Hop til indhold
Seductor

Mina, fantastisk og absolut legendarisk!

Recommended Posts

Jeg har bemærket at der har været lidt blandede anmeldelser af Mina i det her forum og jeg vil derfor gerne komme med mit kvalificerede bidrag. Jeg har kendt Mina i over 6 år og hun har alle dage været min absolut uovertruffen nummer 1. Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke mødte hende noget tidligere, dengang i 2013 hvor hun startede med kun 19år i denne branche. Hun er en af de udenlandske piger (eller måske den) der har været længst i branchen og jeg er ikke i tvivl om at hun gennem tiderne har reddet en masse ægteskaber. Det i sig selv gør hende absolut legendarisk! 

Men Mina er meget mere end det. Når man lærer hende at kende, vil man opdage at hun er kvik, skarp, hun har masser af humor og en fantastisk charme. Hun er omgængelig, snaksagelig, nysgerrig og altid videnbegærlig. Hun elsker at møde nye mennesker og er noget af en eventyrer. Hun er ærlig og oprigtig og har en høj grad af integritet hvad arbejdsmoral og penge angår.

Mina går meget op sit arbejde. Hun yder en fantastisk indsats med masser af engagement og et fantastisk nærvær. Hun går derfor meget op i at man behandler hende med den respekt som hun fortjener. Den bedste beskrivelse jeg kan finde på er, at hun er som et spejl: Det man selv sender ud er også det man får tilbage. 

Mina kan nogle gange være meget direkte i hendes kommunikation. Jeg anser det som en kulturel ting ifht hendes herkomst, ikke andet end det. Det kan dog nogle gange give anledning til misforsåelser, idet vi danskere er noget mere vattede og overforsigtigt hensynstagne i vores daglige kommunikation. Det er nok her, der nogle sjældne gange opstår misforståelser. Jeg skal være den første til at indrømme, at det også er sket for mig nogle gange gennem tiden. Af egen erfaring vil jeg derfor gerne opfordre til at stoppe op og bruge en smule empati, før man haster til konklusioner!  I sidste ende ender man med at snyde sig selv for en masse fantastiske oplevelser fremover… ;-)

Det er mit indtryk at Mina over årene har fået opbygget en stabil og loyal kundekreds, der netop er baseret på gensidig respekt og fortrolighed. Hun samler på loyale tilfredse kunder og tillægger hurtige ind/ud bekendskaber mindre værdi. Er man til det sidste, bør man måske se sig om efter andre piger.

Af personlige årsager, som jeg ikke vil komme ind på her, har jeg ikke haft mulighed for at møde hende i denne omgang. Det er jeg selvfølig rigtig meget ked af… og tro mig, jeg misunder jer andre derude, der har haft den mulighed. Hun er i min verden intet mindre end guld værd, en absolut ener, en sex engel, et berigende bekendskab og et fantastisk farverigt menneske. Lov mig nu at passe rigtig godt på hende derude og at huske at behandle hende med den respekt og beundrig som hun fortjener. 

Tak herfra 

Seductor

 

https://escortguide.dk/P/the-legendary-mina-only-outcalls-61101.html


 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest amatør

Hej Seductor,

Kender du begrebet inhabil? Det er jo ikke ret nyttigt at du som Minas største fan forsikrer os alle om at Mina er fantastisk; jeg er ret sikker på at mange mødre mener det samme om deres sønner, men det skal nok tages med et gran salt.

Mvh

amatør

Del dette indlæg


Link til indlæg
amatør skrev, for 30 minutter siden:

Det er jo ikke ret nyttigt at du som Minas største fan forsikrer os alle om at Mina er fantastisk

Det er da fint berettiget, at @Seductor giver sin vurdering af Mina, det er vel det, som vi hjælper hinanden med? Og særligt, når der på det seneste har været blandede indlæg om hende, som @Seductor også selv gør opmærksom på. Om man så synes, at hans vurdering er lidt for anprisende, er nok en personlig sag. Jeg synes, det er ok.

Del dette indlæg


Link til indlæg
amatør skrev, for 49 minutter siden:

inhabil

Er man inhabil til at skrive en anmeldelse, hvis man synes godt om en GP? Det giver vist ikke mening - jeg skønner, at det er dig, der ikke kender begrebet.

Men jeg synes det er noget rod at skrive en helt ny "anmeldelse", når det er en anmeldelse af en GP og ikke en anmeldelse af et besøg. Det er noget rod og det er særligt idiotisk, når det sker for at kompensere for en ægte anmeldelse, hvor en bruger var kritisk. Lad dog folk kritisere, hvis de har haft en oplevelse, som førte til utilfredshed. 

