Hop til indhold
slave63

Slave63 igen på besøg i stalden hos Madam Ladonna

Recommended Posts

Slave63 igen på besøg i Stalden Hos Madam Ladonna

Slave63 havde igen lavet en aftale med Madam Ladonna om at skulle møde i stalden til kærlig behandling og denne gang skulle Mistress Rosa være med fra start.
Slave63 havde gjort sig klar hjemme, Madam havde igen befalet at den lille pik skulle være låst inde og hængelås i den`s piercinger i brystvorterne og denne gang skulle slave63 have lyserød neglelak på både fødder og hænder, den havde så selv fået lov til at bestemme om den ville komme i kjole eller en lille kort nederdel og bluse. Slave63 valgte nederdel bluse selvsidende strømper, støvler med lidt hæl og parryk.
Slave63 havde på forhånd købt en lille gave til Madam og Mistress Rosa og så gik den frække tur i tøsetøj mod Stalden, og mødet med Madam og Mistress Rosa
Slave63 var der præcis på det aftalte tidspunkt og bankede ydmygt på stald døren, åbnede og der sad ikke kun 2 skønne Smukke Dominaer men 3, uff den blev lidt rød i hovedet og hvad var nu det Madam havde fundet på den havde jo kun en lille gave med til 2 Dominaer,,,,,,,,,Madam præsenterede en helt ny Domina Miss Chilie for Slave63 og den skulle selv præsentere sig over for den smukke Miss Chilie,,,heldigvis havde den en ekstra flaske vin i bilen så den fik Miss Chilie
Så sad Slave63 der på gulvet foran 3 fantastisk smukke frække Dominaer.Det var første gang Miss Chilie skulle prøve at dominere men Miss Chilie sad allerede med en ride pisk da den kom ind, så Slave63 kunne godt se hvad Miss Chilie ville
Slae63 lavede og sererede kaffe for Dominaerne og når Madam,,, Mistress Rosa eller Miss Chilie skulle ryge var det  Slave63 der skulle tænde for Dominaerne. Nogle gange stak Slave63 hånden frem og Miss Chilie var ikke sen til at bruge pisken
Dominaerne hyggede og prøvede at få Slave63 på glat is (det var nogle gange svært for den at få sagt det rigtige navn på det rigtige tidspunkt)spec. Mistress Rosa kunne ikke høre om den sagde Mistress eller Miss og på et tidspunkt sagde Mistress strengt til slave63 at der var straf for ikke at udtale Mistress Rosa`s navn korekt....................Slave63 tænkte hurtig og kikkede med små frække då dyr øjne og blinkede til Miss Chilie,,,, og spurgte Dominaen om ikke Miss Chilie var enig i at den havde udtalt det korekt.........og Mistress Rosa havde hørt forkert..................................Miss Chilie var enig med slave63 :-) og det var nok både første og sidste gang at Slave63 fik Miss Chilie til at holde med Slave63 over for andre Dominaer :-)
Slave63 fik besked på at den skulle tage blusen af og vise Miss Chilie de frække hængelåse i dens bryst vorter
Madam havde også en gave til Slave63 og den sad spændt og ventede til den måtte pakke den op. Det var 3 par frække trusser en underkjole og en rigtig kjole og en læbestift. Slave63 skulle ta et par trusser på og underkjole og danse lidt for Dominaerne alt imens de hyggede og Mistress Rosa tog billeder derefter skulle den også ha kjole på og dansede videre til Dominaernes store fornøjelse. (kunne den høre)
Slave63 igen nøgen bortset fra en par frække trusser hvor der ikke var stof på den`s røvballer. En af gaverne til Dominaerne var en måtte med mange pigge og den skulle Salve63 sætte sig på, Så satte Madam sig oven på slave63 og Madam bad Mistress Rosa sætte sig oven på Madam, UFF det kunne mærkes i den`s røvballer, Dominaerne rejste sig men kun for at Mistress Rosa kunne sætte sig på Slave63 og Miss Chilie satte sig oven på Mistress Rosa, Dejligt frækt men kunne nu også ret godt mærkes i Slave63`s baller.
Slave63 serverede igen for Dominaerne og skulle massere Madam`s og Mistress Rosa`s fødder alt imens Dominaerne fik sig en smøg    (og Slave63 var askebæger)   den vidste godt at Madam var lidt kilden og den kunne ikke lade være med lige at bruge neglene lidt, UFF det var nok en dum ide for Madam var der med det samme    (Vend dig om Slave63 med røven i vejret)    og så slukkede Madam sin cigaret på den`s ene balle, Miss Chilie blev lidt forskrækket kunne den høre men Madam bad Miss Chilie om at slukke sin cigaret på Slave63`s anden balle. (Skøndt og er sikker på det ikke er den sidste cigaret Miss Chilie har slukket på en slave)
