Hop til indhold
Guest ingeniøren2000

Viki - Amager

Recommended Posts

Guest ingeniøren2000

Jeg var for et par måneder siden helt ny i denne verden, men da jeg nu har fået mig et par oplevelser synes jeg også det er min tur til at dele min oplevelser, da jeg har fået meget ud af jeres samt det øger hele troværdigheden for os alle.

https://escortguide.dk/P/-sweet-viki-30min5002time-amager-sisterduo-special-offer--61075.html

Jeg var et smut forbi Amager tidligt eftermiddag. Jeg tog kontakt til Viki som svare hurtigt og en aftale kom i hus. Let at finde, dog på en ok livlig vej, dog synes jeg man blev listet hurtig ind.

Lejligheden er desværre lidt snusket det kunne man dog forvente til den pris. (500 kr. For 30 min B2B inkl. Mega fransk)

Massagen var tilgengæld helt i top det samme var Viki. En rigtig flot ung kvinde, om det var 100% en rigtig B2B er jeg ikke ekspert i, men jeg nød den gevaldigt. Ikke så meget med hænderne men helt vildt meget med hendes krop. Efter ryggen havde fået en tur var det tid til maven, og her var oplevelsen endnu bedre. Og hold da op et blowjob!

Alt i alt en dejlig oplevelse, dog ville jeg foretrække hende i flottere omgivelser!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil da også starte med at sige velkommen som anmelder - det er jo så ekstra rart med hende her da det jo er her ude i “min” lille enklave Amager. 
havde faktisk set hendes annonce. De er jo gide til at “puste sug op” når kameraet kommer frem - ser straks lidt mere almindelige ud når man møder dem. Så derfor godt du anmelder hende.

Ender nok med jeg må skrive til hende om hvor på Øen hun holder til - det er jo også vigtigt at vide om det er nemt at komme dertil med fx det offentlige / eller kan man parkerer med eller uden afgift. 
Hendes krop ser i al fald lækker ud - et par gode kasser der sidder på hende. 
Synes bare ikke hun reklamerer med B2B !!! 
nå jeg får fat i hende.

tak for beskrivelsen 

//Amar Lover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige besøgt begge piger. God oplevelse . 
en halv time , ellers ikke noget jeg praktiserer , men idag blev det sådan. Havde ikke lyst til at knalde , så det blev sådan her.

Først den ene igang med dybt blow , og det var super, den anden sad på mit ansigt og blev slikket. Der efter omvendt .Så stående på gulv og dem på knæ , imens de skiftes til at slikke og gå dybt. De piger ved hvad et godt blow er Virklig frækt at se de to piger arbejde imens de kiggede mig dybybt i øjnene.  Kom til sidst i munden på Viki og lidt i ansigtet på den anden. Søde piger , godt og frækt selskab. Lige hvad jeg havde brug for mandag eftermiddag.

 

Redigeret af Manwithmanners
Stave fejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har besøgt hende og fået lækkert sex og blow.

Vildt sød pige som er meget service-minded. Hun snakker fint engelsk og kommunikerer og tilpasser undervejs for at være sikker på man får en god oplevelse. Og så har hun nogle af de flotteste bryster i branchen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte også Viki her for et par dage siden. 
 

God og hurtigt kommunikation via sms. 
Hun tog imod i thai slåbrok halv åbent med udsigt til hendes skønne forparti. 
Noget mere almindelig end de “opstablet” billeder de typisk ligger på deres annonce det mere normale look passer mig fint. 
Fik B2B og lidt ekstra. Ikke den bedste B2B jeg har modtaget dog var der tilladelse til at pille alt det jeg ville og det plejer man ikke at måtte. 
Fik BJ og hellere ikke det bedste men ok jeg er hellere ikke nem dernede . 
Hun er meget snaksaglig og hendes engelsk er bedre end gennemsnittet. 
Lejligheden er ok - fik bad inden - der trænger til en kærlig hånd som jeg ser det. (Læs rengøring) men har oplevet steder af værre standard. 
Der er parkering i gaden med app og meter. 
 

Kommer jeg igen ? Måske - hun tager hjem nu til Ungarn og fortalte hun satser på at komme efter sommer og blive lidt længere tid. Hun har altid sin søster med. Prisen taget i betragtning var det ok oplevelse så ja jeg holder øje 

God dag

//Amar Lover

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sportstossen

Har også besøgt hende, helt ok til prisen, men det irriterer mig at hun snakker en del for meget under akten, men en lækker lille pige, prøvede hendes søster dagen efter og vil sige at Wiki var en meget bedre oplevelse for mig og søsteren er en del større og mere buttet, men pæn alligevel . Wiki gav mig øko blow og søsteren med gummi på, hader de sætter gummi på en slap pik, kommer ikke igen, der manglede ganske indlevelse og rigtig kemi ved dem begge . Var nemt at komme til, 5 min gå gang fra mit eget hjem, ellers havde jeg aldrig valgt det lidt snusket sted .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige været forbi Viki idag.

Hurtig aftale på et fint engelsk. Lynhurtigt efter samtale kom en mail med adresse. Og 30sek efter et opkald for at sikre at jeg havde fået adressen. Fin service.

Selve stedet har jeg ikke de bedste erfaringer med, det er også her en vis Valentina holdt til. (Se anden anmeldelse)de har dog fået det gjort meget renere. Og der lugter IKKE af røg. Så det sted vil jeg ikke klage på når det er Viki der er der.

Blev hurtigt lukket ind da jeg til tiden skrev SMS at jeg var fremme. Igen god service.

Det aftalte blev konfirmeret og betaling ordnet. 30 min for 500dkr. Personligt kan jeg godt li at hygge snakke lidt med pigerne først og det var hun helt med på. Efter lidt tid var det hende der startede op. På med dutten og så et ganske udmærket blæs. Ikke dyyybt, men tilpas til at det kan føles. Om på ryggen med Viki og en langsom penetrering. Og jeg må sige hun er skøn. Stram nok til at hun kan mærkes, og brugt nok til at hun bare tager imod. Rundt i lidt forskellige stillinger. Hun er lidt ømskindet hvis man støder tungt og dybt. Men det er rimeligt nok for så lille en pige.

Og ingen snyd med tiden. 30 min fuldt ud. Og hun spiller med hele vejen. Syntes faktisk hun gør det rigtigt godt og vil helt sikkert vende tilbage igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har ikke været hos hende i en del år. De få gange jeg har været der har det ikke været nogen succes. Jeg har dog kun prøvet 15 minutter. Det har kun været hvis trykket skulle tages og jeg lige var i nærheden. Det var nok dengang de var på Frederiksberg. Jeg husker hende som den der come now baby-type, og et ti sekunders blowjob med gummi, selv om vi havde aftalt uden, før en kedelig og uengageret omgang sex. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...