Hop til indhold

Recommended Posts

Gæst

Jeg har gennem den sidste mdr. besøgt Napa https://escortguide.dk/P/-kate-napa-new-thai-massage-i-koebenhavn-k-24h--59999.html et par gange. Hun er svær at sætte alder på. Hvis man skal gå efter hendes faste teenage bryster og stramme kusse og røv, vil jeg sige omkring 18, men hendes erfaring siger noget ældre. Billederne i hendes annonce er 100% hende og sandsynligvis taget indenfor det sidste år.

Da dette ikke er de grå sider vil jeg ikke i detaljer beskrive hvilke ydelser jeg fik, eller hvad jeg betalte, men blot skrive at alt på hendes menu kan fåes i en økologisk variant og priserne svare meget godt til hvad der er normalt for en Thai pige i hendes branche.

Hendes massage er ganske god. Ikke for hårdt og ikke for blødt. Præcis som jeg fortrækker det og bedre end nogle af de Thai piger jeg har besøgt som ikke tilbyder ekstra service. B2B og blowjob er over gennemsnit. Ikke meget men over. B2B er nu engang best når pigens forparti er en fyldig størrelse E eller mere, hvilket Napa's IKKE er. Hun udnytter imidlertid hvad hun har ganske godt. Hendes pussy slide kunne være bedre. Det er ALT for kort varigt og der er for meget hånd. Desværre kan hun ikke klare anal i cowboy stillingen. Det kan hun tilgengæld liggende på ryggen, hvilket mange andre piger ikke kan.

Man bliver tilbudt bad efter massagen. Jeg har dog altid afslået, da deres bade forhold ikke er optimale. I det hele taget virker klinikken noget nedslidt. Der er rent, pænt og rydeligt, men nedslidt og renovering er med billigst mulige materialer og håndværker.

Begge gange jeg har besøgt hende har jeg booket 30 min. og der er somregl gået 45 min. fra jeg er gået ind af døren og til jeg igen står på gaden.

Kommer jeg igen. Det kan ikke udelukkes. Jeg fortrækker at prøve nye piger, så selvom jeg i snit har knaldet mere end 1 pige om måneden de sidste 30 år så kan de piger jeg har besøgt mere end 1 gang tællers på 2 hænder. Ikke fordi at flertallet har været dårlige oplevelser, men fordi at jeg fortrækker at prøve noget nyt, så det skal være en virkelig god oplevelse for at jeg kommer tilbage.

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en rigtig god anmeldelse.

nørden skrev, for 15 minutter siden:

selvom jeg i snit har knaldet mere end 1 pige om måneden de sidste 30 år så kan de piger jeg har besøgt mere end 1 gang tællers på 2 hænder.

Så er det da godt klaret af Napa, at du havde lyst til at se hende mere end en gang og endda måske kommer tilbage igen. Det må ses som en rimelig god anbefaling fra din side. -_-

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var så forbi, men syntes nu det var en noget rutinemæssige oplevelse. Hun erpå ingen måde ung-pige agtig, men ganske medgørlig dog. Jeg kommer nok ikke igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Så er spørgsmålet hvordan man definer ung-pige agtig. Jeg vil fortsat fastholde at hendes bryster stritter som på en teenager og hendes kusse og røv er stram som hos en teenager. Resten af hendes krop kan man diskuter, men hendes erfaring/service gør at man på ingen måde er i tvivl om at hun IKKE er teenager. Men luk øjene når du stikker pikken i hende, og tænk på den første teenager du knallede da du var ung, så er jeg overbevist om at du vil få et smil på læberne, forudsat selvfølgelig at dit første knald med en teenager var en god oplevelse. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Bosse1910 skrev, for 9 timer siden:

Hvordan er p mulighederne i nærheden når man kommer i bil

Du kan være heldig at finde en betalings parkeringsplads i området alt efter tidspunkt på dagen, men ellers ligger den store underjordiske parkeringskælder ved Israels Plads, lige ved Torvehallerne. Derfra kan du gå hen til klinikken på 5 minutter.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...