig mis kunne ses.   
 
Alt dette registrerede jeg fra de splitsekunder fra jeg kom ind.   Hun virkede meget udadvendt og utrolig sød og kærlig for nærkontakt. Lagde an til omfavnelse og meget smilende.  Ind på et værelse og jeg fandt mine euro frem og forsøgte at spørge hvad der indgik i aftalen.   Og hun forstod nok ikke spørgsmål, så jeg skyndte mig at sige 1 stunden og rakte hende 100 euro.    Hun var sgu for lækker og dejlig i sin personlighed, til ikke at vælge den længere tid.   Sådan som hun havde opført sig hidtil, så sikker på hvis kun massage så sagtens lokke hende til mere.  
Hun spurgte om jeg ville have et bad og takkede jeg ja til.   Efter smidt tøjet og på vej ud i bad, så var hun stadig små flirtende og fnisende og meget ivrig.   Fik et klap i numsen, og hun virkede meget imødekommende for nærkontakt.     Det her skulle nok blive godt tænkte jeg.
 
Efter bad og hun også havde badet og rengjort sig godt kom hun ind til mig.   Jeg lagde mig på sengen og hun lagde sig straks tilrette henover mig og begyndte at kysse kroppen og endte i tungekysse.   Og så gik hun igang med pikken som hun begyndte at sutte på.  Vekslende mellem nussende og blidt langt nede om nosserne og hårdt.  Umm kvali !  Så var det afgjort !  Min værste tvivl om det her besøg i hvert fald i den grad blevet gjort til skamme :) 
 
Og det forsatte bare med positive overraskelser.  Da jeg kærtegnede hende lagde hun selv an til at vende kroppen over så hun kunne ligge i en 69´er.  Læs noget hun nød og som jeg selv finder ekstra tilfredsstillende ved specielt det her såkaldte "japanese" massage.  Udseende fra en 69´er af en god røv, og antydningen af en dusk.  Derudover var hendes fisse og skamlæbers udformning lige den form jeg tænder mest på.  Svært at beskrive, men hvor huden er mørkere.
Det blev en hed tur af længere varighed.    Tænkte jeg havde et oparbejdet tryk her for de "munke" dage i Polen der skulle ud. Og var  frækt at se om man kunne se hvem der eventuelt kom først. Jo mere jeg gav den med slikkeriet jo mere måtte hun overgive sig og ikke kunne sutte.  Hvorimod når jeg slappede af med slikkeriet, så gav hun den fuld gas med sutteriet.   og dejligt var det.  Og dejligt at nå klimma ag bare lade ladningen pludselig eksplodere i hendes mund.    Nu bagefter helt sikker på hun bare ville have taget imod det uden at flytte hovedet.    Men nåede ikke dertil.   Holdt åbenbart længere tid end jeg regnede med.  Så efter nogen længere varig 69´er ville hun have pik og tog iniativ til det.    
Lagde sig på ryggen og benene lidt op.   Værsko !..   Ehmm men hvad med kondom ? (tænkte jeg)   Har hun glemt det ? Tjaee mange meninger om med eller uden kondom, og dem kan vi så tage i en anden tråd hvis det er.    Jeg kunne i hvert fald ikke modstå det, nu hun tilbød det.  
Mere intimt og kæresteagtigt næppe blive :)   Kneppede hende i den stilling mens vi undervejs tungekyssede og gik ikke længe før jeg sagde/hviskede til hende at jeg var ved at komme   Hun reagerede men ikke til jeg skulle komme udenfor, så skød mine ladninger op i hende.
Fuck det var godt !.  
Hun gav mig servietter og gik ud i bad.
Da hun kom tilbage sagde hun jeg skulle ligge mig på ryggen.   Så gik hun ellers igang med grundig massage.   Jeg er ikke kender der og sikkert ikke bedste massage.   Aner det ikke.  Men heller ikke kvaliteten der jeg går efter. Men derimod at man fornemmer at de vil behage en.  Og det ville hun i den grad på alle måder.    Efter noget tid så ville hun have jeg skulle vende mig om.   Og gik ikke mange sekunder før hun var i gang med pikken igen.   Og virkeligt godt.  Vekslet mellem blidt og hårdt og hvor det i perioder også var deepthroat.   Fuck det her var altså godt.  
Efter noget tid så ville hun have pik igen.   Denne gang lagde hun sig på alle fire, og så kunne jeg bare selv føre den ind fra den indbydende røv.  Dvs valgte stadig fissen, men som hun hidtil havde opført sig så sikkert få lov til det frække hul også tænker jeg nu bagefter.     Men valgte som sagt fissen og kneppede løs så godt jeg nu kunne, mens hun klyngede.    Det her ikke bare mesterligt skuespil, men en der virkeligt havde lyster, og måske ikke haft kunder så ekstra sulten.     
Efter noget tid, så tænkte jeg at jeg var lidt flad og hun tog så iniativ til samme stilling som fra start af.   På ryggen hvor jeg lagde benene op på mine skuldre og kneppede løs.  Fik igen tungekysset med hende.    Men kunne ikke komme.   Så et tidspunkt hvor det kunne ligne jeg lidt udmattet gav op, så fik jeg drejet den over til en fake udløsning hvor jeg lod som jeg kom :) 
 
