Hop til indhold
nylonlover

Club Beverly 2000, Solingen, NRW, swingerklub mv.

Recommended Posts

Club Beverly 2000, i Solingen, tæt ved Wuppertal.

Nemmest at komme til i bil. Tæt ved motorvej A1

http://www.beverlypage.de/

Indtryk fra nogle besøg i klubben. En generel beskrivelse og et par udvalgte oplevelser.

Det er en swingerclub hvor mange alm. par også kommer, men som noget specielt er det suppleret af en stab af ansatte piger, gerne en 6-10 stykker, der sætter lidt ekstra gang i sagerne. Så ikke noget med timevis af snak, medmindre du gerne vil det.

På en fredag eller lørdag er parkeringspladsen fyldt og par med elegante fruer ses trippe fra deres Mercedeser ind i klubben. Der er måske 100-200 mennesker ialt. Kom ikke for sent. Kom fx. ved 18-19 tiden. Forudanmelding er en god ide. Når entreen er betalt er mad, drikkevarer, de "ansatte" pigers ydelser mv. med i prisen. Du kommer ikke af med mere.

Der er et disco areal med dansegulv, kæmpestor bar, og en rigtig disc jockey (freadg, lørdag), der holder stemningen høj. Ægte 70´er 80´er stil, men ny og gammel musik. Publikum rejser ofte langt for denne klub. Her faldt jeg engang i snak med et par, der var kommet med fly helt fra Wien. Imens iagttog vi dansegulvet - unge piger i frækt undertøj, nogle par omkring 30-40 år, og en gråhåret ingeniørtype med svingende tissemand, der gav den fuld gas sammen med pigerne. Han må være blevet grebet af den uformelle og venlige stemning der hersker i klubben.

Rummet er stort med dansegulv, meget lang vinkelformet bar, mange bløde stole, borde.Man kan kigge på publikum og pigerne, eller hyggesnakke med parrene også uden at de eller du behøver at føle sig forpligtet af den grund.

Ved siden af er der et spiserum med en OK buffet, som man nemt kan spise sig mæt i. Mange varme retter, suppe, kaffe mv. Ikke bare noget hakket melon og et par ensomme ruller kogt skinke med asparges, som det ses nogen steder. Så spring bare aftensmaden over.

Ovenpå et areal forbeholdt private par og deres gæster. Her er det dog aldrig er lykkedes mig at komme op. Men det er absolut en mulighed for den ihærdige at søge kontakt med nogle par, hvor hun måske godt kan bruge en ekstra, hvis man vil derop.

De ansatte piger repræsenterer normalt flere forskellige typer og er ca. 25-45 år. Forholdsvis "alm." piger, der virker som om de selv synes om det. De er ikke alt for "porno" agtige. De holder jævnligt pauser ved baren, men heldigvis normalt på skift.

Nedenunder er der en stor afdeling med flere bollerum, gloryholes mv. Det er her de ansatte piger holder til. Og her aktiviteterne normalt foregår.

En del af de "alm" par cirkler ofte igennem dette område. Skønt at se de medbragte koner, der måske er nye i dette game. De bliver ført ved hånden af deres mand og med et nysgerrigt (og begyndende liderligt?) blik iagttager de indretning og aktiviteter - som om de var på kunstudstilling eller til en slags art event (det er det måske også). Ikke så få par går skridtet videre og deltager selv. Her er der altså også mulighed for lidt sex med en "ægte" besøgende hvis man holder øjnene åbne og güntheren stiv. Nogle par ønsker også bare at nogen kigger på mens pigen får smæk i gyngen eller andet.

Fx. bollede jeg engang en lækker fit blondine på ca. 40 mens hun lå i gyngen og hendes mand gav hende en blid omgang med pisken. Optrinnet havde selvfølgelig tiltrukket en del tilskuere. I det hele taget må man regne med lidt publikum.