Den kritiske anmeldelse var helt sober og fair, den fremlagde kritikpunkterne helt åbent, så enhver kan læse det og selv tage stilling.

Denne tråd er et klassisk eksempel på en småforelsket brugeer, der vil lege ridder, og det hjælper ikke den GP, der er "offer" for et redningsforsøg.

Redigeret af Advarsel

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej men man er inhabil hvis man ikke har haft besøg af Mina i denne her omgang. Hvis du har fået en perfekt bøf på en restaurant en gang. Så er det jo ikke sikkert den er det næste gang. 

Så det er vist ikke andet en reklame og ikke en anmeldelse om servicen lige præcis. Det er jo ikke først gang der kommer lidt blandede bolsjer om hende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
krisdane skrev, for 1 time siden:

Nej men man er inhabil hvis man ikke har haft besøg af Mina i denne her omgang. 

Vi er enige om substansen, men det er en misforståelse at kalde det "habilitet". Men det er jo ligegyldigt, når vi dybest set er enige om problemet her.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest amatør

Det er muligt at jeg ikke forstår essensen af inhabil 100%, jeg er ikke uddannet i de finere detaljer af det danske sprog.

Men så vidt jeg forstår, så trækker en dommer sig fra en retssag, hvis hans kone eller nabo skulle optræde som den anklagede.

Med min simplificerede forståelse, så er situationen den samme her. 

Der er selvfølgelig intet galt i at man udtrykker sin store begejstring, min pointe var bare at det er svært at bruge det til så meget under omstændighederne.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har vi ikke dette forum for at dele med hinanden, når vi finder guld og glæde? Midt i en skov af annoncer, hvor nogle afspejler virkeligheden og andre ikke. Hver især må have sin mening om, om de mest nyttige erfaringsudvekslinger drejer sig om guldet eller skraldet... Personligt har jeg absolut mest glæde af at høre om guldet.

Seductors rosende omtale af Mina svarer fuldstændig til min oplevelse, som altid har været vellykket og skøn. Hvis nogle brødre ikke bryder sig om at høre Seductors erfaringer, fordi de ikke er bekræftet med endnu et besøg, så vil jeg da gerne melde, at jeg altså er en af dem, der igen havde den samme legendarisk gode oplevelse med Mina her for 3 uger siden. I forhold til mine præferencer er hun over årene absolut nummer 1 blandt de udenlandske, og endda i min top 3 blandt alle.

Jeg har gennem ret mange besøg kun oplevet positive og rosværdige sider ved Minas personlighed; men jeg forventer altså også kun, at hun er et menneske, - selv om hun for mig som mand er en underskøn gudinde. I min erfaring har hun altid været været serviceorienteret, sexet/kærlig, empatisk og ærlig/reel. Prøv så også at se hendes helt nye fotos, som viser hendes guddommelige krop, smuk som jeg så den for 3 uger siden. Nu kan man endda på Nympho-profil se et et videoklip (tak til Advarsel for at have delt linken i en anden tråd), som vel både er ren nydelse og en meget præcis form for forbrugeroplysning:

https://nympho.dk/n2032/1061/legendary-mina-only-outcalls/

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pigeglad skrev, for 23 timer siden:

Hvis nogle brødre ikke bryder sig om at høre Seductors erfaringer, fordi de ikke er bekræftet med endnu et besøg,

Det er ikke formålet med anmeldelsesforum at skrive forsvarsskrifter i nye tråde, baseret på gamle erfaringer. Lad nu være med at blande tingene sammen.

Jeg har personligt flere virkelig gode erfaringer med Mina og ikke det mindste som var negativt. Alt var i top. Men jeg opretter sgu da ikke en tråd om det ud af det blå, bare fordi jeg synes det er synd, at en anden havde en mindre positiv erfaring. Det er da ynkeligt, og for nogle af dem der aldrig har mødt hende, fremstår det som utroværdigt fra en forelsket kunde - hvilket ironisk nok kan ødelægge tingene mere end hjælpe hende.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan bekræfte at hun er alle pengene værd. Hun er bare en af de absolut bedste jeg har prøvet. 90% af det gode ved hende er hendes væremåde og personlighed. Dertil en ret nice krop og charmerende ansigt og mimic.  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har til aften haft besøg af Mina et par timer.

Hun har igen blæst mig omkuld , med sex som få leveret. Frisk til leg og super i sin kommunikation på hvordan hun vil tages og fuld indlevelse hele vejen. At nyde hendes fantastiske krop imens man tager hende hårdt bagfra er bare fantastisk . Besøgene udvikler sig fra gang til gang og i dag var det bare super frækt…

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...