Hop til indhold
Sleino

FKK Samya - Köln

Recommended Posts

Så kom endelig den weekend hvor jeg mistede min FKK mødom!

Link til Samya: http://www.samya.de

Weekenden havde været planlagt i et stykke tid, skulle til Nürburgring og se DTM (motorløB) sammen med en kammerat. Så havde haft lidt tid til at research'e mulighederne i nærheden og var faldet over Samya, da den også ofte er nævnt herinde som et af de bedre steder i NRW. Lørdag blev dagen hvor Samya skulle besøges. Ankom omkring kl. 17:30 efter en god dag med en masse motorløb. Jeg var meget spændt da jeg nærmede mig døren til klubben :P

Jeg blev lukket ind af den søde receptionist som forklarede mig hvordan forholdene var, dog vidst hun ikke hvad 50 hed på engelsk (hun sagde 15 i stedet :P), så hun fik en hurtig engelsk lektion. Jeg fandt min vej ned ad trappen til omklædningsrummet, hvor der stod op til flere piger udenfor og ventede på betaling, det tegnede allerede godt for de var ganske pæne, smilede og sagde hej.

På med den udleverede badekåbe, så skulle klubben udforskes! I kælderen var der omklædning med skabe, sauna, badeforhold, liggestole og toilet. Op ad trappen igen og ind af døren til bar området. Her var pigerne! Og sikke nogle af slagsen! Blev næsten helt rundforvirret af det. Tænkte at jeg hellere lige måtte finde noget at drikke, så snuppede en cola fra et af de 4 køleskabe med fint sortiment af både sodavand og øl. Nå, jeg kunne jo ikke stå der hele dagen og se bøvet ud midt i lokalet, så jeg fandt min vej udenfor for at se hvad der skete der. Her havde de så gang i grillen i den midlertidige have, da de er ved at bygge om/renovere stedet, men her var der også fyldt med piger! Hmm, what to do? Jeg fandt ind til baren igen og fandt mig en plads på sofaen som fylder hele den ene væg. Efter lidt tid hvor jeg havde sundet mig lidt var der en pige som kunne se at jeg ikke helt lige vidste hvad jeg skulle gøre af mig selv, så hun kom over og sagde hej. Det viste sig så at hun ikke kunne så meget engelsk, men som hun sagde man behøver ikke at kunne tale for at kneppe, så jeg tænkte - hvorfor ikke, hun så meget sød ud og så kunne jeg også lige få prøvet hvordan det foregik med at komme på zimmer osv. Nøglen i receptionen, op på værelset, af med badekåben og klar til kamp!

Jeg vil lige på forhånd undskylde at jeg ikke har fået navnene med på pigerne men jeg har simplehen glemt dem i kampens hede.

Startede ud med at ligge og nusse lidt og udforske hendes dejlig krop. Hun begyndte kort tid efter på fransk som gik mere og mere over til et håndjob - så jeg synes det var tid til at trænge op i hende, missionær, så cowgirl og afslutning i doggy. Fin sex og sød pige, men ikke det helt store wow, men det var en fin start på aften! Nå, men på med badekåben igen og ned til omklædningsrummet hvor hun fik sine 50 € for 30 mins og et kys på kinden.

Så skulle jeg lige ud en tur under bruseren og blive ren igen - det glidecreme, det fedter en del. Tørres, på med badekåben og klar igen. Jeg må sige at jeg godt kan lide det koncept med badekåben, dejligt nemt, både når man skal have et bad og på zimmer, ikke noget med at hele tiden skulle stå og klæde om.

