Hop til indhold

Recommended Posts

Forleden gik turen til denne klinik på Mågevej. Egentlig var planen lidt sjov et andet sted i nærheden, men det var gået i vasken trods aftale. Så står man der pænt skuffet og en god del af liderligheden var forduftet. Hmm, hvad så nu? Kunne vente en halv times tid på det oprindelige sted, og det ville nok egentlig have været det hurtigste, men på den anden side bør man vel ikke belønne de piger, som mener, at de lige kan nå at klemme en ekstra kunde ind. Hvilket de kun kan, hvis det går ud over kunden med en aftalt tid. Nej, så hellere bare nyde lidt massage, nu hvor tiden alligevel var sat af, og Mågevej havde jo en fint tilbud på 300 kr. for en times blød massage. Det skulle vise sig at være et ganske godt valg.

Stedet ligger ikke voldsomt diskret på en dog ikke særlig trafikeret vej. Ikke på det tidspunkt, i hvert fald. Til gengæld er det faktisk ret stort, og det virkede også fint rent. Det var en ca 50-årig thaipige (gætter jeg på) ved navn Niki, som tog imod. Hun er ikke at finde på billederne i annoncen og hun rimelig ny på stedet, men ikke ny i forhold til at massere. Massagen var blød og kyndig og ganske afslappende, præcis som ønsket. Pirring var der ikke meget af, men alligevel lige nok til, at man fornemmede, at hun godt kunne have mere på menukortet og bare var mere diskret end så mange andre. Hun tilbød en håndtrold til beskedne 200 kr, og som håbet var hun faktisk ganske god til den del også. Stille og roligt byggende op til klimaks uden at forhaste sig undervejs. Lækkert. Og da der stadig var tid til overs efterfølgende, blev det også til hovedbundsmassage. Med andre ord ingen snyd med tiden.

Konklusion: Et overraskende godt besøg til en yderst konkurrencedygtig pris (500 for en times fin massage + et håndjob over middel). Et godt eksempel på, at det kan være vanskeligt at sige noget almengyldigt om pris og kvalitet i dette univers.

Søgbart link: https://escortguide.dk/P/300-time-58865.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...