Hop til indhold
MZ123

AnnonceLight: Amatør tilbyder sex i Kbh og omegn

Recommended Posts

I morges havde jeg regnet med, at jeg havde en fræk aftale med en Frk. [email protected]. Vi havde via mails aftalt at skulle mødes kl. 13:00 og at hun ville sende mig adressen kl. 10:00, så jeg havde god tid til at komme ind til byen. Jeg må sige at jeg var rimeligt opsat på hvad der skulle ske, fordi hun allerede havde fået gode anmeldelser som en både meget smuk og sød indisk/dansk kvinde. Imidlertid skete der ingenting! Jeg rykkede hende flere gange for en mail, men blev totalt ignoreret. Nu føler jeg mig rimeligt skuffet og brændt af, for i det mindste burde man da kunne forvente en kort besked med et afbud, fra en person der i sin annonce skriver at hun forventer "seriøse henvendelser".

Jeg håber nu (mange timer efter) stadig at få en mail med en forklaring, men tvivler på det.. Som det er nu kan jeg kun opfordre til at lave aftaler med andre og mere seriøse personer. Ellers risikere man åbenbart at sidde skuffet og frustreret tilbage som mig.

https://annoncelight.dk/annonce/64373/am ... h-og-omegn

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har skrevet lidt frem og tilbage med hende også.

Hun er ikke sådan lige til at lave en aftale med.

Og så vil hun vil meget gerne se et billede, men vil ikke selv vise noget.

Hun er heller ikke glad for at jeg bruger taletidskort, for så ved hun ikke om man er seriøs.

Men det gør hun jo også selv (hvilket jeg godt kan forstå)

Jeg tror sgu hun er en fuser, og har droppet hende på min to do liste.

Ærgerligt!!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, jeg tror hun måske er lidt for paranoid til hendes bi-beskæftigelse. Denne gang lykkedes det hende i hvert fald at gøre en 100 procent seriøs ung mand, med reelle - ehm eller skal vi sige forventelige - hensigter, så sur at han spilder sin tid på at skrive sure anmeldelser.

Det værste man kan gøre, er altså at brutalt ignorere en person, efter at have spildt deres tid og skuffet deres forventninger fælt. Jeg havde de 1500 dkk i lommen og var 100 procent klar til at gå ud af døren, i det øjeblik jeg fik adressen. Det er hende der ikke er seriøs.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Af ren nysgerrighed, hvad i nedenstående tændte din interesse:

Tilbyder sex. Evt kærestesex. Samleje,blow og kys til1500.

Er en flot pige på 26år, 168 høj, 58 kg, brune øjne, sort langt hår, glat, b-skål.

Sender desværre IKKEbilleder pga alm liv og arbejde. Er adopteret fra Indien af. Lysebrun i det med flotte træk.

Har stedet. 100% diskretion. Helst mænd + 40

Kun seriøse henvendelser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flere ting faktisk:

"flot pige på 26år, 168 høj, 58 kg, brune øjne, sort langt hår, glat, b-skål." og "Evt kærestesex."

Jeg er mest til mørke piger med små bryster, så det lyder alt sammen rigtigt godt. Derudover at hun er fra Indien, for det har jeg aldrig prøvet, så det ville være spændende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lidt en mistanke om at hun er identisk med den pige som tidligere annoncerede på escortguide bl.a. under navnet katinka. Hun opførte sig på nogenlunde samme måde, og passer godt på beskrivelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej..

Må hellere bidrage lidt... :D

Jeg har mødt hende, Dog efter en masse aflysninger og udskydelser..

Så hun er virkelig nok...

Hun er en lille pige, og sød og snakke med..

Meeeen, ikke særlig fræk, generelt et dårligt dyrt knald.

Ingen anbefaling herfra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

generelt et dårligt dyrt knald.

Ingen anbefaling herfra.

Så man kan med andre ord opsummere det med dyrt, dårligt, besværligt og i mit tilfælde arrogant og upålideligt. Eller hvis man vil være endnu mere koncis: En nitte.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har faktisk været på "market" i nogle år, tidligere under navnet "nadia". Hun havde for nogle år siden en veninde der også gjorde det som gik under navnet "kusse Karina" :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun har faktisk været på "market" i nogle år, tidligere under navnet "nadia". Hun havde for nogle år siden en veninde der også gjorde det som gik under navnet "kusse Karina" :D

Kusse Karina? Hvor stilfuldt. Mon det er hendes rigtige navn?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil lige komme med en lille beretning.