Det her altså kvali.   Er der nogle der er i Berlin og vil have annonce så kan i skrive privat til mig.
 
Kunne ikke lade være med at give lidt drikkepenge.   Men hun er overhovedet ikke på nogen måde en der spørger efter det.    Men hun om nogen fortjente det.
Jeg fortalte jeg først kom til Berlin om ca 6 måneder, og der se om hun stadig var der.    Hun fortalte jeg skulle spørge efter Lilli.   Der er nok en anden pige på adresse.   Men virker meget amatøragtigt og som en almindelig beboelse lejlighed. 
 
Forlod stedet med et stort smil.   Det her altså klasse A.    Aner ikke engang hvor lang tid jeg var der.  Men forholdsvis lang tid og fuld valuta på alle parametre.
 
Og der tidlig aften på vej hjem mod Stettin fandt jeg i hvert fald ud af en ting.   Næste gang om ca 6 måneder hvor jeg skal have lavet tandarbejdet færdigt i Polen.   Så vil jeg ikke bruge et sekund på de polske piger.    Dvs ved ikke hvad man spontant kan finde på.   Men vil ikke planlægge noget som helst der.    Derimod gerne bruge 2x2 timer på transport til og fra Stettin - Berlin plus timer i kørsel i byen, for så at finde noget der.     Der er mange muligheder har jeg nu fundet ud af.    Hende her hvis hun stadig er der, så i hvert fald en garanti for super oplevelse.     
 
Og til slut bare igen fraråde jer der overværer købesex i Polen og i særdeleshed Stettin.   Det var et Mekka for 10 år siden, men nu det totalt modsatte.   Hvem gider dog bruge så meget tid og bøvl for at måske kunne få kontakt med en eller anden skod GP´er.   Dvs sikkert være heldige at finde noget kvali.  Men det kræver godt nok hårdt arbejde, tid og held hvis det skal ske.
 
Det gider jeg i hvert fald ikke.    
 
 
 
 

Rigtig god  beretning ,     og kan kun give dig fuldstændig ret i dit syn med polsk købe sex mm  . Jeg opholdt mig der i ca. 3 mdr i sommeren 2021 grundet arbejde .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tænker din største fejl var at anvende et udenlandsk nummer.. Jeg tager heller ikke hverken tyske, polske eller thailandske numre.. Svenske og norske kan jeg lige accepterer:P.. Mest fordi jeg ved der er chance for de faktisk kommer fordi de ikke evt sidder nede i Thailand og egentlig aldrig havde tænkt sig at besøge mig.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
JenniferRomantica skrev, for 52 minutter siden:

Jeg tænker din største fejl var at anvende et udenlandsk nummer.. Jeg tager heller ikke hverken tyske, polske eller thailandske numre.. Svenske og norske kan jeg lige accepterer:P.. Mest fordi jeg ved der er chance for de faktisk kommer fordi de ikke evt sidder nede i Thailand og egentlig aldrig havde tænkt sig at besøge mig.. 

God morgen ,

Det kan du jo have lidt ret i   , men det ændre ikke på   Kvaliteten og mentaliteten  i Polen de sidste ca 15 år  , så fejl eller ikke !!!