Ikke noget med separate rum her. Til gengæld kan man også selv samle ny energi ved at kigge ind i "puderummene" gennem de dertil indrettede kighuller. Og måske få en stille spiller imens man betragter 3-4 par igang på de bordeauxfarvede madrasser.

Gloryhole boxen er min favorit, men desværre alt for ofte ubemandet. Engang da jeg gik en runde så at der var besøg ved hullerne. en 2-3 mænd stod som i et pissoir med ryggen til. En fyr stod og hvervede folk til de ledige huller og delte beredvilligt gummi ud til dem der manglede. Han anviste mig et ledigt hul på "bagsiden". Jeg kiggede ind igennem det runde hul og så en yndig hausfrau med 80´er puddelhår sutte flittigt på en af de heldige. (Skulle også lige checke, at det ikke var en mand derinde). Shit det var et frækt syn, på med gummi og ind med fætteren, og aaaah, lækker varm tungebehandling, der gik ikke længe og jeg kom i en voldsom orgasme. Utroligt det kan være så frækt med Gloryhole. Ham den flinke fyr, der hvervede kiggede interesseret på mig imens, som om han havde en særlig interesse i sagen. Det havde han åbenbart også, for noget tid efter så jeg ham stå og hyggesnakke med puddelfrisure-hausfrauen fra Gloryholet. De var et par, og han syntes åbenbart det var frækt at se hende betjene fremmede mænd i det lille rum med de magiske huller. Frækt og sødt på samme tid. Jeg misundte dem lidt at de kunne have det sådan sammen.

Når indgangen er betalt, skal der som nævnt ikke betales for sex med de "ansatte" piger. De opsøger en, hvis man går ind i afdelingen med bollerum, og spørger om man vil med på madrassen. Det foregår ikke mekanisk og gangbang agtigt, men mere sådan lidt disco dasco score-agtig. De strejfer typisk ens hånd og kigger spørgende. Som om man selv er den store charmør, som bare er så uimodståelig. Og så følger man (viljeløst) med. Ikke noget med bare at kaste sig frådende over en pige. Altid med kondom, normalt også fransk. Og normalt altid en til en, og god tid. Vær opmærksom på at hvis du siger nej, så gør det på en pæn måde. Pigen kommer typisk ikke igen af sig selv, og kan endda blive lidt fornærmet. Det er som om de prøver at opføre sig nærmest som alm. klubgæster, men dog mere hurtige i betrækket. Det har også den effekt at de alm. gæster og par ikke føler ubehag ved det. De alm. kvinder bemærker det måske slet ikke. På en måde bare sætter de bare lidt mere gang i kludene. Man kan naturligvis også selv spørge dem, bare kig interesseret, en let berøring på ryggen eller andet. Og 1 min efter ligger du på madrassen.

Et af mine farvoritsteder, som jeg desværre besøger alt for sjældent. Hvis din vej falder forbi Wuppertal, så er det et sted, der er værd at besøge. Vil du bo tæt på Beverly og direkte ved motorvejen til en lav pris kan jeg anbefale "Autobahn motel Remscheid ost" ved Rasteplads Remscheid ost. 5-10 min kørsel fra klubben.

Hvis der er mere krudt i kanonen næste dag kan du slappe af med et laufhaus besøg eller en bordelgade. Eller bare kigge. Der er mange i området. Fx. Hagen (tæt ved A1, modne damer), Essen, Bochum (kæmpe område), Oberhausen (aflukket gade, værd at besøge), Dortmund (lidt slidt gade) osv. Se liste her

http://cym18.tripod.com/deutschland.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nylonlover, det er meget værdifuldt at du plotter koncepter der skiller sig ud fra mængden, som nu her hvor klubben udgør et mix af en normal swingerklub, et discotek og så en art bordel.

Jo flere valgmuligheder vi har mellem differentierede koncepter des bedre.