Besøgte hende for ca 4 mdr siden hvor hun var i en fin fyn s by hvor hun havde lejet sig ind.

sød lille pige men at snakke med men lidt genert men jeg havde en god oplevelse med hende

dejlig sex og ikke noget at klage over....Det med hun skulle havde haft nogle andre profiler tidligere

ved jeg ikke noget om men trivler faktisk på det hun virker som en helt amatør pige

der ikke har prøvet for meget

Tror jeg vil besøge hende næste gang jeg skal til København :D :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er da godt at høre, at det trods alt ikke er hver gang, at hun enten spilder folks tid, brænder dem af, eller giver dem en dårlig/kedelig oplevelse. I en parallel tråd som jeg startede på Venuslogen.dk, får hun nu heller ikke ligefrem positiv kritik. En mand klager endda over mangelfuld personlig hygiejne. :?

http://www.venuslogen.dk/logen/ubbthrea ... Post149902

Jeg tror du har været heldig Larokka og det har jeg måske også...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har efterhånden prøvet en del piger og det er jo meget med kemi og hvordan

man skriver/taler inden man mødes :D og må sige den ene gang jeg mødes med hende

at hun var meget velsoigneret og lækker

Del dette indlæg


Link til indlæg

I mit tilfælde var der ikke andet end klar, venlig kommunikation før hun så ud af ingenting valgte at bryde sin klare aftale, uden at sige et ord. Mere useriøst og respektløst bliver det ærligt talt ikke.

Hvad angår den personlige hygiejne, så burde det ikke være så vanskeligt og det bør heller ikke være noget der variere. Personligt så insistere jeg på at være velsoigneret hver dag, men det er nok igen noget med respekten både for en selv og sine omgivelser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Synes det er dårlig stil hvordan denne tråd kan udvikle sig sådan. Jeg har ALDRIG samarbejdet med nogen, brugt andre navne og har aldrig annonceret andre steder end annoncelight og Voksenlisten.

Jeg bestemmer selv hvem jeg vil ses med og mænd der skriver mange mails eller ikke kan opgive et telefon nummer er jeg ikke meget for at mødes med. I skal også tænke på man får mange fake og useriøse henvendelser selvom mændene siger de er SERIØSE!

Og synes det er dårlig stil af dig at lave anmeldelser både på Venuslogen og her og indirekte hentyde til jeg er useriøs og bagtale og svine folk til.

Der burde virkelig være et sted for os piger hvor vi kunne skrive de samme ting om jer og linke ting og sager på. Hvor mange gange har jeg ikk haft mænd med dårlig hygiejne og andre ting. Jeg er altid sød og rar ved dem alligevel. Og jeg har altid været i bad før en kunde. At mænd så er kommet og synes det ikk har været pengene værd er ikke mit problem. Der er et meget stort udvalg i KBH af piger.

Og THOMAST din kommentar .. Hun har faktisk været på "market" i nogle år, tidligere under navnet "nadia". Hun havde for nogle år siden en veninde der også gjorde det som gik under navnet "kusse Karina" ... Det er jo DIREKTE løgn!

Kh. Nadia

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Nadia,

det virker lidt, som om du med djævlens vold og magt forsøger at snakke udenom sagens kerne, nemlig at man kan have en aftale med dig, som du end ikke melder afbud til, når du ikke ønsker at fuldføre den.

Nu bor jeg i den anden ende af landet, så jeg har ikke noget i klemme, ville ellers have ubetinget lyst, hvis du skulle bevæge dig til det sydjyske/vestfynske.

Men en sådan tråd styrker ikke ligefrem interessen, så min anbefaling må absolut være, at du fremsætter en uforbeholden undskyldning til trådstarter.

De senere fremkomne gisninger omkring andre kunstnernavne kan jeg godt forstå, du er træt af, uanset om det er løgn eller ej, men den er i første linje din egen handlemåde, der har fremprovokeret dem.

Og hvorvidt du er renvasket eller ej, skal jeg lade være usagt, men da påstanden er fremsat på Venuslogen, burde du i sagens natur gendrive beskyldningen der og ikke her.

Rent medicinsk er det vist også sådan, at sur lugt fra skridtet ikke nødvendigvis har noget med hygiejne at gøre, snarere med skedens øjeblikkelige indhold af naturlige bakterier og andre stoffer, som ændrer sig hele tiden, og de tropeagtige temperaturer, der hersker for tiden, kan nemt bidrage til at udtørre såvel fjams som resten af kroppen med heraf følgende ændring af dufte.

Min erfaring, når jeg er stødt på fænomenet, er, at jeg ikke skal slikke mange sekunder, før tingene ændrer sig fra den let ramme duft og smag til noget ganske andet og lækkert.

Men skulle du bevæge dig til den civiliserede ende af landet, er du velkommen til at sende mig en PM, beskrivelsen af dig og dit udseende giver mig stadig lyst til et møde.

Alt godt fremover. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ønsker ikke at kommenterer på hans anmeldelse når han klart imod reglerne offentliggøre min email adresse og det er også anmeldt til admin.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Q25

Hvis man alligevel ulejliger sig ved at reagere på kritik, så giver det i min optik mere mening, at koncentrere indsatsen om dels kritikpunkterne og dels omkring de mange der læser det skrevne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu, hvor Q25 alligevel har stukket hovedet frem, kunne det være meget interessant at høre en forklaring på, hvorfor trådstarter er blevet behandlet på den måde.

