Hop til indhold

Recommended Posts

Efter mine seneste besøg i thai-universet ikke havde budt på sex, gik turen forleden en tur til Rødovre for at besøge Sunny, som holder til i det berømte gule hus. Dels fordi hendes lidt vamp-agtige udstråling appellerede, dels fordi stedet generelt har et godt omdømme og klart annoncerer med muligheden for sex, og dels fordi @pacer i denne gode anmeldelse også kunne berette om Sunnys villighed til tungekys, hvilket mange thaier er lidt tilbageholdende med.

Aftalen var nem at få på plads, og der er masser af parkeringsmuligheder nær adressen. Der er ikke tale om en klinik, og pigerne på stedet er nok godt klar over, at det er den fulde cocktail, man kommer der for. Sunny ligner sine billeder i annoncen men er højere, end jeg ville have gættet på. Hun spurgte indledningsvis, om jeg foretrak med eller uden olie, men fangede hurtigt, at det med massage behøvede hun ikke koncentrere sig om. Vi fangede i stedet hinanden i nogle tungekys, hvorefter hun fik lidt tungemassage på sit glatbarberede køn. Eller rettere en hel del, og det var en fornøjelse at se hende kaste hovedet bagover og tage sig på sine fyldige bryster i intens nydelse. Om der var lidt skuespil med, kan nok ikke udelukkes, men hvor er det altså fedt, når pigen bare giver sig hen.

Lidt senere var det så hendes tur til at gengælde slikkeriet, og hun gav et godkendt økoblow, ikke forhastet og med masser af øjenkontakt undervejs. Kondomet kom på, og Sunny satte sig til rette på min pik og begyndte at ride. I virkeligheden lidt ligesom blowjobbet: ikke forhastet og med masser af fræk øjenkontakt, mens hun virkede til at nyde det. En nydelse var det også at betragte hendes store flotte bryster med dejligt store areolaer omkring brystvorterne. Brysterne har nok fået lidt hjælp men er utroligt lækre, og de smågyngede blidt mens hun tålmodigt og varierende red mig, mens hun ind imellem kastede hovedet bagover. Og det var dejligt, så dejligt at det egentlig kunne være lige meget at nå andre stillinger, så i stedet blev tempoet skruet gradvist op og klimakset nået.

Der var vel gået godt og vel halvdelen af de købte 40 minutter, og det virkede ikke sandsynligt med en runde to, så Sunny tilbød lidt traditionel thaimassage med en god del stræk. Og det var hun ferm til, lidt overraskende måske. Samtidigt med massagen, som hun gjorde sig umage med, fortalte hun på svært forståeligt thaiengelsk om noget, jeg aldrig helt fangede pointen af. Og skal man sætte en finger på noget, så er kommunikationen en ret begrænsende faktor i forhold til en decideret GFE-oplevelse. Den samlede oplevelse er dog positiv, og er det primært sex, man er ude efter, så er det ikke et dårligt valg at besøge Sunny i det gule hus.

Søgbart link: https://escortguide.dk/P/roedovres-soedeste-thai-gudinder-58267.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som en god tur du fik på linje med den service jeg selv fik. Jeg var i alt fald så tilfreds at jeg gik med hende i tankerne i flere dage efter.

Ja hun er lidt svær at tale med men sådan er det jo ofte med udenlandske piger. 

Pigen er dejlig, servicen god og prisen fin. 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har mødt hende. Det er den eneste gang at massagen var så god at sexen blev ligegyldig. Hende ville jeg besøge for massage men ikke sex. Altså ikke at sexen var skidt, men hendes force var hendes væsen og massage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Nettoboy skrev, for 7 timer siden:

Nogen der har besøgt mint samme sted?

der er et søgefelt i øverste højre hjørne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...