N.B.   Jeg opholdt mig i østtyskland ,tæt på den polske grænse lige efter murens fald ,   i 1 år !!  og lå ikke på den lade side ,hvad angår sex

Redigeret af tronheim

Del dette indlæg


Link til indlæg
JenniferRomantica skrev, for 3 timer siden:

Jeg tænker din største fejl var at anvende et udenlandsk nummer.. Jeg tager heller ikke hverken tyske, polske eller thailandske numre.. Svenske og norske kan jeg lige accepterer:P.. Mest fordi jeg ved der er chance for de faktisk kommer fordi de ikke evt sidder nede i Thailand og egentlig aldrig havde tænkt sig at besøge mig.. 

 

Ja kan sagtens spille ind :)   Er også andre tråde omkring Polen for nyligt, hvor der netop beskrives det faktum.   Og hvor jeg netop også efterspurgte vigtigheden af det.   De ture jeg tog for år tilbage der plejede jeg at købe et polsk sim kort.   Og havde en gammel Iphone med til det formål også ved denne tur.     Men tog den ikke i brug.

 

Men tror ikke det havde gjort særlig stor forskel.  Selvfølgelig nogle hvor telefonen ikke blev taget.   Men det kan der være mange årsager til.  Sådan også i Danmark.  Hvor nogle reklamerer med de har 24 timers vagt.   Der mit gæt de så bare tager den når de har tid og lyst.   Og ellers bare på lydløs.    På min tur var problemet at når telefonen blev taget, og man havde afsløret man snakkede engelsk, så blev der lagt på.       Noget af årsagen er at mange polakker ikke taler engelsk.     I en af de andre Polen tråde, der også råd om man kan bruge en lokal taxi chaufør til at ringe op for en.   Det vil sikkert helt klart hjælpe.

 

Men følte bare tonefaldet var arrogant og meget afvisende ved denne tur.     

Ved næste tur hvis jeg lige keder mig, og kan blive fristet at en yngre studine, der med stor sandsynlighed kan tale engelsk, så prøve med polsk sim kort, for se om det ændrer noget.  Men tvivler.     

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Trist beretning fra Polen. Jeg fristes dog til at tro, at det måske er Stettin/provinsbyer, som har det problem. Jeg rejser selv hyppigt til Warsawa, og jeg kan slet ikke genkende dit billede når du (forsigtigt) generaliserer for hele landet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jones skrev, for 2 timer siden:

Trist beretning fra Polen. Jeg fristes dog til at tro, at det måske er Stettin/provinsbyer, som har det problem. Jeg rejser selv hyppigt til Warsawa, og jeg kan slet ikke genkende dit billede når du (forsigtigt) generaliserer for hele landet. 

 

Godt du kommer med andet input !      For vedr.  Stettin kontra resten af Polen heller ikke sikker.    Som jeg i øvrigt også understregede.      

Virker logisk at Stettin som grænser op til Tyskland og mange købestærke kunder har andre forhold.   Ligesom Stettin som er en velbesøgt by, af rigtigt mange danskere, men også andre EU borgere, er "mættet" af efterspørgsel af købestærke kunder.      

Den tendens sikkert blevet forstærket mere og mere de seneste år, og bekræfter dermed det forhold, at der førhen fandtes gode forhold for os sexkøbere.  

 

Så  understreger hermed, at  min anmeldelse er for Stettin.   Jeg har ikke noget nyere erfaring fra andre steder i Polen.   

 

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 22 timer siden:

TG aner jeg ikke hvad betyder.

Tror det betyder: Trink Geld/drikkepenge ;-)

Men din beretning fra Polen minder lidt om min egen mht. at ringe til pigerne og ved kontakt få en krytisk forklaring på at finde stedet - men jeg havde dog lidt mere held end dig, måske pga. et polsk taletidskort, måske fordi jeg var mere grundig og vedholdende - eller måske bare fordi jeg var i Gdansk - men der var absolut mange nitter.

 

tronheim skrev, for 15 timer siden:

Rigtig god  beretning ,     og kan kun give dig fuldstændig ret i dit syn med polsk købe sex mm  . Jeg opholdt mig der i ca. 3 mdr i sommeren 2021 grundet arbejde .

NB. Har givet dig en sur smiley, fordi du uden grund har citeret hele Zeuz´s beretning!

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes heller ikke, at jeg genkender, at polakker ikke kan være serviceminded. Hvis det var Rumænien du beskrev, kunne jeg bedre være med.

I en Zabka er servicen den samme som i en dansk 7-11. 

Restauranter synes jeg også er, som i Danmark. Det samme gælder ekspedienter i tøjbutikker og lignende.

