Hop til indhold

Recommended Posts

Halløj sovs derude….

Efter at have søgt og læst anmeldelser om hende herinde, blev jeg alligevel lidt nysgerrig efter et besøg, da jeg nok er lidt anderledes end de fleste herinde… jeg kan slet ikke stå for de unge porno prinsesser :wub: og Wendy’s billeder var nok til at få confirming my dream’s 

Var forbi hende i går omkring midnat, efter at have skrevet med hende først på aftenen. Skrev igen en halv time før ankomst, om hun stadigt havde gang i business og var frisk, og svaret var “Yes Honey”

Huset ligger i et stille villakvarter, dog med en boligblok som nabo, som nok ville trække lidt ned i placering ved højlys dag.

Skriver at jeg er ankommet, og får besked om indgang ved bagdøren…. Og kan så se at der bliver kikket ud igennem gardinerne, og åbner herefter døren. Går herefter ind i et nyrenoveret afdeling af huset. 
 

Det ER Wendy som på billederne som åbner op, dog ikke malet som model billederne, men ren naturel med lidt uren hud i ansigtet,og som ikke er spartlet ud, selvom jeg havde håbet at det var hun som på fotos. Store kunstigt fyldte læber, hvor overlæben måske havde fået lidt for meget fylde i
Iført hjemmesko og bløde natbukser samt top, bliver jeg budt indenfor, meget smilende, og bemærker straks hun bærer bøjle på tænderne og så ikke spor træt ud…. Betaler 700.- for en halv time som er kiss-blow with condom—69- cocktail and 1 time come ( tager altid en 1/2 time uden tillæg for at mærke kemien) Og fortæller hende at jeg hellere vil opgradere løbende hvis det er.

Jeg smider tøjet, og Wendy ligeså…. Og hold nu kæft et frækt lingeri hun der havde under :shock: wooow… samt lækker brun krop, og fin figur, dog vil jeg nok skyde hende til at være 26 og ikke 21 som hun selv skriver.

Spørger mig om jeg vil have lidt musik på, men takker pænt nej, og hun insistere så selv på det og starter noget op på hendes mobil dog dæmpet  “GOOD DAMN”

Smider mig på sengen, og hun fatter grejerne som består af creme og kondom… begynder at smøre pikken ind i creme, og massere blødt og grundigt, så den bliver hård, hun spørger om jeg vil have blow nu, og jeg takker ja…. With or without spørger hun ? Allerede der fravælger jeg en upgrade til 100.- mere, og hun sutter mig så med dom på…

Jeg går på opdagelse på hendes krop nu… først en dejlig stram røv, så ned til missen, og bliver stoppet med “ingen fingre ind” :rolleyes: tager så fat i hendes silicone bryster som hellere ikke måtte røres særligt meget, da de var ømme :( Bemærker så også nu, at håret er fyldt af extensions

Spørger hvad jeg vil nu… og ja, hun skal da ride mig som en gal cowgirl… og beder mig nu om at ligge mig i den ene side af en todelt dobbeltseng, ellers vil sengen glide fra hinanden (kunne man da ikke lige have ofret på en ordentlig seng !!)

Springer op på mig… spytter på hendes fingre og smører fissen… ingen glidecreme her :lol:

Jeg griber hende omkring hofterne og hun knepper hurtigt og godt, men må afbryde da jeg vil have hende normalt… hun ligger sig på ryggen, og jeg vil så tage hendes ben op på mine skuldre for at kunne banke den helt i bund… igen beklager hun at dette ikke går… jeg hugger så i hende et par minnutter og vil se hvordan hun reagere på kys.. men hun vender hovedet til siden, og her kunne man så upgrade til tongue kiss for endnu en hundredlap men stopper så legen… spørger om jeg vil i doggy style, men takker nej, for der vil jeg afslutte…. Jeg ligger mig på ryggen, og ber om er reverse cowgirl, og igen så kan hun ikke det pga. hendes ryg.  Hrmmmm….

Så knep mig up front…igen spyt på fingrene… og denne gang formår hun at glide på pikken i et lækkert tempo samt bevægelse hvor mit pikhovedet mærker sol og stjerner…. Vil ikke komme endnu, fordi jeg VIL have doggyen med, meeen når slet ikke så langt.. for den “cowgirl” kan sit kram lige i dette øjeblik, og jeg eksplodere så i en dejlig nydelse. 
Sjælende det sker, for kan næsten altid kun komme i en doggy stilling, men dejligt var det !! Og 20min var gået…. Hun smiler og tørrer mig af, og vi begynder at snakke om løst og fast og at jeg næsten var hendes frække nabo pige, idet jeg kun bor under 1km væk fra huset og viste ikke engang at der lå et horehus der. :shock:
 

Om jeg kommer igen til et besøg ??? Tjaaeee pigen er nu lækker nok, meeeen der mangler bare ligesom noget…. GFE….  Måske til et hurtigt doggy knald i forbi farten, men ikke en halv time+
 

Shit…. Det blev sgu næsten til en hel roman med mit første review, så må jeg nok hellere lade være med at anmelde Melinda ;):wub:

 

https://annoncelight.dk/showad/313889

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg tror din strategi med at bestille for ekstras løbende, spænder ben for dig med Wendy.

Du ligger selv op til pauser med mersalg, og det ødelægger den GFE som Wendy tilbyder.

 

Jeg havde fornøjelsen af en time all-in med hende før coronaen ramte, og der var ingen problemer med kemi og villighed.

Dejligt lille overrasket hvin, da jeg slikkede hende i røven, og havde svært ved at følge med strømmen da hun kom i munden på mig,

Bagefter havde vi begge hendes læbestift smurt ud i vores ansigter, pga intens tungekys.

 

Du betaler for hendes tid, men hvordan oplevelsen er, har du ligeså meget indflydelse på som hende.

 Og jeg kan slet ikke forstille mig den situation, at "hugge i hende" og samtidig forhandle tungekys.

Det er en anden ting.

Svarer din opførsel sammen med hende, til dit sprogbrug i din anmeldelse, er det måske en anden årsag til manglende kemi.

Det sidste er nok bare mig, men jeg synes en sådan terminologi tyder på manglende respekt.

 

Redigeret af Fiesta

Del dette indlæg


Link til indlæg
Fiesta skrev, for 11 minutter siden:

Du betaler for hendes tid, men hvordan oplevelsen er, har du ligeså meget indflydelse på som hende.

Bingo: takes two to tango!

Fiesta skrev, for 11 minutter siden:

Og jeg kan slet ikke forstille mig den situation, at "hugge i hende" og samtidig forhandle tungekys.

Adr et udtryk; mon den retorik og sprogbrug er indprentet i hjernen og uundgåeligt kommer ud i spørgen, tilgang, afventen, kropssprog mm….?

Fiesta skrev, for 11 minutter siden:

sprogbrug

Horehus…..jeg skal ind i et horehus til en….?

Fiesta skrev, for 12 minutter siden:

manglende kemi.

Igen dette diffuse begreb, alle taler om. 
 

Davs. 
Kan jeg få et bord/pedicure/tur i tuk-tuk’en? 
Nej, kun forret, 15 mins pedicure/tur. Skal lige checke, at maden/berøringen/servicen/køreegenskaberne er gode nok. Hvis ja, skal jeg nok overveje at købe en dessert, vask/lakering/massage og en 45 mins tur. Nu må du gerne gå i gang tak.

@Fiesta = nok rammende en vis pointe hos en del sex-købere og måske især ift GFE-indlevelse.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...