Op til baren igen - nu syntes jeg at jeg havde fortjent en øl så fandt en i køleskabet hvorefter jeg fandt en plads på sofaen. Så jeg lige kunne sunde mig lidt. Det fik jeg dog ikke lov til i lang tid for der var to piger som synes jeg skulle komme over og sidde mellem dem. Det kunne jeg ikke sige nej til da de simplehen begge to så, så søde/smukke/fuckable ud. Den ene var blondine (ikke ægte :P) og var fra Rusland og den anden mørk/sorthåret og fra Romanian. Heldigvis kunne de begge ret godt engelsk så det blev da til lidt small talk, de havde ca. været på Samya i et år. De synes så åbenbart at det ville være en rigtig god ide at tage dem begge med på zimmer, hvilket jeg ikke var helt afvisnede for da jeg aldrig har prøvet en trekant og tænkte hvorfor ikke nu man alligevel var her! :D

Dog synes jeg at der ikke var gået lang nok tid siden den sidste pige, (måske 10-15 mins) så var lidt usikker på om der var krudt i kanonen, så jeg træk tiden lidt med at sige at jeg lige skulle drikke min øl færdig og snakkede lidt videre. Da min øl næsten var tom kunne de ikke vente længere, jeg fik at vide at øl ikke var godt for maven når man skulle knalde og nu skulle vi altså op og lege- så jeg tænkte fair nok, og fulgte efter dem som en glad hundehvalp op på zimmer og meget spændt på hvordan denne trekant skulle foregå :o . Der gik ikke mange sekunder før vi alle tre lå nøgne på senge, mig i midten med en på hver siden :D Så skulle der pilles! Hver er mine hænder gik på vandring rundt på deres kroppe mens deres gik rundt på min, både pik og kugler fik en ordentlig omgang og kys over hele kroppen. Da kanonen var ved at være godt stiv var det på med kondomet og den mørkhåret (A-skål) startede ud med fransk, ganske behageligt, mens fik jeg placeret blondinens C-skåls bryster lige i mund-højde så de kunne få en ordentlig tur, mens mine hænder forsatte deres vandring på hver af deres kroppe. Så var det blondinens tur til at sutte og de skiftede kondom og position - her må jeg sige at det var hun noget bedre til - kom dybere ned og føltes bedre. Jeg legede videre mens jeg nød synet af de to smukke piger.

Så blev det tid til sex! Nyt kondom på og op med den mørkhårede i cowgirl, så mission og doggy. Må sige at hun var dejlig stram og så også ud til at nyde det. Imens lå blondinen ved siden af og onanerede og jeg gav en hånd med - kan dog være lidt svært at holde balancen samtidigt :P Så blev det blondinens tur, knap så stram med ganske fin, missionær, doggy og reverse cowgirl, men så kunne kanonen ikke mere og havde slet ikke lyst til at skyde :( selvom de prøvede ihærdigt med et fælles håndjob. Dog synes jeg ikke det gjorde så meget da det havde været en super oplevelse og havde nået alt det sex jeg kunne i de 30 mins, det havde nok været lidt for tæt på den første pige. Nå, men ned til omklædningsrummet og 50 € til hver og kindkys på kryds og tværs. Hurtigt bad og på med badekåben!

Nu var jeg også ved at være en anelse sulten så jeg gik ombord i deres buffet, som bestod af nogle pommes frites, forskellige salater, pasta med fløde spinat og nogle kogte grønsager udover dette havde de gang i grillen og der var både pølser og meget forskelligt slags kød! Så jeg fik lavet mig en tallerken og satte mig til at spise. Dog ikke alt for meget, skal jo helst ikke være alt for tung i maven når man skal lege :D

Der var ved at komme godt gang i klubben og forholdet mellem kvinder og mænd var ved at skifte til den "forkerte" side. Der var ca. 40 kvinder den lørdag mens der nok var omkring 25 mænd til at starte med men nu var vi nok ved at nærme os de 50 stk. ved 20 tiden.

Mens jeg ventede på at kanonen var helt klar, havde jeg prøvet at udse mig aftens sidste knald (havde lovet min kammerat at vi skulle ud og have nogle øl omkring kl. 21). Valget faldt på en "lille" 155 cm pige med mørkt hår, som jeg havde observeret gennem et stykke tid og virkede som en med ben i næsen og var lidt kæk - et stort plus var også at hun sad topløs og havde simplehen de mest perfekte naturlige bryster jeg nogensinde har set! En perfekt dejlig fast håndfuld med flotte nipples. Jeg gik hen for at sige hej og startede ud med lidt small talk (hun var rigtig god til engelsk), dog var dette ret svært da musikken var blevet skruet en del op så jeg tænkte, hvorfor trække det længere - op på zimmer! Her faldt snakken noget nemmere og det vidste sig at hun havde været der i 2 måneder. Vi begyndte at nusse lidt og hun fandt hurtigt vej til min pik, noget mere naturligt, da det ikke bare var direkte til pikken men med kys ned over overkroppen - meget dejligt.