Jeg kan dog kun tale for de lidt større byer som Warsawa, Gdansk, Poznan og Krakow. Yderligere tager jeg ikke til Polen for at få det samme som i Danmark til færre penge, men mere for at få mere end i Danmark for de samme penge. Dvs. jeg benytter 5 stjernet hoteller, bedre restauranter, butikker med vestlige brands etc. Jeg ved ikke, om du gør det samme - men ellers kunne det måske farve mit syn på deres serviceniveau.  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jones skrev, for 1 time siden:

Jeg synes heller ikke, at jeg genkender, at polakker ikke kan være serviceminded. Hvis det var Rumænien du beskrev, kunne jeg bedre være med.

I en Zabka er servicen den samme som i en dansk 7-11. 

Restauranter synes jeg også er, som i Danmark. Det samme gælder ekspedienter i tøjbutikker og lignende.

Jeg kan dog kun tale for de lidt større byer som Warsawa, Gdansk, Poznan og Krakow. Yderligere tager jeg ikke til Polen for at få det samme som i Danmark til færre penge, men mere for at få mere end i Danmark for de samme penge. Dvs. jeg benytter 5 stjernet hoteller, bedre restauranter, butikker med vestlige brands etc. Jeg ved ikke, om du gør det samme - men ellers kunne det måske farve mit syn på deres serviceniveau.  

 

 

Jeg kan i hvert fald mærke en kæmpe forskel.     Og nej plejer ikke at vælge 5 stjernet hoteller, hvilket nok også gør en forskel. Ligesom hos de internationale virksomheder, der er der nok generelt en lidt højere standart rent servicemæssigt.      Eller er normalt at de, som minimum kan tale engelsk, hvis det er specielle mærkevare butik.

 

Du mener så heller ikke der er forskel, på hvordan en almindelig amerikaner og russer udtrykker sig, i sociale sammenhænge når man møder vidt  fremmede mennesker, man overhovedet ikke kender ?       Og nej snakker ikke om nogle er bedre eller dårligere mennesker.    Men i udtryksform og at være åben kontra lukket ?

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, for 2 timer siden:

Tror det betyder: Trink Geld/drikkepenge ;-)

Men din beretning fra Polen minder lidt om min egen mht. at ringe til pigerne og ved kontakt få en krytisk forklaring på at finde stedet - men jeg havde dog lidt mere held end dig, måske pga. et polsk taletidskort, måske fordi jeg var mere grundig og vedholdende - eller måske bare fordi jeg var i Gdansk - men der var absolut mange nitter.

 

NB. Har givet dig en sur smiley, fordi du uden grund har citeret hele Zeuz´s beretning!

 

Var den da langt min beretning ???? :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Til Jernsvinet og 2300AM !          , Tja skulle nok ikke lige have trykket citeret !!!   men bare svaret !   sorry du /i skulle  scrolle lidt mere , end nødvendigt,

for at se , jeg fuldt ud  mener det samme ,i det nordlige hjørne af Polen! 

så  håber din sure smiley nu   er en neutral smiley   og ikke har  ødelagt hele jeres  søndag . 

anyway  ,     rigtig god søndag eftermiddag til jer 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 9 timer siden:

Du mener så heller ikke der er forskel, på hvordan en almindelig amerikaner og russer udtrykker sig, i sociale sammenhænge når man møder vidt  fremmede mennesker, man overhovedet ikke kender ?       Og nej snakker ikke om nogle er bedre eller dårligere mennesker.    Men i udtryksform og at være åben kontra lukket ?

Jeg kan ikke så godt kommentere på det specifikke eksempel med russere og amerikanere, da det er mange år siden, at jeg sidst var i Rusland. Men jo, der er altid kulturelle forskelle. Jeg hører i udlandet, at vi i Danmark også er et reserveret folkefærd. 

Jeg er bare uenig i, at det polske folk er mindre imødekommende end det danske. Hvis jeg stopper en polak på gaden for at bede om hjælp til at vise vej, så får jeg den samme hjælp, som en dansker på gaden ville give. 

Og så synes jeg, det er et spinkelt grundlag, at generalisere for hele Polen på baggrund af dine få dage i det yderste hjørne af landet - 40 km fra grænsen til Tyskland, hvor pigerne kan tjene mange flere penge.

