Hop til indhold

Recommended Posts

Hejsa gutter,

Jeg synes lige der skal skrives en kort anmeldelse af unge spanske Sara

https://www.escort-side.dk/Sara-best-experience-GFD?ad-id=21677#&gid=1&pid=2

Skrev til hende på whatsapp, og fik nogenlunde hurtigt en aftale på benene. Spurgte om superfransk var inkluderet og det var det og hun accepterede mobilepay. Så var det økonomiske på plads. Jeg ankom og vi aftalte en time. Jeg betalte (200 ekstra på mobilepay som jeg fik tilbage kontant. Hvorfor fandt jeg aldrig ud af, men blev ikke snydt)

Tog et hurtigt bad og så var det ellers igang med det sjove. Stod og kyssede og kærtegnede lidt som opvarmning og hun lod til at nyde det. Hun kysser ikke med tunge (som der ellers stod i annoncen, men jeg havde ikke spurgt ind til det, så måske min fejl), men stadig lidt et minus da hun skriver man gerne skal have børstet tænder inden seancen, hvilket jeg havde. Og mener ikke jeg har dårlig ånde..

Videre med det sjove, igang med et blowjob til lille Leif. Dog med kondom til trods for aftale om uden, men gad ikke til at diskutere. Selve seancen vil jeg ikke komme nærmere ind på. Hun lod dog ikke til at nyde det 100%. Fik dog slikket hende til en orgasme, og efter det blødte hun lidt op.

Karakter:

Stedet: 5/10

Udseende: 9/10 (hun var slank, ikke så høj, med dejlige fyldige falske bryster og ren rigtig flot fisse.)

Bryster: 10/10 (De kræver sin egen karakter, hvis man er til silikone)

Blow: 5/10

Sex: 5/10

 

Alt i alt lidt skuffende. Men en sød og behagelig pige. Billederne passer heldigvis meget godt.

 

God fornøjelse derude.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen, @mr-doublet.

I andre tråde hører man ofte GP’er klage over, at mange af os mænd ikke læser deres annonce ordentligt, fordi der spørges til noget, som egentlig står i annoncen. Det er selvfølgelig et problem, men det er det altså også, når man som i denne udmærkede anmeldelse af Sara kan konstatere, at det, som man kan læse sig til i annoncen og som ovenikøbet bekræftes på sms (superfransk), alligevel ikke tilbydes. I forhold til kyssene, så står der nu kun “kisses” i annoncen, og det er jo ikke nødvendigvis tungekys, men der stod måske noget andet, da du lavede aftalen, @mr-doublet?

Anyways, tak for at gøre opmærksom på, hvad der i virkeligheden tilbydes hos denne pige. Når man ikke kan stole på, hvad annoncen siger, så bliver man jo nødt til at spørge ind til det, man er interesseret i alligevel, uanset hvad der så end står i annoncen. Træls for de piger, hvor man faktisk godt kan stole på deres annonce, men det er ikke hver gang så let for vi mænd at vide, hvornår vi kan stole på, at pigen tilbyder det, der fremgår af hendes annonce. Og måske har vi samtidig også her lidt af forklaringen på, hvorfor pigerne modtager spørgsmål på noget, som ellers er beskrevet i deres annonce.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, 1 time siden:

I andre tråde hører man ofte GP’er klage over, at mange af os mænd ikke læser deres annonce ordentligt, fordi der spørges til noget, som egentlig står i annoncen

Jeg plejer at bekræfte de ting der er vigtige for mig ved bestilling af tid. Så han kvinden mulighed for at sige fra. Det er naturligvis ikke skudsikkert, men jeg synes det har virket for mig. Kvinden har jo trods alt også ret til at ændre mening når hun møder mig. Man må så bare håbe hun gør det inden besøget starter, men det kommer nok meget an på hvem man besøger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...