Her må jeg så bare sige at hun gav det bedste blowjob jeg havde fået til dagsdato (det blev så slået dagen efter, men fair nok :D) dejligt blødt, godt tempo og ikke noget med at skulle have pauser. Det kunne kanonen li! Det kunne hun åbenbart også mærke for hun synes det var en god ide at få kondomet på, sådan at vi ikke havde nogle uheld i munden af hende. Så hun hoppede på mig og red mig noget så godt. Så blev det til en doggy hvor jeg rigtig kunne nyde hendes velskabte røv, dog virkede denne stilling ikke helt for mig da højde forskellen var lidt for stor. Så hende om på ryggen, og max gas indtil jeg kom noget så dejligt! :D Mens vi gjorde os i stand fandt jeg ud af at hun samlede på valuta fra udlandet og spurgte om jeg ikke havde nogle danske kroner, her måtte jeg desværre skuffe hende da jeg slet ikke havde en krone på mig :oops: Nå, men ned til omklædningsrummet - betale og kindkys. Nu var klokken også ved at nærme sig 21 og der var begyndt at blive kø for at få et værelse (vi havde åbenbart fået det sidste) så det passede fint med at mit første FKK besøg var ovre.

Jeg må sige at det er et koncept som virkelig tiltaler mig! Man kan have lov til at sidde og kigge på en masse smukke piger, havde udset mig de første 30 jeg gerne ville have sex med, man kan dyrke det sociale med andre mænd, havde lidt svært ved dette da jeg ikke rigtig kan tysk, og slappe af i dejlige forhold med alt hvad man har brug for. Og så har jeg ikke engang nævnt prisen! 50€ entre og 50€ per pige per 30 mins! Kan næsten ikke forestille mig hvad dette ville have kostet hvis jeg skulle have haft samme oplevelse i Danmark.

En FKK fan er født! :D

/Sleino

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fremragende beretning Sleino. Jeg var også rigtig begejstret for Samya, som også var min første FFK-klub.

Jeg kan også godt genkende mange af de tanker som fór gennem dit hovede. Jeg elsker hele den dekadente stemning, med en masse halvnøgne piger der vimser rundt. Jeg får også mest ud af oplevelserne, når pigen er god til engelsk - men jeg bliver bedre og bedre til at kommunikere med de tysktalende piger.

Det skal måske lige nævnes at Samya er lidt speciel mht pris-struktur: 30 min - 50€, mens 1 time kun koster 75€... i modsætning til de fleste andre klubber hvor 1 time er dobbelt op ift 30 min.

Så hvis man finder en pige, som man klikker med, er det under 600Dkr for en time med en sød, smuk pige,.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Sleino

Fin beretning, der vidner om både godt humør og gode oplevelser :)

Samya er min favoritklub, blandt de klubber jeg til nu har besøgt og hver en ny beretning får mig til at længes efter igen at besøge dette pragtfulde sted.

Vi er en del Samya fans efterhånden der kan anbefale klubben - godt at se der kommer nyt blod til når vi er andre, for hvem det efterhånden er lidt længe siden sidste besøg.

Ser frem til flere beretninger fremover om oplevelser med din nyfundne FKK hobby ;)

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fin beretning, der vidner om både godt humør og gode oplevelser :)

Tak for de fine ord og det er netop på grund af jeres fine beretninger at jeg får besøgt sådan et sted, så jeg siger mange tak!

Venter på min næste FKK tur :D

/Sleino

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for de fine ord og det er netop på grund af jeres fine beretninger at jeg får besøgt sådan et sted, så jeg siger mange tak!

