Hop til indhold
Jonasmarin

-luxury-tantra-massage-erotic-b2b-prostata-massage skal prøves.

Recommended Posts

Hej derude:) bliver nød til at lave en anmeldelse her ved ikke om det er i den forkerte kategori.

 

har besøgt hende her pigen i Rødovre 2 gange og kan kun sige det har været 2 af de bedste oplevelser jeg har haft med glædespiger.

 

Jeg aftalte 1 times tid med hende for 1000kr og 200kr ekstra for blow. Tog derud med taxa bliver lukket ind af den sødeste jeg mener virkelig virkelig sød udseendet brunette det er ikke til at forklare.

jeg bliver vist ind i rummet tager alt tøjet af og hun begynder at give mig oliemassage virkelig virkelig afslappende efter ca 45 min efter at have lukket øjne og fantaseret om et pule hendes fisse vender jeg mig om og hun begynder at onanere mine pik fuck det var dejligt så begyndte hun at sutte den og kan mærke i pikken hun virkelig har suttet en del pik i sit liv.:) bliver igen nødt til at spørge om jeg må kneppe hende men hun vil ikke og det kan jeg godt leve med men seriøst efter at have set den der stramme lille numse og rørt hende ilille numse mens hun spillede mig har jeg kun en ting i hovedet og det er at kneppe hende men tænker det er umuligt . Vildt vildt cute og virker ikke som en eller anden fucked up øst europæer der er blevet pimpet verden rundt men derimod en virkelig rar og sød pige med benene på jorden og for ikke at nævne hendes flotte babser tror de er en C skål som jeg troede var ægte men var silicone seriøst det er de lækreste babser du vil se i dit liv.

 

jeg kan stærkt anbefale hende og vil igen tage chancen om et par uger og prøve at få hende overtalt til at kneppe 

 

stedet er diskret i en stor bygning meget få mennesker at man ringer til hende når man er der og døren bliver åbnet tager elevatoren op og ind i hendes lille lejelighed:)

https://escortguide.dk/P/-luxury-tantra-massage-erotic-b2b-prostata-massage--61374.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
natdyr skrev, for 6 minutter siden:

Er det bj uden ??

Blowjob var med kondom men har ikke spurgt hende om gør det uden. Tvivler men man kan altid spørge inden man kommer irritere mig vildt hun ikke vil have sex det undre mig lidt at hun ikke gør det.

Redigeret af Jonasmarin

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jonasmarin skrev, for 1 minut siden:

irritere mig vildt hun ikke vil have sex det undre mig lidt at hun ikke gør det

Det er da ærgerligt for dig, at hun ikke vil have sex, og jeg forstår egentlig godt dit ønske, men det står i hendes annonce, at sex ikke tilbydes. Så det bør måske ikke overraske.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, for 6 minutter siden:

Det er da ærgerligt for dig, at hun ikke vil have sex, og jeg forstår egentlig godt dit ønske, men det står i hendes annonce, at sex ikke tilbydes. Så det bør måske ikke overraske.

Lige præcis vidste det godt på forhånd men puha det er svært og ikke spørge men mon ikke noget ekstra mønt kan hjælpe det. Er egenligt interesseret i om nogen herinde har haft sex med hende? Det kunne være at nogen få har haft heldet med sig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jonasmarin skrev, for 9 minutter siden:

men mon ikke noget ekstra mønt kan hjælpe det. 

Det er spild af tid at spekulere over. Jeg gætter på der skal penge, held, kemi, og måske tryllestøv til. 

Redigeret af Advarsel

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...