Hop til indhold
fuerte

Piger der er friske på erotisk brydning?

Recommended Posts

Nogen der kender nogle piger der kunne være friske på en erotisk brydekamp. De må gerne være stærke, men ikke et krav. 

Har haft brydekamp med Lea og Kamille på sjæland, og det var en fed oplevelse.... men så vidt jeg ved er de begge stoppet. 

Jeg tænder meget på en stærk kvinde - så det må også gerne være en fitnesstrænet pige. 

Nogle inputs?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Thaimig
JenniferRomantica skrev, 1 time siden:

Irriterende:ph34r:.. 

Får nærmest lyst til at spørge om du fik en billig nem tråd/reklame herinde eller overtog du blot Nemtøs tråd hvilket var for nem?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Jeg synes også at erotisk brydning er mega frækt. Jeg besøgte Lea to gange og hun var utrolig dygtig og fræk til en erotisk brydekamp hvor hun virkelig brugte sin styrke. For mit vedkommende behøver det bestemt ikke at være en bodybuilder pige. Jeg har fået krydret legen ved andre piger med nogle brydegreb - men det svinger meget fra pige til pige hvordan det er. Det kan være utrolig svært at forklare til pigerne. For mit vedkommende er det meget en fantasy brydekamp hvor jeg ikke kæmper ret meget i mod men mærker pigens styrke, bliver presset ind mod hendes bryster, klemt mellem hendes ben og får et facelift. Når Coronaen forhåbentlig snart helt er væk, kan det være at der kommer nogle flere internationale piger på besøg i DK. Mange af disse piger tilbyder ikke sex, men jeg vil gerne kombinere en fantasy brydekamp som forspil med GFE sex bagefter. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
fuerte skrev, for 6 timer siden:

Helt sikkert hun er stærk. Har spurgt hende og det gør hun desværre ikke...

Hun er nok nervøs for at silikone babserne skal Explorer :biggrin:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg søger præcis det samme, da det som sagt er en af mine store fantasier. Og jeg må inddrømme at det er meget svært at opstøve. 
Jeg har forsøgt mig med en efterlysning på annoncelight et par gange på dansk og engelsk. Men aldrig fået en henvendelse. 
Jeg har besøgt et par danske glædespiger, hvor brydning har indgået. Men jeg synes ikke det rammer helt plet hos dem. Som skrevet længere oppe i tråden vil jeg gerne opleve en erotisk brydekamp i kombination med en GFE (kys, blow og sex) Den bedste brydeoplevelse er helt klar hos Bodybuilderen Lea. Hun vidste klart hvad det gik ud på fra start. Hun var skidessød. Jeg har også skrevet med et par udenlandske Glædespiger som ser trænet og fit ud. Nogle har sagt at de tilbyder det - men jeg er lidt forbeholden med udenlandske piger, da jeg er bange for at de ikke har så gode rammer og bliver tvunget til sexarbejde. Har du været i dialog med nogle. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
fuerte skrev, den 6.3.2022 at 22:19:

Prøver lige igen :-)

Se mit opslag fra forleden - søg på “punish” på escortguide.dk og så skal du finde hende her: (vedhæfter et billede). Hun kalder sig Casia men ikke i annoncen. Hun er frisk på brydning og er rigtig god til det! Hun siger, at hun har gået til judo i 6 år. Jeg har besøgt hende to gange. Hun er i KBH de næste 3-4 uger cirka

C36D4769-C21E-4756-A72B-58401FBC1B63.jpeg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej venner

Jeg kan se at Jessica nu tilbyder 45 min brydning for 1600 kr. Det er en ny lavere pris og mere tid. Jeg har ikke besøgt hende endnu - men har tidligere besøgt Lea som også var bodybuilder to gange. 
Jeg havde håbet at jeg kunne besøge hende i denne uge. Men det kunne jeg ikke få til at gå op med min kalender. Nogle som har besøgt hende?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...