Venter på min næste FKK tur :D

/Sleino

Velkommen til FKK-universet,

Ja Samya er en af de gode klubber i NRW :lol: og det lød til at du have en god jomfru-tur, du gjorte alt det rigtige, du gav dig god tid, spiste og drak med måde og knaldede en masse dejlige piger...

Du kan sætte et kryds i kalenderen for den 2. okt. holder Samya fødselsdagsfest, der bliver vildt gang i klubben og der kommer masser af piger :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ved ikke om man ligefrem kan sige at der er et liv før man har prøvet FKK og et liv efter at man har oplevet FKK. :D

Helt klart.

Min hitliste:

1. plads Oase Frankfurt (mange dejlige piger, noget for enhver smag, gode omgivelser, især udenfor - fedt og sjovt at se splitterravende nøgne piger spille bordtennis og alt muligt andet mens solen skinner)

2. plads Artemis Berlin (lidt for mange sharks og for meget silikone, for mørkt, for meget røg, men ligger godt for os danskere)

3. plads Palace Frankfurt (for mange sharks og for meget silikone, kommer ikke igen)

4. plads Atmos Hamburg (lille og labyrint-agtig, alt for få piger, som har for meget tøj på, usle rum, kommer ikke igen)

Har kun prøvet disse, ikke andre.

Overvejer Samya, hvis jeg alligevel er på de kanter.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen i "klubben" af FKK fans Sleino.

Jeg ved ikke om man ligefrem kan sige at der er et liv før man har prøvet FKK og et liv efter at man har oplevet FKK. :D

Hehe Frej det kommer an på om man bliver ruineret af FKK... men pengene går til en god sag... vi støtter pigernes familie og uddannelser... :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

4. plads Atmos Hamburg (lille og labyrint-agtig, alt for få piger, som har for meget tøj på, usle rum, kommer ikke igen)

Jeg har prøvet Atmos et par gange og synes det er et udmærket sted - det er rigtigt at det er lidt labyrintagtigt, fordi de mangler at lave en enkelt murgennemføring og stedet har flere niveauer, men det lærer man hurtigt - ellers er det bare sjovt - ellers synes jeg rummene er udmærkede, bollerummene kunne dog godt være med bedre belysning. Bade- og toiletfaciliteterne er udmærkede. Massagerummet virker meget pænt og rent og en anden gæst, som var dansker anbefalede den kvindelige massør med store tattooverede overarme.

Synes de gange jeg har været der at der var rigeligt med søde flotte høje piger. Der skulle være ca. 50 piger tilknyttet, men de er selvfølgelig ikke alle på vagt hele tiden - kommer man tidligt på dagen vil man opleve vagtskiftet og hende man lige havde håbet på en tur med - tager hjem :evil: men heldigvis møder der så nye lækre piger ind :D . Nogle dage har de ingen tøj på og andre dage er de iført fræk påklædning - ellers løber de af og til nøgne rundt eller oben ohne :P .

Mellem seancerne kan man tage sig en svømmetur i deres rimelig store pool (som desværre ligger lidt afsides) eller benytte en af deres 4 saunaer med forskellig temperatur. Pornobio og fjernsyn har de også. Maden har jeg ikke kunnet klage på. Jeg kommer der ihvertfald gerne igen for at møde et par af de søde attraktive piger. Prisniveauet kan man diskutere, men ellers skal man noget længere sydvestpå for at finde det billigere og med større udvalg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har prøvet Atmos et par gange og synes det er et udmærket sted - det er rigtigt at det er lidt labyrintagtigt, fordi de mangler at lave en enkelt murgennemføring og stedet har flere niveauer, men det lærer man hurtigt - ellers er det bare sjovt - ellers synes jeg rummene er udmærkede, bollerummene kunne dog godt være med bedre belysning. Bade- og toiletfaciliteterne er udmærkede. Massagerummet virker meget pænt og rent og en anden gæst, som var dansker anbefalede den kvindelige massør med store tattooverede overarme.

