Hop til indhold
sapiens

Sydney, sublim! (første møde)

Recommended Posts

Hej med jer

Jeg så netop at Sydneys billede igen dukkede op i whatsapp. Jeg har længe gerne villet give hende en god anmeldelse.

Det skal siges, at Sydney er den eneste pige, jeg har mødt til denne type transaktion, hvorfor mit sammenligningsgrundlag kun er til piger udenfor denne verden. Jeg har mødt hende to gange.

Om Sydney:

Det første der sprang i øjnene er åbenlyst, hvor unægteligt smuk, hun er. Det man ikke kan se på hendes billeder er hendes store, flotte øjne.

Men det, der blev med mig er hendes personlighed. Hun er ekstremt sød, intelligent og åben. Vores samtaler varierede fra alt mellem investeringer, fitness, forhold og fremtidsplaner.

Om servicen:

Sydney giver en mega dejlig og nærværende massage. Underligt nok var det anden gang ikke vildt ophidsende for mig, men tror måske, det er fordi, jeg lidt begyndte at anse hende som en ven af en art, fordi jeg syntes hun er så cool - med reference til vores samtaler. Hvad vi lavede udover massage, vil jeg ikke komme mere detaljeret ind på, men den første gang er noget af det frækkeste, jeg har prøvet - måske fordi jeg reelt var lidt nervøs, fordi det er grænseoverskridende at betale for den slags. Anden gang var også en super oplevelse, men på en anden måde - denne gang troede hun, jeg var nervøs, hvilket jeg ikke var, men den der seksuelle energi var der ikke i samme grad på dagen - hvilket IKKE var Sydneys skyld. :D 

https://escortguide.dk/P/-sydney-b2b-erotic-massage-amager--58745.html

Kan kun give Sydney mine bedste anbefalinger! Jeg oprettede i sin tid min bruger herinde for at finde en massage med mere, da det var blevet lidt en fantasi for mig, og jeg gerne ville lave min due diligence. Det fandt jeg i Sydney, så jeg tror ikke, jeg kommer til at skrive flere anmeldelser. Jeg håber denne ene kan bruges.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...