Thomas999

Lille nips på midtfyn

41 indlæg i denne tråd

Gæst

Syntes tilgengæld ikke det er iorden at smide et billede med ansigt på hende op, da hun kun selv sætter billeder uden ansigt på sine annoncer!!

Enig, når hun selv ikke ønsker hendes ansigt frem på hendes annoncer så gør hun det jo af anonymitetshensyn, og så synes jeg ikke vi skal bringe et billede af hende her hvor man kan se hendes ansigt. Så det er fjernet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fint at få afklaret det er den rigtige pige, hvad er jeres vurdering af hendes ydelser? ;)

Her en kopi af min afmeldelse fra den anden tråd, der kører sideløbende:

Kecia er i DEN GRAD ægte!

Kecia har i øvrigt fra tid til anden 'teamet up' med andre piger (ofte Sofie), hvor de så også fås sammen.

Hun er lille bitte...."white trashy"...sorry...men faktisk både fræk og sød...og 18 år. Spinkel krop men faktisk gode former, der matcher hendes skikkelse. Hun har tuscher og piercinger...og der kommer flere og flere til (tattoos).

Hun er nok lidt mere 'fremmelig' end 99 ud af 100 andre på 18 år....men heller ikke så tit, man oplever piger, der giver købesex i en gammel campingvogn i forældrenes have...hmmm....

Hun er ikke dum...og er afklaret med 'jobbet'...har klare grænser (selv om jeg synes det er tåbeligt at have sex uden gummi på menukortet...uagtet at måske kun få vælger det)..men hun er venlig og høflig....Og hvis man ellers kan skabe en god kemi, så kigger hun bestemt ikke på uret.

Hun giver et super blidt indlevende blow...og knepper i alle stillinger...

Ja...det er 'udkantsdanmark'....og en fjern verden sikkert for mange herinde....og man behøver nok ikke en universitetsgrad for at kunne konkludere, at der nok har været nogle andre opvækstsbetingelser her end i de fleste kernefamilier.

Man er virkelig på 'udebane' her...men hun leverer varen, må man sige.

/Steve

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu