Hop til indhold
BTB

Donationer til Eroguide.dk i August 2013

Recommended Posts

Hermed en opgørelse over donationer fra August måned 2013.

Donationer via Ewire: 200 kr

Donationer via PayPal: 2.300 kr

Donationer i alt: 2.500 kr

Synes det virker flot, men hvad er max eller top tre for mådenlige donationer? :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig godt at se denne udvikling :)

Nu begynder det at ligne noget der reelt kan betyde et tilskud til driften, der forhåbentlig reducerer det hidtidige underskud på driften, bare lidt mærkbart.

På det seneste oplevede Admin/brugerne drift problemer i chatten, Admin skiftede til anden chat software, men der var fortsættende småproblemer om end den nye chat fungerer, vistnok bedre end den gamle.

Admin svarede at det ville kræve en programmør indsats der ville koste 15 - 20000 kr at rette op på, hvilket naturligvis er for dyrt i forhold til et begrænset behov.

Min pointe er at nok er Eroguide.dk et gratis tilbud til os alle, men samtidig må det også betyde at der er nogle grænser for hvad der kan lade sig gøre, indtil en version 2 på sigt kan udvikle en lønsom drift på et andet grundlag end en bruger betaling, som Admin har skrevet aldrig kommer på tale..

Så jo hvis flere og flere en gang eller fra tid til anden spytter en flad hundredkrone seddel i den virtuelle raslebøsse, så hjælper vi til med såvel at opretholde den høje standard af version 1, som at berede vejen til en version 2, der forhåbentlig kan bringe ejeren fra røde tal på bundlinjen til i det mindste balance, gerne sorte tal fra et site der fremadrettet kan udvikle indtægter på et grundlag af at brugerne ikke skal betale for at være aktive på sitet.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...