Hop til indhold
ChoosyVery

Sophy Evans i Glostrup - latina med ægte billeder og voluptuøs krop uden lige

Recommended Posts

Jeg var meget fascineret af hendes billeder, har tidligere efterlyst andres erfaringer, men uden held - så jeg besøgte hende selv: 

https://escortguide.dk/P/sophy-back-to-you-sex-hot-latina-in-glostrup--60618.html

Billederne er af hende, og hun er pga tatoveringerne nemt genkendelig. Jeg tror dog ikke de er helt nye eller også er de bare taget dygtigt, for hun virker endnu mere yppig i virkeligheden. Og det på den bedst tænkelige latina-facon: Meget store bryster og bagdel, lille talje, på ingen måde tyk - men på den helt rigtige måde "thick". Aalt i en alt en krop som skabt til sexleg; Til at putte sig ind til, ind i, udover. Hun er edderbankemig kræs, hvis man kan lide en svulstig latina. Brysterne MÅ være lavet, men de er virkelig lækre og bløde, så jeg var i tvivl. 

Selve sexen var ikke ligeså positiv: Jeg tog (som jeg som regel gør første gang) 15 minutter, og til den pris må man ikke slikke - men hun gør et hæderligt blæs med gummi. Derefter var det over til at ride mig, og det var ikke i mit foretrukne langsomme tempo. Hun ville partout bounce op og ned på mig, og jeg forstår det på en måde godt, for det er dybest set det hendes kurver er som skabt til. Men jeg var nødt til at skifte til missionæren, så jeg selv kunne styre tempoet - og nyde hendes store bryster fra en anden vinkel. Det var hun ikke meget for, for hun foretrækker helt klart at være i kontrol og det var tydeligt at hun gik efter en hurtig udløsning. Men forskellen var ens, for missionæren og hendes bryster kunne jeg selvfølgelig heller ikke holde til, for hendes kurver gejlede mig i den grad op, så jeg gik ikke de fulde 15 minutter ud. 

Hun var sød nok bagefter og havde ikke travlt med at smide mig ud, men jeg spekulerede meget over, om det ville være anderledes, hvis jeg havde taget længere tid. Mit gæt er nej: Jeg fornemmer hun er en type, som vil have det overstået og bruger sin lækre krop til at haste det igennem. Men den er til gengæld så lækker, at jeg allerede tænker på at besøge hende igen. Så skal det bare være snart, for hun bliver kun et par dage mere, og kommer så først igen senere på året. 

Anbefales, hvis man kan lide en virkelig svulstig latinakrop. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ChoosyVery skrev, for 40 minutter siden:

Hun var sød nok bagefter og havde ikke travlt med at smide mig ud, men jeg spekulerede meget over, om det ville være anderledes, hvis jeg havde taget længere tid. Mit gæt er nej:

Der må du jo prøve, før du kan vide det - gætter på at 15 minutter lægger lidt pres på situationen ;)

Men det lyder som du alligevel havde en dejlig tur.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I princippet har du ret, men hvis jeg ikke kan holde 15 minutter...

...og ja, jeg havde en dejlig tur, hvorfor jeg nok tager en mere hvis det passer i programmet, når hun kommer igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der andre der evt vil dele ud af deres erfaringer med Sophy? 
Overvejer at besøge hende, men Choosy anmeldelse er ikke ubetinget positiv

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bare til orientering så har jeg genbesøgt Sophy (et nyt sted i Herlev, lidt specielt, men OK), og det var klart bedre anden gang. Hun genkendte mig selvfølgelig, men megen snak blev det alligevel ikke til, for hendes engelsk er ikke ret godt og jeg taler ikke spansk. Jeg fik dog fat i, at hun bliver en god del af december, desværre fortsat kun i Københavnsområdet. 

Men Jesus, hendes krop! Dén er jeg gået hen og blevet totalt forelsket i, for hendes lår og balder og bryster er bare lige til at kramme sig en orgasme til. Jeg kan ikke forklare det bedre - men billederne siger også en del: De er alle ægte, og dem med de sorte støvletter med en pink streg på tror jeg er helt nye og taget i lejligheden. 

Jeg kommer helt sikkert igen, hvis det passer i min (og hendes) kalender.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Mesterjacob, hun skifter lidt ud i billederne, kan jeg se, for nu er nummer 4 et andet. Men jeg husket hvilket du mener. Og ja, piercingen har hun endnu :-)

@Thug, jeg gav 600 kroner for 15 minutter. Men næste gang giver jeg 1000 for en halv time!

@PoulPik, nej, hendes tanlines var slet ikke så tydelige som på billedet på sengen, så dét er nok lidt ældre. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...