Når det er sagt, så ønsker jeg ikke at invalidere din beretning. Jeg tror gerne på, at det var endnu bedre for 7-8 år siden, da du sidst var i Polen - eller lige efter murens fald, som en anden bruger beskrev. Men det er den samme historie gennem hele den gamle østblok. De oplever velstand og så er vi fra vesten ikke så specielle længere. 

Jeg kan også godt genkende dit besvær med købesex fra escort.pl ligesom at de gamle odloty og roksa også var notoriske. Det er desuden min erfaring, at pigerne på de sider sjældent er polske, men meget oftere er ukrainere eller især fra Belarus. Jeg er enig i, at et polsk telefonnummer havde gjort tingene nemmere for dig selv. Et trick som går igen i rigtig mange lande.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jones skrev, for 8 timer siden:

 

 

Nu havde jeg ikke regnet med det her skulle være en lang debat om noget som jeg havde af oplevelser af på turen.  Slet ikke efter dit første indlæg, hvor jeg efterfølgende  klart havde præciseret at det her drejede sig om Stettin.   Hvilket måske kunne misforstås i min oprindelige beretning, selvom jeg nu mener jeg klart gav udtryk for jeg ikke vidste om det galt resten af Polen.

 

Jeg hører i udlandet, at vi i Danmark også er et reserveret folkefærd. 

Det har jeg også, og derfor fremstillede jeg det netop ikke som noget sort hvidt.  Noget godt eller dårligt.   Og brugte endda eksemplet på en typisk amerikaner, som vi måske ville føle var lidt for overfladisk når han/hun uden at kende os, mens vi stod i elevator kunne finde på at spørge hvordan det gik en.    For at vise at folk ikke nødvendigvis er mere søde eller gode mennesker afhængigt af hvilken udtryksform de har.  

Og min konklusion, efter også havde nævnt at og nogle danskere sikkert foretrak den mere tillokkede facon, var bare at jeg i hvert fald elskede den meget åbne måde at omgås.    Specielt når man har været alene i et fremmed land i flere dage, som er meget lukket i forhold til mange andre lande jeg har rejst i.    Og ja mere lukket end tyskerne og danskerne efter min mening.  Specielt hvis du kun kan kommunikere med engelsk.     Tror det går lidt bedre med tysk, men mange i Polen har vel lært russisk som fremmedsprog førhen, og engelsk for dem (ældre generation) svarer vel hvad  russisk er for os.

Og så synes jeg, det er et spinkelt grundlag, at generalisere for hele Polen på baggrund af dine få dage i det yderste hjørne af landet

Vedrørende min påstand at de er meget tillukkede , så ikke en erfaring jeg har fra få dage som du skriver.   Den har jeg oplevet alle de gange jeg har været i Polen.   Og som jeg endda understregede var en generel tendens.  

Jeg kan også godt genkende dit besvær med købesex fra escort.pl ligesom at de gamle odloty og roksa også var notoriske. Det er desuden min erfaring, at pigerne på de sider sjældent er polske, men meget oftere er ukrainere eller især fra Belarus. Jeg er enig i, at et polsk telefonnummer havde gjort tingene nemmere for dig selv. Et trick som går igen i rigtig mange lande.

Der er masser af østpiger der arbejder i Polen.    I de mange klubber de har, er det næsten umuligt at finde en polsk pige.   Og nu tænker jeg ikke på stripklubber i de større byer, men alle de mindre klubber der findes/ eller fandtes dengang i næsten hver flække i Polen.     Derfor jeg netop begyndte at bruge Roksa dengang.  Så var der pludselig stor chance for at kunne få en polsk studine hjem til ens hotel.      Selvom man tit blev snydt af og til og det var et burue sikkert styret af nogle bagmænd der havde mange enkeltstående annoncer hvor det skulle se ud som det var pigerne selv der stod for det.  Og hvor det var østpiger.   Ikke at man også kunne få gode oplevelser der.    Men de oplevelser hvor en rigtig polsk studine lige ville tjene lidt ekstra, der fik man bare noget andet kvalitet af ægthed.    Hvilket jeg har skrevet beretninger om for mange år siden.

Ved denne tur i Stettin fornemmede jeg at modsat før, så var problemet ikke at telefonen ikke blev taget. Men at den nu faktisk ofte blev taget.  Ligeså ofte som hvis man forsøger sig hjemme i Danmark.   Der kan man godt nok også opleve at ringe til mange hvor telefon ikke bliver taget.        Ved denne tur fornemmede jeg der ikke var så mange inaktive annoncer mere.      Måske grundet nye polsk lovgivning, hvor mange piger nu er flyttet over på de nye udenlandske sider.     

