Hop til indhold

Recommended Posts

Majoren  benytter sin sommerorlov til at inspicere vedligeholdelsesstanden af de historiske fæstningsværker omkring København. Det bragte blandt andet majoren til Amager, hvor det fine Kastrup Fort kan besøges, ligesom der er et fint restaureret krudthus i nærheden, der i dag er indrettet til bespisning. Undervejs på inspektionsrunden fandt majoren dog også anledning til at gøre honnør med sin sabel for Michelle på Amagerbro.

https://escortguide.dk/S/1/0/6/0/michelle

Michelle er en let lille sag fra et af de befriede Warszawapagt-lande - åleslank, men med kvindelige former de rigtige steder. Michelle går ikke frontalt ind i kampen, men fangede majoren ind med sin bly charme. Det blev slikket og poleret fint på sablen, og de efterfølgende øvelser på lagnet var en stille og rolig omgang kærestesex. Desværre rakte majorens beskedne hyre kun til at tilkøbe bj uden, men ikke kys som ville have været prikken over i'et. Når der bådes tages højde for den fysiske og optiske stimulans i træfningen, så bliver det til en anbefaling fra majoren.

  • Synes godt om 15
  • Tak 5
  • Haha 8
  • Forvirret 1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tager jeg fejl eller var hun ikke i Lyngby området for en 2-3 år siden, hvor jeg husker mange dårlige anmeldelser?
Synes bestemt jeg kan kende ansigt og krop!
Men Majorens anmeldelse lyder jo fin!


 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Michelle anmeldelse

500kr 15 min. Blow med kondom. jeg betalte ikke for ekstra - såsom kys.

+Fin kommunikation, gudekrop (petite slank/flotte bryster/røv), fint stram, måtte røre hele kroppen (forsøgte ikke med finger indendøre), nåede 3 stillinger cowgirl/doggy/missionær med benene oppe, ikke hånd imellem, mørkt lokale, men åbnede vinduet og lavede mere lys da jeg bad om det, diskret indgang, fint stort værelse, ingen røglugt, tjekker ikke mobil imens

-lidt passiv, lukkede øjne, ansigt lidt mere slidt end på billederne, sagde stort set ingenting imens/før/efter (dog på ingen måder i dårligt humør/uvenlig), ville ikke sidde op i cowgirl, ingen afspritning eller tjek af coronapas

Gentagelse -  Nej. Been there done that. Dog på ingen måder fortrudt mit besøg.

Redigeret af slapman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Major Tom, Ground control her ;), jeg kan lide dine anmeldelser!

Åh jeg har besøgt Michelle/Hannah en del gange gennem årene, og ja i Lyngby til at starte med. Hun er bestemt ikke noget festfyrværkeri, til tider har hun virket decideret mopset. Men det synes jeg hun er vokset fra. Hun er vel det man kan kalde ‘professionel’ nu…

Hun er til gengæld ikke vokset fra sin vidunderlige ungpige-krop. Nøj hvor den er lækker. Derfor kommer jeg igen og igen. Især efter hun har forladt den famøse kælder på Aalborggade. Den slags steder gider jeg bare ikke.

Men klar anbefaling herfra hvis du har trang til en petit, fast ungpigekrop. Forvent ikke engagement, blot kvindekroppen i en form der leder tankerne hen på forår og nyudsprungne blomster. Den trang får jeg ind i mellem, muligvis ansporet af alle de unge piger der går rundt i sommervarmen i næsten ingenting for tiden :ph34r:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så var jeg også lige forbi hende. :-) 

Hvis man er ude efter en ordentlig omgang GF, ville jeg nok vælge en anden. Men det er jeg heldigvis ikke, og jeg var fuldt ud tilfreds. Hun er efter min smag en af de flotteste rent kropsligt der er derude. Altså hvis man er til slim og fast i kødet. Der var ikke noget makeup eller andet pynte fjas, hvilket kun er bedre i min optik. Hvis man har fantasien naboens uskyldige datter, som man har lokket i fordærv med lidt kontanter. Er det bare at komme afsted.

Gentagelse... ja

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...