Synes de gange jeg har været der at der var rigeligt med søde flotte høje piger. Der skulle være ca. 50 piger tilknyttet, men de er selvfølgelig ikke alle på vagt hele tiden - kommer man tidligt på dagen vil man opleve vagtskiftet og hende man lige havde håbet på en tur med - tager hjem :evil: men heldigvis møder der så nye lækre piger ind :D . Nogle dage har de ingen tøj på og andre dage er de iført fræk påklædning - ellers løber de af og til nøgne rundt eller oben ohne :P .

Mellem seancerne kan man tage sig en svømmetur i deres rimelig store pool (som desværre ligger lidt afsides) eller benytte en af deres 4 saunaer med forskellig temperatur. Pornobio og fjernsyn har de også. Maden har jeg ikke kunnet klage på. Jeg kommer der ihvertfald gerne igen for at møde et par af de søde attraktive piger. Prisniveauet kan man diskutere, men ellers skal man noget længere sydvestpå for at finde det billigere og med større udvalg.

Har man prøvet de store rigtige FKK-klubber, er man ikke motiveret til at tage til Hamborg, medmindre man lige kører forbi og er meget trængende. NRW slår alt på pris/kvalitet i Europa!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har man prøvet de store rigtige FKK-klubber, er man ikke motiveret til at tage til Hamborg, medmindre man lige kører forbi og er meget trængende. NRW slår alt på pris/kvalitet i Europa!

Man kan absolut få nogle gode oplevelser i Hamburg og man må jo vælge om man vil ofre mere tid og penge på transport + evt. overnatning fremfor mere tid og penge på pigerne. Der er nok flere klubber og piger og vælge imellem i NRW, men fremfor lang tid på motorvejen, kan man jo udnytte tiden til noget bedre :D - og der er altså 4 - 5 FKK eller FKK lignende klubber + div. flatt rate i Hamburg, så det skulle være muligt at finde nogen spændende piger at fornøje sig med.

Nu kommer så lidt "Rejse-logik": Ved at frekventere klubberne i Schleswig/Holstein/Hamburg og lægge vores penge der, vil det tiltrække flere piger og føre til oprettelsen af flere klubber, som vil føre til mere konkurrrence på købesexmarkedet i det område og på sigt give os et større og forhåbentlig billigere udvalg :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Velkommen i FFK fanklubben Sleino.

Jeg glæder mig til jeg får tid at prøve Samya af, en af de klubber som er på min to-do liste.

Når det er sommerligt vejr - så kan jeg anbefale GoldenTime i NRW - min favoritklub når man kan være udendørs.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Sleino.

 

Vi er tre kollegaer som skal til Köln her i det nye år og efter din beretning, bliver vi vist nød til at smutte en tur forbi FKK-klubben, jeg skal nok smide en anmeldelse op på siden når vi kommer hjem igen.

 

de tre steder jeg har tænkt mig vi skal besøge:

 

http://www.pascha.de/DE

http://www.traum-paradies.de/index.php

http://samya.de/Home/Index/45

 

God bagjul og rigtig godt nytår til jer alle.

Knox

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja jeg har hørt begge dele om stedet. Har du selv været der?

 

Ja det har jeg 2 gange.

Ifh. til Fkk er det crap. men der er andre som ikke har prøvet Fkk som synes Pascha er fedt, indtil de kender til FKK.

 

stedet er for turister ! Du vil give mig ret bagefter men prøv det !

 

Der ligger et lignede bordel lige overfor som hedder Das Bordell næsten samme koncept.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også kigget forbi Pascha 2 gange - dog i dagtimerne og kun i Laufhaus-delen. Der var sgu noget halvtomt i dagtimerne.  Jeg var der mest for at kigge - tænkte at det var lidt som en turistattraktion man bør se - Europas største Laufhaus.

 

Prøvede faktisk den ene gang at købe ½ time med en tysk pige for 50€. Hun så ganske godt ud, ingen snyd med prisen, og hun var da venlig og smilende. Men det var uden kys, blowjob var med kondom og lidt robotagtig udførelse. Karaktermæssigt var det vel "OK, men heller ikke mere". Og det var laaaaaaaangt under FKK standard.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...