Til gengæld (og der store forskel) når den blev taget, så blev der lagt på eller meget hårdt afvist i vel 99 procent af tilfældene.    Sådan var det ikke førhen.      Derfor tvivler jeg også på et polsk simkort ville gøre nogen forskel.     Men som jeg skrev så ville jeg gøre forsøget næste gang.     

 

Dog vil min påstand stadig være at Stettin bestemt ikke er et godt sted for købesex.  Jeg vil fraråde det på det kraftigste.     Selv hvis jeg ved næste tur oplever at komme igennem til nogen.  Så vil jeg retfærdigvis efterfølgende i denne tråd give den positive opdatering.    Men stadig målt ud fra besvær for at finde noget kvalitet, så sikker på det er alt alt for bøvlet og besværligt.  Ligesom prisniveauet er gået kraftigt i vejret.      I Stettin.

Det syntes jeg faktisk jeg skyldte at fortælle, da jeg førhen har skrevet flere anmeldelser af ture til Polen. Og anbefalet Polen som sexferie i mange tråde.  Det var faktisk bare mit ærinde.  Og samtidigt for at give læserne grunden dertil, brugte jeg nogle timer på at fortælle om den her tur, hvor man kunne fornemme noget af alt det her bøvl og besvær man ville opleve. Så ægte som muligt.      

Redigeret af ZEUS

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, den 2.10.2022 at 01:20:

 

Var den da langt min beretning ???? :D

Evt. kunne du have delt den op i flere små beretninger, men jeg synes den var meget iformativ - og jeg kunne genkende flere af mine egne oplevelser fra Polen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Til Jernsvinet !

 Ja, man bliver jo kun blive bedre,  ved at lære af sin fejl !  Men du/i /vi , fik jo noget at få weekenden til at gå med , og  hans , mener Zeus  sidste svar må da give en "Elite smiley" fra dig ,   eller !

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jernsvinet skrev, den 1.10.2022 at 22:50:

Tror det betyder: Trink Geld/drikkepenge ;-)

Nah, i den her sammenhæng Taschengeld, dvs lommepenge. Drikkepenge er vel det man selv lægger oveni. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv...Håber flere polske piger tager tii Københavnsområdet nu når de svenske ikke rigtig gider.

De 2 Kate'r i København  (Anal- Kate og hende den unge også i Nordhavn) København er fantastisk lækre (og må meget gerne tage nogle smukke veninder med herop skulle de kende nogle..):ph34r:

Hvis vi ikke tager derned, håber jeg de kommer herop.

Polskie dziewczyny są śliczne!! <3

 

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er sgu vild med de lidt ældre husmødre, der inviterer en hjem i deres lejlighed... 

Hvilken hjemmeside er god til at finde "amatør-kvinder?" Roksa er jo nedlagt! 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Langesen skrev, 1 time siden:

Jeg er sgu vild med de lidt ældre husmødre, der inviterer en hjem i deres lejlighed... 

Hvilken hjemmeside er god til at finde "amatør-kvinder?" Roksa er jo nedlagt! 

escort.pl

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, den 1.10.2022 at 00:35:

Men fandt en side, og var vel 3-4 såkaldte japanske piger. 

Kan du huske hvilken side du brugte til at finde "japanere" i Berlin?

Mht Polen: Det er ikke nyt, at mange er sure, hvis man ikke taler polsk. Jeg gætter på, at mange udlændinge betragter dem som "discount" og derfor også opfører sig dårligt over for dem. Men det er et gæt. Det er rigtigt at der strammer lidt i loven og at der generelt er skruet op for nationalpatriotismen, men mere på landet end i storbyer.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ZEUS skrev, for 22 timer siden:

Det var herinde jeg fandt hende https://erotik.markt.de/berlin/anzeigen/sie-sucht-ihn/

Lidt tilfældigt jeg fandt den her side.   Men rigtig god efter min mening.   Modsat de mere finpolerede sider med "flotte" modelfotos, og dermed dyrere priser på GP´erne,og ikke aktive annoncer, så er den her ægte og opdateres jævnligt. 

Berlin ligge hvis ikke i Polen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...