Hop til indhold
snablen

AnaBella i Aarhus C – FANTASTISK OPLEVELSE!!!

Recommended Posts

Jeg har besøgt denne dejlige dame hele 2 gange indenfor 24 timer. Hun gav bare en helt fantastisk oplevelse. Især hvis man vil opleve byens bedste store naturlige patter og lækker røv.

Grunden til at jeg skriver denne anmeldelse, er at jeg gerne vil belønne de glædespiger som virkelig gør det godt og holde på dem I Aarhus så lang tid som muligt. Hun er i Aarhus i en måned endnu og ikke en af de piger som roterer fra by til by hver uge og giver ringe oplevelser, fordi de er ligeglade med deres ry. AnnaBelle er inbegrebet af en god glædespige og ved lige præcis hvordan mænd skal behandles. Det er vigtigt for hende at man går glad derfra modsat andre piger, som bare skal lave hurtige penge. Det vil jeg gerne give hende kredit for.

LINK til pigen

Anmeldelse

Pigen: 10

Hun har nogle gode værdier. Og drømmer om at starte en beauty salon. Hun er dygtig til at kommunikere og får en til at føle sig godt tilpas. Hun er fra Itallien. Elsker carbonarra og quatro staggioni pizza. Hun er glad for livet kan man mærke. Hun dufter godt men brugte lige rigeligt med parfume, så man dufter meget af dame bagefter.

 

Sexen: 10

Rigtig godt med god øjenkontakt og tilstedeværelse. Hun twerker i øvrigt som en drøm på din pik. Hun ville rigtig gerne give en god oplevelse, hvilket er sjældent med de Europæiske piger. Tiden går meget hurtigt, så du kan snildt snuppe 1 time. Man får en cola bagefter til at komme til hægterne igen. 

 

Kroppen: 10

En af de bedste kvindekroppe, jeg har set. Jeg er til busty kategorien og det her bliver ikke bedre. Hun har et slankt ansigt. Man kan se hun lever sundt uden rygning og korrekt kost. Hun kunne virkelig komme langt, hvis hun startede i pornoindustrien i USA i busty/latina kategorien.  

 

Stedet: 8

I nærheden af Godsbanen i en ny ren lejlighed med godt bad. Virkelig nemt i bil, hvis man skal ud på ringgaden. Og man kan nemt finde parkering lige foran. Lokalet måtte gerne have været lidt større. Måske med en stol eller sofa, så man kunne boltre sig flere positioner. Eller en kingsize seng kunne også være godt. Det følelse meget diskret. 

 

Kommunikation: 10

Meget nem, flirtende og playful på SMS. Det skaber en god atmosfære allerede før man kommer. Fasthold en god respektfuld kommunikation og du får en rigtig god oplevelse. Hun er også god at snakke med efter sexen. 

 

Jeg har svært ved at finde noget negativt efter denne oplevelse. Det eneste er at hun ikke har styr på er, at sætte fræk musik på uden trælse reklamer.  

Tror hun er god til soft domination til dig. Men det er jeg ikke til selv. Kan ikke se det frække i at få en dildo i røven.

 

Afsted drenge! Få en god en på opleveren og spred jeres glæde efterfølgende ude i byen!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Thank you soo much for your kindness!I am happy if you go with the big smile!I promise i will do someting about the music!Allways i like to give my best and be your mirror(i give what i receive)!I am here to make people happy

Del dette indlæg


Link til indlæg
Anabella02 skrev, den 3.6.2022 at 14:53:

Thank you soo much for your kindness!I am happy if you go with the big smile!I promise i will do someting about the music!Allways i like to give my best and be your mirror(i give what i receive)!I am here to make people happy

Would love to try the same session with you sweetie 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Andersbirch skrev, den 28.6.2022 at 22:42:

Hey sweety, will you be in Århus in two weeks time?

With love

Anders

Hello babe!I will be here one more week and after i am back to the end of July!Hope to see you soon!kisses

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...