Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Lemongrass+Lingam/

Jeg har en dejlig afslappet og tilfredsstillet følelse i kroppen her noget tid efter at jeg har oplevet lingammassage hos @Lemongrass Lingam, og det er på trods af at behandlingen ikke gav mig udløsning (der blev gjort et ihærdigt forsøg).

Stedet var i Storkøbenhavn, men er under flytning, så ikke mere om det. Det var trods omstændighederne godt indrettet.

Jeg har de seneste 2 år været på en del besøg siden jeg fandt den her frække hobby, men fælles for de fleste gange har jeg ikke kunnet få egentlig udløsning når jeg har besøgt en pige. Det er ellers noget der kommer let når jeg er alene eller sammen med min kone, og på en normal dag tager jeg mindst 2 spillere.Det er lidt i den anledning at jeg valgte at opsøge Lemongrass. Hun er en erfaren dame med pikkemænd, og har uddannet sig til Lingam massør i forlængelse heraf. Jeg kender Eva der står bagved navnet fra alle hendes indslag her på Eroguide, og har længe gerne villet møde hende i levende live. Selve behandlingen var jeg også virkelig nysgerrig på. Jeg har haft kig på flere steder hvor noget lignende findes, men jeg ville egentlig gerne prøve det hos en jeg regnede med at jeg kunne føle mig nogenlunde tryg ved. Jeg har tit følt at jeg har en form for blokering i forhold til at få udløsning sammen med en fremmed pige, men på langt de fleste af mine besøg har sexen faktisk været helt fantastisk selvom det ikke har ført til udløsning for min part.

Eva er i sig selv en kvinde på min egen alder der lige som jeg selv har en krop der bærer præg af et levet liv. Hun har en imponerende livs- og seksuel erfaring, og deler gerne ud og giver brugbare input. Er man til en lille thaipige eller en forsagt baltisk studine er det selvfølgelig ikke hende man skal besøge. Under de mest intense dele af seancen fik hun mig til at berøre hende på ryg og lår, hvilket bare gjorde det hele mere intenst. Hun var nøgen på nær trusser.

Det var ganske rigtigt helt specielt at møde hende, og vi fik genoptaget et par af de ting vi har snakket om på eroguide nærmest med det samme. Efter bad til mig fortsatte vores samtale lidt på briksen mens hun startede med olie og blide berøringer, og jeg kom ind på at jeg kunne være et sludrechatol hvis ikke jeg blev stoppet, og hun fortalte at hun nok skulle tysse på mig når der var brug for at mærke efter hvad der skete.Hun forklarede lidt om behandlingen imens det foregik, og der bredte sig en velkendt duft i lokalet. Massageolien var duftneutral, men en duftolie med citrongræs stod lidt afsides og fik mig til at ånde lidt dybere ind. Det er som navnet antyder hendes signatur, men duften gav mig flere associationer, både til et tidligere besøg hos en helt anden hvor jeg havde gået rundt med samme duft på mig bagefter, og fra thailandsk mad hvor det indgår. Berøringerne nåede flere gange mit mellemkød hvor jeg er særlig følsom, og jeg følte mig tryg i Evas selskab til bare at give slip og lade hende røre steder der egentlig er mere private en min pik.

Jeg var blevet vendt om på ryggen, og berøringerne søgte mere mod pikken, og blev mere intense. Hun havde bedt mig om at give tal på en skala fra 1-10 på hvad jeg følte hvor 10 var egentlig udløsning. Den indledende rygmassage var allerede en god 2’er, og det hele steg løbende indtil jeg nåede en tilstand af nærmest seksuel trance hvor jeg ikke kunne udtrykke mig klart længere. Hun berørte lidt mindre intenst så jeg fik pauser, og holdt mig så i længere og længere tid i en ”lige før” tilstand, hvor jeg ikke var bevidst, men bare var en skælvende krop der gav dyriske lyde fra mig.

Behandlingen var færdig uden at jeg egentlig havde fået udløsning, men jeg havde følt ting både fysisk og psykisk der var helt nye og ukendte for mig. Det var også specielt at kunne snakke sex med hende og dele ting om mit sexliv, fantasier og måder at onanere på som jeg ellers ikke har nogen at fortælle til. Det er muligt at det er en terapiform der passer mig langt bedre end så meget andet, da det her fik mig til at åbne op og være uden filter et øjeblik, hvor jeg i andre sammenhænge let kan "knude" lidt sammen. Det var noget jeg virkelig følte at jeg havde brug for, og det har nok også givet et skub i retning af at få genoptaget sexlivet derhjemme. Alt i alt en super fantastisk oplevelse som jeg ikke har lyst til at have været foruden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...