Hop til indhold
Jobo

Kropsmassage med afslutning

Recommended Posts

Forleden fik jeg en dejlig lingammassage hos "Lemongrass" i Herlev. Intet at klage på der, selv om jeg ikke er så vild med et ikke så diskret sted, hvor der også er "almindelige virksomheder", som ikke kan være i tvivl om hvad de mænd, der stille ankommer og forlader bygningen har af ærinde. Jeg er nok særligt hysterisk omkring den slags, så lad det ikke skræmme jer andre.....

Massagen kan der ikke klages på, og Eva er både sød og sjov, og kan sit kram, og prisen er rimelig, hvis man er medlem her på EG. Tjek hendes annonce her https://annoncelight.dk/profile/Lemongrass+Lingam

Det som jeg gerne vil vende med jer andre er noget hun fortalte som en kendt sandhed. Nemlig at det er helt almindeligt, at der på helt almindelige kropsmassagesteder (jeg tænker her fysiurgisk massage) ofte gives en HJ uden at det på nogen måder nævnes på hjemmesider fx. Kan det virkelig passe, og har en af jer andre måske oplevelser med den slags? Selv har jeg ikke, og jeg har da også kun en enkelt gang været til alm. massage, men jeg finder tanken meget pirrende. Måske fordi det virker meget forbudt at en proff. massøse i hvid kittel udviser den kompetence også.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har flere gange fået almindelig massage på almindelige massagesteder.

Det er ikke usædvanligt at kvinderne her antyder at en del mænd tror at de også kan få mere. Og det er ikke altid at kvinderne synes at det er velkomment.

Del dette indlæg


Link til indlæg
slip skrev, for 21 minutter siden:

hun har et billede af et bundt forårsløg på profilen

Det er så citrongræs og ikke forårsløg. Havde jeg kaldt det "Springonion Lingam" ville det have været forårsløg :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lemongrass Lingam skrev, for 3 minutter siden:

Det er så citrongræs og ikke forårsløg. Havde jeg kaldt det "Springonion Lingam" ville det have været forårsløg :D 

Måske du skal overveje det? Forårsløg Lingam massage? :P

Any.. Kan du kaste lidt lys over Jobos udtalelser om det du har sagt? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)
Mr_Swingking skrev, for 27 minutter siden:

Kan du kaste lidt lys over Jobos udtalelser om det du har sagt?

Ja da. Men jeg tænker at det er bekræftelse fra massageklienter der selv har oplevet det, der efterlyses? 

Det er almindeligt kendt blandt "konventionelle massører" at en del kolleger også giver happy endings. Naturligvis langt fra alle! Og formentlig fortrinsvist til faste klienter. 
Det bliver uden tvivl set lidt ned på rent kollegialt og dem der gør det, gør det meget "under the radar". Konsekvensen af at blive opdaget kan være at man bliver smidt ud af det klinikfællesskab man arbejder på. 
Min påstand er at det forekommer langt oftere end man tror. 
Jeg er fuldstændigt åben med det og måske netop derfor får jeg sommetider "bekendelser" fra kolleger som har lyst til at dele det med nogen. 
Det er også den primære årsag til at jeg har min briks i et industrikvarter i Herlev og ikke i et almindeligt klinikfællesskab på Frederiksberg. 
Min husleje er på bordel-niveau som er 2-3 gange så høj som i et klinikfællesskab. Sådan er det at være i grå-zonen som massør.

Jeg vil tro at alle massører har været ude for at klienten på briksen får rejsning når der gives massage engang imellem. 
Det kan godt blive en lidt akavet situation både for behandleren og klienten. Klienten bliver lidt anspændt, hvilket er alt andet end optimalt for massagen med en både stiv pik og en stivnet krop på briksen. Hvis massøren ikke italesætter det og forholder sig afslappet og professionelt til det - uanset om der så gives happy ending eller ej - så er det ofte sådan at klienten kommer til at skamme sig lidt og så mister massøren ofte en kunde. 
Det er noget man taler om også i undervisningen på de fleste (seriøse) massør uddannelsessteder. Det er jo noget man er nødt til at forholde sig til. 

Om det er mere undtagelsen end reglen at det forekommer, kan jeg naturligvis ikke sige noget om. 

Det er min fornemmelse at der er en slags uskreven "Don't ask - don't tell" regel om det i branchen. 
Hvorvidt jeg har ret i min antagelse eller ej, vil jeg vente på bekræftelse fra brugerne herinde og se med tiden :) 

Kærligst, 
Eva 

PS: En af de ting jeg oftest hører fra de konventionelle massører er faktisk at hvis de vidste der ikke blev gramset den anden vej, så ville de ikke have noget imod det. 
Det er at bryde en grænse at gramse på massøren, som formentlig yderst sjældent eller aldrig ønsker at dét sker. Måske netop derfor er det faste klienter de er trygge ved i forvejen der kan få lidt ekstra opmærksomhed i ny og næ. 

Redigeret af Lemongrass Lingam

Del dette indlæg


Link til indlæg
Brutus skrev, for 2 timer siden:

Det er ikke usædvanligt at kvinderne her antyder at en del mænd tror at de også kan få mere. Og det er ikke altid at kvinderne synes at det er velkomment.

“Og det er ikke altid” - betyder det, at du har hørt nogen ytre sig om, at det er da et fair spørgsmål? Eller måske endda givet ydelsen, som @Lemongrass Lingam beskriver foregår ind imellem?