Unægteligt er vi i Danmark begrænset af landets størrelse og en ideotisk lovgivning, men vel næppe kun af disse årsager, for kunne vi bare finde sammen på køber og sælger side om at opdyrke og bakke op om nicher, det være sig som lukkede klubber eller andet, kunne vel et og andet også lade sig gøre i Danmark?

Ja måske findes det, men vel så nok for de rige få, men så er det da godt at vi andre kun behøver at krydse grænsen med fly eller i bil, for at en helt anden verden også kan være tilgængelig for en helt almindelig tegnebog.

Du er med en beretning som denne med til til stadighed at udvide horisonten for en interesseret skare af læsere - tak for det :)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for rosen Male31 og Rejsenetværk...

Hej nylon

God og informativ anmeldelse, tak for det. Hvad koster indgangen?

Vedr. priser fremgår det af hjemmesiden, som er linket først i teksten. Priserne varierer men typisk 100-135 EUR.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for rosen Male31 og Rejsenetværk...

Nylonlover, det er meget værdifuldt at du plotter koncepter der skiller sig ud fra mængden, som nu her hvor klubben udgør et mix af en normal swingerklub, et discotek og så en art bordel.

Jo flere valgmuligheder vi har mellem differentierede koncepter des bedre.

Det er et spændende koncept. Beverly annoncerer ikke med disse piger. Umiddelbart virker det som om det skal se ud som om de er der kun af egen lyst. Vel for at de alm. par ikke skal føle at de er i et bordel. Men mere til sexparty, disco. Det er et sjovt spil. Bemærk at de også findes på Ibiza.

Her er en anden klub også i Ruhr området som måske kører med et lignende koncept. Dog mere tydeligt med de betalte piger. Det ser ialtfald ud som om de både søger alm. par og samtidig lover garanteret sex...

http://www.partytreff-gelsenkirchen.de/

Det virker spændende, men har ikke prøvet.

Hej nylon

God og informativ anmeldelse, tak for det. Hvad koster indgangen?

Vedr. priser fremgår det af hjemmesiden, som er linket først i teksten. Priserne varierer men typisk 100-135 EUR.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ser med forfærdelse at at Beverly klubben "Tysklands største Erotik diskotek" i Solingen Burg er brændt søndag den 9. november kl. 5.45 om morgenen.

Det drejer sig åbenbart om en strid med en person, der har haft længere tids tilknytning til klubben. Tre er sårede med røgskader. En person er anholdt.

Kl. 5. havde personalet checket rummene om der var flere tilbage og lukket ned. Der bliver efterforsket af "Mordkommision" for forsøg på brandmord.

 

http://www.express.de/duesseldorf/drei-verletzte-grossbrand-im-kult-swingerclub--beverly--in-solingen,2858,28991852.html

http://www.solinger-tageblatt.de/Home/Solingen/Hintergrund-Grossbrand-im-Beverly--b88e5583-c38c-4c6a-9602-b3c0b4d32e4c-ds

http://www.solinger-tageblatt.de/Home/Solingen/Beverly-Brand-Polizei-nimmt-Tatverdaechtigen-fest-c8d197a2-279d-4242-82a6-ae89e403f44c-ds

 

Mail fra Beverly club:

 

Hallo Ihr Lieben!
 
Durch die tragischen Ereignisse am Morgen des 9. November 2014 haben wir - wie schon bekannt - unsere Location verloren!
Die Erotikdiscothek ist nach einer hinterhältigen Brandstiftung bis auf die Grundmauern niedergebrannt. Damit endet zunächst eine Ära, die von einigen Tiefen und vielen Höhen geprägt war.
Der mutmassliche Täter wurde gefunden und in Haft verbracht. Die Ermittlungsbehörden müssen nun das Motiv ergründen, die Hintergründe beleuchten und den Tatnachweis für das Verfahren führen, damit der Täter zu seiner gerechten Strafe kommt!
Bei allem Zorn und aller Wut (auch in diversen Postings), möchte ich doch darum bitten keine Selbstjustiz zu fordern. Auch rassistische Kommentare sind eher unpassend, da Völker und Rassen nicht für einen Einzeltäter verunglimpft werden sollten. Ich persönliche habe schwarze, weisse und gelbe Freunde. Überall gibt es nette Menschen und A... löcher. Und jeder ist fast überall auf der Welt "Ausländer" ....
Auch unser "Brandstifter" war mir über Jahre sympathisch, bis ich ihn nun von einer anderen Seite kennenlernen mußte.
 