Om det ligefrem også kan række til en offentlig undskyldning, som Onslow er inde på, ved jeg ikke. Den slags kræver jo som bekendt et stort menneskeligt format.

Del dette indlæg


Link til indlæg

...Og synes det er dårlig stil af dig at lave anmeldelser både på Venuslogen og her og indirekte hentyde til jeg er useriøs...

Q25/Nadia, hvad mener du med, at han "indirekte" hentyder til, at du er useriøs?

Det fremgår da ualmindelig klart og direkte, at MZ123 anser dig for at være dybt useriøs!

Han skriver bl.a.:

"Vi havde via mails aftalt at skulle mødes kl. 13:00 og at hun ville sende mig adressen kl. 10:00... Imidlertid skete der ingenting! Jeg rykkede hende flere gange for en mail, men blev totalt ignoreret"

Når du nu har bevæget dig herind på dette forum, ville det så ikke være på sin plads, om du lige forklarer, hvorfor manden gentagne gange kan skrive og spørge til den af dig brudte aftale, UDEN du svarer overhovedet??

Kunne du ikke have udvist et minimum af respekt for andre menneskers tid og så i det mindste skriftligt have annulleret aftalen med en eller anden begrundelse?

Du bruger udtrykket "dårlig stil" flere gange om andre, men er din egen optræden beskrevet af MZ123 ikke i udpræget grad netop dårlig stil? 8-):idea:

Vh./TH

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

MZ,

Tak for advarslen

Jeg synes pigen virker dybt useriøs, hun bør give en undskyldning til dig som minimum.

Hendes opførsel herinde på strengen bekræfter blot at hun er useriøs.

Godt at man kan blive advaret mod sådan en.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nadia,

Jeg er ked af at du føler dig krænket over, at jeg har offentliggjort din e-mail adresse i denne anmeldelse. Når det er sagt, har jeg dog lidt vanskeligt ved at forstå det, da du allerede har offentliggjort din e-mail en hel del gange på både annoncelight og voksenlisten. Jeg forstår ikke hvilken forskel det gør for dig, at den også står her. Jeg ville dog gerne redigere den bort, men det er vist ikke muligt for mig nu hvor indlægget har været der så længe. Hvis du ikke havde offentliggjort din e-mail adresse selv, ville jeg aldrig have inkluderet den.

Derudover syntes jeg, at du burde forholde dig til essencen af både denne anmeldelse og til de e-mails jeg sendte dig. Jeg spurgte dig i min e-mail, hvordan du selv ville syntes om at blive brændt af på den måde? Jeg sad der lørdag klokken 10, nyvasket, nybarberet, pænt tøj, 1500 dkk i lommen og fuldstændig klar til at tage af sted til en lækker steg, som jeg havde lavet en fræk aftale med. Men hvad skete der så? Ingenting! Jeg skrev flere e-mails for at høre, hvad der foregik og tilbød endda at vi kunne udsætte vores aftale til senere på dagen. Alt hvad jeg fik tilbage var imidlertid larmende tavshed: Jeg blev fuldstændigt ignoreret. Igen, hvad ville du syntes om at blive brændt af på den måde? Overrasker det dig virkeligt, at jeg skriver en sur anmeldelse, hvor jeg kritisere dig for at være useriøs og beklager mig over at blive brændt af ? Hvad havde du regnet med?

Naturligvis har du som alle andre mennesker alt mulig ret til at sige nej til hvem som helst, af hvilken som helst årsag eller ingen årsag. Det giver sig selv. Men det med først at indgå en klar aftale for derefter at bryde den, ved brutalt at ignorere vedkommende er simpelthen ikke o.k. Hvis du bare havde givet mig 5 ord som forklaring, så havde jeg aldrig skrevet de anmeldelser. Som det er nu, så ved jeg faktisk stadig ikke hvorfor du pludselig valgte at ignorere mig. Personligt ville jeg gerne kunne afslutte det her på en positiv måde, men for at være ærlig, så gør du det ikke helt nemt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nadia.

En lille opdatering. Jeg kan ikke selv redigere mit indlæg, men da jeg selvfølgelig ønsker at respektere dit ønske om at få din e-mail slettet fra denne tråd, har jeg bedt moderatoren om at gøre det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun skal sku da ikke give nogen undskyldning til nogen ! Hun skriver jo i sit første

indlæg at mænd der skriver mange mails eller ikke vil oplyse et nummer med en adresse til

vil hun ikke mødes med !!!! Det forklarer jo det hele Fat det nu og så kom med nogle anmeldelser

istedet for det her flue knepperi : :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er ikke nogen der siger at hun ikke kan afvise hvem som helst, af hvilken som helst grund.

Problemet er at hun først accepterede en klar aftale med mig, og derefter brændte mig af uden nogen som helst forklaring. Da jeg forsøgte at få en forklaring, ignorerede hun mig bare fuldstændigt. Hvordan kan du argumentere for at det er okay?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×