Slave63 forstod nu at det var alvor for kunne høre Dominaerne lægge tal sammen og trække fra men som regel lægge til, kunne høre Dominaerne blev enige om 200 og Slave63 var klar over at det var piskeslag det handlede om. Madam fandt en terning og den af Dominaerne der først slog en sekser skulle starte......... Det blev Mistress Rosa, og Slave63 fik besked på at stille foran spejlet og hænderne bag hovedet, Slave63 skulle tælle ned fra 200 efter hvert slag og gik det galt skulle der startes forfra..........Dominaerne blev enige om 10 slag hver og så skifte og hele tiden stod der en af de 3 Dominaer og (kælede/nev)   i den`s vorter foran Slave63. Det var så derjligt både frækt og hårdt og det gik så findt indtil Slave63 nåede 7........ så kom den til at springe over (sex)  og sagde 5 Dominaerne lo højlydt og sagde samstemmende ( jaaa så må vi jo starte forfra men inden  må Slave63 da lige servere en kop kaffe og en smøg til os ) og så ikke bare lo Dominaerne men de grinede :-)
Miss Chilie skulle videre men er sikker på at det har været en skøn oplevelse også for hende som Domina og er sikker på Miss Chilie blir en fremragende Domina i fremtiden (Hvis Madam tillader er Slave63 altid klar som prøveklud )
Slave63 sad igen på knæ men nu kun overfor Mistress Rosa da den kunne høre Madam var igang med at gøre et eller andet klar i baggrunden, Det var en spredde stang som var bundet i kroge i loftet, Slave63 blev hejset op i benene og hænderne var bundet til den`s halsbånd. Madam og Mistress Rosa killede slavens føder og den kunne ikke gøre noget,,,,,,,,Dejligt frækt men slave63 er ikke så kilden (har den bestemt hihihi) Slave63 kom ned på gulvet igen liggend på ryggen bandt Madam den`s føder sammen og hænderne blev bundet sammen med føderne så slave63 lå krumbukket og Madam bandt snøre fra den`s hængelåse i vorterne op i kroge i loftet..........Madam og Mistress Rosa satte sig over for Slave63 og hyggede. Den eneste måde slave63 kunne få løsnet snoren til den`s vorter var at bruge mave muskler og rejse sig op.........Det lykkedes den efter nogle forsøg.. til Dominaernes store fornøjelse
Slave63 bestod jo ikke første udfordrin med de 200 piske slag så Madam gav slave63 til at gøre sig klar til en ommer og slave63 stillede sig klar med hænderne bag hovedet foran spejlet
Så startede det forfra med pisk Slave63 skulle igen tælle baglæns og Madam og Mistress Rosa skiftede 10 slag hver med forskellige piske. Da vi nåede ned på 30 satte Mistress Rosa sig med spredte ben og en fantastisk smuk flot glat barberet fisse lige foran slave63 (Slave63 skulle jo koncentrere sig om stadig at tælle ned når Madam slog) fra 20 til 10 sad Madam helt inde under slaven med spredte ben og slave63`s hoved lige ud for Madam`s bryster...........Efter hvert slag fra Mistress Rosa skulle slave63 nu tælle ned og give Madam`s bryster et kys. Så var det 10 slag tilbage og det skulle være med bullwippen haved Madam bestemt.
Slave63 sad igen på knæ foran Madam og Mistress Rosa og vi snakkede lidt om oplevelsen og fantasier,,,,,,,, Slave63 var sikker på at straffen for den var overstået ,,,, MEN Madam siger plusseligt at den har 2 valg enten 10 slag med bullwippen eller 10 slag med bullwippen og så slukker Dominaerne 3 smøger på slave63`s ryg og baller. Slave63 valgte 10 slag med bullwippen og 3 brændemærker (SKØNDT)
Her 14 dage efter er der stadig dejlig tørre sår på den`s ryg og baller
Slave63 takker Madam Mistress Rosa og Miss Chilie for en fantastisk dag

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Søren A

Tak for beretningen. Det er nogle vilde ting du søger og oplever. Ikke lige mig, men spændende at læse om. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...