Af ren nysgerrig interesse et opklarende spørgsmål til @Lemongrass Lingam: Når du skriver massører, er det så begge køn, du mener? Har ikke selv nogen erfaring med professionel massage udover på thaiklinikker, men ville selv blive ret overrasket, hvis en massør på en fysiurgisk klinik tilbød ekstraydelser. Også selvom jeg har set på forskellige YouPorn-videoklip, at det forekommer. ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu har jeg været massør i rigtig mange år, både alm fysiurgisk massage og erotisk massage. Jeg tror ikke man kan undgå at blive spurgt om et handjob til sidst på et eller andet tidspunkt i ens karriere når man er kvindelig massør og det falder sjældent i god jord. Hos mig var der ingen af mine faste klienter der fik andet end regulær massage. Jeg havde en stor wellness klinik hvor der også kom kvinder, så jeg var ikke interesseret i at tilbyde andet og havde heller ikke lyst. Jeg har haft flere kolleger igennem tiden men jeg har kun kendskab til den der kunne finde på at give et handjob til sidst, det var kun nogle hun kendte MEGET godt og hun gjorde det kun når hun havde lyst til det. 

Jeg holder tingene MEGET adskilt. Når jeg tilbyder alm massage, så har jeg en anden rolle og behandlingen har et andet formål, derudover så er jeg fuldt påklædt. Når jeg laver erotisk massage, så er min rolle en helt anden og der er mere leg ind over også i løbet af massagen. Jeg skal vide og forberede mig på hvilken rolle jeg har og hvad formålet er inden jeg tar imod min klient/gæst. 

Jeg er sikker på der er nogle derude der giver handjob ind imellem. Mig siger det ikke noget, da man ikke får den opbygning der foregår når jeg laver erotisk massage, men det hænder stadig at jeg bliver spurgt især fordi jeg har min klinik privat, det var ikke så almindeligt igen da jeg havde min klinik et mere offentligt sted. Nogle mænd spørger bare uden at tænke på om de er upassende eller om massøren bliver stødt ved det. I disse situationer tænker de også med det forkerte hoved. Jeg har oplevet mange få rejsning under alm massage, det er en helt naturlig ting og mænd kan ikke skjule det. Jeg kan godt finde på at sige til nye, at det ka godt ske at de får rejsning undervejs og det skal de ikke være pinlige over. Hvis man starter med at sige det, så slapper de bedre af og bliver ikke så flove hvis det sker. Jeg har altid fundet det meget upassende at blive spurgt, når jeg udfører alm massage, men det kommer også an på hvordan der bliver spurgt, men svaret har altid været et nej. Et par gange de sidste år har jeg henvist til min annonce på Annoncelight vedr Magic Massage under medfølgende stor diskretion hvis de søgte en erotisk massage. Ingen har fået et hurtigt handjob hvor jeg har været fuldt påklædt og med rollen som alm massør

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lemongrass Lingam skrev, for 7 timer siden:

Det er så citrongræs og ikke forårsløg

Bøjer hovedet og rødmer.. og griner ad mig selv :lol:

Var så helt og aldeles sikker på at citrongræs IKKE så sådan ud, at jeg ikke ulejligede mig med at checke. Botanik er og bliver ikke min spidskompetence :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Den_glade_amatør skrev, for 7 timer siden:

“Og det er ikke altid” - betyder det, at du har hørt nogen ytre sig om, at det er da et fair spørgsmål? Eller måske endda givet ydelsen, som @Lemongrass Lingam beskriver foregår ind imellem?

 Jeg tror egentlig at Malle har svaret :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er selv i sundhedsbranchen og har mødt en del både sygeplejersker og kvindelige læger der har fået fremvist et errigeret lem. Det er altid upassende. Og nej du får ikke noget. 

Men har dog en gang mødt en kvindelig urolog der påstod at hun mødte en patient som hun bare slog i hak med og da hun undersøgte penis (som er ret rutine agtig for urologer) rejste den sig og han fik et håndjob. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
søren55 skrev, for 19 timer siden:

Det er altid upassende

Fortalt af kvindelig sundhedsperson til middagsselskab for mange år siden: Hun havde badet en meget ældre og dårligt gående herre, i badestol. Den gamle mand havde så fået rejsning! Desværre kom hans lem i karambolage med "tremmerne" i badestolen, så det blev endnu vanskeligere at få ham på benene igen. Upassende kan man godt kalde det, men uforskyldt... og værst for ham vil jeg mene... at det skulle være sådan når den endelig for en gangs skyld rørte på sig :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
slip skrev, den 27.7.2021 at 10:51:

Fortalt af kvindelig sundhedsperson til middagsselskab for mange år siden: Hun havde badet en meget ældre og dårligt gående herre, i badestol. Den gamle mand havde så fået rejsning! Desværre kom hans lem i karambolage med "tremmerne" i badestolen, så det blev endnu vanskeligere at få ham på benene igen. Upassende kan man godt kalde det, men uforskyldt... og værst for ham vil jeg mene... at det skulle være sådan når den endelig for en gangs skyld rørte på sig :)

Ja ok. Det er jo ikke upassende at naturen viser sig. Mange mænd er jo liderlige og der er mange unge nurser,  så en stiv pik er ikke upassende. Men at forvente at hun skal tilfredsstille en pik, det er upassende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...