Wir beginnen in den kommenden Tagen die Aufräumarbeiten in und am Objekt. Zum jetzigen Zeitpunkt steht noch nicht fest, ob ein Wiederaufbau möglich ist, ob Versicherungsleistungen ausreichen und ob es kurzfristig baurechtlich möglich ist. Hier sind viele Faktoren zu prüfen, bevor das Gesamtbild entsteht.
Wir erhalten das Profil und unsere Freunde-Gruppe, um mit Euch in Kontakt zu bleiben und weiter am Joyclub-Leben teilnehmen zu können.
Ich lade daher heute ausdrücklich zum Beitritt in die Beverly-Freundesgruppe hier im Joyclub ein:
 
Möglicherweise wird es in nicht allzu weiter Zukunft Parties von uns in Ersatz-Locations geben. Wir reagieren damit auf Wünsche, die per Clubmail und Postings an uns herangetragen wurden.
Der Geist des "Beverly" soll und muss überleben. Dies sind wir unserem Manfred einfach schuldig!
Hier möchte ich auch kurz die Postings aufgreifen (Joyclub/Facebook), die von absehbaren Entwicklungen, logischer Konsequenz und ähnlichem "unken":
Die Betreiberfirma Fun Frett UG hat sich viel Mühe gegeben, um die Legende "Beverly" im Sinne Manfred´s zu erhalten. Auch wenn es Kritik gab, berechtigt und unberechtigt, hatte niemand von uns ein Interesse das Beverly herunter zu wirtschaften. Dies war vorher bereitsrecht eindrücklich passiert!
Die Loblieder auf die guten alten Zeiten ... sind ja romantisch und nostalgisch ... bringen aber im Tagesgeschäft wenig. Deswegen bevorzuge ich den Ausblick, da der Rückblick unwiederbringlich "Vergangenheit" ist.
Ich bleibe Euch als "Büttenredner" und Kommunikator erhalten ... und freue mich auf neue Kontakte und Erlebnisse mit Euch!
Nochmals vielen Dank für die Anteilnahme und die guten Wünsche!
In jedem Ende steckt ein neuer Anfang! - Packen wir´s an!
 
Onkel Marcus
 
PS.  Ein besonderer Dank gilt unseren Kölner Freunden Gudrun & Felix von RBH, die uns fest als Veranstalter verbunden waren und sind, und die uns bereits temporäre Ersatz-Locations avisiert haben ...
Man trifft uns (mich) in den kommenden Wochen bei RBH ... wie z.B. am morgigen Freitag, 14.11., wo RBH eigentlich bei "uns" gewesen wäre:
 

 

 

 

 

 

 

 

Redigeret af nylonlover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Først sidder man og læser de oprindelige indlæg i tråden i kronologisk rækkefølge, og tænker "der kunne jeg godt tænke mig ned engang." Så kommer man til sidste indlæg...

 

Hold os endelig opdateret, hvis der sker noget nyt, dvs de kommer i gang igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Beverly Club i Solingen er ikke kommet igang endnu, men de havde også en afdeling i Ibiza og den findes endnu men har ændret navn til Liberty Club Ibiza, men konceptet ligner det samme,
http://www.libertyclubibiza.com/
Det kunne være interessant hvis nogen her havde været på Ibiza og kunne fortælle lidt om den, eller hvis nogen her er stødt på lindende koncepter andre steder i Tyskland, altså en blanding af discotek, swingerclub og partytreff ( dvs. med ansatte piger ).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...