sugetipula

danske damer

8 indlæg i denne tråd

er helt ny i købesex verden, altså her i Dk.

kommer selv fra Østeuropa og mit første indtryk er at annoncerne i de flæste tilfælde er for overdrevne, mildest talt.

hentyder her til hvad ''jeg er en skøn/køn dame'' betyder.

i min verden er lang de fleste danske sexarbejdere(også de helt almindelige kvinder) pæne, eller søde.og når man kigger på deres profil, så er mange buttet med lidt mave osv.

det er meget sjældent jeg har set en danske kvinde så køn at hun kan sammenlignes med det man møder i lande som Ungarn eller Rumænien

måske her i DK har skønheden en anden betydning end i Østeuropa?

lang de fleste danske kvinder(herunder sexarbejdere) mangler feminitet og virker helt flade...når jeg tager ud i byen og se de unge danske piger i snickers på diskotek...

Del dette indlæg


Link til indlæg

"beauty is in the eye of the beholder"

Måske er der ingen flotte piger i Dk i dine øjne. Du har ret i at mange piger i EE er smukke og feminine, men de kan også være snobbet og kolde fordi de ved de er smukke, typisk optifick i fagsproget. Og mange piger taler mindre godt engelsk eller tysk, det gør kommunikationen besværlig. Men ja mange danske glædespiger er ganske alm. piger af udseende og væremåde.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Sydøsteropæiske piger er fantastisk smukke.... NO DOUBT :!: oftest kan danske piger slet ikke følge med der. Det gælder både det visuelle og det feminime som i er inde på :) men også de signaler de sender osv.... de ved hvordan mænd skal håndteres hehe

Men men.... når det er sagt, så halter personligheden meget hos mange af dem :!: Fine at knalde, men som oftest ikke nogen man ville være interesseret i at gifte sig med.... men det skal man jo heller ikke ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

På trods af højere pris, og det faktum, at det for mig er nemmere at komme til Tyskland end f.eks. København, så kommer jeg stadig hellere på et bordel i kbh end i DE. Det kan godt være nogen mener de danske piger ikke er så kønne, men min oplevelse er, at der bliver pyntet langt mindre på de danske annoncer end på de tyske. Og så synes jeg det er en kvalitet i sig selv, og med til at gøre det hele til en bedre oplevelse, at man rent faktisk efter end fysisk udfoldelse, kan have en fornuftig samtale med pigen, hvilket desværre sjældent er tilfældet syd for grænsen...

I øvrigt har jeg besøgt en del danske piger, som jeg bestemt synes har været rigtig pæne, og overhovedet ikke snobbede.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu findes der afgjort lige så flotte danske piger og kvinder som der findes østeuropæiske :P

Mon ikke der ligger de socioøkonomiske forhold i hjemlandene til grund for, et langt større incitament hos langt flere af de unge smukkeste piger i legal alder til at gå på et eller andet pragmatisk kompromis mellem lysten til jobbet som sexarbejder, og så det de føler der er mindre tiltalende ved virket?

Den potentielle indkomst fra virket, holdt op mod et alternativ der kan bestå af alt fra fraværet af et forsørgelsesgrundlag ellers, til faktiske alternativer i kraft af så dårligt lønnede jobs, at udbyttet som sexarbejder i sidste ende gør udslaget, når de træffer et valg mellem lidet attraktive muligheder de måtte have?

Sammenlignelige udgangspunkter for valget som sexarbejder, findes vel også blandt danske sexarbejdere, vi kan alle sammen komme ud for en social hændelse, nogle er gerådet mere eller mindre selvforskyldt i økonomisk uføre, men mon ikke et generelt højere hjemligt socialt sikkerhedsnet gør at langt færre danske sexarbejdere vælger faget som det mindste blandt flere onder?

Det kan vel tænkes at udbuddet af danske sexarbejdere og sammensætningen af samme, typer og alder er et, i højere grad udtryk for at valget af virket beror mere på lyst, end at det beror på i situationen det bedste valg holdt op mod alternativet?

Måske det ville se anderledes ud også i Danmark, hvis ungdomsarbejdsløshed og det offentlige sociale sikkerhedsnet var det samme som i Syd/Østeuropa, på Balkan og i Sydøstasien.

Ofte er pigerne her ikke nødvendigvis kun motiveret af egen situation, men også af ønsket om at hjælpe familien i nød, vi ser det jo i Danmark med den megen thai massage, iblandet prostitution da pigerne på den måde kan tjene flest penge til sig selv og familien i det omfang det nu forekommer.

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

lang de fleste danske kvinder(herunder sexarbejdere) mangler feminitet og virker helt flade...når jeg tager ud i byen og se de unge danske piger i snickers på diskotek...

For slet ikke at tale om de unge piger, der går rundt i bounty og mars. Eller milky way.

Spøg til side: Meget af det er kultur. Personligt har jeg det sådan at tårnhøje luderstiletter er et turn off for mig. Hader når en escortpige kommer stavrende op ad trappen til mig i den slags.

Sjovt nok har en af mine bedste købesexoplevelser været med en rumæner, som var ung og smuk, men ankom i sneakers og ret løst og ikke særligt klædeligt tøj. Inden under gemte sig en smuk ungpigekrop beboet af en legesyg og engageret sjæl. Hun bar ikke make up (måske mascara), for hun havde nok skønhed i sig selv og vidste måske at "less is more" - i hvert fald ofte her i DK.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu